VERO MODA Online Shop Anmeldelser 18.283

4,3

Jeg bestilte et par VMTESS denimshorts i farven grøn. Størrelse XL. De sidder godt og er så behagelige. Jeg har dem også i stonewash, de er lidt løsere, så vær obs på at valg af farve har en bety... Se mere

Umuligt at få hjælp fra deres kundeservice, hvis det ikke drejer sig om et standardspørgsmål! Man kan kun kontakte dem gennem deres formular, og jeg valgte derfor den henvendelsestype og emne, de... Se mere

Meget fin hjemmeside hvor billed svarede fuldstændigt til den vare jeg modtog. Er meget tilfreds for processen fra bestilling til modtagelse af varen. En hjemmeside jeg vil benytte fremadrettet.

1. Shopping og mode

Om VERO MODA Online Shop

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

At VERO MODA we offer high quality and inspiring clothing, developed from comprehensive trend research from the world’s leading trend forecasting agencies, trade fairs, global catwalk, and customer demand. Fashion is something we do together, and in a world of me, VERO MODA celebrates the us.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

veromoda.com/contact

4,3

18 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Ødelagt kjole modtaget

Jeg bestilte en kjole til at have på til min søns barnedåb. Jeg modtog kjolen og inden jeg overhovedet havde prøvet den på, opdagede jeg flere fejl. Snorene sad ikke i gangene til dem. Det lignede desuden at der var klippet i kjolen. Rigtig ærgerligt at den ellers flotte kjole skulle returneres. Jeg køber den samme kjole igen og så må jeg krydse fingre for at den er blevet tjekket inden den bliver afsendt.

Hej,
Tusind tak for din besked, og vi er meget kede af at høre, at du modtog en kjole med fejl – især når den skulle bruges til en så særlig anledning.
Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at levere, og vi beklager meget oplevelsen.
Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med din reklamation, eller hvis der er noget som helst, vi kan gøre for at sikre, at det bliver håndteret korrekt, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – de sidder klar til at hjælpe dig videre.
Vi håber, at den nye kjole lever op til dine forventninger, og undskylder igen for ulejligheden.
Bestseller Online Stores

Tøjet krøllet ned i små poser og igen i…

Tøjet krøllet ned i små poser og igen i alt for lille postplasticpose! Retur - ingen menneskelig kontakt!

20. april 2026

Hej,
Tak for din besked, og vi er kede af at høre om din oplevelse med både emballagen og returprocessen.
For at vi kan hjælpe dig bedst muligt og få set nærmere på din sag, vil vi bede dig om at kontakte vores kundeservice direkte. De sidder klar til at hjælpe dig videre og finde en løsning.
Undskyld ulejligheden, og tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Jeg skulle købe graviditetstøj

Jeg skulle købe graviditetstøj og var taget hen i Vero Modas fysiske butik. Der sælger de desværre ikke tøjet, så jeg blev henvist til at købe det på nettet. Det der er ærgerligt er at jeg købte det, men der var noget som ikke var pænt da jeg prøvede det på. Det skulle så returneres tilbage som koster 30kr. Hvis jeg så skal købe en anden størrelse eller noget andet tøj derfra, kan jeg igen risikere at jeg skal betale 30kr igen. Jeg synes det er ærgerligt at der ikke er mulighed for at returnere tøjet i en fysisk butik og jeg er også uforstående med at man ikke kan prøve noget af tøjet i butikken, nu hvor det sælges på nettet. Det kunne være rart, nu hvor tøjet kan sidde lidt anderledes som gravid. Ellers var jeg tilfreds med oplevelsen.

26. april 2026

Hej,
Mange tak for din feedback, og vi forstår godt din frustration – især når det gælder tøj, hvor pasformen kan variere, som ved graviditetstøj.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at hvis du returnerer en vare fra din oprindelige ordre for at bestille en ny størrelse eller et andet produkt, så refunderer vi fragten på den nye ordre. På den måde undgår du at betale ekstra, når du blot forsøger at finde den rette pasform.
Vi forstår samtidig godt ønsket om at kunne prøve varerne i butik eller returnere der, og vi tager din feedback med videre.
Tak igen for din henvendelse.

Savner et telefonnummer

Ville ønske man kunne komme i nemmere kontakt med dem. Købte en kjole over hjemmesiden, da den var udsolgt i de to butikker i nærheden. Den jeg modtager har desværre to pletter og en streg af noget overskydende farve midt på låret. Skulle bruge kjolen ugen efter og vil jo stadig gerne have den. Sender en mail, får svar tilbage på engelsk. De vil gerne slette returfragten, men kan ikke lægge en ny ordre - fair nok. Nu har jeg så lagt en ny ordre og oprettet retur, så det vil sige fragt betalt på den oprindelige ordre, den nye ordre og så må vi se om returfragten så bliver slettet. Bare lidt irriterende at have 3x fragt hængende, fordi der er en fejl på produktet. Det ville være betydeligt nemmere, hvis der bare var et nummer man kunne ringe til og have en reel dialog fremfor en engelsk autogeneret mail eller en chatbot der kun kan svare på standard henvendelser.

Hej,
Tak for din besked, og vi er virkelig kede af at høre, at du har modtaget en kjole med fejl.
Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi beklager meget ulejligheden. Når en vare er beskadiget eller har fejl ved modtagelse, skal du naturligvis ikke betale returfragt for at sende den tilbage. Det vil blive håndteret fra vores side, så du ikke ender med at stå med den omkostning.
Vi kan godt forstå, at situationen med flere fragtbetalinger kan virke frustrerende, men vi sørger for, at du ikke bliver opkrævet returfragten for den defekte vare.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet, og undskyld igen for besværet.

Ingen butik retur + gebyr

Fin levering. Nem bestilling. Dårligt man ikke kan returnere i en vero moda butik, og så oveni er man tvunget til at betale retur gebyr.

23. april 2026

Kære Sez,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Webshoppen og butikkerne er ikke forbundet på grund af den meget store trafik fra begge sider. Derfor skal returneringen ske tilbage til lageret.

Returgebyret dækker lagerets omkostninger, så varerne kan sættes på lager igen efter returneringen.

Hvis du har yderligere spørgsmål, anbefaler jeg, at du kontakter os via vores live support eller besøger vores hjælpecenter.

Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed!

Med venlig hilsen,
BESTSELLER onlinebutikker
Kundeservice

Et par jeans

God ting, men endte kun med og beholde et par jeans

Kære Henrietta,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Desværre er jeg ikke helt sikker på, hvem din feedback er rettet til, men jeg er glad for at høre, at jeansene levede op til dine forventninger!

Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed!

Med venlig hilsen,
BESTSELLER onlinebutikker