Mijn ervaring met de klantenservice van Vacansoleil was werkelijk dramatisch. Ik heb in totaal zes keer moeten bellen voordat ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Vervolgens werd ik geholpen doo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
In 1 woord vreselijk. Na 4 dagen eindelijk telefonisch contact. Vrouw zucht en puft bij elke vraag. Blijft volhouden dat een prijsopgave een definitieve boeking inhoudt. Niks van waar. Na contact met... Se mere
Aanbetaling blijkt alleen mogelijk via creditcard, niet via Ideal/Paypal. Nagevraagd bij klantenservice via contactformulier. Na 2 dagen geen antwoord zelf maar gebeld, om daar achter te komen. Maar... Se mere
Dikke complimenten voor Vacancesoleil! Door de heftige bosbrand in Zuid-Frankrijk, Argelès Sur Mer, moesten we hals over kop de camping verlaten. Vacancesoleil nam zelf telefonisch contact met ons o... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vacansoleil is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de meest waardevolle tijd van het jaar: vakantie! In een kalenderjaar beleven bijna een half miljoen gasten de tijd van hun leven tijdens een vakantie op een camping via Vacansoleil. Vacansoleil biedt vakanties aan op campings in 22 Europese landen en we breiden steeds meer uit. Wie buiten de gebaande paden naar een camping wil deze zomer kan nu kiezen voor Bosnië-Herzegovina, Montenegro of Albanië. In beide landen heeft Vacansoleil campings toegevoegd aan het brede scala aan bestemmingen die het aanbiedt. Onze klanten uit heel Europa vragen ons om nieuwe bestemmingen. Met deze twee landen bieden we nu echt iets heel nieuws aan. De campingvakanties worden in 13 Europese landen verkocht, naast Nederland: Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken, Hongarije, Polen, Engeland, Ierland, Slovenië en Spanje. Welke accommodatie u ook kiest: u kampeert altijd met de luxe die u van thuis gewend bent. Slapen in een comfortabel bed. Douchen in een luxe badkamer en kokkerellen in een keuken met alles erop en eraan. Dat is vakantievieren zoals Vacansoleil het mogelijk maakt. Direct aan zee of midden in de natuur, in een volledig ingerichte stacaravan of hypermoderne safaritent. Vacansoleil is Europese marktleider op het gebied van campingvakanties. Een geslaagde vakantie zit 'm vaak in de kleine, alledaagse dingen. Zoals dat gevoel van heerlijk samenzijn, of die heerlijke luxe van een moment voor jezelf. Bij Vacansoleil waken we met z'n allen over uw vakantie. Uw vakantieplezier is in professionele handen.
Kontaktoplysninger
Marinus van meelweg 16, 5657 EN , Eindhoven, Holland
- https://www.vacansoleil.nl/klantenservice/
- www.vacansoleil.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jammer
Boeking ging in principe erg vlot maar nog geen dag daarna krijg ik een mail dat er uitstel van betaling is aangevraagd bij de rechtbank, best zuur dat ik mijn spaargeld daaraan betaald heb, wel aangesloten en waarschijnlijk geld terug maar toch de moeite die dat dan weer gaat kosten ... maar ook sneu voor jullie
Makkelijk te vinden vakantie adressen…
Makkelijk te vinden vakantie adressen en eenvoudig te boeken. Duidelijke beschrijvingen en een goede afhandeling van de boeking. Top!
Krijg geen contact na alle berichten…
Krijg geen contact na alle berichten van vandaag en wil heel graag weten hoe of wat er met onze vakantie gebeurd nu.
Erg slecht, geen oplossingen geboden
Er zijn geen oplossingen gekomen op onze klachten.
Werd afgedaan als dat er alternatieven waren terwijl dat niet zo was.
Informatie op de website klopt niet met de werkelijkheid.
je een boeking doet dat je ook het…
Als je een boeking doet dat je ook het totaal bedrag ziet waarvoor je boekt ik heb 663 euro eergisteren betaald en en stond achteraf dat dit maar 30%van de betaling is dit is best slecht dit hoort de klant gelijk te weten! En niet achteraf 😉
Overzichtelijk duidelijk eenvoudig
Vacansoleil Camping La Sirene
Vakantie geboekt in Argeles Sur Mer via Vacansoleil. Op de plattegrond van de camping leek de stacaravan naast een groene weide te liggen. Helaas bleek dat het onderhoudscentrum te zijn van de camping. Caravan pal tegen groot ijzeren hek wat dagelijks om 06:00 open ging om alle werklieden te verwelkomen. Medewerkers lokaal erkende slechte situatie, maar hadden geen alternatief. Die kwam later, aan het uiteinde van de camping. Helaas voor onze kinderen echt te ver van alle activiteiten. Vacansoleil erkend alles wel, maar enige compensatie ho maar. Laatste vakantie via deze club
Heel snel en gemakkelijk online geboekt.
Ondanks dat je inlogt moet je steeds…
Ondanks dat je inlogt moet je steeds alle gegevens weer invullen.
We hebben niemand gezienWe hebben nul niemand gezien dus 5 rode…
We hebben nul niemand gezien dus 5 rode sterren is beter verwoord.
En er zou contact met ons opgenomen worden wat ook niet is gebeurd zelfs nog geen bevestiging van de klacht.
Ik was een boeking aan het reserveren…
Ik was een boeking aan het reserveren op de laptop. Bij de betaling werkte de roundomreader niet. Heb de laptop dicht gedaan en een boeking via de telefoon gedaan. Dit ging wel goed. Maar toen kreeg ik via de mail 2 boekingen binnen. Heb naar Vacansoleil gebeld, en die hebben er meteen een verweiderd. En dat vindt ik harstikke goed van jullie. Dikke pluim.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
We boeken al jaren bij vacansoleil
We boeken al jaren bij vacansoleil. Prima organisatie.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Je kan snel en makkelijk boeken.
Je kan snel en makkelijk boeken.
Alleen jammer dat er altijd kosten bijkomen. Ben nog steeds van mening om die direct bij de prijs inbegrepen te doen.
Ook vind ik zelf uitprinten niet meer van deze tijd. Alles gaat digitaal.
Alle gegevens staan in de computer!

Dubbele kosten
Boekingsproces verloopt eenvoudig. Duidelijk overzicht van de boeking wordt via mail toegestuurd
Als je bij wil boeken voor een paar dagen worden hoge kosten dubbel in rekening gebracht zoals schoonmaak kosten.
Ook de boekingskosten worden opnieuw in rekening gebracht. Dit is een erg hoog bedrag om een paar dagen te verlengen.
Correctie; de dubbele boekingskosten zijn achteraf rechtgezet. Complimenten.

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Nog een paar dagen op een mooie plek in september
We konden nog een last minute boeken buiten de normale aankomstdagen. En het hoefde niet voor een hele week. In het naseizoen was er minder keuze in de ligging op de camping, dat was jammer.

Online reserveren lukte niet
Online reserveren lukte niet, we wilden geen midweek of weekend. Daarom hebben we gebeld.
Telefonisch ging prima

Besvarelse fra Vacansoleil Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.