Snelle reactie, Na aanmelding van de zaak. Telefonisch goed bereikbaar en ook via mail. Altijd een reactie terug. Het rijbewijs was terug in bezit na 2 weken. Pas in de rechtbank geweest.Ook hier supe... Se mere
Se, hvad kunderne siger
mr. J.J. van 't Hoff heeft mij fantastisch bijgestaan. In mijn situatie is er een lange aanloop geweest met in het vooruitzicht mogelijk procederen. Tijdens deze stressvolle periode in aanloop daarnaa... Se mere
Ik heb mij via online contact laten bijstaan door mr. Van 't Hoff in een voor mij belangrijke zaak. Door aanmelding via een website kon daj tegen gereduceerd tarief. Ondanks dat ik niet de middelen h... Se mere
Opgepak voor rijden onder invloed. Goed contact gehad met Mr 't Hoff. Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en snel geholpen. Een maand mijn rijbewijs kwijt geweest en een kleine boete. D... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in: - het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs - alle verkeersstrafrechtzaken - CBR-procedures - VOG-zaken - hennepzaken - zedenzaken - bijstand tijdens politieverhoren - straat- en contactverboden
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kwaliteit kent geen tijd maar wel een adres
Top advocaat! Hij (en zijn collega) die me hebben bijgestaan ze vangen nog een vis in de woestijn! In tegenstelling tot vele andere advocaten die nog geen sneeuwbal vangen in een sneeuwstorm (i kid you not). Ik was en ben supertevreden!!! Heel erg bedankt en ik wens jullie het beste veel succes. Echt een aanrader voor wie een advocaat nodig heeft hier moet je zijn! Kwaliteit kent zeker een adres en dat is dit adres! Met Vriendelijke groeten de heer Gul
ik had nog niet eerder gereageerd hoor…
ik had nog niet eerder gereageerd hoor maar snap wel dat u dit zegt. U herkent zich schijnbaar toch in vele zaken en hebt altijd een antwoord klaar. Het ligt nooit aan u! Erg bijzonder.

Besvarelse fra VTH Advocatuur
Dure advocaat die je om de kleinste…
Dure advocaat die je om de kleinste dingen facturen stuurt. Zelfs als je hem een appje stuurt ter informatie met als laatste zin ‘dit is puur informatief je hoeft hier niet op te reageren’ doet hij dat wel om weer een factuur te kunnen sturen. Achteraf veel geld betaald niet wetende waarvoor je nou precies betaald hebt aangezien hij niks voor mekaar krijgt.

Besvarelse fra VTH Advocatuur
Joris van t hoff beste advocaat die…
Joris van t hoff beste advocaat die zijn vak goed verstaat ik heb met deze topper alleen maar winst geboekt egt een aanrader
prettige samenwerking
Mijn ervaring heb ik als zeer prettig ervaren, duidelijke afspraken en goede communicatie onderling.
Uiteindelijk ook ons doel bereikt en zeer tevreden met de uitslag van de lopende zaak.
VTH zou ik zeker aanbevelen mocht het nodig zijn.
Geweldige advocaat
Geweldige advocaat. Zeer concreet & duidelijk.
.Rijbewijs
.Geachte mr v T Hoff,
Dank.De feiten spreken voor zich. Dankzij uw inzet,ervaring ,kennis en vooral spitsvondigheid hebben we het CBR verslagen en heb ik mijn rijbewijs weer; na processen met lange nasleep. Dienstverlening ,bereikbaarheid beoordeel ik uitstekend. Met vriendelijke groeten, drs Ton Matthijssen.
Veel negatieve reviews hier
Veel negatieve reviews hier, en allemaal worden ze tegengesproken. Dat is vreemd.
Een goede advocaat zal nooit voorstellen het strafdossier op te vragen want daarmee maken ze slapende honden wakker. Een advocaat die dit voorstelt is er p uit om een client aan zich te binden.
Mijn ervaring net Joris van het hoff was niet zo goed. Dat kwam mede omdat ik in de problemen kwam door de hoge kosten voor het mailen.
Bij zijn opvolger had ik deze ervaring niet.

Snel mijn rijbewijs terug
September 2023 moest ik mijn rijbewijs inleveren na een politie controle. In die zelfde periode las ik met toeval een krant artikel dat je zonder advocaat dit proces met het CBR nagenoeg niet zou kunnen doorstaan. Zo ben ik in contact gekomen met VTH Advocatuur. Dhr.de Leest heeft mij enorm goed geholpen en mij van de juiste informatie voorzien. Wanneer ik een vraag had kon ik hem mailen of bellen en ontving ik informatie waarmee ik verder kon, dit gaf mij niet alleen een goed gevoel, maar ook hoop. Een reactie op mijn vraag aan VTH werd vaak dezelfde dag beantwoord. Wat ook zeer prettig was is dat ik vooraf wist wat het finaciele plaatje zou zijn als ik met VTH in zee zou gaan, geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid en pretrige communicatie. Na 9 maanden heb ik mijn rijbewijs weer terug mogen ontvangen. Hier ben ik VTH advocatuur met nadruk dhr.de Leest zeer dankbaar voor. Ik kan iedereen die in deze situatie terecht komt VTH aanraden. Nogmaals dank voor uw medewerking en advies. Vriendelijke groet Sem.V.
Ik ben zeer goed bijgestaan door de Hr…
Ik ben zeer goed bijgestaan door de Hr van t hof in mijn zaak van rijden onder invloed. Hij heeft een heel duidelijk stappen plan. En heeft mijn straf beduidend lager gekregen zodat ik het rijbewijs kon behouden. Hij is een super toppertje. Ik kan hem echt aanbevelen. Bedankt.
Ik ben zeer goed geholpen door meneer Hoff en Zomer
Ik ben zeer goed geholpen door meneer t Hoff en de heer Zomer van VTH Advocatuur. De advocaten reageren heel snel en doen hun werk uitstekend!
Ik kan ze iedereen aanbevelen want het is ingewikkeld om alles zelf uit te zoeken. En, met advocaat gaat het sneller, beter en efficiënter. Het heeft me een hoop stress bespaard.
Als je opgelicht wil worden in je…
Als je opgelicht wil worden in je portemonnee moet je vooral deze advocaat nemen. De eerste mails die hij je mailt zijn allemaal standaard mails. Die hij kopieert en plakt. Standaard mails die elke cliënt krijgt. Niet aangepast op de cliënte zelf. Dus niks persoonlijks. Waardoor je al 3 uur betaald aan standaard mails. Veel cliënten geven dit al aan. Deze opmerking worden al vaak gegeven, maar deze meneer heeft overal wel een weerwoord op en het ligt altijd aan de cliënt. Deze advocaat is naast zijn slecht werk wat ie afgeeft dus zeer onbetrouwbaar.

zeer goed advocatenkantoor!!
perfect geholpen tijdens voorbereiding van de rechtszaak als ook tijdens de zitting wat geresulteerd heeft in een mildere straf goed werk geleverd door mr van het Hoff en mr Tijsterman.had met alcohol op een aanrijding veroorzaakt
Zaak verloren
VTH had zaak verloren door onvoldoende onderbouwing. Mijn nieuwe advocaat had de zaak wel gewonnen. Wat me opvalt is dat er veel onafhankelijke negatieve reacties staan wat betreft kosten. Ligt dit dan allemaal aan de klanten?

Besvarelse fra VTH Advocatuur
Dhr Tijsterman van VTH advocatuur heeft…
Dhr Tijsterman van VTH advocatuur heeft mij ontzettend goed geholpen. Het ging om het intrekken van mijn beveiligingspas. Uiteindelijk heb ik mijn pas weer terug en is het bezwaar gegrond verklaard 🙃😄😃. Ik ben uw hulp zeer dankbaar als ik dit alleen had moeten doen was het me niet gelukt. De heer Tijsterman 5 sterren status 😎
Super slechte advocaat Mr.B Tijsterman…
Super slechte advocaat Mr.B Tijsterman je maakt 100% geen kans bij het CBR met deze meneer

Besvarelse fra VTH Advocatuur
Ontzetten goed geholpen door Joris van…
Ontzetten goed geholpen door Joris van tt Hoff, heeft me echt gesteund en enorm goed geholpen. Zeer professioneel en zeker ook oog voor de menselijke persoonlijke situatie.
Echt de beste advocaat die ik me maar kon wensen!!

Bijzonder goed.
Erg positieve ervaring met meneer Van 't Hoff. Hij heeft erg veel voor mij betekent in de lastige periode dat mijn rijbewijs was ingenomen en ik een alcoholonderzoek opgelegd kreeg. Uiteindelijk het rijbewijs teruggekregen. Ik beveel iedereen aan bij een vergelijkbare situatie z.s.m. contact op te nemen met meneer Van 't Hoff. Hoe eerder, hoe beter hij je kan helpen. Uurtarief is zeer scherp vergeleken met sommige andere advocaten. Het is het dubbel en dwars waard.
Veel declaraties en chaotisch
Belofte van gedeelde kosten bij aanmelding lotgenoot (gezamenlijk aangehouden vanwege te hard rijden) bij VTH advocatuur niet waargemaakt. Naar mijn mening niet klantvriendelijk. Activiteiten voor dezelfde zaak werden bij twee cliënten gedeclareerd. Specificaties zijn dermate ingewikkeld dat er geen chocola van te maken is. Er wordt duidelijk gemaakt dat er pas voortgang plaatsvindt nadat je tussentijds betaald hebt dus dat doe je dan maar.
Het oplezen van punten tijdens het pleiten kwam naar mijn mening onsamenhangend en chaotisch over. In mijn beleving konden de rechter en officier er geen touw aan vast kon knopen. Zelfs wij als cliënten konden Joris van ‘Hoff niet volgen.
Als je rond de €13.000 aan declaraties hebt ingediend bij twee cliënten dan vind ik het niet klantvriendelijk om op je strepen te gaan staan over een meningsverschil van de laatste €140,- Zowel mondeling als schriftelijk had ik aangegeven te willen stoppen. Declaraties na dat moment gingen maar door. De (botte) aangeboden keuze tussen geschillencommissie of kantonrechter heb ik maar afgeslagen en heb betaald. Welke particulier gaat er nou in een juridisch gevecht tegen iemand die daar zijn dagelijkse praktijk van heeft gemaakt…….

Besvarelse fra VTH Advocatuur
Prettige en professionele begeleiding…
Prettige en professionele begeleiding tijdens het traject.