Vacansoleil Nederland Anmeldelser 2.184

TrustScore 3 ud af 5

3,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met de klantenservice van Vacansoleil was werkelijk dramatisch. Ik heb in totaal zes keer moeten bellen voordat ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Vervolgens werd ik geholpen doo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In 1 woord vreselijk. Na 4 dagen eindelijk telefonisch contact. Vrouw zucht en puft bij elke vraag. Blijft volhouden dat een prijsopgave een definitieve boeking inhoudt. Niks van waar. Na contact met... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Aanbetaling blijkt alleen mogelijk via creditcard, niet via Ideal/Paypal. Nagevraagd bij klantenservice via contactformulier. Na 2 dagen geen antwoord zelf maar gebeld, om daar achter te komen. Maar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dikke complimenten voor Vacancesoleil! Door de heftige bosbrand in Zuid-Frankrijk, Argelès Sur Mer, moesten we hals over kop de camping verlaten. Vacancesoleil nam zelf telefonisch contact met ons o... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Feriebolig
  3. Udlejning af campingvogne

Skrevet af virksomheden

Vacansoleil is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de meest waardevolle tijd van het jaar: vakantie! In een kalenderjaar beleven bijna een half miljoen gasten de tijd van hun leven tijdens een vakantie op een camping via Vacansoleil. Vacansoleil biedt vakanties aan op campings in 22 Europese landen en we breiden steeds meer uit. Wie buiten de gebaande paden naar een camping wil deze zomer kan nu kiezen voor Bosnië-Herzegovina, Montenegro of Albanië. In beide landen heeft Vacansoleil campings toegevoegd aan het brede scala aan bestemmingen die het aanbiedt. Onze klanten uit heel Europa vragen ons om nieuwe bestemmingen. Met deze twee landen bieden we nu echt iets heel nieuws aan. De campingvakanties worden in 13 Europese landen verkocht, naast Nederland: Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken, Hongarije, Polen, Engeland, Ierland, Slovenië en Spanje. Welke accommodatie u ook kiest: u kampeert altijd met de luxe die u van thuis gewend bent. Slapen in een comfortabel bed. Douchen in een luxe badkamer en kokkerellen in een keuken met alles erop en eraan. Dat is vakantievieren zoals Vacansoleil het mogelijk maakt. Direct aan zee of midden in de natuur, in een volledig ingerichte stacaravan of hypermoderne safaritent. Vacansoleil is Europese marktleider op het gebied van campingvakanties. Een geslaagde vakantie zit 'm vaak in de kleine, alledaagse dingen. Zoals dat gevoel van heerlijk samenzijn, of die heerlijke luxe van een moment voor jezelf. Bij Vacansoleil waken we met z'n allen over uw vakantie. Uw vakantieplezier is in professionele handen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Blijkbaar worden bij de prijsopgave nog…

Blijkbaar worden bij de prijsopgave nog altijd niet alle bijkomende kosten meegegeven. Teleurstellend anno 2023

4. september 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Bedoel je de vaste kosten zoals reserveringskosten, SGR en calamiteitenfonds, de huisdierkosten of toeristenbelasting? Het spijt me als er kosten bij zijn waar je niet op gerekend hebt. Desalniettemin wens ik jullie alvast een hele fijne vakantie in Saarburg. Groetjes, Els.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als er telefonisch van alles wordt…

Als er telefonisch van alles wordt beloofd en die niet worden nagekomen.
Ik geef liever geen ster.

Hoi Dave,

Ik ben hier voor je ingedoken en ik kan bevestigen dat de compensatie die we jullie hebben toegezegd vandaag is overgemaakt, zoals mijn collega vrijdag met jullie heeft besproken.

Als het goed is staat dit bedrag deze week nog op jullie rekening.

Heerlijke camping

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Wat fijn om te lezen dat de camping zo naar jullie zin was. Dank voor deze mooie review. Fijne dag! Groetjes, Els.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fietsen langs de Loire….We zijn enorm vriendelijk geholpen door…

We zijn enorm vriendelijk geholpen door een medewerkster van Vacansoleil, ze nam de tijd voor ons en onze vragen werden beantwoord!
En ook de site geeft veel informatie, Dit is al de zoveelste keer via Vacansoleil en zeker niet de laatste keer!

Hoi,

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

Ik wens jullie alvast een goede reis, een fijne vakantie en we zien jullie graag volgend jaar terug!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen keuze locatie

Ik kon geen tent uitkiezen of aangeven welk terrein mijn voorkeur had. Ook kon ik niet 2 tenten boeken waardoor ik naast elkaar zou kunnen staan.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Ik snap dat dit een teleurstelling was. We proberen altijd zo goed mogelijk met de wensen van klanten om te gaan. Helaas zijn niet altijd alle voorkeuren mogelijk. Het spijt me oprecht. Ik wens je een hele fijne dag toe. Groetjes, Els.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Je kunt niet reserveren naast vrienden…

Je kunt niet reserveren naast vrienden die dezelfde tent hebben geboekt…

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Dank voor je terugkoppeling Jaap. Als je volgende keer even met de klantenservice belt, kunnen zij aangeven wat de mogelijkheden zijn. Fijne dag! Groetjes, Els.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Boekingsproces is duidelijk en helder

Boekingsproces is duidelijk en helder. Je doorloopt het makkelijk. Ik vind alleen de boekingskosten á €32,50 echt bizar hoog. Na het boeken toch even gekeken op de website van de camping zelf, was €80 goedkoper voor een nieuwere accomodatie op de camping. Volgende keer dus toch goedkoper om via de camping zelf te boeken.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Ellen, fijn om te lezen dat de site in ieder geval goed beviel. En je feedback over de kosten zal ik doorgeven aan de betreffende afdeling. Nog een hele fijne laatste dag op de camping. Groetjes, Els.

Altijd prima en overzichtelijk

Duidelijk, snel overzicht. Kosten komen snel naar voren

29. august 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Dank voor deze mooie review. Fijn dat de site zo goed bevalt. Ik wens jullie alvast een fantastisch verblijf toe! Groetjes, Els.

Boeken gaat makkelijk

Boeken gaat makkelijk. Jammer dat alle bijkomende kosten hoog zijn tov 2 nachtjes in een tent. Staat niet in verhouding.

28. august 2023

Hoi Patrick,

Allereerst dankjewel voor de goede review!

Ik zag in je boeking dat de kosten ter plaatse bij jou volledig de borg betrof. Vaak hoef je die niet vooruit te betalen, maar geef je een machtiging waardoor we alleen geld inhouden als daar reden voor is.

Je mag voor je gaat boeken uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag om de best mogelijke oplossing te vinden.

Teleurstelling

In tegenstelling tot eerdere keren is vacansoleil ons ditmaal tegengevallen.
Allereerst het boeken vooraf ging al niet vlekkeloos. Waar het de avond ervoor nog op een lager bedrag uitkwam, was dezelfde boeking een dag later meer dan €100 euro duurder geworden.
De staat van de ingerichte tent was slecht. Niet schoon, een koelvries combi die stonk en niet was schoongemaakt.
Na hierover een reactie via de mail te hebben gegeven, werden we ' afgedankt met' dat de slechte weersomstandigheden de staat van de tenten kunnen veroorzaken. Wij vinden dit geen visiteplaatje voor vacansoleil.

28. august 2023

Hoi Jessica,

Dankjewel voor de feedback. Wij evalueren ieder jaar na het seizoen en bespreken dit ook met de campings, wanneer accommodaties niet ons eigendom zijn. Ik zag dat mijn collega jouw mail ook als klacht heeft genoteerd zodat deze mee gaat in de evaluatie.

We snappen dat dit niet is wat je, terecht, van ons verwacht en zullen hiervan leren en beter worden.

Ik las ook dat je je ter plaatse bij de host gemeld hebt en dat hij de tent opnieuw gepoetst heeft. Hopelijk was het daarna beter toeven in de tent!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Antwogeen oplossingorden waren oké maar er was…

Antwoorden waren oké maar er was gemogelijk heid voor een oplossing.

30. august 2023

Hoi Nathalie,

Heel erg bedankt voor deze goede review, ondanks dat we je met het bedlinnen niet konden helpen.

We doen ons best binnen de mogelijkheden en het is fijn als dat gezien wordt :-)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prima camping, bedlinnen niet fijn.

Prima camping, voldoet aan verwachtingen.
Informatie mbt bedlinnen en handdoeken onvoldoende.
Bleek wegwerp bedlinnen te zijn ( slaapt niet prettig ) en de handdoeken bleken badlakens te zijn die je mee naar huis krijgt.

30. august 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Ten eerste , heel fijn dat de camping aan je wens voldeed Marten. En jammer dat de informatie omtrent bedlinnen en handdoeken onvoldoende was. Ik ga dit doorgeven aan de betreffende afdeling , zodat zij dit kunnen meenemen in de evaluatie. Dank voor deze terugkoppeling. Een hele fijne dag gewenst. Groetjes, Els.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Eenvoudig door alle stappen…

Je wordt eenvoudig door alle stappen geleid. Alleen bij de laatste stap, betaling, werd de procedure afgebroken. Maar bij navraag bleek de boeking toch gelukt en moest je betalen nadat de email van de bevestiging was binnengekomen.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Altijd vervelend als er een error optreedt Peter. Gelukkig is alles uiteindelijk toch goed gekomen. Dank voor je terugkoppeling. Een hele fijne dag gewenst. Groetjes, Els.

Goed maar verbeteringen mogelijk

Het zou nog beter zijn geweest als ik mijn vacance soleil account had kunnen gebruiken. Dat had een hoop invoeren van gegevens gescheeld.

27. august 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Dank je wel voor je feedback Jan. Ik ga dit doorgeven aan de betreffende afdeling. Een hele fijne dag gewenst. Groetjes, Els.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Plattegrond van stacaravan Bali…

Plattegrond van stacaravan Bali ontbreekt.
Inmiddels de grootste caravan maar geboekt.
Klantenservice was zeker behulpzaam, maar kon ook niets vinden.

29. august 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Toch gek om te lezen dat er geen plattegrond te vinden is van de accommodatie. Er is sowieso altijd een voorbeeld van de accommodatie te vinden op de campingpagina. Deze is grotendeels in de praktijk zoals hij afgebeeld staat. Kan alleen qua indeling iets variëren. De waikiki is een mooi alternatief. Ik wens jullie nog hele fijne dagen op de camping toe. .Groetjes, Els.

Ging makkelijk

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Dat horen we graag Stefan! Bedankt voor je review. Ik wens jullie fantastische dagen in Saarburg toe. Groetjes, Els

Læs mere om andre typer anmeldelser.