Vestfrost Anmeldelser

1,4

Jeg har købt et køle fryseskab for et halvt år siden, men det er aldrig blevet godt. Jeg har fortrudt det så meget, men man kan ikke returnere det selvom det ikke fungerer optimalt. Jeg har købt... Se mere

Køb ikke Vestfrost! Jeg har haft problemer med ovn og opvaskemaskine op til flere gange. Nogle blev klaret af garantien andre har jeg selv måtte betale. Men reparationerne løber op og det er derfor... Se mere

Har kun haft problemer med Vestfrost indbygningsovn model VBO 1160 XN Temperaturen er umuglig at indstille korrekt, da der kun er intervaller for hver 50C. og afstanden mellem intervallern er m... Se mere

VIC 11177 s indbygning, Det siger 39 dB lyd - men det larmer mere end det 18 år gamle køleskab vi havde inden. Konstant lyder det som lille irriterende summende flyvemaskine inden i køleskabet. 😵... Se mere

1. Hvidevareforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vestfrost producerer og sælger solide hårde hvidevarer, der holder, virker og er skabt i et enkelt og tidsløst design.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vinkøleskab blev til støjsender

jeg har i mange år haft et Vestfrost vinkøleskab stående, fra da jeg var ungkarl i 2007. Det har altid virket upåklageligt, med lavt støjniveau, og derfor besluttede jeg at købe den samme model, da det desværre brød sammen i juni 2014. Jeg forsøgte af flere omgange at benytte Vestfrost service partner, men det vist sig håbløst at få en aftale med dem som de rent faktisk overholder, så jeg endte med at finde et andet hvidevareservicefirma på nettet, som var super gode, så da de (torsdag) konstaterede at skabet var 'dødt', accepterede jeg et tilbud på et nyt tilsvarende skab som de satte op (mandag). Desværre blev forventningens glæde hurtigt vendt til irritation. Skabet køler fint, men hvert ca 25 minut udsender det ca 50 DB hvinende skærende lyd i ca. 5 minutter, hvorefter vi igen har ca 25 minutters ro. I en lejlighed med åben planløsning, kan I sikkert regne ud at dette er en pestilens. At blive forstyrret 2-3 gange i timen, når vi prøver at se fjernsyn eller sove er bare ikke særligt fedt. Vores lille hund synes heller ikke det forbedrer hans livskvalitet er jeg sikker på - han skal jo høre på det hele dagen.

Da jeg klager til leverandøren, får jeg at vide at de ikke må servicere skabet de første to år, pga at i garantiperioden skal det være Vestfrost servicepartner, som vi har adskillige dårlige oplevelser med, som servicerer, så de henviser os til Vestfrost salgsfirma, som henviser os til Vestfrost solutions, som henviser os til - ja I har gættet det, før omtalte service partner. Det lykkes at få en aftale i stand med dem som de rent faktisk overholder, og ved det 5 min lange besøg får vi at vide at de nye skabe bare larmer mere, men at vi evt kan få bygget et skab omkring det for at dæmpe støjen. Ydermere får jeg at vide at jeg skal betale de ~800 kr for service besøg (hvor intet er foretaget, og baseret på en klage i garantiperioden), men for at være flink vil han skrive en falsk rapport om at have justeret noget, for så skal jeg ikke betale. Umiddelbart meget pænt af ham, og dog - for hvorfor skal jeg betale for et reklamationsbesøg, og hvorfor skal jeg acceptere en defekt vare, og så have ham til at dokumentere at den ikke fejler noget, og forfalske rapport om at have checket støjniveau, hvilket han IKKE gjorde, og hvilket er kernen i min klage?

Jeg får dagen efter at vide af leverandøren (som solgte mig skabet) at Vestfrost har undersøgt serviceteknikerens "data" i hans rapport og kan konstatere at fakta er at intet er galt, og at han har målt støjniveauet til under 30 DB - men jeg kan fortælle at han målte ingenting - og jeg har selv gennem to timer målt lydstyrken til at overstige 50 DB hvert 25 minut. Jeg har sendt mine målinger, samt en optaget lydfil til firmaet jeg købte skabet af og de har videresendt den til Vestfrost.

Sagen kører fortsat, så man kan ikke konkludere på det endnu, men indtil videre har det været en meget dårlig oplevelse, og baseret på det, har jeg lave forventninger til at få løst sagen til min fordel. Så længe Vestfrost ikke selv tager ansvar, og uddelegerer sagen til et uhøfligt og uprofessionelt servicefirma, så kan jeg kun tabe. Da sagen er åben, og da jeg tidligere har været meget glad for det tilsvarende Vestfrost produkt, er det svært at sætte stjerner på - men da jeg pt har betalt for et produkt som ikke lever op til forventningerne og kæmper for at få dette anerkendt, så må antal stjerner være lavt - hvis det kun havde været service partneren, så havde det været 1 stjerne, men da jeg ikke har grund til at tro at Vestfrost er i ond tro, vil jeg give dem en chance, og dermed giver jeg en stjerne mere, altså 2

27. juni 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (72 anmeldelser)