Mijn ervaring met de klantenservice van Vacansoleil was werkelijk dramatisch. Ik heb in totaal zes keer moeten bellen voordat ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Vervolgens werd ik geholpen doo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
In 1 woord vreselijk. Na 4 dagen eindelijk telefonisch contact. Vrouw zucht en puft bij elke vraag. Blijft volhouden dat een prijsopgave een definitieve boeking inhoudt. Niks van waar. Na contact met... Se mere
Aanbetaling blijkt alleen mogelijk via creditcard, niet via Ideal/Paypal. Nagevraagd bij klantenservice via contactformulier. Na 2 dagen geen antwoord zelf maar gebeld, om daar achter te komen. Maar... Se mere
Dikke complimenten voor Vacancesoleil! Door de heftige bosbrand in Zuid-Frankrijk, Argelès Sur Mer, moesten we hals over kop de camping verlaten. Vacancesoleil nam zelf telefonisch contact met ons o... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vacansoleil is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de meest waardevolle tijd van het jaar: vakantie! In een kalenderjaar beleven bijna een half miljoen gasten de tijd van hun leven tijdens een vakantie op een camping via Vacansoleil. Vacansoleil biedt vakanties aan op campings in 22 Europese landen en we breiden steeds meer uit. Wie buiten de gebaande paden naar een camping wil deze zomer kan nu kiezen voor Bosnië-Herzegovina, Montenegro of Albanië. In beide landen heeft Vacansoleil campings toegevoegd aan het brede scala aan bestemmingen die het aanbiedt. Onze klanten uit heel Europa vragen ons om nieuwe bestemmingen. Met deze twee landen bieden we nu echt iets heel nieuws aan. De campingvakanties worden in 13 Europese landen verkocht, naast Nederland: Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken, Hongarije, Polen, Engeland, Ierland, Slovenië en Spanje. Welke accommodatie u ook kiest: u kampeert altijd met de luxe die u van thuis gewend bent. Slapen in een comfortabel bed. Douchen in een luxe badkamer en kokkerellen in een keuken met alles erop en eraan. Dat is vakantievieren zoals Vacansoleil het mogelijk maakt. Direct aan zee of midden in de natuur, in een volledig ingerichte stacaravan of hypermoderne safaritent. Vacansoleil is Europese marktleider op het gebied van campingvakanties. Een geslaagde vakantie zit 'm vaak in de kleine, alledaagse dingen. Zoals dat gevoel van heerlijk samenzijn, of die heerlijke luxe van een moment voor jezelf. Bij Vacansoleil waken we met z'n allen over uw vakantie. Uw vakantieplezier is in professionele handen.
Kontaktoplysninger
Marinus van meelweg 16, 5657 EN , Eindhoven, Holland
- https://www.vacansoleil.nl/klantenservice/
- www.vacansoleil.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Makkelijk om te boeken
Makkelijk om te boeken. Wel jammer dat de optie om bedlinnen bij te boeken niet verscheen (waarschijnlijk door de last minute boeking). Via antwoordformulier deze vraag gesteld waarbij er stond dat je binnen 1 werkdag reactie krijgt maar die reactie moet nog komen.
We hebben dit zelf ter plekke kunnen regelen dus is goedgekomen maar je zou wel verwachten dat je een reactie krijgt als je een vraag hebt.

Last minute geboekt.
Last minute geboekt.
Favoriete camping nog kunnen vinden en met telefonisch contact alles snel geregeld.

Erg slechte service !
Er worden veel beloftes gedaan maar niks nagekomen.
Ivm een brand een aantal dagen zonder voorzieningen gezeten. Die zou gecompenseerd worden. Achteraf trekken ze hun handen ervan af en wordt het erg makkelijk afgeschoven.
Wij boeken volgend jaar via een ander bedrijf.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Bedankt Vacansoleil voor deze top week! :)
Wij hebben een top week gehad op de camping de 2 bruggen!
We sliepen in een huisje van Vacansoleil, dit was een prachtig/schoon huisje!
Het personeel van de camping maar vooral van Vacansoleil hebben ons de gehele week goed geholpen en waren erg gastvrij.
De camping je het huisje waren erg schoon en modern ingericht.
De camping beschikt van alle faciliteiten die je nodig hebt bij een top vakantie.
De communicatie met Vacansoleil was goed en duidelijk, we zijn goed geholpen. Wij komen graag weer terug, en ook zeker via Vacansoleil! :)

Systeembug bij boeking
Ik houd niet van het publiceren van een minder plezierige ervaring tijdens het boeken. We waren bijna klaar en ik drukte op de laatste bevestigingsknop en daarna waren alle gegevens weg en 'zei' het systeem dat ik opnieuw moest beginnen. Gedaan en het resultaat was dat we 2 boekingen hebben gedaan. Tel. opgelost de volgende dag en de 'bug' werd ook bevestigd, maar leuk was het niet.
Zand erover en werk aan de winkel voor 'Systeembeheer'.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Heel eenvoudig te boeken en komt…
Heel eenvoudig te boeken en komt overeen met de beschrijving en de foto’s

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Ik kon niet zelf online boeken
Ik kon niet zelf online boeken. Site bleef verschillende dagen vast staan op dezelfde plek. Heb telefoniscg moeten boeken

Ontvangen met een app.
Vacansoleil is altijd goed geregeld.
Echter zitten we al 4 dagen in zeeland en hebben net pas de host van Vacansoleil ontmoet. Bij aankomst kregen we een appje waar onze plaats was. Bijzonder nog nooit zoveel "klantvriendelijkheid" meegemaakt.
Gelukkig wel geholpen door de vriendelijke jonge dame achter de receptie van deze camping,zodat we daar de slagboom konden. Verder is er geen klap te doen 1 week buiten het seizoen. Je zal hier maar zijn met kinderen onder de 4. Geen animatie, helemaal niks. Sanitair heel verzorgd.

Waardeloze service van vacansoleil
Waardeloze service van vacansoleil, na aankomst op de camping was ons linnenpakket niet aanwezig, ( iets wat volgens de plaatselijke host al bekend was) met twee kleine kinderen na een lange reis nog op pad om beddengoed en handdoeken te kopen. Ronduit onbeschofte klantenservice, wij boeken hier nooit weer.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Last-minute geboekt via mobieltje.
Last-minute geboekt via mobieltje.
Het kiezen en boeken verliep prima maar ik miste wat info die via een laptop/pc wel gemakkelijk te vinden zijn. Zoals het verschil tussen de caravans, extra's toevoegen,...
Misschien dat het te vinden was maar dan was het op deze manier niet zo duidelijk als met een pc.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
We hebben al meerdere keren via…
We hebben al meerdere keren via vacansoleil een vakantie geboekt en dit is elke keer goed gegaan.
Deze keer zat er een foutje in de berekening waardoor we opeens 100 euro meer moesten betalen, maar na een telefoontje is dit meteen aangepast en opgelost.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Zowel op de camping als de boeking per…
Zowel op de camping als de boeking per telefoon is heel netjes en correct gedaan.

Slechte service
Men leest de mail half en gaat niet in oplossingen denken maar gaat in plaats daarvan beschuldigingen uiten. Als je op vakantie bent en er mankeert van alles aan de accomodatie en je onderneemt van alles op de camping zelf is dat niet afdoende en moet je blijkbaar contact opnemen met het hoofdkantoor maar dat wordt dan weer nergens vermeld. Het was voor ons 1 keer en nooit weer via Vacansoleil.

Nooit meer,
Nooit meer,
Ze verkopen een optie om wat dichterbij het water te staan (geen garantie) maar als je alleen accommodaties hebt in de meest verre uithoek van de camping moet je deze optie niet verkopen.
Zo kloppen ze toch weer 19 euro uit de zakken van de klanten.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Bij aankomst stonden we niet op de…
Bij aankomst stonden we niet op de lijst van boeking , maar zijn heel goed geholpen door de persoon die ter plaatse kwam bij de tent van vacansoleil .

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.