Nieuw jaar abbonement afgesloten voor €4,99 blijkt dat er gewoon €5,99 wordt afgeschreven. Er wordt beweerd dat ik de actiecode niet goed heb ingevoerd, maar ik weet honderd procent zeker dat dit wel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na al heel lang abonnee te zijn van videoland, kreeg ik een aanbieding om een jaarabonnement af te sluiten, dat zou voordelig zijn. Ik dacht dat dit dus een goede keus zou zijn. Wat blijkt, voor een j... Se mere
Ruim tevreden over Videoland, er is zeker gewerkt aan het vooruit en terug spoelen via dubbeltikken op je scherm. Dit werk nu vele malen beter. Ruim aanbod, weer eens wat anders dan Netflix. Klantense... Se mere
afschuwelijk deze rode app v2 hadden ze er maar vaaf gebleven de vorige app waws gewoon goed , nu kan ik mijn favoriete series niet eens meer bekijken? wel op tv, maar niks op mijn pc, en daar kijk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Films downloaden / online kijken | Videoland on Demand | De nieuwste films direct online!
Kontaktoplysninger
Holland
- www.videolandondemand.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dramatische app
Ik ben in staat om m'n afstandsbediening door m'n tv te pleuren als ik videoland opstart. Deze app is nog trager dan m'n grootje!! Doe hier eens iets aan, je kan niet zomaar geld op blijven strijken voor iets wat je niet kunt leveren.
0 sterren is nog beter
0 sterren is nog beter.
De rode app werkt niet. Na één aflevering elke keer zwart beeld. Nieuwe installatie vd app nodig. Samsung tv of niet, de zwarte app werkte prima. De rode app is waardeloos.
Super super slecht
Super super slecht. Ik snap niet hoe in deze tijd apps nog zo slecht kunnen zijn. Hij blijft altijd hangen, je kunt vaak niet kijken wat je wil, of hij valt zomaar uit. Wat een ramp. Echt heel jammer dat dit de enige site is die je kan gebruiken om desbetreffende programma’s te kijken.
die videoland nieuwe V2 is echt…
die videoland nieuwe V2 is echt helemaal ruk. kan bij geen enkele show meer zien waar ik was gebleven, helft van allle thumbnails staan op kwaliteit 144p ofzo en de hele website zit nu gwn stom en onhandig inelkaar, heel onduidelijk. breng voormij de oude maar gewoon weer terug die deed het altijd prima
Slecht
Slecht. Nog nooit zo'n slechte app gehad. Videoland is een klant kwijt.
afschuwelijk deze rode app v2
afschuwelijk deze rode app v2
hadden ze er maar vaaf gebleven de vorige app waws gewoon goed , nu kan ik mijn favoriete series niet eens meer bekijken? wel op tv, maar niks op mijn pc, en daar kijk ik overdag nu toevallig wel naar mijn series! wellicht hopen de makers hiermee te zorgen dat er veel mensen stoppen met videoland, tegen de nog steeds geldende lage prijzen,Echter als men daarna terug wil aboneren ,mocht videoland dan weer goed lopen, dan ineens kost het enkele euro,s meer per maand!
volledig nutteloos en afschuwelijk oneerlijk
Zeeeeeeeeeer slecht !
Zeeeeeeeeeer slecht !! Nog even en ik ben er klaar mee , ik betaal nu voor niks !
Veel functies kan ik nu niet meer doen , info kijken loopt vast, iets uit me lijst verwijderen kan ook niet meer ! In 1 woord K U T
Verschrikkelijke update Videoland
Kan 1 aflevering bekijken, wil ik wat anders zien krijg ik volkomen ZWART beeld en gebeurt er niets meer. Moet ik app verwijderen en er opnieuw opzetten om de volgende aflevering te zien. Niet te doen. Tevens krijg ik bij opstarten videoland een tabblad te zien die ik eerst weg moet klikken. Dit schijnt aan de Samsung tv te liggen, maar had ik bij vorige app niet!!
Wat een verschrikkelijk app die nieuwe app.
Wat een verschrikkelijk app die Videoland V2.
Ik wacht nog even, tot er een update is gekomen, en anders stop ik met Videoland.
Het beeld blijft lang donker om na een tijdje beter te worden als alle teksten uit beeld zijn verdwenen.
Als je naar een volgende aflevering gaat krijg je eerst een groot scherm te zien wat je gaat bekijken.
Hier moet echt iets mee gedaan worden want anders ben ik klaar met Videoland.
Wat een slechte app op de tv
Wat een slechte app op de tv. Loopt constant vast en heeeeel traag. Nooit last gehad bij videoland 1. Erg jammer dit!
Drama
Drama, ik snap er helemaal niks van!
Loopt iedere x vast als ik info wil over een film of serie!!
Ook de tv loopt helemaal vast!
Ga mijn geld terug vragen of opzeggen!!
Beeld kwaliteit :(
Ik kan maar niet wennen aan die beeldkwaliteit.
The Handmaids tale ziet er op Chrome zo verschrikkelijk slecht uit, hoe grote het scherm hoe erger het wordt. En ik kan het weten want 1 device heeft (of had, het is al weer 2 weken geleden) nog steeds de oude v1.
Als je als ITer zoiets oplevert als de…
Als je als ITer zoiets oplevert als de nieuwe app, dan moet je je toch kapot schamen. En als stremming dienst uiteraard ook. Bagger beeldkwaliteit, continu vastlopers, niks werkt goed. Alsof Videoland een gigantische hekel heeft aan klanten en we 10 jaar terug zijn in de tijd qua technische mogelijkheden.
Wat een verschrikking
Wat een verschrikking! Na de update naar v2 app superslechte verbinding, moeten elke keer opnieuw starten, niks werkt op tempo, kortom vreselijk!
nog nooit zo'n slechte update gehad
nog nooit zo'n slechte update gehad, trager dan dik str... in een trechter en halverwege er uit gegooid worden, wij haken af
Verschrikkelijke update!
Waardeloze, irritante update. In de nieuwe app (Samsung smart tv) kan ik niet vooruit- of terugspoelen en na pauzeren blijft de balk onderin het scherm in beeld en is de rest van het beeld een zwarte waas. Ook is navigatie naar andere afleveringen niet te vinden. Ook onthoud hij niet waar je gebleven bent en moet je weer vooraan bij de laatste aflevering beginnen. Erg ongemakkelijke app, sowieso verslechtering op de vorige! Als dit zo blijft, zeg ik het abonnement op.
Absoluut geen verbetering!
Wat een ellende!!
Vooruit/achteruit spoelen is niet handig bij deze app.
En moet bij iedere aflevering de ondertiteling opnieuw aanzetten.
Erg irritant! Waardeloos!
Waardeloze service zit al 3 dagen te…
Waardeloze service zit al 3 dagen te wachten op antwoord. Heb bij Nederlandse series ondertiteling en bij de Engelse geen ondertiteling. En dit sinds nieuwe app
Terug naar v1! v2 is geen verbetering!
Opstarten en navigeren in v2 gaat zeer traag!
De nieuwe v2 App (op Samsung tv) kan ik niet voor of achteruit spoelen. als ik hem gepauzeerd heb en weer verder speel dan blijft de balk in beeld en boven en beneden donkere balken die ook blijven staan. Zou lekker de v1 weer activeren!
Waardeloos, opzeggen beste optie
Heb smart tv Samsung met nieuwe V2 App kan ik niet voor of achteruit spoelen. als ik hem gepauzeerd heb en weer verder speel dan blijft de balk in beeld en boven en beneden zwarte balken. deze verdwijnt niet meer. opzeggen is denk de beste optie of snelle update voor de tv apps. wat waardeloos en Videoland reageert hier niet beetje jammer.
Nog steeds niet opgelost 22-10-22 nu opgezegd kansen gehad om het op te lossen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.