Nieuw jaar abbonement afgesloten voor €4,99 blijkt dat er gewoon €5,99 wordt afgeschreven. Er wordt beweerd dat ik de actiecode niet goed heb ingevoerd, maar ik weet honderd procent zeker dat dit wel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na al heel lang abonnee te zijn van videoland, kreeg ik een aanbieding om een jaarabonnement af te sluiten, dat zou voordelig zijn. Ik dacht dat dit dus een goede keus zou zijn. Wat blijkt, voor een j... Se mere
Ruim tevreden over Videoland, er is zeker gewerkt aan het vooruit en terug spoelen via dubbeltikken op je scherm. Dit werk nu vele malen beter. Ruim aanbod, weer eens wat anders dan Netflix. Klantense... Se mere
afschuwelijk deze rode app v2 hadden ze er maar vaaf gebleven de vorige app waws gewoon goed , nu kan ik mijn favoriete series niet eens meer bekijken? wel op tv, maar niks op mijn pc, en daar kijk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Films downloaden / online kijken | Videoland on Demand | De nieuwste films direct online!
Kontaktoplysninger
Holland
- www.videolandondemand.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rotzooi
Rotzooi, niks anders. Werkt nooit zoals je wilt, loopt continue vast
V2 werkt echt niet
V2 werkt echt niet: automatisch inloggen werkt niet, programma's zijn onvindbaar, programma's laden niet etc etc etc. Laat versie 1 maar terug komen, die was wel 5 sterren!
Sinds V2 loopt het steeds vast
Sinds V2 loopt het steeds vast als je iets wil terugspoelen.
Heeeel irritant en zonde van het geld.
Werkt TOTAAL niet.
Werkt TOTAAL niet.
Moet inloggen op telefoon en dan code van TV scherm invoeren. Die niet verschijnt.
10 keer klikken op "Download app op tv".
Er gebeurt niets.
Waardeloos.
Wat een K U T app zeg
Wat een K U T app zeg. Nóg slechter als de app hiervoor. Hoe krijg je het voor elkaar.
Heel slecht
Heel slecht, programma s zijn niet te vinden. Verderkijken mist vaak. Streams werken ook vaak überhaupt niet. App sluit niet goed af waardoor met opstarten problemen ontstaan. Programma's starten op een verkeerd moment met verder kijken. En ik kan nog wel even verder gaan.
Waardeloze kwaliteit sinds V2
Waardeloos die Videoland V2 app.
Kwaliteit lijkt vaak wel op een VHS uit de jaren 90.
Support legt de schuld bij Samsung maar daar ligt het issue niet. Hele familie heeft hetzelfde probleem met de slechte kwaliteit. Gek dat Netflix en NLziet wel haarscherp draait op onze smartTV’s
Bij deze weer 6 abbonementen van onze familie opgezegd, want blijkbaar nemen ze de klanten niet meer serieus als je alle klachten hier op Trustpilot leest sinds de V2 app…
Tot nooit meer.
Wat een vreselijke K U T app
Wat een vreselijke K U T app
Echt alles werkt er niet aan, doe er wat aan Videoland, anders ben je ons kwijt als klant !!
V2 is niks aan
Sinds v2 is het niet leuk kijken meer. Bij de afleveringen staat niet eens meer van wanneer ze zijn. Je zoekt je kapot als je iets wilt zien. Weet niet of ik het abonnement bij wel hou. Liever terug naar de oude app, dat werkte perfect, dit is 2x niks
Wat een ongelofelijke k*nker app echt
Wat een ongelofelijke k*nker app echt, ik krijg het bloed onder me nagels door de ondertiteling in het midden van het beeld?!?!?! Een ware schande van RTL, ze moeten dit zsm oplossen anders is het echt uitzwaaien!!🤬
Videos slechte kwaliteit
Videos slechte kwaliteit. Videoland op laptop loopt regelmatig vast. App en internet synchroniseren niet met elkaar.
Waardeloos te nieuwe app
Waardeloos te nieuwe app. Krijg een geo blokkade terwijl ik in Nederland ben. Gelijk opgezegd. Wat een bende.
Wat een k u t app is de v2
De eerste app ging nog maar de v2 app op een Apple TV is een ramp! Video’s spelen niet na elkaar af maar een heel gedoe om een volgende aflevering op te zetten. Terug naar de vorige app gaat niet. Nou ik ga deze proefperiode niet vol maken hoor. Wat een k u t app is dit zeg.
Had opnieuw aangemeld.
Had opnieuw aangemeld.
Wist me pincode niet meer.
Niet op te vragen.
Niemand reageerd uren wachten op WhatsApp reactie
Wilde abonnement opzeggen moest in account.
Handig als je er niet in komt.
Telefonisch bereikbaar wordt gewoon opgehangen.
Per mail direct opgezegd!
Werf je klanten mee.
Wat een puinhoop
Ontzettende slechte kwaliteit
Ontzettende slechte kwaliteit, loopt comtimu vast... traag.. oftewel terug naar oude. Betaal er wel voor waardeloos
De app is verschrikkelijk slecht
De app is verschrikkelijk slecht. Doe er wat aan! Negen van de tien keer werkt hij niet goed.
Heel heel slecht
Heel heel slecht. Serie blijft vaak hangen. Als je het weer opnieuw opstart begint het weer aan het begin, het onthoudt helemaal niet meer waar je bent gebleven. Kortom, het is waardeloos. Doe er wat aan Videoland, want goedkoop zijn jullie niet!
Ongelooflijk dit in 2022
Nou inderdaad, ik heb videoland sinds een week, en alleen maar drama, na 2 dagen bleef het beeld zwart. Dat heb ik zelf opgelost, door de cookies
uit te zetten. Maar ja dan kreeg ik steeds de zelfde reclame van burger King. Opzouten met je vegie burgers. Dan inderdaad blijft de menu balk in het beeld. Dan moet je op pauze drukken en dan weer play en dan gaat hij weg. Verder inderdaad als je op een film klikt en dan terug wil kom je helemaal vooraan terug. En alles laad heel langzaam. Nu lig ik en docu te kijken krijg ik om de minuut of zelfs na 10 sec weer reclame WTF is dat nu weer. Ik word zwaar depressief van die app. En deze moet nieuw zijn. Hoe ruk was dan die oude als dit al niks is? HELP.
Wat erg die Videoland V2
Wat erg die Videoland V2. Ik kan ‘m al een maand niet downloaden op mijn smart tv dus betaal voor niks.
Overweeg videoland op te zeggen totdat de versie aangepast is
Ik heb nog nooit zo’n afschuwelijke appelgebak. Videoland is sowieso al slechter dan Netflix maar deze app is echt erg. Balk blijft hangen en als je terug gaat moet je helemaal weer opnieuw je serie zoeken en zoveel keer klikken dat je rsi krijgt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.