Meget stort udvalg af ure i alle prislag. Priserne er fuldt ud konkurrence dygtige med andre forretninger. Jeg bestilte derfor et ur og overførte penge, men bekræftelsen kom først efter 3 bankdage... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Skandinaviens største online urbutik. Siden starten i 2006 har vi leveret ure til over 600.000 kunder, og i dag tilbyder vi over 30.000 forskellige urmodeller fra verdenskendte mærker. Vi kombinerer sikker e-handel, skarpe priser, et bredt udvalg, hurtig kundesupport og kvalificeret vejledning. Du får 90 dages returret, og alle ure sælges med garanti og er naturligvis 100 % ægte.

Götgatan 19, 11646, Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Måtte vente næsten to måneder på mit ur...pga. lang leveringstid fik jeg at vide?

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Gode priser, godt overblik og godt udvalg. Superlang leveringstid (mere end en uge) og bøvlet returpolitik - 75 kr. for en returlabel. Ikke en god oplevelse.
Urvaerket.dk får 0 stjerner her fra. Har købt et ur , som er 1,5 år gammelt. Der er faldet en sten af uret , som de ikke vil lave uden beregning …. Total dårlig service
Har nu bestilt 2 ure her og begge nåede frem indenfor den lovede tid. Begge ure stod til at være lagervare
Holder vad i lover og hurtig levering
Poul Johannesen
Har kigget på hvad der skulle have været mit næste ur.
Omega Speedmaster Date 323.30.40.40.01.001 0542/2009 Limited Series.
Det står til 27399Dkk.
I 1 af billederne kan man kun se at det Originale International Warrenty kort er med. Så jeg prøvede at ringe til dem for at spørge om alle de andre kort også kommer med i købet, det vil sige; Limited Series, Chronometer Certificate, og Pictogram, fordi de ikke er super gode til at beskrive urene. Jeg fik endelig kommet igennem "nummeret du har ringet til kan ikke tage telefonen" efter at prøve 5 gange, hvor en dame fortæller mig at kortene selvfølgelig også er med i købet og at det ville tage 14 dage for at blive leveret til mig.
Det lyder jo fedt, men jeg ville også have det på skrift, så jeg sendte også en email til dem for at få bekræftet detaljerne. Første gang de svarede ignorerede de fuldstændig mit spørgsmål om de manglene kort ved kun at svare med info som står på hjemmesiden, altså "Omega Speedmaster Date 323.30.40.40.01.001 Varenr.: V858462
Original warrenty: Dated 01/09/2013, issued in Japan
Box: Original box included (Stand 3 of 5)"
Jeg svarede dem tilbage igen med at jeg ville vide om det var sandt, det de sagde over telefonen. Hvor de så svarede igen med "This reference you are refferrring to is on stock and with original wrranty included as in pictures. Today we have no more 323.30.40.40.01.001 in stock. Maybe if you had eyes on another listing before."
Amen hvad, svendskere er sgu da bedre til engelsk end det? Plus de slet ikke kunne bestemme sig om de overhovedet havde uret på lager mere. (det skal siges at det stadig er til salg på hjemmesiden)
Nu tager de slet ikke telefonen efter at jeg har prøvet at ringe 8 gange.
I den her prisklasse FORVENTER man altså bedre kundeservice end det her.
Det bliver ikke drømme uret den her gang...... øv altså.
Hos urværket kan man få snakket med Per tlf..det har meget at sige i forbindelse med onlinehandel..har handlet hos urværket mine gang..aldrig haft noget at udsætte.
Kent Nielsen
Intet ur! Fupfirma!
Har bestilt (og betalt!) et Seiko ur.
Er nu langt forbi den forventede leveringsdato.
Ingen opfølgende mails..
Lettere suspekt forretningsmodel.
Købte og bestilte et helt nyt Tudor Black Bay på hjemmesiden den 23. december, til en fornuftig pris. Der var ingen forbehold eller lign. på hjemmesiden der indikerede, at der var risiko for at uret ikke kunne leveres eller noget om begrænset lager eller tilsvarende- der var heller ikke noget i leveringsbetingelserne der tog forbehold for manglende muligheder for at leverer. Hele 5 dage senere fandt Urværket ud af de ikke kunne/ville leverer uret og påstod de heller ikke kunne få fat i leverandøren for at skaffe mig det solgt ur (dårlig stil at skyde skylden på andre). I bedste "krejlerstil" havde de nu mine penge og lovede, at give gode priser på et andet ur - lange svar tider på min nye forespørgsler (og modelforslag fra Urværket der ikke matchede mine evt. ønsker til anden model), alt i mens de sad på mine penge og jeg kunne konstatere, at de reelt ikke havde en interesse i at give mig en god pris på et andet ur. Først omkring den 16. jan fik jeg mine penge. Et godt råd - tag deres salgselementer på hjemmesiden som indikationer - forvent ikke du kan få dit købte ur - og lad dig ikke lokke og friste til at købe noget andet end det der var din oprindelige plan. Fejl kan ske, men hvis man vil sælge produkter i disse prisklasser via nettet, må man forvente en noget mere seriøs tilgang til at løse fejl - tør ikke tænke på hvordan man står hvis man køber brugt - vær meget forsigtig.
Hold jer væk!
Jeg bestilte et ur i januar 2025.
Imod dansk lovgivning, hævende de pengene med det samme og ikke samtidigt med at varen blev sendt. Jeg klagede over dette og de svarede at siden de var et svensk firma behøvede de ikke at opfylde dansk lovgivning. Dette er meget forkert og de skal selvfølgeligt opfylde dansk lovgivning, når de sælger i Danmark! Deres hjemmeside er desuden på dansk... Der gik yderligere en måned, før de afsendte varen - efter at de havde hævet pengene.
Efter nogle måneder gik uret i stykker. Jeg sendte uret tilbage med reklamation i august 2025. Der gik flere måneder før de kunne meddele at de ikke kunne reparere uret og yderligere flere måneder, før jeg fik et andet ur, i januar 2026.
Det er ikke tilfredsstillende med de meget, meget lange leveringstider og at de hæver pengene før varen bliver afsendt, hvilket er imod dansk lovgivning!
Blev sent meget forkert til Silkeborg. Tog flere uger før uret ankom. Uheldig oplevelse, men alt blev fikset :)
Fint ur til en god pris. Lidt længere leveringstid end lovet.
Fortsat ingen penge og ingen opfølgning på deres returvare - det er nu 2 måneder jeg sendte retur og får nyt svar og ingen der tager ansvar. Anbefaler ikke at handle der

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Jeg bestilte et ur d.11/12/2025 - velviden at leveringstiden ville være 3uger. Pengene trak de allerede efter 3 dage. Nu er vi i 6uge og jeg har stadig intet ur! De sender et sporingslink, men iflg. fragtfirmaet er pakken ikke meldt klar?! Overvejer at annullere ordren, men tvivler så på jeg overhovedet får mine penge

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Hurtig bestilling og hurtig levering, bestilte et ur mandag aften, og fik uret torsdag.
Så en super god oplevelse.