Afleverede min bil, da der var fejlmelding. Fik at vide at en sensor var defekt og at katalysator skulle skiftes. 25000 kr. hentede bilen ved lukketid mhp senere reparation. På motorvejen faldt bund... Se mere

Vi har i de sidste mange år handlet hos Jer. Har lige købt den 4.bil fra firmaet i maj måned . Alle eftersyn har I klaret på bedste vis. Vi har hele vejen gennem årene været utrolig glade og trygg... Se mere

Vi købte en brugt civic hos dem og har nu igennem 2 år fået lavet service og reparation hos dem. Både salgs og service afdeling har været en meget positiv oplevelse. De har flere gange været meget f... Se mere

Kontaktede dem for pris på at få skiftet EN ting på bilen (1 enkelt reservedel), som ville tage dem ½ time (deres egen vurdering) - pris 4200 (har det på skrift). Kontaktede for god orden skyld et ikk... Se mere

1. Autoforhandler
  2. Bilsalg
  3. Bilforhandler
  4. Brugtvognsforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er din lokale Opel, Mitsubishi, Honda og Suzuki forhandler og værksted i Odense SØ, samt dit Saab serviceværksted. Velkommen hos V Holm Jensen A/S Nyborgvej 240-260, 5220 Odense SØ (Opel, Mitsubishi & Saab) Peder Wessels Vej 11, 5220 Odense SØ (Honda & Suzuki)

3,3

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

V Holm Jensen - min bedste anbefaling herfra

V Holm Jensen er professionelt, effektivt og giver en god og oplysende service. Jeg kan kun varmt dette værksted.

28. februar 2022

Kære Kirsten,

Mange tak for de fem stjerner og de rosende ord. Det er dejligt at høre om din gode oplevelse.

Du ønskes en god dag.
Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

Har netop handlet bil hos VHJ

Har netop handlet bil hos VHJ, fik en rigtig god betjening både før, under og efter handelen.

17. februar 2022

Kære Knud,

Mange tak for de flotte ord og den 5 stjernede anmeldelse. Dejligt at læse om din gode oplevelse ifm. køb af ny bil. Vi håber, at du fortsat er glad for bilen.

Tilfreds kunde

Jeg har været kunde hos V Holm Jensen i et år og har både været i kontakt med deres salgs-, service- og skadesafdeling og alle steder har jeg mødt dygtige, flinke og engagerede medarbejdere, der har ydet top service.

12. februar 2022

Hej Jannick,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord, dem sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang i fremtiden.

Hmm bilsælger!!!

Fredag d 3 dec kommer til vhj Peder vesselsvej Ca 1630 møder en sælger som egentlig havde mere travlt med børn og hund, engagement var ikke eksisterende, der blev sagt god weekend,flere gange,og ja den fes ind, var klar til at handle honda jazz, sælger ville ringe tilbage mandag med byttepris ikke sket,
Mage til dårlig oplevelse skal man lede længe efter,det er den 4 honda vi arbejder i og kender værkstedet som der kun er gode erfaringer med,og påtænker at benytte det fremadrettet, navnet på sælger har vi men almindelig pli gør at det ikke bliver offentliggjort her,til slut skal nævnes at bil er købt andet sted hvor der var en oprigtig interesse i at handle, på fair vilkår,dankort var klar
Håber at denne anmeldelse giver anledning til at kigge indad hvis man vil sælge biler og ikke have travlt med at gå på weekend, virkelig en dårlig oplevelse
Mvh Connie og Torben

6. december 2021

Kære Connie og Torben,

Vi beklager, at vi ikke har leveret en tilfredsstillende oplevelse, samt først får besvaret jeres anmeldelse nu.
Medarbejderen I refererer til arbejder ikke længere i virksomheden. Jeg har taget jeres ord med videre, således vi kan efterleve vores ønske om at forbedre kundeoplevelsen hele tiden.

Vi håber, at vi i fremtiden kan byde jer velkommen igen.

Kan anbefales

Fin, fair og behagelig behandling vi fik i forbindelse med vores bilkøb

29. november 2021

Hej Kim,

Mange tak for den 5 stjernede anmeldelse. Dejligt at høre om jeres gode oplevelse ifm. bilkøb. Vi håber I fortsat er glade for bilen.

Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

En helt igennem god oplevelse fra først…

En helt igennem god oplevelse fra først til sidst.
Kompetent og behagelig medarbejder, som havde styr på tingene. Alle aftaler blev overholdt, og vi er superglade for vores nye Opel.

14. oktober 2021

Besvarelse fra VHJ

Mange tak for de fem stjerner og de fine ord. Vi er glade for jeres gode oplevelse og håber, at I fortsat er glade for jeres nye bil!

Andreas, V Holm Jensen A/S

Endnu engang en 1 stjernet anmeldelse…

Endnu engang en 1 stjernet anmeldelse selvom begge burde have været 0 stjernet.
Først gang var med stadig glasskår i bilen.
Men nu fik de da tid til og få en siderude hjem til bilen. De har hele tiden oplyst mig om man ikke kan få nye ruder til bilen. Så de havde bestilt en brugt rude hjem.
Den rude satte de så i velvidende om at den er med dybe ridser på begge sider af glasset. Jeg brokker mig over det og de bestiller en anden hjem. Ja så er det så til en stationcar de får bestilt hjem til… så jeg bruger 1.5 time endnu engang på værkstedet på ingenting for ruden passer sjovt nok ikke alligevel. Nu blev jeg da så træt af det at jeg googlede siderude Opel allerede den første forhandler der dukker op har en splinterny siderude der passer til min bil. Så skal man sku ikke bilde mig ind der ikke er nye ruder og skidt og kanel. Er sku ærgelig over jeg ikke må skifte skadesværksted fra forsikringringens side for hold nu op i er godt nok en parodi.
Man må godt nok håbe andre ikke oplever problemer gang på gang inde ved jer som jeg gør for så må i sku have travlt med at rette fejl konstant.

6. september 2021

Kære Phillip,

Vi er meget kede af din utilfredsstillende oplevelse med vores skadeværksted!

Vi har desværre ikke haft mulighed for at skaffe en fabriksny siderude hjem til dig, hvorfor vi bestiller en brugt rude hjem. Denne er desværre ridset, hvilket vi ikke er blevet oplyst ved bestilling hos leverandøren, men som naturligvis er en rigtig træls situation. Som du selv skriver, bestiller vi herefter en ny rude hjem til dig, som desværre viser sig at være en fejllevering, som derfor ikke passer på din bil.

Så vidt jeg kan forstå, er sagen nu overgået til Overtaksator.

Dit forløb hos os har naturligvis været dybt beklageligt. Vi har drøftet din oplevelse internt, så vi kan forbedre vores arbejdsgange og undgå en lignende situation i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Andreas, V Holm Jensen A/S

Utrolig venlig betjening og altid meget…

Utrolig venlig betjening og altid meget serviceminded personale.

6. juli 2021

Kære Gitte

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og rosende ord - dem sætter vi stor pris på! Vi glæder os over at høre om din gode oplevelse hos os, og du ønskes herfra en god eftermiddag.
Vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen i fremtiden :).

Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

Tager godt mod kunder og godt arbejde

9. juni 2021

Kære Naden

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Hvor er vi glade for at høre, at du havde en god oplevelse ifm. besøget hos os.
Du ønskes en god eftermiddag, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen i fremtiden :).

Omkring service eftersyn

Omkring service eftersyn , vær forberedt på , at der tilbydes mersalg , ved at gøre opmærksom på forskellige fejl og mangler . Hvad det nu end er , så er det noget med - en større regning . Det er det de lever af !
Fremover vil jeg k o n s e k v e n t , sige nej . Så kan man da tænke over det . Den form , for mer salg , bør være skriftlig , principielt .

7. juni 2021

Kære Thomas,

Vi er først og fremmest rigtig kede af at høre om din oplevelse ved V Holm Jensen A/S. Jeg har nu på tværs af afdelinger undersøgt jeres besøg ved os og har dermed fået indblik i sagen.

Jeg kan forstå, at du har været inde til serviceeftersyn, hvor I har gennemgået, hvad der skulle laves. Ved servicen kan vi se mugdannelser på pollenfilteret og viskerbladene er revet itu bagpå og foran er de begyndt at slippe i enderne (dem takker I nej tak til, og derfor laves der ikke noget).

Vi tilbyder kabine-friskluftsrens, som I takker ja til, idet I sammen med værkstedet konkluderer at indeklimaet skal forbedres pga. fugt i bilen, hvorfor der bliver renset ud og monteret et nyt pollenfilter.

Mht. skaden, hvor porten går ned i toppen af bagklappen, det beklager vi meget og er ikke mindst meget uheldigt. Denne skade laver vi dog uden beregning med en ekstra dagsforsikring, idet fejlen er vores.

Mersalg er foregået ift. at fjerne fugt og udskiftning af filter, men jeg kan forstå at I forinden blev adspurgt og informeret omkring dette.

Vi beklager som sagt, at du ikke har været tilfreds med forløbet, og du er derfor velkommen til at komme forbi til en snak, hvor vi vil stå klar til at hjælpe dig.

Professionelt!

Vi har hele vejen gennem årene været utrolig glade og trygge ved stedet .
Alt er gjort meget professionelt og absolut tilfredsstillende og aftaler bliver overholdt.
Firmaet kan bestemt anbefales.

1. juni 2021

Kære Ane

Først og fremmest tusind tak for jeres 5-stjernede anmeldelse og rosende ord, dem sætter vi stor pris på. Samt tillykke med det 4. køb af ny bil hos os - hvor er vi glade for at have loyale kunder som jer :).

I ønskes en god dag, og vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen i fremtiden:).

Fin oplevelse

God orientering ved køb. God orientering ved levering. Alle aftaler overholdt.

31. maj 2021

Kære John

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Hvor er vi glade for om din gode oplevelse ifm. køb af ny bil. Du ønskes en god dag, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen i fremtiden :).

Super tifredhed

Hej.
Vi har lige købt ny bil, den nye model Mokka.
Vi snakkede Søren. En fantastisk person. Han gav et godt tilbud på vores crossland. Jeg bliver meget usikker når vi snakker så stort et køb. Søren var super sød. Sagde vi tager den bare en gang til. Så jeg forstod alle tallene.
Vi fik en flaske vin med da vi de første der købte den nye Mokka.
En virkelig god oplevelse. Vil med 100% handle der igen. Og har anbefalet Søren til andre. Tak Søren. Vi er glade for vores nye bil. Knus Anne og Roger.

28. maj 2021

Kære Anne og Roger

Først og fremmest tusind tak for jeres 5-stjernede anmeldelse og rosende ord, samt tillykke med købet af jeres nye Opel Mokka.
Hvor er vi glade for at høre om jeres gode oplevelse ved Søren, jeg vil med det samme sende de skønne ord og denne anmeldelse videre til ham :).

I ønskes en god weekend i solskinsvejret!
Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

Altid rigtig god service.

12. maj 2021

Kære Diana

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Hvor er vi glade for om din gode oplevelse ifm. servicetjekket. Du ønskes en god dag, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen i fremtiden :).

Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

God kvalitet og fin service

Føler der tages hånd om min bil- nemt at komme til

7. maj 2021

Kære Kirsten

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Hvor er vi glade for om din gode oplevelse ifm. et servicetjek. Du ønskes en god weekend, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen i fremtiden :).

Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

Alt i alt en god oplevelse

Har købt ny bil hos V Holm Jensen - Opel Corsa og givet min gamle bil i bytte. God service og god behandling. Søren var særdeles behagelig at handle med. Alt i alt en god oplevelse.

3. maj 2021

Kære Dorte

Først og fremmest mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Hvor er vi glade for at høre om din tilfredshed i forbindelse med købet af din nye Opel Corsa. Jeg har netop videregivet din anbefaling til Søren, som vil glæde sig meget over dine flotte ord.

Du ønskes en god aften, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen i fremtiden :).

Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

Det er altid rart at aflevere sin bil til et tillidsfuldt værksted.
Der er altid god service og professionelle medarbejder.

1. april 2021

Kære Karina

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Vi er rigtig glade for at høre om din tilfredshed i forbindelse med besøget hos os.
Du ønskes en god påske, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i fremtiden :).

Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

Absolut en perfekt oplevelse.

Absolut en perfekt oplevelse.
Præcise svar.
God prøvetur.
Vel informeret sælger.

1. april 2021

Kære Lene

Venlig hilsen Rikke, V Holm Jensen A/S

Fik en fantastisk behandling da jeg…

Fik en fantastisk behandling da jeg købte min nye bil.
Sælgerne var super venlige. Hvis denne “franske” Opel går det godt, så handler jeg helt sikkert der næste gang også

18. februar 2021

Kære Per,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Vi er rigtig glade for at høre om din tilfredshed i forbindelse med købet af ny bil.
Du ønskes en god aften, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden :).

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto