VesuvioTour Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met veel geduld en liefde heeft Gianluca onze reis samengesteld waardoor wij onze droomvakantie beleefd hebben. Het zou egoistische zijn om de mooie plekken voor ons zelf te behouden die Vesuvio heef... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne rondreis en goed geregeld. Nette b&b's met goed ontbijt en vaak de mogelijkheid om ook te dineren. De één wat authentieker dan de ander maar altijd heel gastvrij. De autohuur vonden we minder... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De reis was prima georganiseerd. Alles klopte. We hadden gevraagd om verblijven in agriturismo's. Dat was niet helemaal zoals verwacht, eenmaal (bij Cagliari) zaten we in een hotel. Overall zijn we t... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voor het plannen van onze reis over Sicilië hebben we goede hulp gehad bij het kiezen van 5 B&B's. Drie daarvan waren uitstekend, zowel het verblijf als de verzorging. Eentje was mooi gelegen maar, wa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab

Om VesuvioTour

Skrevet af virksomheden

Uw Logo

VesuvioTour is een reisorganisatie die reiservaringen biedt voor degenen die direct contact zoeken met de natuur, bezienswaardigheden en lokale culturen die nog ontdekt moeten worden. We promoten duurzaam toerisme door u in contact te brengen met charmante, niet-alledaagse accommodaties en activiteiten die aansluiten bij onze milieuvriendelijke waarden.

• Cottage Icoon Charmante & Authentieke Hotels:

Met zorg geselecteerde, unieke verblijven met niet meer dan 30 kamers.

• Globe Icoon Weg van Massatoerisme:

Ontdek verborgen pareltjes, ver weg van de drukte.

• Prijskaartje Icoon Ongeëvenaarde Prijs/Kwaliteit:

Ervaar het beste zonder de bank te breken.

• Checkmark Icoon Geen Verassingen:

We bezoeken persoonlijk elke locatie om kwaliteit te garanderen.

Meer Informatie

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vesuvio Tour heeft onze verwachtingen…

Vesuvio Tour heeft onze verwachtingen overtroffen! Normaal boeken we zelf de accomodaties en vliegreis. Dit jaar deed Vesuvio Tour dit voor ons. Ze vonden 4 prachtige locaties die voldeden aan al onze wensen. En dat voor een heel goede prijs!

3. oktober 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat VesuvioTour uw verwachtingen heeft overtroffen en dat u tevreden bent met de accommodaties en prijzen die we voor u hebben gevonden. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vesuvius in de mist

Wij hadden de pech dat de lucht dicht zat en we dus niet verder dan de kassa. Informatie was schaars, bijna 2 uur gewacht en teruggelopen (de busjes reden heel onregelmatig). Ik weet niet in hoeverre Vesuvio tours hier voor verantwoordelijk is, maar de dag was voor ons eigenlijk mislukt…..

2. maj 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Het spijt ons zeer dat uw bezoek aan de Vesuvius werd beïnvloed door het weer en de vertragingen in het vervoer, wat begrijpelijkerwijs uw dag heeft beïnvloed. Hoewel we ons best doen om de best mogelijke informatie te geven, kunnen onvoorziene omstandigheden zoals deze soms voorkomen. We zouden het op prijs stellen als u rechtstreeks contact met ons opneemt, zodat we uw ervaring verder kunnen bespreken en kunnen kijken hoe we u kunnen helpen.

Alles op maat

Alles was goed geregeld. Erg fijn dat ze meteen te hulp schoten toen onze vlucht vertraagd was. Ze hebben de accommodatie en autoverhuur ingelicht. Tijdens het opstellen van de reis was er vanalles mogelijk (meer dagen, andere luchtvaartmaarschappij, andere accommodatie) Zo hebben we een reis op maat gekregen door Montenegro. Erg interessant om dit land te ontdekken. Durmitor N.P. is absoluut schitterend, wij vonden Kolasin een iets minder interessant gebied.

29. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor uw fijne woorden! Fijn dat alles soepel verliep en we u konden bijstaan bij de vluchtvertraging. Geweldig dat u zo’n unieke reis door Montenegro heeft ervaren. Durmitor is inderdaad prachtig, en we nemen uw feedback over Kolasin zeker mee. Hopelijk tot volgend jaar!

Prima accomodaties uitgezocht.

Prima accomodaties uitgezocht.
Auto was goed geregeld en mailcontact over verschoven vlucht ook goed. Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

26. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor uw feedback! We hopen je volgend jaar weer te mogen helpen!

Zeer fijne persoonlijke communicatie

Zeer fijne persoonlijke communicatie. Bij voorgestelde routes mis je geen enkele highlight. Ze hebben echt kennis van de gebieden en persoonlijke contacten met eigenaren accomodaties. Accomodaties zijn met zorg uitgezocht. Wil je verandering in je route, dan kan dat. Reis kan persoonlijk samengesteld worden. Voor ons 3 keer op rij geboekt bij Vesuviotours. Volgend jaar weer!

22. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je mooie woorden! Super dat je al drie keer hebt geboekt en volgend jaar weer!

Fijne reisorganisatie

We hebben een hele mooie Sicilië rondreis vakantie geboekt via VesuvioTour. Het contact met de medewerkers was prettig en via de mail kreeg ik altijd vlot antwoord op mijn vragen. Alle documenten waren ruim voor vertrek digitaal ontvangen met tips om te zien bij elk verblijf.

25. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het contact prettig verliep en dat je tevreden bent over de ontvangen documenten en tips. We hopen dat je volop hebt genoten van de rondreis door Sicilië!

Mooie gevarieerde reis.

Mooie gevarieerde reis met hele leuke verschillende accommodaties. Heerlijk touren met de Fiat 500 cabrio door het toscaanse landschap. In september niet al te druk en niet te warm. We hadden 3 overnachtingen per accommodatie, wat soms te kort was vooral in de buurt van Florence, Siena enz. Voor ons was het hoogtepunt de suite in Viterbo, dat was voor ons een enorme verrassing, midden in de middeleeuwse stad, prachtig in stijl ingericht appartement incl. ontbijt. Heerlijk gegeten en gedronken en genoten van het italiaanse leven.

24. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Wat een prachtige review, bedankt! Het klinkt alsof jullie echt hebben genoten van de reis. We zullen je feedback over de duur van de overnachtingen zeker meenemen. Fijn dat jullie het Italiaanse leven zo hebben kunnen ervaren!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een fijne vakantie in Kroatie gehad

De vakantie in Kroatie was goed geregeld en onze vier verblijflocaties waren goed en lagen op een mooie locatie.

18. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de vakantie in Kroatië goed geregeld was en dat jullie vier verblijflocaties op mooie locaties lagen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Te weinig communicatie tijdens boeken, de B&B super

Tijdens de boeking was er wel communicatie, echter daarna van het minder. De betalingsprocesure bleef onduidelijk tot bericht, betaal alles op locatie. En geeneens een berichtje enkele dagen voor vertrek. We dachten nog, “als het maar goed gaat en er plaats is in de accommodatie”. Dit kan echt beter. (Daarvoor 2 sterren)
Overigens waar het echt om draait was natuurlijk de vakantie en accommodatie zelf. Die was in B&B Trulli D’Autore. Echt geweldige locatie en Dori en Rosa verzorgen een super ontbijt op de plek die je wilt. We zijn 10 dagen daar geweest en de uitstapjes naar de leuke plaatsjes steeds met de huurauto wat ons goed was bevallen. De B&B zeker 4 sterren.

19. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Hartelijk dank voor de feedback. Het spijt ons om te lezen dat u een onzeker gevoel kreeg over de bevestiging van uw vakantie en hopen dat u nog heeft genoten van uw verblijf bij de accommodatie die u met ons heeft geboekt. We zullen uw feedback gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Top geregeld

Alles was goed geregeld en zoals er geschreven was over de accommodatie was ook de werkelijkheid. We hebben daardoor een heerlijke vakantie gehad.

16. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat alles naar verwachting was en dat jullie hebben genoten van de vakantie. Het is fijn te horen dat de beschrijvingen van de accommodaties overeenkwamen met de werkelijkheid.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geregeld, snelle en duidelijke informatie en communicatie

We wilden graag naar Calabrië en zochten een bureau voor goed advies. Vesuvio Tour kwam snel met een mooi aanbod met prachtige locaties, inclusief vlucht en huurauto. Alles goed gedocumenteerd en het klopte ook allemaal precies. Resultaat: een prachtige rondreis door Calabrië.

18. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je positieve reactie! Wat fijn om te horen dat de rondreis door Calabrië zo goed is bevallen en dat alles naar wens was. We zijn blij dat we jullie goed hebben kunnen adviseren en dat de reis vlekkeloos is verlopen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was ten eers goede organisatie met mooie reizente een erg mooie reis…

Het was ten eerste een erg mooie reis naar de Amalfikust.
De accommodaties waren allemaal goed uitgekozen met vriendelijke eigenaren op erg mooie plekjes.
Contacten met vesuviotour verliepen goed. Wegens omstandigheden moesten we vlak voor de vakantie de reis aanpassen wat ook goed geregeld werd door de reisorganisatie. Wij zouden volgende keer weer voor jullie kiezen.

24. juni 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je prachtige feedback! Fijn om te horen dat je genoten hebt van de reis naar de Amalfikust en dat de accommodaties en service naar wens waren. We zijn blij dat de last-minute aanpassingen soepel verliepen en kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen.

Sardinië fly & drive

In de voorbereiding en planning van de vakantie goed contact en een luisterend oor gehad. De reis is volgens verwachting verlopen. Enig minpuntje was de ligging van het laatst bezochte agriturismo wel dicht bij het vliegveld van Olbia maar in een verlaten omgeving waar binnen 10 km weinig (goede) restaurants te vinden waren.

17. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de voorbereiding en de reis naar verwachting zijn verlopen. We nemen je opmerking over het laatste agriturismo mee voor toekomstige aanbevelingen.

Piek fijn in orde

Snelle, duidelijke reactie en communicatie. Mooie accomodaties en alles piekfijn in orde geregeld.

18. maj 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden bent met onze service en accommodaties. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Super snel geholpen

Super snel geholpen, mooie accomodaties. Top geregeld.

15. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens was.

Goeie selectie accomodatie

Vlotte afhandeling van de reservatie, de verblijven zijn zeer gevarieerd maar hebben allemaal een correct onthaal, zijn netjes en hebben een interessante ligging. We hadden een zeer mooie vakantie in Sicilë.

15. september 2024

Besvarelse fra VesuvioTour

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat jullie genoten hebben van de gevarieerde accommodaties en de vakantie in Sicilië.