Velora-Amsterdam

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Velora is geen echte winkel. Paar oplichters die slechte kwaliteit producten verkopen. Laarzen besteld, simpelweg slecht kwaliteit en paste niet dus wilde terug sturen. Na 10 mailtjes kreeg ik nog gee... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BESTEL HIER NOOIT!!!!! OPLICHTERS!!! Je koopt spullen nog slechter als van shein of iets vergelijkbaars tegen veel te hoge prijzen Retourneren? Dan mag je t naar China sturen als je niet ingaat... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Items kunnen niet retour gestuurd worden. Ze geven 50% tegoed bon voor je volgende bestelling of 10%!! Terug van het aankoopbedrag. Uiteraard ideal betalen bij je bestelling. Product is niet sle... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Regenjas besteld. Duurt extreem lang voor levering. Zeer slechte kwaliteit en absoluut niet waterdicht. Mail gestuurd dat ik wil retourneren. Dagen geduurd voor ik een reactie ontving. Kon 10% terug... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik

Skrevet af virksomheden

Velora Amsterdam: Tijdloze elegantie voor de moderne vrouw Bij Velora Amsterdam geloven we dat kleding meer is dan stof: het is een expressie van kracht, stijl en zelfvertrouwen. Vanuit het hart van Amsterdam creëren wij een unieke mix van moderne silhouetten en tijdloze elegantie, speciaal ontworpen voor vrouwen die weten wat ze willen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail, comfort en klasse. Denk aan neutrale tinten, vrouwelijke lijnen en veelzijdige items die jouw garderobe moeiteloos aanvullen. Of je nu onderweg bent naar een meeting, een etentje of gewoon geniet van een moment voor jezelf — bij Velora vind je de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Wat ons onderscheidt? Persoonlijke service, snelle levering en een diep begrip van wat de moderne vrouw nodig heeft. We werken met passie aan een collectie waarin jij je mooi én krachtig voelt. Velora Amsterdam is meer dan een merk — het is een lifestyle. Word onderdeel van onze community en ontdek kleding waarin jij je authentieke zelf kunt zijn.

Kontaktoplysninger

Overtrædelse af retningslinjer

Alle anmeldelser

610 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel ander product geleverd dan besteld

Product werd na 3 weken geleverd.
Echter: het leek absoluut niet op het geadverteerde product. Andere stof, kleur wijkt af, lange mouw ipv korte. Eigenlijk is er dus niets geleverd. Retourneren naar China op eigen kosten. Geld terug wordt niet aan meegewerkt. Je ontvangt een eindeloze mailwisseling met 'voorstellen' die erop neerkomen dat je nog meer bij ze besteldt. Niet kopen bij deze site dus!

15. juli 2026

Beste klant,

Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we willen ons oprecht verontschuldigen als u het gevoel heeft gehad dat uw zorgen niet goed zijn opgepakt toen u contact met ons opnam. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We stellen het zeer op prijs als we de gelegenheid krijgen om uw bestelling te bekijken en te zien hoe we dit voor u kunnen oplossen. Zou u uw bestelnummer of het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw bestelling heeft gebruikt met ons kunnen delen? Hiermee kunnen we uw bestelling terugvinden en de situatie zorgvuldig beoordelen.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. We nemen uw feedback serieus en hopen dat we dit voor u kunnen rechtzetten.

mousseline zomerdeken…

Je besteld een mousseline zomerdeken maar ( inmiddels 4 weken verder) nog niets. Wordt via mail aan lijntje gehouden. Volgens mij automatische retour mails. Dus niet bestellen!

30. juli 2026

Beste klant,

Het spijt ons echt voor de vertraging die u met uw bestelling heeft ervaren.

We willen dit graag goed voor u nakijken en uitzoeken wat er precies is gebeurd. Zou u uw bestelnummer of het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw bestelling heeft gebruikt met ons kunnen delen? Zo kunnen we uw bestelling terugvinden en de meest recente status voor u controleren.

Nogmaals onze excuses voor de frustratie en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. We hopen dit zo snel mogelijk voor u te kunnen oplossen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De schoenen vielen te klein uit en de kwaliteit was slecht

De schoenen vielen te klein uit. De kwaliteit was slecht en zagen er veel minder mooi uit als op de foto.
Het is goedkoper spul uit China.

24. juli 2026

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat de schoenen niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, met name wat betreft de maat en de kwaliteit.

We willen uw bestelling graag bekijken en zien hoe we u kunnen helpen. Zou u uw bestelnummer of het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw bestelling heeft gebruikt met ons kunnen delen? Zo kunnen we uw bestelling terugvinden en de situatie zorgvuldig beoordelen.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We nemen uw zorgen serieus en hopen samen met u een passende oplossing te kunnen vinden.

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend
Zeer slechte kwaliteit, retourneren wordt haast onmogelijk gemaakt en de kosten zijn zeer hoog.
Eén grote oplichterij.

15. juli 2026

Beste klant,

Het spijt ons zeer te horen dat u teleurgesteld bent over de kwaliteit van uw bestelling en dat u het retourproces als moeilijk en kostbaar heeft ervaren.

We willen graag de gelegenheid krijgen om uw bestelling te bekijken en te zien wat we voor u kunnen doen. Zou u uw bestelnummer of het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw bestelling heeft gebruikt met ons kunnen delen? Zo kunnen we uw bestelling terugvinden en uw situatie zorgvuldig beoordelen.

We nemen uw feedback serieus en stellen het zeer op prijs als we de kans krijgen om uw zorgen te bespreken en samen naar een passende oplossing te zoeken.

1 grote oplichterij !

1 grote oplichterij !! Niet bestellen

27. juli 2026

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring met ons heeft gehad. We begrijpen dat een dergelijke ervaring frustrerend kan zijn en we willen graag de gelegenheid krijgen om te bekijken wat er is gebeurd en u verder te helpen.

Zou u iets meer kunnen vertellen over uw specifieke klacht? Indien mogelijk, kunt u ook uw bestelnummer of het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw bestelling heeft gebruikt met ons delen. Hiermee kunnen we uw bestelling terugvinden en de situatie zorgvuldig beoordelen.

We nemen uw feedback serieus en stellen het op prijs als we de kans krijgen om uw zorgen te bespreken en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Drama ik wacht nog steeds op mijn geld.

Drama ik wacht nog steeds op mijn geld.

25. juli 2026

Beste klant,

Onze oprechte excuses dat u nog steeds op uw betaling wacht. We begrijpen volledig hoe belangrijk het is om uw geld zo snel mogelijk te ontvangen en het spijt ons dat deze vertraging voor ongemak of frustratie heeft gezorgd.

Om dit zo snel mogelijk voor u te kunnen nakijken, willen we u vriendelijk vragen om wat aanvullende informatie met ons te delen, zoals uw ordernummer of het e-mailadres dat u heeft gebruikt bij het plaatsen van uw bestelling. Hiermee kunnen we uw bestelling terugvinden en de situatie zorgvuldig controleren.

Zodra we deze gegevens hebben ontvangen, helpen we u graag zo snel mogelijk verder en zullen we de situatie voor u onderzoeken.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip. We waarderen uw medewerking enorm.

Niet bestellen

Oplichterij, meer dan 3 weken op mijn bestelling moeten wachten en dan slechte kwaliteit komt helemaal niet overeen met de foto’s komt gewoon uit China , ben benieuwd of ik ooit mijn geld terugkrijg

25. juli 2026

2 Bh's besteld voor €39,95 op Temu € 4,99

2 Bh's besteld voor €39,95 was 1+1 , toen ik ze kreeg was het totaal niet wat ik verwachtte, deze stond ook op Temu voor €4,95. Op site stond 30 dagen geld terug garantie.
Helaas willen ze dat je het pakketje verzekerd terug stuurt naar China kosten ongeveer €50,00 euro.
Mooie oplichterij, kwaliteit slecht, bestelling retour dus nog duurder dan aanschaf en telefonisch niet bereikbaar.

14. juli 2026

Bestel hier niks

Bestel hier niks! Het is dropshipping. Je krijgt kleding van zeer slechte kwaliteit. Moet daarna 10 keer heen en weer mailen (sinds maart) om overeen te komen dat ik mijn geld terug wil. Ze komen dan steeds met andere percentages korting. Uiteindelijk akkoord gegaan met 80% van het aankoopbedrag terug. Ook dan storten ze het geld niet terug. Laten niks horen of sturen vage mails dat het geld is gestort en je contact moet opnemen met je bank. Wat uiteraard nergens over gaat. Als je dan naar bewijs vraagt van de storting hebben ze dat ook niet.

22. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

airco besteld bij dit bedrijf

airco besteld bij dit bedrijf , eenmaal geleverd blijkt de airco helemaal niet te werken. daarna gemaild krijg je als reactie na opening kan het product niet teruggestuurd worden i.v.m hygiëne en veiligheidsredenen. Hele slechte service mensen bestel vooral niet bij Veloura Health gaat ze alleen om geld verdienen en hele slechte kwaliteit leveren!

20. juli 2026

Niet bestellen oplichting

Niet bestellen oplichting. Ze verkopen hele slechte kleding die niet overeenkomen met de foto's.zereageren niet op mails voor je retour en je wacgt ongeveer 3 weken voordat je de artikel heb ontvangen

9. juli 2026

Al 4 maanden te wachten op retourbetaling

Wat een oplichterij. Kleding is van waardeloze kwaliteit. Als je wil terugsturen, dan mag je het ineens houden en mag je voor hetzelfde geld opnieuw kleding uitzoeken. Daar zit ik toch niet op te wachten. Ik wil retourneren en mijn geld terug. Dan blijkt het gewoon uit China te komen en moet ik het op eigen kosten retourneren, meer dan 50 euro. Belachelijk. Dan een belachelijk retourbetaling overeengekomen. Nu zit ik al 4 maanden te wachten op mijn geld.

20. juli 2026

Een grote scam

Een grote scam, wat besteld. Staat op bezorgd maar niks binnen gekregen. Na 6 mails sturen nog steeds geen reactie na 2 weken. Kijk goed voor je hier besteld want je raakt je geld gewoon kwijt

30. juni 2026

Oplichterij!

NIET bestellen! Aan de gedupeerden: Maak melding bij:
- Malafide webshops van Avro Tros & Landelijk Meldpunt Internetoplichting op Politie.nl

● Dit bedrijf is niet Nederlands, dit is dropshipping vanuit China. Alles op de website is fake. Mijn partner dacht hier mooie herenschoenen te besteld te hebben, maar kreeg na weken een paar plasticachtige laarzen binnen die nog geen tientje waarde hebben. Ondertussen had ie de reviews hier gelezen en wisten we meteen dat het foute boel was. Ze hadden niet eens de moeite genomen de schoenen in een doos te verpakken, het was verpakt alsof het zo van Aliexpress kwam, in een plastic tasje. Retour zenden kost je tientallen euro's omdat het dan naar China moet.

Bizar dit dit bedrijf nog in Nederland mag opereren, dit is pure internetoplichting.

19. juli 2026

Geen zaken mee doen!!

Koop niet bij dit bedrijf! De kleding komt uit China en komt niet overeen met de website. Zeer slechte kwaliteit, niet draagbaar. Je kunt niet telefonisch contact opnemen en op de mail wordt met standaard reacties gereageerd. Heb mijn geld niet teruggestort gekregen. Het is ook geen Nederlands bedrijf! Ik voel me opgelicht.

18. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Broek besteld na lange tijd…

Broek besteld na lange tijd ontvangen....vreselijke stof, zelfs terug onwaardig...slecht slecht slecht
Niet doen

13. juli 2026

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor de late reactie op uw review. We zagen dat u uw ervaring begin juli met ons heeft gedeeld en het spijt ons dat uw zorgen niet eerder zijn opgepakt.

Het spijt ons te vernemen dat de broek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, vooral na de lange wachttijd op uw pakket. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn geweest om uw bestelling eindelijk te ontvangen en vervolgens te ontdekken dat de kwaliteit van de stof tegenviel.

We willen uw bestelling graag nader bekijken en nagaan wat er is gebeurd. Als u uw ordernummer of het e-mailadres dat aan uw bestelling is gekoppeld met ons kunt delen, kunnen we de betreffende bestelling terugvinden en de details controleren.

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We hechten waarde aan uw feedback en zouden het op prijs stellen als we de gelegenheid krijgen om dit op de juiste manier voor u te bekijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inmiddels heb ik al vier e-mails…

Inmiddels heb ik al vier e-mails gestuurd en nog steeds geen reactie ontvangen over hoe ik mijn bestelling kan retourneren. Dat wekt weinig vertrouwen en komt zeer onprofessioneel over. Mijn advies: bestel hier niet.

13. juli 2026

Beste klant,

Onze oprechte excuses dat we nu pas reageren op uw review. We zien dat u uw zorgen enkele weken geleden met ons heeft gedeeld en het spijt ons dat uw verzoek met betrekking tot het retourproces niet eerder is opgepakt.

We begrijpen dat het erg teleurstellend moet zijn geweest om meerdere keren contact met ons op te nemen zonder de hulp te ontvangen die u nodig had. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We willen graag bekijken wat er is gebeurd en ervoor zorgen dat we u op de juiste manier kunnen helpen. Als u uw ordernummer of het e-mailadres dat u voor uw aankoop heeft gebruikt met ons kunt delen, kunnen we uw bestelling terugvinden en de details van uw verzoek controleren.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. We waarderen de gelegenheid om uw situatie te bekijken en u de juiste ondersteuning te bieden.

Velora-Amsterdam Team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.