VesuvioTour Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met veel geduld en liefde heeft Gianluca onze reis samengesteld waardoor wij onze droomvakantie beleefd hebben. Het zou egoistische zijn om de mooie plekken voor ons zelf te behouden die Vesuvio heef... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne rondreis en goed geregeld. Nette b&b's met goed ontbijt en vaak de mogelijkheid om ook te dineren. De één wat authentieker dan de ander maar altijd heel gastvrij. De autohuur vonden we minder... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De reis was prima georganiseerd. Alles klopte. We hadden gevraagd om verblijven in agriturismo's. Dat was niet helemaal zoals verwacht, eenmaal (bij Cagliari) zaten we in een hotel. Overall zijn we t... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voor het plannen van onze reis over Sicilië hebben we goede hulp gehad bij het kiezen van 5 B&B's. Drie daarvan waren uitstekend, zowel het verblijf als de verzorging. Eentje was mooi gelegen maar, wa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab

Om VesuvioTour

Skrevet af virksomheden

Uw Logo

VesuvioTour is een reisorganisatie die reiservaringen biedt voor degenen die direct contact zoeken met de natuur, bezienswaardigheden en lokale culturen die nog ontdekt moeten worden. We promoten duurzaam toerisme door u in contact te brengen met charmante, niet-alledaagse accommodaties en activiteiten die aansluiten bij onze milieuvriendelijke waarden.

• Cottage Icoon Charmante & Authentieke Hotels:

Met zorg geselecteerde, unieke verblijven met niet meer dan 30 kamers.

• Globe Icoon Weg van Massatoerisme:

Ontdek verborgen pareltjes, ver weg van de drukte.

• Prijskaartje Icoon Ongeëvenaarde Prijs/Kwaliteit:

Ervaar het beste zonder de bank te breken.

• Checkmark Icoon Geen Verassingen:

We bezoeken persoonlijk elke locatie om kwaliteit te garanderen.

Meer Informatie

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben een super vakantie gehad…

Wij hebben een geweldige vakantie gehad .Het enige minpunt was de huurauto of beter gezegd het bedrijf van de huurauto
Bij aankomst stond er al een enorme rij bij huurbedrijf en we hebben dik twee uur in volle zon op huurauto mogen wachten Dat was langer als onze vlucht en bij inleveren huurauto ook weer dik 40 min mogen wachten
Maar alle onderkomens waren super , netjes en goed verzorgd , en we hebben ondanks de huurautoperikelen verder een geweldige vakantie gehad .
Eigenlijk niet anders verwacht aangezien we al vaker met vesuvio in zee zijn gegaan.

11. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je terugkoppeling en voor het opnieuw kiezen voor VesuvioTour! We zijn blij dat jullie vakantie verder geweldig was, ondanks de problemen met de huurauto. We zullen deze feedback delen met het autoverhuurbedrijf om toekomstige ervaringen te verbeteren.

Heel goed bereikbaar

Heel goed bereikbaar, laagdrempelig vriendelijk, behulpzaam contact

11. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat ons contact als vriendelijk en behulpzaam werd ervaren.

Top!

We hebben al meerdere malen via hen geboekt en alles is altijd tot de puntjes in orde. Mooie locaties, er wordt rekening gehouden met onze wensen en prijs/kwaliteit heel sterk

1. juli 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij dat alles steeds tot in de puntjes geregeld is en dat onze locaties en prijs/kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen. We hopen u snel weer te mogen helpen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige rustige en ruime agriturismo met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars.

De eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam. Erg gastvrij maar ook voldoende privacy. De foto's op de site laten wat ons betreft niet goed zien hoe mooi het zwembad is. Het zwembad en omgeving zijn als een oase. Veel groen en schaduwplekken, die ook zeker nodig zijn, maar ook ruimte voor de zon. In combinatie met het lichte grind en het dagelijks gereinigde zwembad een perfect plek om te relaxen.
Het hele complex met meerdere appartementen is ruim opgezet. Ons appartement had alles wat je nodig had en was ruim genoeg voor 2. Alleen de bedden/matrassen waren maar net van voldoende kwaliteit. Mocht het er van komen dan willen we hier zeker nog wel weer terugkomen.

25. august 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Dank u wel voor uw mooie review! We zijn blij dat u heeft genoten van de gastvrijheid en de rustige sfeer. Wat fijn dat het zwembad een oase van rust was. We zullen uw feedback over de bedden delen met de accommodatie. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben voor het eerst een reis via…

Wij hebben voor het eerst een reis via Vesuvio Tour geboekt. Het is ons goed bevallen. Vragen werden snel beantwoord en daarnaast was het ook fijn dat we ook al wat activiteiten konden boeken.

Een geslaagde reis door Toscane! Wie weet nog een keer in de toekomst.

15. august 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat jullie eerste reis met Vesuvio Tour goed is bevallen. Fijn dat de snelle antwoorden en de mogelijkheid om activiteiten te boeken jullie reis door Toscane extra leuk maakten. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuwe reis!

Veilige reizen en tot de volgende keer!

Fantastische reis van Napels naar Bari

Nabij Napels de huurauto opgehaald. We hadden een grote gereserveerd maar kregen die pas na bij betaling.
De eerste B&B Roccia fiorita aan de zeer mooie Amalfi kust is mooi. We vervolgde onze reis naar Campagne, een rustig authentiek dorp in de bergen. We waren de enige gasten in hotel Maccarunera. Mooi hotel jammer dat het restaurant gesloten was. De derde locatie is echt een topper! La Dodici Lune in Matera. Slapen in een grot woning in een fantastische stad!!!! En de vierde locatie is ook weer zo'n fantastisch adres. Slapen in een echte trulli, Fontana Vecenia bij Alberobello. Kortom een super vakantie, heel veel moois gezien en ervaren, allemaal top locaties!
Bij thuiskomst heeft Vesuvio de extra kosten voor de auto keurig verhaald, binnen een week hadden we het geld terug. En omdat Transavia de terug vlucht had geannuleerd heeft Vesuvio alles geregeld om een dag later terug te vliegen. Kortom, net als onze eerdere reizen, alles pico bello geregeld!!

8. maj 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u genoten heeft van uw reis en de mooie locaties. Fijn om te horen dat alles goed geregeld was met de huurauto en de terugvlucht. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie agriturismo en B&B’s op Sicilië.

Mooie agriturismo en B&B’s op Sicilië.
Alle prachtig gelegen, en zeer gastvrij

16. juni 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u heeft genoten van de agriturismo's en B&B's op Sicilië. We zijn blij dat u de prachtige locaties en gastvrijheid heeft gewaardeerd. Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen!

Bespoke holiday

The team pulled together a holiday based on our request and it was superb, exactly what we wanted and all went together very well. Very happy and will use Vesuviotour again next year

14. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra VesuvioTour

We're thrilled you had such a superb holiday! Thank you for your feedback, and we can't wait to assist with your next adventure!

Klassieke auto via Vesuviotour

Tijdens onze vakantie aan de Amalfikust hebben wij via Vesuviotour een klassieke Alfa Romeo Spider gehuurd om een dag mee te touren. Perfect geregeld door Roberta. Zelfs in het weekend bereikbaar. Ook op de dag zelf stonden ze paraat. We hebben enorm genoten en zouden Vesuviotour van harte aanbevelen!

27. juli 2022
Uopfordret anmeldelse