Urvaerket.dk Anmeldelser

5.231

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 248 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte de skarpe priser og det store udvalg af ure, som mange finder attraktive. Mange forbrugere oplever hurtig levering, hvor varerne ankommer inden for den lovede tid eller endda hurtigere. Desuden er folk tilfredse med produkterne, der ofte lever op til beskrivelsen og forventningerne, og i nogle tilfælde overgår dem, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse. Dog oplever nogle kunder markant længere leveringstider end forventet, med forsinkelser på op til flere uger eller måneder, og manglende opdateringer om pakkens status. Nogle anmeldere har også modtaget produkter, der ikke var som beskrevet, såsom ure med for korte remme, defekte dele, eller som fremstod brugte frem for fabriksnye. Endvidere har enkelte oplevet dårlig kommunikation og service, hvor henvendelser ikke besvares, eller der gives utilstrækkelige svar vedrørende ordrer og levering.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice, hvor nogle kunder roser hurtig levering og... Se mere

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle er tilfredse med hurtig levering og et flot ur,... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af ordrer, hvor nogle kunder rapporterer om hurtig levering, der ankom... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser, hvor mange finder skarpe og konkurrencedygtige priser... Se mere

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med service, hvor nogle rapporterede om en "meget utilfredsstillende... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Meget stort udvalg af ure i alle prislag. Priserne er fuldt ud konkurrence dygtige med andre forretninger. Jeg bestilte derfor et ur og overførte penge, men bekræftelsen kom først efter 3 bankdage... Se mere

Var egentlig lidt skeptisk overfør hjemmesiden for det kan jo være en lidt dyr affære at købe et nyt ur. Købte dog mit nye ur hos Urvaerket.dk og produktet holder hvad det lover på billedet. Virkelig... Se mere

Lidt øv at der er ingen opdateringer på hvor langt pakken er, indtil urværket selv har den og kan sende den videre

Jeg bestilte et ur, som kom indenfor den lovede tid, så det var super godt. Uret skulle ombyttes, og jeg bestilte en returlabel, som jeg betalte 75kr for, en ydelse de ellers lover er gratis. Jeg spur... Se mere

1. nr. 21 af de 22 bedste virksomheder i Urforretning

Skandinaviens største online urbutik. Siden starten i 2006 har vi leveret ure til over 600.000 kunder, og i dag tilbyder vi over 30.000 forskellige urmodeller fra verdenskendte mærker. Vi kombinerer sikker e-handel, skarpe priser, et bredt udvalg, hurtig kundesupport og kvalificeret vejledning. Du får 90 dages returret, og alle ure sælges med garanti og er naturligvis 100 % ægte.

Urvaerket.dk - Skandinaviens største urbutik

Vi forpligter os over for vores kunder!
Vi opbygger langvarige kundeforhold og behandler alle kunder, som vi gerne selv vil behandles – med respekt, støtte og venlighed.

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.231)

Dårlige leveringstider

Måtte vente næsten to måneder på mit ur...pga. lang leveringstid fik jeg at vide?

20. februar 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Mikael! Tack för din feedback! Jag kan ikke finna ditt ordre nummer i detta meddelande. Nu har det även passerat ett tag sedan 15/3 och jag hoper du fått hjälp. Vend annars gärna tillbaka till oss på support@urvaerket.dk med ditt ordre nummer så ska vi kunna hjälpa er vidare. Hav en god dag!

Suuuper Sketchy.

Har kigget på hvad der skulle have været mit næste ur.
Omega Speedmaster Date 323.30.40.40.01.001 0542/2009 Limited Series.

Det står til 27399Dkk.

I 1 af billederne kan man kun se at det Originale International Warrenty kort er med. Så jeg prøvede at ringe til dem for at spørge om alle de andre kort også kommer med i købet, det vil sige; Limited Series, Chronometer Certificate, og Pictogram, fordi de ikke er super gode til at beskrive urene. Jeg fik endelig kommet igennem "nummeret du har ringet til kan ikke tage telefonen" efter at prøve 5 gange, hvor en dame fortæller mig at kortene selvfølgelig også er med i købet og at det ville tage 14 dage for at blive leveret til mig.

Det lyder jo fedt, men jeg ville også have det på skrift, så jeg sendte også en email til dem for at få bekræftet detaljerne. Første gang de svarede ignorerede de fuldstændig mit spørgsmål om de manglene kort ved kun at svare med info som står på hjemmesiden, altså "Omega Speedmaster Date 323.30.40.40.01.001 Varenr.: V858462
Original warrenty: Dated 01/09/2013, issued in Japan
Box: Original box included (Stand 3 of 5)"

Jeg svarede dem tilbage igen med at jeg ville vide om det var sandt, det de sagde over telefonen. Hvor de så svarede igen med "This reference you are refferrring to is on stock and with original wrranty included as in pictures. Today we have no more 323.30.40.40.01.001 in stock. Maybe if you had eyes on another listing before."

Amen hvad, svendskere er sgu da bedre til engelsk end det? Plus de slet ikke kunne bestemme sig om de overhovedet havde uret på lager mere. (det skal siges at det stadig er til salg på hjemmesiden)

Nu tager de slet ikke telefonen efter at jeg har prøvet at ringe 8 gange.

I den her prisklasse FORVENTER man altså bedre kundeservice end det her.
Det bliver ikke drømme uret den her gang...... øv altså.

25. februar 2026

Intet ur

Intet ur! Fupfirma!

Har bestilt (og betalt!) et Seiko ur.
Er nu langt forbi den forventede leveringsdato.
Ingen opfølgende mails..

13. februar 2026

Lettere suspekt forretningsmodel.

Lettere suspekt forretningsmodel.

Købte og bestilte et helt nyt Tudor Black Bay på hjemmesiden den 23. december, til en fornuftig pris. Der var ingen forbehold eller lign. på hjemmesiden der indikerede, at der var risiko for at uret ikke kunne leveres eller noget om begrænset lager eller tilsvarende- der var heller ikke noget i leveringsbetingelserne der tog forbehold for manglende muligheder for at leverer. Hele 5 dage senere fandt Urværket ud af de ikke kunne/ville leverer uret og påstod de heller ikke kunne få fat i leverandøren for at skaffe mig det solgt ur (dårlig stil at skyde skylden på andre). I bedste "krejlerstil" havde de nu mine penge og lovede, at give gode priser på et andet ur - lange svar tider på min nye forespørgsler (og modelforslag fra Urværket der ikke matchede mine evt. ønsker til anden model), alt i mens de sad på mine penge og jeg kunne konstatere, at de reelt ikke havde en interesse i at give mig en god pris på et andet ur. Først omkring den 16. jan fik jeg mine penge. Et godt råd - tag deres salgselementer på hjemmesiden som indikationer - forvent ikke du kan få dit købte ur - og lad dig ikke lokke og friste til at købe noget andet end det der var din oprindelige plan. Fejl kan ske, men hvis man vil sælge produkter i disse prisklasser via nettet, må man forvente en noget mere seriøs tilgang til at løse fejl - tør ikke tænke på hvordan man står hvis man køber brugt - vær meget forsigtig.

15. januar 2026

Hold jer væk!

Hold jer væk!

Jeg bestilte et ur i januar 2025.

Imod dansk lovgivning, hævende de pengene med det samme og ikke samtidigt med at varen blev sendt. Jeg klagede over dette og de svarede at siden de var et svensk firma behøvede de ikke at opfylde dansk lovgivning. Dette er meget forkert og de skal selvfølgeligt opfylde dansk lovgivning, når de sælger i Danmark! Deres hjemmeside er desuden på dansk... Der gik yderligere en måned, før de afsendte varen - efter at de havde hævet pengene.

Efter nogle måneder gik uret i stykker. Jeg sendte uret tilbage med reklamation i august 2025. Der gik flere måneder før de kunne meddele at de ikke kunne reparere uret og yderligere flere måneder, før jeg fik et andet ur, i januar 2026.

Det er ikke tilfredsstillende med de meget, meget lange leveringstider og at de hæver pengene før varen bliver afsendt, hvilket er imod dansk lovgivning!

5. februar 2026

Fortsat ingen penge og ingen opfølgning…

Fortsat ingen penge og ingen opfølgning på deres returvare - det er nu 2 måneder jeg sendte retur og får nyt svar og ingen der tager ansvar. Anbefaler ikke at handle der

19. januar 2026

Hej Stine!
Jag är ledsen för detta.
Det er hög belastning med många paket i omlopp på terminalerna så det kan ta lite mer tid än normalt.
Vänligen kontakta support@urvaerket.dk med dit ordrenummer för en närmare titt på din retur,
Hanna Urvaerket.dk

Dårlig service!

Jeg bestilte et ur d.11/12/2025 - velviden at leveringstiden ville være 3uger. Pengene trak de allerede efter 3 dage. Nu er vi i 6uge og jeg har stadig intet ur! De sender et sporingslink, men iflg. fragtfirmaet er pakken ikke meldt klar?! Overvejer at annullere ordren, men tvivler så på jeg overhovedet får mine penge

19. januar 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Duus! Jag beklagar detta.
Vänligen kontakta support@urvaerket.dk med dit ordrenummer så kan de se närmare på din sak. Hanna Urvaerket

God oplevelse.

Hurtig bestilling og hurtig levering, bestilte et ur mandag aften, og fik uret torsdag.
Så en super god oplevelse.

14. januar 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Tim! Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os. Hav en god dag! Hanna Urvaerket