Mijn ervaring met de klantenservice van Vacansoleil was werkelijk dramatisch. Ik heb in totaal zes keer moeten bellen voordat ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Vervolgens werd ik geholpen doo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
In 1 woord vreselijk. Na 4 dagen eindelijk telefonisch contact. Vrouw zucht en puft bij elke vraag. Blijft volhouden dat een prijsopgave een definitieve boeking inhoudt. Niks van waar. Na contact met... Se mere
Dikke complimenten voor Vacancesoleil! Door de heftige bosbrand in Zuid-Frankrijk, Argelès Sur Mer, moesten we hals over kop de camping verlaten. Vacancesoleil nam zelf telefonisch contact met ons o... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vacansoleil is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de meest waardevolle tijd van het jaar: vakantie! In een kalenderjaar beleven bijna een half miljoen gasten de tijd van hun leven tijdens een vakantie op een camping via Vacansoleil. Vacansoleil biedt vakanties aan op campings in 22 Europese landen en we breiden steeds meer uit. Wie buiten de gebaande paden naar een camping wil deze zomer kan nu kiezen voor Bosnië-Herzegovina, Montenegro of Albanië. In beide landen heeft Vacansoleil campings toegevoegd aan het brede scala aan bestemmingen die het aanbiedt. Onze klanten uit heel Europa vragen ons om nieuwe bestemmingen. Met deze twee landen bieden we nu echt iets heel nieuws aan. De campingvakanties worden in 13 Europese landen verkocht, naast Nederland: Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken, Hongarije, Polen, Engeland, Ierland, Slovenië en Spanje. Welke accommodatie u ook kiest: u kampeert altijd met de luxe die u van thuis gewend bent. Slapen in een comfortabel bed. Douchen in een luxe badkamer en kokkerellen in een keuken met alles erop en eraan. Dat is vakantievieren zoals Vacansoleil het mogelijk maakt. Direct aan zee of midden in de natuur, in een volledig ingerichte stacaravan of hypermoderne safaritent. Vacansoleil is Europese marktleider op het gebied van campingvakanties. Een geslaagde vakantie zit 'm vaak in de kleine, alledaagse dingen. Zoals dat gevoel van heerlijk samenzijn, of die heerlijke luxe van een moment voor jezelf. Bij Vacansoleil waken we met z'n allen over uw vakantie. Uw vakantieplezier is in professionele handen.
Kontaktoplysninger
Marinus van meelweg 16, 5657 EN , Eindhoven, Holland
- https://www.vacansoleil.nl/klantenservice/
- www.vacansoleil.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onduidelijkheid over aanbetaling, trage klantenservice
Aanbetaling blijkt alleen mogelijk via creditcard, niet via Ideal/Paypal. Nagevraagd bij klantenservice via contactformulier. Na 2 dagen geen antwoord zelf maar gebeld, om daar achter te komen. Maar verblijf is inmiddels niet meer beschikbaar. Dame van klantenservice zat te eten tijdens gesprek.
Van een bedrijf dat een herstart maakt na een faillissement had ik een andere houding verwacht.
Nooit meer vacansoleil
Nooit meer vacansoleil! Na een maand zomaar onze vakantie geannuleerd. Zonder reden. Geen ander aanbod gekregen. Camping was ook niet meer boekbaar. Alle communicatie moet in het frans. Het is echt afschuwelijk!
Nooit meer Vacansoleil!
Nooit meer Vacansoleil!
Na vier vakanties met Vacansoleil is het voor ons definitief voorbij. Deze organisatie verdient niet eens een halve ster voor hun beschamend slechte service.
Wat we kregen voorgeschoteld als stacaravan was een wrak. Het licht werkte niet, het toilet was kapot, en toen ik het bed opmaakte, brak er een poot af. Dit gebeurde vaak vertelde de host. En alsof dat nog niet genoeg was, stond er pal naast ons “huisje” van 3200 euro een aggregaat dat stond te loeien tot middernacht. 53 dB(A)! Het leek wel een bouwplaats in plaats van een vakantie!
De host van Vacansoleil op de camping deed zijn best, maar kon niks doen: er was “geen plek” op de camping La Torre del Sol in Spanje.
Daarna begon het drama van de klachtenprocedure. Wat een aanfluiting. Bij de klachtenprocedure stuitten we alleen maar op onverschillige medewerkers en slechte communicatie. We werden van het kastje naar de muur gestuurd, en iedereen die we aan de lijn kregen leek er geen enkel belang bij te hebben om ons te helpen. Tot op de dag van vandaag heeft Vacansoleil niets meer van zich laten horen.
Deze organisatie heeft geen enkel respect voor zijn klanten en lijkt vooral uit op onze portemonnee. Dit was de laatste keer!
Na deze waardeloze ervaring zullen wij NOOIT meer boeken bij deze geldgraaiende organisatie. Vacansoleil is geen cent waard!
Waarschuwing, boek niet bij Vacansoleil
Waarschuwing! Boek alsjeblieft niet bij Vacansoleil. 1 ster is nog te veel.
Wij hadden een huisje op het strand geboekt op Corsica. Daar aangekomen blijken er helemaal geen huisjes op het strand te bestaan. Wij hadden een huisje in het bos met uitzicht op het parkeerterrein en veel muggen, omdat er veel water onder het huisje stond. De klantenservice bij Vacansoleil is dramatisch. Als je mailt krijg je een standaard mail en we wensen u nog een fijne vakantie. En als je belt kunnen ze ook niets vertellen. Ze gaan de manager vragen, maar vervolgens hoor je niets. En als je weer belt, zelfde verhaal
Klachten afhandeling is echt rampzalig
Hoe dit bedrijf om gaat met klachten is echt rampzalig.
Ik krijg steeds hetzelfde antwoord op mijn klacht. Ik zal proberen mijn verhaal kort en duidelijk te houden.
Op de camping is het bedrijf een id kaart van mij verloren. Dan geven ze aan dat ik het lakenset vergoed krijg (wat ik al niet echt in verhouding vind liggen met een id kaart wat ze zijn verloren), wat ik heb moeten betalen in eerste instantie.
Ik stuur een na mijn vakantie een mail naar vacansesloleil en geef in de mail aan wat er is gebeurd. Ik krijg een mail retour met een standaard verhaal dat ze zullen proberen mij een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daarnaast geven ze mij aan dat ze mijn is niet vergoeden want zij zijn daar niet verantwoordelijk voor. Daarnaast geven ze aan dat het lakenset mij al ter compensatie is aangeboden.
Uiteraard geef ik aan dat is dit niet in verhouding vind liggen en hoe ik mijn geld van het lakenset dan terug kan krijgen, waarop ik terug krijg dat ze bij hun standpunt blijven. Vervolgens geef ik dan aan dat ik niet eens ben met hun reactie maar dat ik graag het per punt wil afhandelen. Dus als eerste hoe krijg ik mijn geld terug. Dan krijg ik als reactie dat ik het lakenset niet heb hoeven te betalen omdat deze ter compensatie is aangeboden. Als ik dan aangeef dat ik hem eerst moest betalen voordat zij erachter kwamen dat ze mijn id kwijt waren, krijg ik als reactie dat ik moet bewijzen dat ik het betaald heb. Waarna ik aangeef dat zij in het systeem kunnen zien dat ik heb betaald. Waarop ik als antwoord krijg het lakenset is u ter compensatie aangeboden. en dat het lakenset mij al ter compensatie is aangeboden. Na onherroepelijk 7 mailtjes heen en weer en dan alleen maar zo goed als dezelfde antwoorden ontvangen vind ik echt heel vermoeiend. Je komt gewoon niet verder, je krijgt geen fatsoenlijke antwoorden. Hoe een bedrijf zo om kan gaan met klachten en dan nog (net) kan blijven bestaan is echt een wonder. Ze staan als ik het goed begrijp al op het randje, dan mogen ze de klanten ook wel wat beter ter woord staan. Bah, zij geven in hun mail aan dat ze er alles aan doen om mij een onvergetelijke vakantie te wensen, nou dat doen ze ook, ik vergeet deze vakantie helaas nooit meer. Ik had hem alleen graag op een positieve manier willen onthouden.
Wat een slechte organisatie!
Wat een slechte organisatie!
Met het gezin in Frankrijk op vakantie.
Sta caravan inclusief bbq en televisie geboekt en volledig betaald. 2 dagen voor vertrek krijgen we via een mailtje meegedeeld dat dit er toch helaas niet bij zit door miscommunicatie intern. Geen compensatie geen oplossing. Gewoon een mailtje met de mededeling. De stacaravan zat vol met mieren plaag. Tijdens onze slaap in ons bed was n over ons heen liepen. We hadden een hondje die af en toe zou achterblijven in de caravan dus de optie van gif komen spuiten hebben we niet gedaan. We zijn vertrokken na 4 dagen van de 2 weken. Het was een verschrikking.
Onderweg naar huis contact opgenomen met vacancesoleil maar keer op keer hetzelfde antwoord van ene Sabrina. Geen compensatie, onze eigen schuld dat we zijn weggegaan. Ook het bbq en televisie verhaal kon ze geen compensatie voor bieden. Ze zijn overgenomen wat ik weet maar het is er niet beter op geworden en het is de laatste keer dat ik mijn vakantie via hun heb geboekt. Wees gewaarschuwd. Schofterig!
Nooit meer Vacansoleil
Echt nooit meer een vakantie boeken via deze waardeloze organisatie, wij werden geplaatst in een stacaravan die te vies voor woorden was.
De host van Vacansoleil ging op camping Valle Romantica in Cannobio alleen over de tenten.
Na een klacht bij de camping kregen we de dag daarna met veel moeite een iets betere stacaravan.
Wel werd alles genoteerd door de host en daar zouden we nog wat over horen na onze vakantie, nou wij moesten zelf weer contact opnemen.
Daar werden we met €50,- af gescheept, 2 maanden later ging Vacansoleil failliet en dachten we daar zijn we vanaf maar helaas ze gaan gewoon door met hun slechte accomodaties te verhuren.
Dus voor ons krijgt deze organisatie maar een ster voor de slechte service.
Ze laten je stikken wanneer er problemen met de camping zijn!
Via hen een stacaravan geboekt bij een horror camping sandaya la barque in Frejus. Het zou een 4 sterren camping zijn. Ik ben zwanger dus hygiëne is nogal belangrijk. Na 1 dag zijn we door de stank daar weer vertrokken. Ik zou mijn geld terugkrijgen maar dit gebeurd niet. Vacansoleil grijpt niet in en houdt mij al weken aan het lijntje dat ze contact zoeken met de camping en vervolgens de refund met mij in orde maken. Het contact is geweest en nu verwijzen ze mij door naar de camping die natuurlijk niks laat horen. Ook dit gemeld bij vacansoleil maar er gebeurd niks. Ik krijg standaard mails van Sabrina zonder oplossing!
Zeer slecht behandeld !!!
Zeer slecht behandeld mooie vakantie geboekt op camping premium resort Lanterna mooie camping
Verblijf zag er op eerste gezicht prima uit
Wij dachten heerlijk vakantie eerste dagen dacht ik wat word ik toch veel gestoken door muggen hier jeuk en bulte niet te doen na een paar dagen dachten wij het klopt niet het worden er steeds met en jeukt heel erg de kinderen en mijn vrouw ook onder de plekken tot wij het opzochten bleken het bed wantsen beten te zijn wij de matrassen gecontroleerd helemaal vol met die gore beesten
Wij geven het aan ze konden weinig voor ons doen wisten niet eens wat het was uit eindelijk voor de laatste nacht wel een andere plek gekregen maar toch onze vakantie in het water gevallen een week niet normaal kunnen slapen de hele dag jeuk met zijn alle de camping kon er niks mee want het was geboekt via Vacansolei wij die gebeld die stuurde ons terug naar de camping niks me te doen dus uit eindelijk een mail adres gekregen van Vacansolei die geven nu we terug zijn in Nederland ondanks de foto’s van de beestjes en plekken op onze lichamen gewoon dood leuk aan dat de camping zegt niks te hebben gevonden terwijl we het hebben laten zien en foto’s hebben en niet zomaar een ander plekje kregen. De laatste nacht Vacansolei zegt nu gewoon dood leuk zoek het uit we doen niks en je krijgt niks maar wel allemaal wondjes en plekjes op onze lichamen en een rot vakantie fijne partij zo gewoon beweren dat je liegt en je het kan uitzoeken. Nooit meer boek ik bij hun als ze zo met klanten omgaan en raad ik het bij iedereen af
Ik heb begin juni een vakantie geboekt…
Ik heb begin juni een vakantie geboekt voor 01-08 t/m 07-08-2024 met annuleringsverzekering (50 eur) voor een bedrag van 1450 euro.
Helaas moest ik die vakantie 2 weken ervoor annuleren i.v.m. ziekte.
Nu gaat die verzekering moeilijk doen en wil niet betalen. Hun vragen medisch dossier op met gevoelige informatie wat tegen de wet van privacy is.
tientallen e-mails en mijn dossier wordt niet behandelt en ze willen het sluiten. Ik heb alles gemaild maar ze blijven standhouden dat het niet voldoende is.
Vacansoleil doet er ook niks mee en ik kan fluiten naar mijn geld.
Stelletje oplichters. Nooit meer.
Boerenbedrog !!
Boerenbedrog !!! Accommodatie totaal niet zoals omschreven op de website : geen TV en BBQ ondanks duidelijk vermeld. Slechtste ligging langs de hoofdweg zonder enige afscherming, gammel meubilair en gebarsten tafel en wasrek. Stoelen die elk moment kunnen breken. Douche defect waardoor warm en koud water voortdurend afwisselen zonder mogelijkheid tot regelen. Boek met Vacansoleil en je bent de LOSER van de camping vergeleken met alle andere huisjes. Contactpersonen zijn amper bereikbaar en laten je aan je lot over. Als ze je geld hebben doen ze niets meer voor je.
Ich habe 2023 eine Reise gebucht und…
Ich habe 2023 eine Reise gebucht und eine Anzahlung geleistet. Was ist mit meinem Geld?
Camping Am Waldbad Drautal
Fijne vakantie gehad in Oostenrijk in een tent. Mede door de begeleiding daar, die er alles aan doet om de tenten de verzorgen dag en nacht.
Oostenrijk camping am waldbad
Prachtige omgeving!
Aanbod komt niet overeen met werkelijke…
Aanbod komt niet overeen met werkelijke situatie. Afstand naar zee was twee keer zover. Kon raam stacaravan niet opzetten omdat je anders het raam van de buren raakt. Twee dagen geen warm water, dus niet kunnen douchen. Compensatie was iets van 30 euro.
Echt trieste organisatie
Run from them!!+
Up till now, Vacansoleil haven't held any meeting to tell us why we haven't been paid yet.
Vacansoleil told us that a lawyer was working on our case but still they didn't provide us( Italian employees ) with any information.
While my Spainish colleague I worked together with got paid last month but still, they refuse to explain why our case in Italy is different.
Shamelessly deleting my post on LinkedIn😡😡😡
Tit op heden geen geldcultuur gehad van…
Tit op heden geen geld retour gehad van mijn geboekte vakantie.
Correcte afhandeling reservering
Gereserveerd op de camping, was correct afgehandeld.
Vriendelijke receptie en mooie plaatsen. Goed sanitair.
Stil 's nachts (helaas de laatste dag een diesel aangedreven waterpomp op de akker tegenover ons, maar dat valt buiten de mogelijkheden van het beheer).
Gaat niet door
Fijn dat jullie failliet zijn
Fijn dat jullie failliet zijn. Had ik dat eerder geweten...
Geen contact mogelijk
Wij hebben een vakantie via jullie geboekt vanaf volgende week. Niemand kan ons momenteel duidelijkheid geven. Er wordt beloofd dat er contact met ons wordt opgenomen maar het blijft maar stil vanuit jullie kant.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.