Met veel geduld en liefde heeft Gianluca onze reis samengesteld waardoor wij onze droomvakantie beleefd hebben. Het zou egoistische zijn om de mooie plekken voor ons zelf te behouden die Vesuvio heef... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fijne rondreis en goed geregeld. Nette b&b's met goed ontbijt en vaak de mogelijkheid om ook te dineren. De één wat authentieker dan de ander maar altijd heel gastvrij. De autohuur vonden we minder... Se mere
De reis was prima georganiseerd. Alles klopte. We hadden gevraagd om verblijven in agriturismo's. Dat was niet helemaal zoals verwacht, eenmaal (bij Cagliari) zaten we in een hotel. Overall zijn we t... Se mere
Voor het plannen van onze reis over Sicilië hebben we goede hulp gehad bij het kiezen van 5 B&B's. Drie daarvan waren uitstekend, zowel het verblijf als de verzorging. Eentje was mooi gelegen maar, wa... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om VesuvioTour
Skrevet af virksomheden
VesuvioTour is een reisorganisatie die reiservaringen biedt voor degenen die direct contact zoeken met de natuur, bezienswaardigheden en lokale culturen die nog ontdekt moeten worden. We promoten duurzaam toerisme door u in contact te brengen met charmante, niet-alledaagse accommodaties en activiteiten die aansluiten bij onze milieuvriendelijke waarden.
Charmante & Authentieke Hotels:
Met zorg geselecteerde, unieke verblijven met niet meer dan 30 kamers.
Weg van Massatoerisme:
Ontdek verborgen pareltjes, ver weg van de drukte.
Ongeëvenaarde Prijs/Kwaliteit:
Ervaar het beste zonder de bank te breken.
Geen Verassingen:
We bezoeken persoonlijk elke locatie om kwaliteit te garanderen.
Kontaktoplysninger
Admiraal de Ruijterweg 113, 1056 EW Amsterdam, Netherlands, 1056 EW , Amsterdam, Holland
- +31 20 893 2077
- info@vesuviotour.nl
- www.vesuviotour.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top accomodaties geregeld met allen…
Top accomodaties geregeld met allen heerlijk ontbijt en zwembad

Rondreis in authentieke agriturismo's
Wij hebben de rondreis in authentieke agriturismo's gedaan en hebben een prima vakantie gehad. De 1e twee accommodaties (Masseria San Martino en Masseria L'Uliveto waren uitstekend met Masseria L'Uliveto als grote winnaar. Wij vonden Torre dei preti een beetje uit de toon vallen in deze rondreis met het verplichte diner om 20.00 uur en keuze uit 2 gerechten per gang. Eigenaren waren zeer gastvrij en hartelijk maar format zouden wij niet zelf hebben uitgekozen als wij dat van te voren hadden geweten.

Prima en gevarieerde locaties
Prima en gevarieerde locaties. Alles was netjes. Wel graag meer tips voor plaatselijke activiteiten aanbieden. Er is overal genoeg te doen, maar lastig om het goede snel te vinden.

Besvarelse fra VesuvioTour
Er goed alles goed in overleg bedankt…
Er goed alles goed in overleg bedankt voor de goede samenwerking. Top vakantie gehad.

Besvarelse fra VesuvioTour
Wat een fantastische vakantie hebben…
Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad! Zulke mooie accomodaties op mooie plekjes in authentiek Sicilië. Heerlijk met onze Fiat 500 cabrio de mooiste routes langs de kust gereden.
Alles was tot in de puntjes geregeld en bij vragen waren jullie goed bereikbaar. Voor ons zeker de moeite waard om nog een keer met jullie op vakantie te gaan! Dank jullie wel voor deze vakantie.

Besvarelse fra VesuvioTour
Jullie hebben twee mooie locaties voor…
Jullie hebben twee mooie locaties voor ons uitgezocht met prachtig uitzicht. Op beide locaties werden we zeer gastvrij ontvangen

Besvarelse fra VesuvioTour
De reis was zeer goed georganiseerd wat…
De reis was zeer goed georganiseerd wat betreft vliegtickets, autoverhuur en Roberta heeft goed geluisterd naar onze wensen.
De Molino de Nava heeft wat loving care nodig wat betreft het onderhoud, maar het personeel en het eten maakte heel veel goed.
De Cortijo del Marqués was subliem.

Maatwerk
Vesuvio is kleinschalig en zoekt met je mee naar de beste opties. Altijd geweldige overnachtingsadressen.

Prachtige reis, fantastische accomodaties
Prachtige accomodaties, zeer gastvrij ontvangst, men is vriendelijk en verstrekken info over wat te zien in de omgeving. Uitgebreid ontbijt.
Vooral de ligging met de prachtige uitzichten was een geweldige ervaring.

Besvarelse fra VesuvioTour
Vesuvio heeft vrijwel altijd “een goede…
Vesuvio heeft vrijwel altijd “een goede neus” voor bijzondere accommodaties!

Goed geregelde reis
Goed geregelde reis, mooie hotels.
Huurauto bij B-Rent ging goed, maar was even zweten door de vele negatieve reacties op Google reviews.

Een zorgeloze vakantie
De hele reis is zonder problemen verlopen. We hebben een zorgeloze vakantie gehad en vooral genoten van de gastvrijheid van de locatie eigenaren. De voorzieningen op de locaties waren conform de beschrijving en dit keer was er ook geen gedoe met de autoverhuur.

Besvarelse fra VesuvioTour
De 3 Masseria's waren prachtige…
De 3 Masseria's waren prachtige locaties met een heel goed ontbijt. Bij 2 Masseria's was er ook een restaurant aanwezig. Overal hartelijk en aardig personeel. Autohuur via Rental Plus ging ook prima. Mooie stadjes en prachtige kusten.

Hele fijne vakantie gehad
Fijne vakantie gehad! Vakantie voldeed volkomen aan de verwachtingen en afspraakje die wij met vesiviotour gemaakt hebben.

Besvarelse fra VesuvioTour
Ze hebben hun best gedaan
Ze hebben hun best gedaan, maar er waren teveel verschillen in de accommodaties. Twee waren te slecht bereikbaar en moeten afgeraden worden.

Hele goede reisorganisatie
Er wordt goed geluisterd naar je wensen en vervolgens krijg je een aanbod dat daaraan voldoet. Er wordt heel snel gereageerd op vragen voor en tijdens de reis. Als er tijdens de vakantie buiten hen om iets niet gaat zoals het hoort, wordt er direct door hen actie genomen en een passende oplossing geboden.
Kortom: Vesuviotour verdient een dikke pluim!

Besvarelse fra VesuvioTour
Vesuviotour is een organisatie die veel…
Vesuviotour is een organisatie die veel kennis heeft van de kleinschalige aanbieders. Zij verzorgen voor ons een prachtige Fly&Drive en kiezen voor de locatie's precies op maat gemaakt, wat aansluit bij onze wensen. En dat doen ze heel goed.

Besvarelse fra VesuvioTour
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.