Espergærde Varme og energi har fjernet vores gl gasfyr og installeret ny Luft/Vand pumpe hos os….lige fra første besøg, hvor de fandt frem til, hvilken pumpe der passede til huset, har vi følt os meg... Se mere
Vi har haft en rigtig positiv oplevelse af vvs firmaet Varme og Energi da vi lige pludselig stod med en opvaskemaskine hvor røret bag maskinen var utæt, og dermed en mindre vandskade. Tak for hurt... Se mere
Har i dag haft besøg af en vvs fra Kronborg vvs! Besøg af en meget kvalificeret ung mand, der virkelig kunne sit kram! Arbejdede hurtigt og effektivt! Samtidig yderst behagelig og venlig! Kan ku... Se mere
Efter at være blevet brændt af af en anden VVS’er og haft en ubehagelig telefonsamtale med en tredje VVS-sekretær, var det en kæmpe lettelse at tale med Emil fra Kronborg VVS. Han havde tid til at... Se mere
Vi har til formål at stille service og vejledning til rådighed med fokus på varme, energi og el området, samt blikkenslagerarbejde. Indenfor VVS udføres alt bla. Gas, vand, varme, sanitet, afløb og blikarbejde. Indenfor El udfører vi bla. kabelføring, reparation, vedligeholdelse af og fejlfinding på installationer, optimering af energi og belysning, samt installation af spots.
Hovvej 28, 3060, Espergærde, Danmark
- bogholderi@varme-energi.dk
- www.varme-energi.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Ordentlig med sit arbejde.
Vender hurtigt tilbage ved henvendelse. Aftaler overholdt. Grundig med sit arbejde.
Flink og høflig fremtoning.

Besvarelse fra Varme & Energi VVS
Super effektiv og pålidelig
Super effektiv og pålidelig. Går systematisk til opgaven og løser godt.
Hurtig aftale og besigtigelse af…
Hurtig aftale og besigtigelse af opgave. Udført til perfektion uden at vi som virksomhed skulle bruge tid på noget. Takker og bukker for suveræn service.
Imødekommende og kompetent
Meget smilende og imødekommende medarbejder. Udførte arbejdet rettidigt og med den nødvendige omhu.
De bedste anbefalinger her fra.
5 velfortjente stjerner til Kronborg…
5 velfortjente stjerner til Kronborg VVS & Energi - kom til tiden og udførte et meget kompetent stykke arbejde. Giver vores varmeste anbefalinger.
Jeg giver helt sikkert 5 stjerner
Jeg giver helt sikkert 5 stjerner, da jeg fik service langt ud over hvad jeg forventede. De ordnede opvaskemaskine og afløb hurtigt, helt perfekt og til en god pris 😊 Stor anbefaling herfra
Rør klargøring klar til køkken
Fik lavet rør klar til køkken. God kommunikation hele vejen gennem processen, og de små ting der dukkede op undervejs blev klaret hurtigt, og professionelt. God oplevelse.
Fin service på gasfyr
Fik serviceret gasfyret og professionel, forståelig besked om fyrets tilstand.
Nyt gasfyr - professionel vejledning fra A-Z
Varme og Energi har hjulpet os med at finde vores nye gasfyr. Vi fik grundig vejledning og det gjorde os trygge i vores valg.
Montøren (Philip) mødt op som aftalt, lavede en flot installation og havde afsat god tid til justering af fyret samt at sætte os ind i fyret. Det var en helt igennem god oplevelse og kan varmt anbefale Varme og Energi til alle andre.
Jeg startede med at se et opslag på…
Jeg startede med at se et opslag på Facebook hvor de havde kampagne uge på gratis Quooker montering. Jeg trykkede på linket til deres hjemmeside og så at man kunne bestille online. Det gjorde jeg så, og modtog derefter en sms på den valgte tid. Dagen før opgaven skulle udføres modtog jeg en påmindelse på både SMS og mail at de ville komme mellem 10-13 super fed service. Der kom en montør ud ved navn Phillip som lavede et super stykke arbejde, som jeg ikke kan sætte en finger på. Dagen efter modtog jeg en faktura h og jeg havde mulighed for at betale med betalingskort, MobilePay eller netbank. Totalt gennemført oplevelse har aldrig prøvet et vvs firma der havde så godt styr på tingene. Kun ros herfra kan varmt anbefale dette firma
Professionelt som det skal være
Jeg fik installeret Danfoss ventilation med varmegenindvinding i det meste af huset for noget tid siden.
Detaljerne omkring de muligheder jeg havde og hvad der kunne lade sig gøre blev grundigt gennemgået i fællesskab på adressen. Efterfølgende fik jeg tilsendt en detaljerede beskrivelse af forløbet incl. plantegninger hvori det fremgik præcis hvor alle ind og udblæsningskaneler skulle placeres. På den måde at man ikke i tvivl om at det bliver som aftalt.
Gennem hele processen blev både datoer og tider overholdt, og arbejdet blev også færdigt til aftalt tid.
I forbindelse med monteringen blev der også foretaget en indregulering af ind og udblæs, og systemet blev koblet til vores nuværende.
Efter afsluttet arbejde blev der efterladt et pænt og relativt rent hus.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, sådan som det skal være.
Professionel montør og entreprenør
Vi fik lavet gulvvarme i vores køkken og Varme og Energi hjalp os med at håndtere hele entreprisen. De havde kontakt til en super dygtig murer som håndstøbte gulvet i beton samt lagde nye fliser på gulvet. Varme og Energi sørgede derudover både for varme installationen til vores fyr og den nødvendige elinstallation.
Det endelige resultat er super flot og vi vil klart anbefale dem til andre vi kender!
Dygtigt og detalje-orienteret VVS firma
Jeg fik installeret et Danfoss Air ventilation og varmegenvindings-system ("genvex") i vores 140kvm parcel-hus.
Efter først at have spurgt andre VVS-virksomheder i området om tilbud hvor jeg slet ikke følte de tog opgaven seriøst fik jeg efterfølgende kontakt til Varme og Energi som hurtigt vendte tilbage med godt tilbud og hvor de også fremsendte end detaljeret plantegning hvor jeg kunne se de planlagte ind- og udsugningskanaler der ville blive monteret i huset.
Deres medarbejdere var rigtigt gode til at at svare på spørgsmål og adressere eventuelle bekymringer vi havde om installationen på loft-rummet, og deres chef fulgte opgaven tæt hele vejen til dørs.
I modsætning til andre VVS firmaer føler jeg dette firma går op i detaljerne og tager sig tid til at svare på alle spørgsmål man har, så begge parter sikrer sig at man får lavet det korrekte.
Derudover er de gode til at rydde op efter sig selv og efterlader en flot finish på arbejdet.
Ny varmtvandsbeholder og styring var…
Ny varmtvandsbeholder og styring var løsningen for os
Nyt vaskeskab
Fik skiftet vaskeskab hos Varme og Energi.
Super service og en fair pris.
Varm anbefaling herfra.
Uærlige forretningsmetoder
Efter utallige opringninger til deres regnskabsafdeling vedrørende en regning, hvor jeg syntes, at 2 arbejdstimer = 3.300 kr for at reparere et toiletskyl var rimelig højt, fil jeg et urokkeligt svar i en mail fra dem, at sådan var der bare. Efter at jeg straks herefter betalte de 3.300 kr fik jeg et par dage senere en inkasso opkrævning på 150 DKK fordi jeg betalte regningen for sent!!!! Ingen af mine efterfølgende e-mail til firmaet, hvor jeg gjorde gældende, at forsinkelsen skyldtes, at jeg ventede på deres svar, blev nogensinde besvaret...
God løbende dialog og løsninger
God person. Alt forløb fint. Løsningsorienteret. Blot ærgerligt at en opgivet pris på en central del vidste sig at være meget lavere end prisen på fakturaen. Det blev dog rettet efter opkald til virksomheden. Så meget fin afslutning og helhedsoplevelse.
Udskiftning af Siemens gaskogeplade
Udskiftning af gaskogeplade. Hurtig, grundig og god service blev leveret af Alexander fra Varme og Energi.
Hurtig og professionel service med styr…
Hurtig og professionel service med styr på tingene. Venlig håndværker som kommer dom lovet og aftalt