Vacansoleil Nederland Anmeldelser 2.184

TrustScore 3 ud af 5

3,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met de klantenservice van Vacansoleil was werkelijk dramatisch. Ik heb in totaal zes keer moeten bellen voordat ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Vervolgens werd ik geholpen doo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In 1 woord vreselijk. Na 4 dagen eindelijk telefonisch contact. Vrouw zucht en puft bij elke vraag. Blijft volhouden dat een prijsopgave een definitieve boeking inhoudt. Niks van waar. Na contact met... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Aanbetaling blijkt alleen mogelijk via creditcard, niet via Ideal/Paypal. Nagevraagd bij klantenservice via contactformulier. Na 2 dagen geen antwoord zelf maar gebeld, om daar achter te komen. Maar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dikke complimenten voor Vacancesoleil! Door de heftige bosbrand in Zuid-Frankrijk, Argelès Sur Mer, moesten we hals over kop de camping verlaten. Vacancesoleil nam zelf telefonisch contact met ons o... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Feriebolig
  3. Udlejning af campingvogne

Skrevet af virksomheden

Vacansoleil is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de meest waardevolle tijd van het jaar: vakantie! In een kalenderjaar beleven bijna een half miljoen gasten de tijd van hun leven tijdens een vakantie op een camping via Vacansoleil. Vacansoleil biedt vakanties aan op campings in 22 Europese landen en we breiden steeds meer uit. Wie buiten de gebaande paden naar een camping wil deze zomer kan nu kiezen voor Bosnië-Herzegovina, Montenegro of Albanië. In beide landen heeft Vacansoleil campings toegevoegd aan het brede scala aan bestemmingen die het aanbiedt. Onze klanten uit heel Europa vragen ons om nieuwe bestemmingen. Met deze twee landen bieden we nu echt iets heel nieuws aan. De campingvakanties worden in 13 Europese landen verkocht, naast Nederland: Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken, Hongarije, Polen, Engeland, Ierland, Slovenië en Spanje. Welke accommodatie u ook kiest: u kampeert altijd met de luxe die u van thuis gewend bent. Slapen in een comfortabel bed. Douchen in een luxe badkamer en kokkerellen in een keuken met alles erop en eraan. Dat is vakantievieren zoals Vacansoleil het mogelijk maakt. Direct aan zee of midden in de natuur, in een volledig ingerichte stacaravan of hypermoderne safaritent. Vacansoleil is Europese marktleider op het gebied van campingvakanties. Een geslaagde vakantie zit 'm vaak in de kleine, alledaagse dingen. Zoals dat gevoel van heerlijk samenzijn, of die heerlijke luxe van een moment voor jezelf. Bij Vacansoleil waken we met z'n allen over uw vakantie. Uw vakantieplezier is in professionele handen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kimberley heeft ons wederom snel en erg…

Kimberley heeft ons wederom snel en erg goed geholpen.

8. september 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over mijn collega Kimberley. Ik ga je compliment graag aan haar doorgeven. Fijne dag! Groetjes, Els.

Nooit gaan boeken via Vacancesoleil

Wat een waardeloze organisatie is Vacancesoleil. Ze verhuren zeer gare caravans, vies en met allerlei gebreken en naast een stortplaats van een chemisch toilet. Diverse klachten bij de receptie van de camping ingediend en ook online, dan krijg je echt een waardeloze reactie terug. Totaal niet inhoudelijk gereageerd op onze klacht en nul tegemoetkoming. Wat een slecht bedrijf, ik adviseer om nooit te boeken via Vacansoleil.

31. juli 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Daan, erg vervelend om te lezen dat je niet tevreden over en met ons bent. Ik zie geen gegevens, zodat ik niet kan zien wat en hoe het contact is geweest. Zou je nog graag persoonlijk contact willen hebben, dan staan we natuurlijk tot je beschikking. Ik wens je een fijne dag! Groetjes, Els.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lees de klacht die is ingeschoten bij…

Lees de klacht die is ingeschoten bij de klachten afdeling

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Martijn, jammer om te lezen dat je vakantie is uitgelopen op een klacht. Ik laat de afhandeling liefst over aan mijn collega's van de afdeling after sales. Wens je een fijne dag toe! Groetjes, Els.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De boeking ging goed alleen op de…

De boeking ging goed alleen op de geboekte camping kregen wij te horen dat het geannuleerd is

3. september 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Erg vervelend als het boeken niet helemaal goed gaat. Maar zo te zien is het uiteindelijk toch gelukt. Fijne dag! Groetjes, Els.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je word niet serieus genomen.

Je word niet serieus genomen.
Reactie op klacht veel te laat. En niet serieus opgepakt. Na vragen van juiste gegevens om rechtsbijstand in te schakelen. Krijg je geen reactie meer.

Advies, kijk aub verder voor dat je met een partij als dit in zee gaat. Je komt bedrogen uit en bent je geld kwijt!

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Mark, heel vervelend voor je als het antwoord op je klacht niet aan je verwachting heeft voldaan. Ik zie dat er vaak al contact hier over is geweest en dat de klacht is afgehandeld. Het spijt me als je hier geen genoegen mee neemt. Een fijne dag gewenst. Groetjes, Els.

Eenvoudig te boeken

De eenvoud van het boeking proces.

3. september 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Fijn dat het boeken zo eenvoudig ging Bas. Nog een paar heerlijke dagen gewenst! Groetjes, Els.

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden hoe er met onze klacht is omgegaan, voel mij totaal niet serieus genomen. Een maand later en dan met een vreselijke slecht verhaal terugkomen over dat we de melding niet op dag 1 hebben gedaan. Wat hebben wij veel te veel betaald voor deze kwaliteit.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Petra, het spijt me dat je zo ontevreden bent over de afhandeling van je klacht. Ik zie dat je geen gegevens hebt doorgegeven, zodat ik niet kan zien hoe het contact is gegaan. Wil je nog iemand spreken, dan staan we uiteraard tot je beschikking. Fijne dag! Groetjes, Els.

prachtig

prachtig, er is alles wat je nodig hebt

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Karol, wat heerlijk om te lezen! Dank voor je review en een fijne dag gewenst. Groetjes, Els.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke site alles was snel geregeld…

Duidelijke site alles was snel geregeld ook de extra informatie ik ik gevraagd heb.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Dank voor je mooie woorden Harm! Dit is wat we altijd wel willen horen. Ik wens je een heerlijke verblijf toe! Groetjes, Els

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij waren in Slovenië toen er een…

Wij waren in Slovenië toen er een overstroming dreigde te komen was er niemand van Vacansoleil om ons te helpen laat staan te woord te staan

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Arjen, wat ontzettend vervelend om dit te lezen. Bij een calamiteit is het altijd moeilijk om iedereen meteen te woord te staan. Je bent natuurlijk niet de enige klant die gebeld moet worden. We doen in deze gevallen echt ons best om iedereen te helpen zo goed als we kunnen. Onze klantenservice heeft dan als prioriteit om onze klanten ter plekke van dienst te zijn. Ik zie in je gegevens dat een collega contact met je heeft gehad en afspraken met je heeft gemaakt. Ik hoop van harte dat je deze ervaring niet nogmaals mee hoeft te maken en dat het volgend jaar allemaal mee gaat zitten. Nog een fijne dag gewenst. Groetjes, Els.

Voel me misleid door Vacansoleil

Vacansoleil suggereert in de advertentie foto’s dat er bij de mobile home een veranda zit. Na het indienen van de klacht hierover krijg ik alleen de reactie dat het om een standaard foto gaat en dat in de beschrijving staat dat de uitvoering ervan kan afwijken. Ik heb vaker huisje met veranda geboekt en inderdaad wisselde de uitvoering daarvan regelmatig. Ik heb nog nooit geen veranda bij het huisje gehad. Ik voel me daarom ook misleid door vacansoleil. Daarnaast heb ik 16 juli al een klacht hierover (en het hebben van een picknick tafel in plaats van losse buiten tafels en stoelen) ingediend en pas 07-09 via mail een laatst wederom nietszeggend antwoord gekregen. Het was netjes geweest als er even (tijdens ons verblijf) telefonisch contact was geweest.

16. juli 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Marjon, wat ontzettend vervelend dat de mobile home niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Mijn oprechte excuses hiervoor. Omdat je geen gegevens hebt ingevuld kan ik ook niet zien hoe het contact met vacansoleil is gelopen en kan ik daarom ook niet reageren. Ik kan je wel verzekeren dat tevredenheid hoog in het vaandel staat bij Vacansoleil. Ik wens je nog een fijne dag. Groetjes, Els.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klantvriendelijk Aangezien we wat problemen hadden met…

Aangezien we wat problemen hadden met het overboeken van de valuta gechat met medewerker van vacansoleil. Prima geholpen en zeer klantvriendelijk. Chapeau

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Dank je wel voor deze aardige terugkoppeling Mat. Ik ga dit graag aan mijn collega's van de klantenservice doorgeven. Geniet nog van je vakantie in Sassabanek. Groetjes, Els.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Camping Le Daguet is top!

Camping Le Daguet net buiten Daglan op een heuveltop is een geweldige maar kleinschalige camping. Wij zijn net buiten het hoogseizoen geweest omdat onze kinderen al de deur uit zijn :) Voor gezinnen met jonge kinderen moet dit in het hoogsizoen een geweldige camping zijn. Alles wat ze nodig hebben en leuk vinden is aanwezig. Het restaurant is ook een aanrader. Een keer of zes heerlijk gegeten in het restaurant. Bediening is bijzonder vriendelijk en ook accuraat. Het zwembad is niet heel groot, maar omdat wij in het naseizoen waren, waren we vaak de enigen of slechts een paar anderen. Accomodatie van Vacancesoleil was prima, ook al was er geen oven aanwezig. Verder alles in orde, ook al waren de bedden niet top, maar dat is te verwachten in een stacaravan. In de omgeving met een straal van ongeveer 30km is veel te zien en te doen. Veel interessante en mooie kastelen en stadjes. Ook voor de actieve tourist is hier voldoende mogelijk. Enfin, topvakantie en een aanrader!

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Hans, wat heerlijk om zo'n enthousiaste klanten te hebben! Echt geweldig! Dank je wel voor je mooie review. Ik wens je nog een hele fijne dag toe. Groetjes, Els.

Gemakkelijk

2. september 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Kort maar krachtig! Helemaal goed Alfons. Dank voor je review en geniet nog van de laatste daagjes. ! Groetjes, Els.

Snel

Snel, makkelijk, overzichtelijk

2. september 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Dat horen wij graag Jolanda. Dank voor je mooie review! Een hele fijne dag nog. Groetjes, Els.

Vlotte boeking

Vlotte boeking, alleen reserveren van linnengoed niet te vinden?

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Fijn dat het boeken zo gemakkelijk ging. Alleen jammer van het linnengoed. Hopelijk heeft dit geen invloed gehad op jullie weekend Chêne Gris. Fijne dag! Groetjes, Els.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nooit weer vacansoleil, onjuiste informatie

Fout op fout bij aftersale.
Eerder weggegaan door zeer slechte en vieze accommodatie, Les Fontaines Frankrijk, met wollen dekens met haren, roest, schimmel en een camping wat dichter bij een vuilstort komt.
Ingestorte tenten, vergane caravans met vaste staanplaatsen met veel geluidsoverlast van de bar en hondenkennel.
Schaamteloos hoe vacansoleil je hier wegzet op een 5e rangs camping.
Hulp van de camping of vacansoleil was nul dus nooit meer.

Reactie terug op vacansoleil ,

En jullie reactie is nog slechter dan gedacht.
Ook nu weer komt de reactie zoals onder alle klachten op jullie bedrijf dat jullie er alles aan doen om klanten tevreden te stellen.
Niet waar!
Jullie verkocht onze vakantie als 4 sterren maar na klachten is het online op jullie site wel veranderd naar 3 sterren.
Jullie geven de fout dus toch toe en als oplossing dat ik 35 euro korting op mijn volgende boeking.
Vacansoleil, neem klachten serieus.
Jullie komen er niet voor niks zo slecht online.
En ik kan dat alleen maar beamen, ze doen niks met je klacht en telefonisch zijn getraind om je af te poeieren, je zou met deze functie je centen moeten verdienen.
Kortom, Vacansoleil nooit meer, klantenservice een dikke onvoldoende.

7. august 2023

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland

Beste Johan, het spijt me oprecht om te lezen dat het allemaal zo tegen gevallen is. Ik kan niet zien in je gegevens of je contact hebt opgenomen met Vacansoleil. Tevredenheid is voor Vacansoleil van het grootste belang. Mocht je ons nog persoonlijk hierover willen spreken, dan staan wij uiteraard tot je beschikking. Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes, Els.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.