Meget stort udvalg af ure i alle prislag. Priserne er fuldt ud konkurrence dygtige med andre forretninger. Jeg bestilte derfor et ur og overførte penge, men bekræftelsen kom først efter 3 bankdage... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Skandinaviens største online urbutik. Siden starten i 2006 har vi leveret ure til over 600.000 kunder, og i dag tilbyder vi over 30.000 forskellige urmodeller fra verdenskendte mærker. Vi kombinerer sikker e-handel, skarpe priser, et bredt udvalg, hurtig kundesupport og kvalificeret vejledning. Du får 90 dages returret, og alle ure sælges med garanti og er naturligvis 100 % ægte.

Götgatan 19, 11646, Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Bestiller et ur den 19 maj og det bliver bekræftet. Har i dag den 4 juni fået en besked om at det var en fejl jeg kunne købe uret.
MEGET dårlig service først at skrive det til mig 15 dage efter jeg har købt min varer.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Et rigtig godt ur til rimelig god pris.
Hurtig levering.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Urværket præsenterede produktet godt, og varen blev hurtigt leveret. Den ankom i fin stand. - Urværket kan anbefales. :)

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Bestilte et fint ur, som hurtig kom og levede op til mine forventninger. Efter små tre måneder falder der er møtrik af remmen så den går i stykker. Jeg kontakter firmaet som opfordrer mig til at opsøge en lokal urmager for at få det repareret. Dog skal de lige godkende prisen, inden jeg får uret lavet. Jeg skriver at det nok ikke kan laves hos en alm. urmager da uret er i rosaguld i speciel farve. Beskeden er at skal uret sendes retur er der en behandlingstid på 7 uger. Jeg besøger to urmager som ikke kan lave remmen da de ikke har den møtrik. Jeg sender uret retur og kan nu afvente 7 ugers behandlingstid, altså nærmest sammen tid som jeg har haft uret. I min optik er det virkelig dårlig service, når uret er helt nyt ur der har koste 1300kr, som går i stykker, at de så ikke sende et nyt med det samme, eller får det repareret hurtigt. Jeg kommer ikke til at handle her igen.

Super hurtig levering.
Bestilte varen 20/05 blev leveret 23/05.
Det kalder jeg super service.
Hanne Kristensen

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Jeg har fået tre emails om at anmelde Urvaerket.dk inden for 24 timer og dermed bliver det sidste gang, at jeg køber noget fra deres hjemmeside.
Det er altså ikke okay at modtage 5 forskellige mails, bare fordi man har købt et produkt. Når jeg prøver at klikke på "unsubscribe", så virker det tilfældigvis ikke.
Lad være med at spam jeres kunder, hvis I vil have dem til at købe noget igen.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Man skal have god toldmodighed med det firma for de 10 arbejdes dage er meget lange.. det var første og eneste gang jeg handler der
Deres support lyver

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Hurtig levering og alt ok med vertificat og garanti bevis.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Hurtig levering og uret i perfekt stand. Alt var som lovet. Herligt!

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Uret fejler ikke noget ingen ridser, måske en lille en, men uden stor betydning. Men det er købsoplevelsen jeg indikerer bliver forkert når man forventer et komplet fabriksnyt sæt som lovet og annonceret, i plast med handtags og alt, og så modtager man et ur som bærer præg af at det allerede har været håndteret, ikke i plast uden de officielle handtags, og som måske har været brugt som udstillingsmodel hos den udenlandske AD hvorfra de har sourcet uret. Det burde i alle andre tilfælde betyde en reduktion i pris, men ikke her.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Fik aldrig status på mit køb før efter ni dage, hvor jeg fik og vide, at uret var udsolgt. Virkelig dårlig service og formentlig falsk reklame. Jeg tror ikke på, at uret på noget tidspunkt faktisk var til salg. Øv…

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Uret var som beskrevet og blev modtaget i løbet af 3 hverdage.
En god oplevelse.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
God hjemmeside med detaljerede specifikationer på urene.
Gode priser.
Leveringstiden var 3 uger, det tog et par dage ekstra, men fik besked derom.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
5 stjerner er slet ikke nok. Det er et firma med mennesker med et stort hjerte. Tusinde tak for hjælpen.
TAK fra en Farmor.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Nem hjemmeside, hurtig levering, god beskrivelse af varen og så selvfølgelig prisen