Velora is geen echte winkel. Paar oplichters die slechte kwaliteit producten verkopen. Laarzen besteld, simpelweg slecht kwaliteit en paste niet dus wilde terug sturen. Na 10 mailtjes kreeg ik nog gee... Se mere
Velora-Amsterdam
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Se, hvad kunderne siger
BESTEL HIER NOOIT!!!!! OPLICHTERS!!! Je koopt spullen nog slechter als van shein of iets vergelijkbaars tegen veel te hoge prijzen Retourneren? Dan mag je t naar China sturen als je niet ingaat... Se mere
Items kunnen niet retour gestuurd worden. Ze geven 50% tegoed bon voor je volgende bestelling of 10%!! Terug van het aankoopbedrag. Uiteraard ideal betalen bij je bestelling. Product is niet sle... Se mere
Regenjas besteld. Duurt extreem lang voor levering. Zeer slechte kwaliteit en absoluut niet waterdicht. Mail gestuurd dat ik wil retourneren. Dagen geduurd voor ik een reactie ontving. Kon 10% terug... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Velora Amsterdam: Tijdloze elegantie voor de moderne vrouw Bij Velora Amsterdam geloven we dat kleding meer is dan stof: het is een expressie van kracht, stijl en zelfvertrouwen. Vanuit het hart van Amsterdam creëren wij een unieke mix van moderne silhouetten en tijdloze elegantie, speciaal ontworpen voor vrouwen die weten wat ze willen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail, comfort en klasse. Denk aan neutrale tinten, vrouwelijke lijnen en veelzijdige items die jouw garderobe moeiteloos aanvullen. Of je nu onderweg bent naar een meeting, een etentje of gewoon geniet van een moment voor jezelf — bij Velora vind je de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Wat ons onderscheidt? Persoonlijke service, snelle levering en een diep begrip van wat de moderne vrouw nodig heeft. We werken met passie aan een collectie waarin jij je mooi én krachtig voelt. Velora Amsterdam is meer dan een merk — het is een lifestyle. Word onderdeel van onze community en ontdek kleding waarin jij je authentieke zelf kunt zijn.
Kontaktoplysninger
Overtrædelse af retningslinjer

Beslist niet bestellen
Beslist niet bestellen. Je denkt te bestellen bij een winkel in Amsterdam maar de spullen komen uit China. Waardeloze kwaliteit en retourneren wordt je onmogelijk gemaakt, laat staan dat je je geld terugkrijgt.

Oplichters
Oplichters, je krijgt een temu artikel geleverd. Retourneren wordt je volledig onmogelijk gemaakt, ze kopen je af met 20% shoptegoed. Retourneren kan alleen verzekerd naar een adres in China.
Nooit hier iets gaan kopen!

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Kan niks retour sturen en veel te laat een bestelling ontvangen…
Veel te laat een bestelling ontvangen en die was van zeer lage kwaliteit. Vervolgens wilde ik.het retour sturen kreeg ik.een verkeerd adres in china. Dus het pakket.kwam weer terug. Ik ga aangifte doen. Dit is echt oplichting. Niks meer nooit meer bestellen hier.

NOOIT BESTELLEN!
NOOIT BESTELLEN!! Duurt lang tegen het toekomt. Kledij is van slechte kwaliteit & ondertussen ben ik al 3weken bezig met het terugsturen van de artikels.. 5mails later en nog steeds geen antwoord! Koop hier a u b nooit!

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Je word misleidt door hun verkoop naam…
Je word misleidt door hun verkoop naam Amsterdam. Maar troep komt gewoon uit China.
Je ziet bij je afschrijvingen staan Alipay.
Levering dramatisch lang

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, het zijn oplichters. Zijn al vanaf april bezig om ons geld terug te krijgen omdat de producent niet zijn zoals ze op de site getoond worden. Wanneer je het retour wil zenden, blijkt ineens dat het naar China moet. Als je dit doet, moet je invoerkosten betalen waarna ze pas het geld zullen terugstorten. Dit hebben we allemaal gedaan en nog steeds geen geld terug gehad. Mails worden elke keer beantwoord via AI, niks persoonlijke aan. Wij hebben nu een dossier opgebouwd met alle mails en belofte van terugbetaling en dit naar onze bank gestuurd. Zij hebben hier nu een zaak van gemaakt en gaan het geld voor ons terug vorderen. Wees gewaarschuwd en bestel hier nooit!!!

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Te klein product. Afmetingen kloppen niet.
Het duurde erg lang en ik kreeg geen bericht hoelang het zou duren. Pas na een telefoontje van mij kreeg ik de volgende dag bericht.
Toen ik het bestelde binnenkreeg bleek dat de afmetingen niet klopte. Ik kocht een kingsize kleed van 2 x 2.30 maar de afmetingen waren 180 x 2 meter. Volgen hen was de maat goed en anders maar retourneren maar wel zelf betalen.
Nooit daar iets bestellen.

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
No way you can send anything back
No way you can send anything back! Horrible customer service! And they even send shit that’s already broken! 😬
I have pictures and everything 🤢

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Waardeloos bedrijf Beha voldoet niet…
Waardeloos bedrijf Beha voldoet niet ,pasvorm slecht kwaliteit niet tevreden ,na veel mailverkeer ,foto,s maken ,en alles willen weten ,krijg je te horen kosten retour €40 /€ 45 ,- zeg dan meteen bij retour aanvraag dat dit de kosten zijn ….
En zij niet willen opkomen voor de kosten van goedren gehaald uit China ,kan ik net zo goed meteen bij …..bestellen .helaas ik dacht ik ga toch eens proberen via internet ,niet goed voorbereid eerst reviews lezen dus !!!!!

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Na twee weken nog steeds geen levering
Na twee weken nog steeds geen levering. Heb om tracking info gevraagd, maar die kan of wil men niet geven. Ben benieuwd of de jurk ooit nog arriveert, en of het product dan kwalitatief tegenvalt of okay is. Ik bestel hier NOOIT meer en wijze les: bij onbekende sites eerst reviews checken...

Zeer hoge retourkosten
Ten eerste kreeg ik de bestelde dekens pas na 2 weken. Deze vielen me tegen en ik heb aangegeven ze te willen retourneren en geld terug te willen. Dat kon, maar de kosten van retourzending naar het internationale magazijn zijn 40-45 euro, exclusief verzekeringskosten. de dekens zelf kosten samen E 86,-. Dit vind ik pure oplichting omdat dit niet vermeld wordt voor aankoop van het produkt. Deze informatie moet van tevoren transparant zijn. Toen ik daartegen protesteerde ontving ik een beleefd bericht dat dit voor alle klanten geldt en niet alleen voor mij. Dat betekent dus dat alle klanten op deze manier geld afgetroggeld wordt.

Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Beloven klein bedragje terug te betalen en blijven maar beloven en je ontvangt niets.
BEDRIEGERS, nooit kopen.
Brol.

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Damesjas besteld kleur komt niet…
Damesjas besteld kleur komt niet overeen met de afbeelding, te kort. Retourlabel aangevraagd nog niet ontvangen. Emails gestuurd krijg je ook amper antwoord op. Ik wil het retourneren en mijn geld terug. Maar krijg geen Retourlabel. Ze reageren steeds met het zelfde bericht. Maar er gebeurt niks. Verschrikkelijk om zo aan je geld te komen van andere mensen.

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
De kwaliteit is bar slecht
De kwaliteit is bar slecht. Schoenen besteld.Kwam uit China! Leken mooie schoenen, maar weren van plastic. Erg slechte kwaliteit. Je krijgt geen geld terug en terugsturen moet je de kosten naar China betalen. Ik bestel er nooit weer wat. Dit verdient nog geen 1 ster.
...neppers.
En nu hier een reactie onder plaatsen, terwijl al vele mails heen en weer zijn gegaan. Ik heb gevraagd om geld terug, maar daar zitten ook weer kosten aan verbonden. De plastic schoenen maar in de vuilnisbak gegooid. Geen zin om met zo'n bedrijf ook nog in zee te gaan.

Niks kopen hier!
De webshop Velora-online.nl / Amsterdam maakt gebruik van misleidende dropshipping-praktijken. Zij leveren defecte producten (gat in kleding) en weigeren de wettelijke garantie na te leven. In plaats van een kosteloze oplossing, eisen zij dat ik op eigen kosten (€40,-) retourneer naar China. Dit Chinees retouradres is voorafgaand aan de koop nergens duidelijk gecommuniceerd, wat in strijd is met de informatieplicht. Bovendien is het pakket aantoonbaar verzonden vanaf een Nederlands distributiecentrum (Changiweg 10, Rozenburg). De webshop negeert mijn herroepingsrecht en probeert de wettelijke garantie af te kopen met een mager aanbod van 15% tot 20% korting.

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
dit bedrijf moet gestopt worden!
2 kleedjes besteld twv €250, kwam totaal niet overeen met de afbeelding. Slechte kwaliteit en totaal onbruikbaar. Retourneren was niet mogelijk, er werd uiteindelijk een adres in China opgegeven. Uiteindelijk werd overeengekomen dat ze mij 70% zouden terugbetalen. Ze sturen een mail dat het geld is gestort, maar dat blijkt ook een leugen te zijn. Op mijn vraag aan te tonen op welke rekening ze dit hebben gedaan, komt geen antwoord. Talloze mails gestuurd waar mijn geld blijft, maar nu krijg ik dus helemaal geen antwoord meer. IK WIL MIJN GELD TERUG! Er loopt een klacht bij ECC dit bedrijf moet absoluut gestopt worden, dit is pure oplichterij!

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Ik bestelde 2 paar sandalen (casual en…
Ik bestelde 2 paar sandalen (casual en wat gekleder). Het duurde meer dan 3 weken vooraleer het eerste paar arriveerde (geen echt leer, gelijmde zool, niets mee aan te vangen). Dan was het nog 2 weken wachten op het andere paar....werd geleverd op 15 km van waar ik woon terwijl ik op vakantie was. Dan kreeg ik nog twee opties: terugbetaling met een verlies van 15% of opnieuw opsturen met extra kost.
Nooit eerder geziene service.
Eerste en laatste keer dat ik bij Velora Amsterdam nog iets bestel.

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Ik heb inmiddels 8 mails gestuurd…
Ik heb inmiddels 8 mails gestuurd waarin ik vraag om een retourlabel. Een maand gewacht op 2 blouses. Toen ze er eindelijk waren zag ik tot mijn verbazing dat de kwaliteit vreselijk slecht was. De foto's op de sites lijken van mooie kwaliteit te zijn. NEP. Ook als je checked als je betaald hebt, zag ik dus ALi bij de naam staan. Als je met Ideal betaald. NU wil ik ze dus terugsturen en heb tot op heden geen reactie. Ook zetten ze geen namen onder de 2 mails die ze hebben gestuurd. Inmiddels een dag later, nog steeds geen antwoord hoe ik mijn kleding terug moet sturen. Zie dat ze hieronder geantwoord hebben, om de indruk te geven dat ze wat doen. Mijn volgende stap, is de politie bellen. Ik wil mijn geld terug !! Ondertussen een melding gemaakt bij ACM/ConsuWijzer !!! En we gaan door. Dit bedrijf moet gestopt worden.

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
This website doesn't even deserve one…
This website doesn't even deserve one star. Scammers.

Besvarelse fra Velora-Amsterdam
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.