Johannes gjorde det til en rigtig god oplevelse. Da vi endelig kom igennem til kundeservice (forsøgt 3 gange)var det Johannes som tog telefonen. Vi fortalte om vores gardin ønske og han guidede os he... Se mere
Han forklarede det hele meget venligt og hjalp mig med at vælge præcis det, jeg ønskede. Han var en rigtig ekspert, som havde fuldstændig styr på alle detaljer omkring vinduer. Selvom jeg egen... Se mere
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Karina fra VELUX. Hun var engageret, lyttende og tog sig tid til at vise mig alle mulighederne inden for VELUX‑vinduer på en måde, der gjorde det let at forst... Se mere
Skulle returnere 4 gardiner. Varene kommer uden returseddel. Der bliver sendt en returseddel pr. Email efter registreringen af returnering. Den kræves medsendt som udskrift med varene. Så skal man fin... Se mere
Breeltevej 18, 2970, Hørsholm, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Kvalitet, glæder mig hver dag jeg kigger ud af mine ovenlysvinduer og
De giver et fantastisk lysindfald og kvaliteten er i orden og altid god support hvis der er spørgsmål
Super god service og venlig betjening, over telefon, da jeg stod og manglede reservedele til vores vinduer.
Vores kuppel på ovenlysvinduet er efter kun 1 år blevet utæt, hvilket betyder at der trænger vand ind. Der er blevet behørigt reklameret via entreprenøren, der har monteret de fire ovenlysvinduer fra Velux. Entreprenøren modtager - efter noget tid - en ny pakning fra Velux, men dette afhjælper ikke problemet.
Herefter modtages besked om, at Velux vil foretage et servicebesøg (service nr.: 8503980), hvor de vil gennemgå det defekte ovenlysvindue.
Desværre modtager vi efterfølgende besked om, at Velux udskyder gennemførelsen af servicebesøget på ubestemt tid på grund af Cornoa og sundhedsmyndighederne anbefalinger, hvilket forekommer helt absurd, idet ovenlysvinduet er placeret udendørs, og en gennemgang og udbedring af vinduet, næppe fordrer nogen reel smitterisiko – endsige er i strid med sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
I min optik er det en ualmindelig dårlig undskyldning for ikke at komme og udbedre et defekt produkt, som Velux påstår er et kvalitetsprodukt.

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Bestilte og fik leveret mørklægningsgardiner til ovenlysvinduer på 1.salen på huset. Var som udgangspunkt usikker på om jeg kunne klare monteringen selv.
Da gardinerne ankom viste det sig, at det med monteringen var den letteste opgave: God vejledning vedlagt. Superlet montering af beslag, der var støbt så de kun kunne sidde korrekt. Og det tog 15 minutter pr. gardin at få det monteret. Det var en fantastisk positiv oplevelse
God oplevelse. Ringede til supporten vedr. defekt regnsensor på ovenlys vindue, fik tilsendt ny efter 2 dage u/b uden bøvl med kvitteringer mm. God stil
Mvh Søren Burø
Montering af markiser (soldrevne)
Jeg er ved at montere soldrevne markiser på vores nye Velux vinduer. Magen til elendig vejledning skal man godt nok lede længe efter.
Man skal bore huller i de nye vinduer, svært at gennemskue om man gør det præcist korrekt
Gummilister skal skubbes til side, når der skal skrues nye skruer i vinduet. Men gummilisten er så lille, at det er svært at skubbe den til side for at gøre plads til skruerne. Listen i mine nye vinduer er dermed allerede revnede. Arggg hvor er jeg træt af det, desværre, dyre møg l-o-r-t
Hvis man ikke kan lave plug&play løsninger, så lad være.
Øv hvor er jeg træt af det p-i-s. Fortryder inderligt at jeg ikke bare købte manuelt betjente markiser

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Har købt nye ovenlysvinduer, som skulle være meget forbedret, hvilket de som sådan også er, men har et stort problem, vinduet kan ikke stå lidt åbent, når det regner, så kommer der vand ind, både forneden i kanterne og midt på vinduet, så det regner ned ad væggen.
Dette problem synes jeg er meget væsentligt, men der er ikke noget at gøre ved det, siger Velux.
Jeg køber 3x markiser.
Efterfølgende finder jeg dem andet sted med en besparelse. Derfor retter jeg henvendelse til VELUX kundeservice pr telefon, for at høre om de har lyst til at matche prisen. Jeg bliver henvist til Salg@Velux, dels fordi de må træffe afgørelsen og dels fordi min vare allerede er afsendt (hurtig ekspedition)
Onsdag D. 27 skriver jeg en mail og modtager efterfølgende en automatisk svar om, at i inden for 48 timer vil svare, dog hurtigere på i gang værende ordre, hvilket jeg betragter min som værende.
Fredag D. 29 om formiddagen kontakter jeg kunde service da jeg stadig intet har hørt.
Vedkommende jeg taler med kan godt se min mail ligger i indbakke, men istedet for at tage action og være løsningsorienteret, bliver jeg bedt om at vente på svar.
Senere på dagen hvor jeg fortsat intet har hørt kontakter jeg igen VELUX, men henblik på at få tilsendt en returlabel. Vedkommende jeg taler med har udfordringer ved at finde min ordre, alt imens jeg høre den ene forklaring efter den anden om Corona, lang svar tid, at shoppen faktisk ikke er "jer" og det besværliggør situationen. Efter flere gentagelser om at jeg er i min frie ret til at sende markiserne retur, hvilket jeg udemærkeert er klar over, får jeg besked om at returlabel nu er sendt pr mail.
I dag D. 2.6 har jeg stadig intet modtaget i indbakken eller spam, og samtidig har jeg igen sendt jer en mail hvor jeg udtrykker min utilfredshed om, at i ikke er kontaktbare.
Så, VELUX Danamrk, det ligner for mig at i er så stor en spiller på markedet at kvantiteten på ordre overskygger kvaliteten af jeres afsluttende handler og tilfredshed. Jeg sidder tilbage med en følelse af ærgelse over at vælge jer direkte, fremfor en lokal, og trætheden over at jeg ikke kan få kontakt til jer og sendt min vare retur.
Det er simpelthen ikke acceptabelt at jeres kundeservice ikke er proaktiv og løsningsorienteret, når man som kunde forventer en fair kommunikation.
Måske jeg bliver hørt, ved at skrive her?

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
I forbindelse af i skifter vores tag har jeg købt 7 stk. velux vinduer Integra sæt Velux INTEGRA GGU SK06 Polyuretan str. 114x118 3-lags lav energi glas.
Nu monterer vi vinduerne, ved først gang åbner vi 3 vinduer, 2 af dem kan ikke åbne/lukke manuel ved test før vi bringer dem op på taget.
Det er ikke så "god kvalitet", når der 2 ud af 3 ikke virker ved først gang. Jeg er meget skuffet af "Velux kvalitet". Tømmer har ringet til Velux for at få hjælp, men sådan skal det ikke være. Fordi når man har sat dem op på taget og senere, skavanker viser så har vi spilte vores penge.
Jeg håber ikke de næste 4 vinduer om de har en samme "fejl rate" som de første 3 vinduer.
Mvh
TP
Sikkert et arrogant svar fra Velux Service Chef. Nu har vi monteret alle 7 vinduer, resultatet er 3 af dem ikke kunne "Klik" fra i første omgang. Vi adskilte vinduer fra rammerne for at kunne montere rammerne først men 3 af dem kunne ikke åbne normalt men krævede en telefonisk teknisk hjælpe fra Velux, selvom vores tømmer har meget stor erfaringer med at montere Velux Vinduer.
Jeg har ovenikøbet observeret en skade på side af et af vindue og har taget billede af det.
Jeg kan ikke vedhæfte billede her og nedsat til **, da det ikke kun vedr. teknisk problem men også visuel skade.
Mvh
TP

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Lige købt et servicesæt med ventalationsfilter og skumpakninger til nogle ældre GGL-4 vinduer, og er slemt skuffet over, at man ikke længere kan købe nye gummilister til vinduerne når de nu i øvrigt ikke fejler noget. Det er ikke særligt bæredygtigt og man får jo uvægerligt den tanke at Velux hellere vil sælge nye vinduer end at bidrage til bæredygtighed.. Øv-øv..

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Rigtig fin kvalitet! Havde dog problemer med at få det leveret.. Da det først ankom og vi fik det installeret fungerede det hele som det skulle, og designet er ligeledes moderne og holdbart!
Jeg vil starte med at rose jeres el vinduer og el gardiner op til månen og tilbage igen👍👍
Og vildt smart det hele kan styres via iphone og ellers åbner og lukker det pr. Automatik også vildt godt👍👍👍
MEN når så vinduerne åbner så kommer der et stort smæld og noget knirken og så åbner de lidt og så begynder de at dunke som om de hakker i det, men de åbner helt op og lukker også helt i men jeg er bare i tvivl om, om der er nogle former for veligehold af kæder, lister osv osv
Jeg tør ikke bare sprøjte noget på og evt gøre noget forkert.....
Hvad skal jeg gøre, håber at hører fra jer..
(Vinduerne er fra sommer 2018)
Har et ovenlysvindue som er elektronisk med fjernbetjening og mørklægningsgardin. Gennem de seneste 3 år har mekanikken svigtet 3-4 gange og måtte skiftes. Det er ikke hvad jeg forbinder med kvalitet, Øvøvøv :(

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg giver 3 stjerner, da jeg generelt er glad og begejstret for Velux vinduer - men i nat fik vi os dog en slem forskrækkelse, da et Velux ovenlysvindue sprang og der dryssede små glasskår/splinter ned i hovederne på os, da vinduet er over vores seng.
Det er ganske rigtigt nogle år gammelt vindue, men det er mig stadig en gåde hvordan det her kan ske for så stor og populær en producent.

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
God råd og rådgivning - tak for det.
Prisen er dog lidt højere end man ellers kan finde varerne til på nettet - men det lever vi med.
Jeg er rigtig glad og tilfreds med mine velux skrå vinduer samt dertilhørende købte mørklægnings gardiner. Hvis de skulle have 5 stjerner. Skulle nogen småting være lavet anderledes, såsom de tapper man fastlåser vinduet med når man vender det for at pudse, det ku være lavet lidt mere solidt.(plastik delen) metal delen er god nok.
Har lige bestilt tre store tagvinduer på Xl farsø, og som sædvanlig med deres super service.
Bestilt D.17 til hastelevering D.20 og det har Velux bekræftet .
Ville blive leveret mellem kl.10 -14 . Og det er så det , (der bor et ungt par med to små børn der)
Alt er aftalt med tømrer , tagpap mand og jeg har taget fri fra arbejde for at kunne hjælpe til ....
men det passer så ikke lige Velux at holde den aftale , nej de udskyder det bare uden grund !!! Og så er det den søde pige på XL Farsø der må ringe til en meget sur kunde .
Når en ordre er bekræftet , så er det fordi varen er på lageret, så man kunne godt få den tanke at .... vi har ikke lige andet den vej på, så vi venter lige til næste uge , for der skal vi alligevel den vej på .. ( 501512470)
Hvilken arrogance ..

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Bestilt rullegardin, blev leveret til aftalt tid.
Nemt at montere.
Gratis levering.
Jeg er tilfreds.
Super Service.
Super kvalitet, nemt at bestille reservedele, altid super service i kundeservice (bestilte skruer i dag)
Jeg har købt rullegardiner til mine skråvinduer. Jeg er ikke håndværker, men indstruktionstegningerne gjorde det super nemt at sætte det hele op. Det tog kun 15 minutter pr gardin 👌
Jeg er glad tusind tak