Urvaerket.dk Anmeldelser

5.231

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 248 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte de skarpe priser og det store udvalg af ure, som mange finder attraktive. Mange forbrugere oplever hurtig levering, hvor varerne ankommer inden for den lovede tid eller endda hurtigere. Desuden er folk tilfredse med produkterne, der ofte lever op til beskrivelsen og forventningerne, og i nogle tilfælde overgår dem, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse. Dog oplever nogle kunder markant længere leveringstider end forventet, med forsinkelser på op til flere uger eller måneder, og manglende opdateringer om pakkens status. Nogle anmeldere har også modtaget produkter, der ikke var som beskrevet, såsom ure med for korte remme, defekte dele, eller som fremstod brugte frem for fabriksnye. Endvidere har enkelte oplevet dårlig kommunikation og service, hvor henvendelser ikke besvares, eller der gives utilstrækkelige svar vedrørende ordrer og levering.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice, hvor nogle kunder roser hurtig levering og... Se mere

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle er tilfredse med hurtig levering og et flot ur,... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af ordrer, hvor nogle kunder rapporterer om hurtig levering, der ankom... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser, hvor mange finder skarpe og konkurrencedygtige priser... Se mere

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med service, hvor nogle rapporterede om en "meget utilfredsstillende... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Meget stort udvalg af ure i alle prislag. Priserne er fuldt ud konkurrence dygtige med andre forretninger. Jeg bestilte derfor et ur og overførte penge, men bekræftelsen kom først efter 3 bankdage... Se mere

Var egentlig lidt skeptisk overfør hjemmesiden for det kan jo være en lidt dyr affære at købe et nyt ur. Købte dog mit nye ur hos Urvaerket.dk og produktet holder hvad det lover på billedet. Virkelig... Se mere

Lidt øv at der er ingen opdateringer på hvor langt pakken er, indtil urværket selv har den og kan sende den videre

Jeg bestilte et ur, som kom indenfor den lovede tid, så det var super godt. Uret skulle ombyttes, og jeg bestilte en returlabel, som jeg betalte 75kr for, en ydelse de ellers lover er gratis. Jeg spur... Se mere

1. nr. 21 af de 22 bedste virksomheder i Urforretning

Skandinaviens største online urbutik. Siden starten i 2006 har vi leveret ure til over 600.000 kunder, og i dag tilbyder vi over 30.000 forskellige urmodeller fra verdenskendte mærker. Vi kombinerer sikker e-handel, skarpe priser, et bredt udvalg, hurtig kundesupport og kvalificeret vejledning. Du får 90 dages returret, og alle ure sælges med garanti og er naturligvis 100 % ægte.

Urvaerket.dk - Skandinaviens største urbutik

Vi forpligter os over for vores kunder!
Vi opbygger langvarige kundeforhold og behandler alle kunder, som vi gerne selv vil behandles – med respekt, støtte og venlighed.

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.231)

264 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg synes at det er for dårligt at man…

Jeg synes at det er for dårligt at man ikke kan hente det i bjæverskov i superbrugsen fx istedet for at tage hele vejen til borup. Leveringstiden er for lang

4. maj 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

God dag! Tack för din feedback! Det gör oss ledsna att se att du är besviken. I vores system så kan jag se att du nu har hämtat upp ditt pakke. Vi hoper att du trivs med modellen. Jag rekommenderar dig att kontakta UPS i denna sporgsmål. Vi erbjuder de pakkehus på heimsidan som UPS uppger. Hav en god dag! Hanna Support Agent

Ingen problemer her

Fik en meget fin Orient dressur til en pris som var 500kr billigere end den næst billigste jeg kunne finde i EU.
Og så var den leveret næste eftermiddag til tid. Eneste "brok" er at der manglede en brugshenvisning men den var lige til at slå op på Orients hjemmeside.
Nærmeste pakkeshop var heldigvis tæt på mit arbejde men såfremt jeg ønskede den leveret til mit hjemby var der ikke oplyst som, en mulighed selvom der er en UPS pickup 150 meter fra min dør - så der skal lige følges lidt op der.

30. april 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Tusen tack för dina 5 stjärnor! Dom flesta märken sparar på miljön och därför finns manualer på märkets site att ladda ner. Önskar dig en härlig dag!

Lidt øv at der er ingen opdateringer på…

24. april 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Jonathan! Tack för din feedback kring ditt köp! Jag kan se att vi sendte ut ditt pakke i tid fra vores lager (inom 4-7 virkedagar) Sedan tog transporten till ditt pakke hus lite mer tid (UPS). Kontakta venligen UPS om du har fler synpunkter kring transporttiden. Jag önskar att du fortsatt trivs med din nya modell. Ha en fin dag! Maria Urvaerket.dk

Selvoptrækkende ur, måske

Købte et selvoptrækkende ur som IKKE kunne trække sig selv op. Indkøbspris kr.5.400
Returnerede uret - forventet reparationstid 3-7 uger, hvis reservedele haves på lager.
Aldrig mere Urværket

15. marts 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Marianne! Tack för din feedback! Jag kan se att vi har kontakt med dig gällande ditt serviceärende. Då din modell redan var brugt av dig så blir det ett serviceärende och inte en full retur. Självklart gör vi allt för att du ska få tillbaka ditt pakke inom kort. Ditt ärende är högt prioriterat. Om du har fler sporgsmål vend gärna tillbaka till oss via e-mail. Ha en fin dag! Maria Urvaerket.dk

Helt i top.

Helt i top.
Sendt et ur retur da et par symboler var faldet af inde bag glasset. Det blev lavet hurtigt og sendt finpudset retur til mig leveret til døren. Super tilfreds.

28. april 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Tack för ditt omdöme. Stöter du på problem så finns vi på support@urvaerket.dk

Godt

God pris, hurtig levering

23. april 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Tusen tack för dina 5 stjärnor! Ha det bäst!

Hurtig levering, men træls service

Hurtig levering og varen som beskrevet, men skulle returnere og ombytte til en anden vare. Det tog alt for lang tid fra jeg sendte retur til jeg igen fik et ur. Derudover havde jeg skrevet en seddel og lagt i kassen om hvilket ur jeg ville ombytte til. ( en procedure de foreslog ) Alligevel var ser ingen der læste det, så jeg måtte bestille på ny og så lige betale fragt og returfragt 2 gange. Lige lovlig smart. Men varen fejlede ingenting da den endelig har der. Gode priser, men servicen kunne være bedre

15. december 2025

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Søren! Tack för din feedback! Vi ber om ursäkt att vi inte såg denna note i ditt pakke. Jag kan ikke se det heller på din ordre att det står noterat. Vi godkände din retur hos oss 21/1/26. Vi har nu refunderat dig för din fragtkostnad på nya ordren. Vi hoper att du trivs med din nya modell. Hav en god dag! Maria Urvaerket.dk

Ur virker ikke

So far, er min oplevelse ikke så positiv, fordi uret ikke virker/ikke kan igangsættes og derfor må retur. Gad vide om produktet ikke tjekkes før afsendelse.

22. april 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Elizh! Tack för din feedback kring ditt köp! Jag kan se att vi idag har varit i kontakt med dig och bett dig att byta batteri lokalt. Om du hellre vill returnera ditt ur send oss venligen ett e-mail så sender vi dig en fri frakt returlabel. Hav en god dag! Maria Support Agent

Langsom men anmassende

Langsom men anmassende

16. april 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej! Tack för din feedback! I din ordrebekräftelse skrev vi "Din ordre har en estimeret leveringstid på 5-10 hverdage." Vi har därför sendt ut ditt pakke i tid. Detta då vi sendte ut det inom denna tid (16/4) Jag kan även se på tracking linken att du mottagit ditt pakke nu. Vi hoper verkligen att du trivs med din modell. Hav en god dag! Maria Support Agent

Bedste pris

Hurtige, bedste pris.

13. april 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Birgit! Tack för din feedback kring ditt köp! De fem stjerner du ger oss gör oss så glada! Hav en god uge! Maria Support Agent

Manglende levering

Har bestilt et Omega ur og forudbetalt uret, imod dansk lovgivning. Selskabet er svensk, men driver tydelig virksomhed rettet mod danske forbrugere (på et .dk domæne, hjemmesiden er på dansk, priser oplyses i danske kroner osv).

Har efter 3 uger endnu ikke modtaget uret. Selvom uret jf. deres hjemmeside har lagerstatus "på lager"

Virksomheden skal have det tilsendt fra deres "eksterne lager" først.

Best case er det en ufattelig langsom leverandør. Worst case er det scam.

Lad være med at bruge denne hjemmeside!

14. april 2026

Besvarelse fra Urvaerket.dk

Hej Morten! Tack för din feedback kring ditt köp! Unskyld att du är besviken. Jag finner ikke ditt ordrenummer i denna review. Vend tillbaka till oss på support@urvaerket.dk med ditt ordre nummer så ska vi kunna hjälpa er vidare i ert ärende. Hav en god dag! Hanna Support Agent