Urban Arrow Anmeldelser 567

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb sinds januari een Urban Arrow Family (performance plus), inmiddels zo’n 1000km gebruikt, superfijne fiets! - automatisch schakelen is echt een verademing - motor biedt fijne ondersteuning... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onlangs de nieuwste Urban Arrow Family Next aangeschaft en zijn er uitermate blij mee. Ondanks de grote bak, fietst de Urban Arrow heel licht, gemakkelijk en comfortabel. We hebben ook hand... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben sinds een aantal weken een Urban Arrow in bezit. Elke keer als we erop zitten, vragen we ons af waarom we dit niet eerder hebben gedaan. Onze zoon vindt elke rit een uitstapje om naar ui... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelværksted
  2. Cykelgrossist

Skrevet af virksomheden

At Urban Arrow, we build top-of-the-line electric cargo bikes. We were the first to do it, actually. Needless to say, we’re crazy about them. But there’s one thing that is even more important to us: the person riding that bike. Owners and riders like you. With every bike we build, we have you and your specific transport needs in mind. Whatever it is you care about, we got you covered 🫶

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 87 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super bakfietsen

De Rolls Royce onder de bakfietsen. Heb het nieuwste model en het stuurt geweldig. De fiets is licht en je kan er makkelijk meerdere kinderen in vervoeren. Ook de range is zeer royaal.

7. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nie mehr mit dem Auto einkaufen

Wir haben schon das zweite Urban Arrow family. Mit dem Ersten haben wir in 3 Jahren fast 11 000 km gemacht. Gewechselt haben wir vor Allem wegen der gefederten Vorderachse. Die schöne grüne Farbe und der Zahnriemenantrieb sind Dreingabe. Wir haben immer noch sehr viel Freude mit diesem Pfeil (Arrow).

1. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topservice van Urban Arrow!

In januari hebben we een nieuwe urban arrow family next aangeschaft om met onze drie kinderen lekker eropuit te trekken. Met een baby in de maxi-cosi en een klik met het handige bevestigingssysteem is inladen zo gepiept en ben je zo lekker met zijn allen onderweg. Helaas bleek de afmontage bij aanschaf niet met aandacht uitgevoerd, ronduit slordig (!) en liepen we al snel tegen een aantal problemen aan. Na de fiets meerdere keer teruggebracht te hebben bij de betreffende fietsenmaker en zelfs op gegeven moment een volledig losgetrild achterwiel te hebben, bleek bij het opblazen van de banden door de plaatselijke fietsenmaker dat de gehele achterrem nog steeds niet goed functioneerde, de remklauw die eerder al was vervangen, nog steeds aanliep en bleek ook niet de originele opnieuw te zijn gebruikt. Toen contact gezocht met Urban Arrow. Na heel prettig geholpen te zijn door de Klantenservice en het gevoel dat er echt geluisterd werd naar al problemen en gedoe, mochten we de fiets geheel laten nakijken en laten herstellen door de plaatselijke fietsenmaker (en tevens inmiddels ook dealer), dat voelde gelijk goed en vertrouwd. Niet alleen dus een hele fijne bakfiets, maar ook nog de service die je mag verwachten bij een dergelijke grote aanschaf waar je iedere rit ook je kostbaarste bezit in vervoert, heel erg prettig! Chapeau voor het meedenken en de oplossingen. Op naar veel veilige kilometers!

17. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service en vriendelijk…

Geweldige service en vriendelijk personeel!

Wij hebben gedoe gehad met onze dealer en daardoor contact opgenomen met Urban Arrow zelf. Ze dachten goed mee en waren bereid om een uitzondering te maken voor ons, dit was ver buiten onze verwachtingen! Hier kunnen klantenservices en bedrijven een voorbeeld aan nemen.

15. oktober 2025

Wat een fiets!

Wat een fiets! Dolgelukkige eigenaresse van een Shorty. Dagelijks geen gehannewannes met veel tassen en spullen aan het stuur. De grote opslag voorop welke ook nog op slot kan is I-DE-AAL! Batterij gaat lang mee en fietst als een zonnetje.

15. oktober 2025

Top service!

Tijdens de garantieperiode kregen wij een mankement aan onze UA. Helaas hadden wij te maken met een dealer die ons liet zitten. Na bijna 2 jaar gedoe hebben we als laatste poging contact opgenomen met UA. Zij hebben ons uiteindelijk super geholpen, mbv een andere dealer. Onze fiets is eindelijk in orde en doet wat hij moet doen, echt top service van de fabrikant!

29. september 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Urban Arrow FamilyNext Advanced niet door MIA aanvraag!

Onlangs een Urban Arrow FamilyNext Advanced aangeschaft. De fietsenwinkel ging er vanuit dat omdat ik zakelijk kocht de MIA/VAMIL aftrekregeling van kracht zou zijn. Tot verbazing van de fietsenwinkel werd de aanvraag echter afgekeurd omdat de bakfiets lichter dan 75kg is en de regeling 2025 75 kg als ondergrens hanteerd! Even oppassen dus als je deze regeling meeneemt in het bedrag dat je maximaal wilt uitgeven.

29. september 2025

Beste Willem,

Vervelend dat de aanvraag voor de MIA/VAMIL aftrekregeling niet is goedgekeurd.
Helaas worden de voorwaarden voor deze regeling niet door ons vastgesteld en hebben wij hier dan ook geen invloed op.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar service@urbanarrow.com.

We helpen je (waar mogelijk) graag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service Urban Arrow

Ik ben heel erg blij met de goede service van Urban Arrow.
Ik heb contact gehad met Michael en zijn collega. Ontzettend vriendelijke mensen en willen graag meedenken en meehelpen. Super positief!
Daarnaast heb een urban arrow essential en ben er ontzettend blij mee.
Kortom heel erg tevreden. Ik zou nooit meer voor een ander merk gaan.
Dankjulliewel!

24. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topkwaliteit bakfiets met slimme app en soepele rijervaring

Wij hebben gekozen voor de Urban Arrow Family Performance Essential. Dankzij een actie konden we het complete accessoirepakket er gratis bij nemen, waardoor de keuze snel gemaakt was. Ja, het blijft een dure fiets, maar de bouwkwaliteit is echt uitstekend.

De bakfiets stuurt superlicht en prettig, ook als hij helemaal vol zit. De Maxi-Cosi adapter is een aanrader: stevig, eenvoudig in gebruik en hij veert geweldig mee, waardoor ons kindje heel comfortabel zit. Ook de afwerking van de kuip is uitstekend en voelt degelijk aan.

Last but not least: het fietsen zelf is gewoon chill. De Bosch Performance motor voelt krachtig en soepel aan, en via de Urban Arrow app (die je bij aankoop meteen activeert) kun je eenvoudig instellingen aanpassen en profiteren van slimme veiligheidsopties. Het bedienen gaat heel intuïtief, wat het dagelijks gebruik extra prettig maakt.

Een investering, maar eentje waar we dagelijks veel plezier en vertrouwen in hebben.

8. september 2025

Lieferzeit/komunikation

Ich warte seit Monaten auf mein Fahrrad und bekomme keine Info wann es geliefert wird.

10. september 2025

Guten Morgen Christoph,

Es tut uns leid, dass die Lieferzeit für das Fahrrad länger ist als erwartet. Natürlich möchten wir gerne herausfinden, was los ist.

Wir haben mittlerweile per E-Mail Kontakt aufgenommen und werden unser Bestes tun, um dir zufriedenstellend zu helfen!

Waardeloze beloften

In augustus een review hier geplaatst, over mijn mails die onbeantwoord blijven. Redelijk snel hier antwoord gekregen met de vraag opnieuw een mail te sturen, helaas nog steeds op antwoord aan het wachten. Niemand neemt verantwoordelijkheid op voor de ronduit verschrikkelijke dienst na verkoop, en het compleet negeren van klanten. Verschrikkelijk dit... loze beloften, makkelijk om iets hier te beloven... daar stopt het dan ook...

10. september 2025

Goedemorgen Julie,

We bieden graag onze excuses aan voor hoe het contact tot nu toe is verlopen.

Ook zullen we deze week opnieuw contact opnemen om uit te zoeken wat er is misgegaan en hoe we dat in de toekomst kunnen voorkomen.

Daarnaast kijken we graag samen met jou hoe we ervoor kunnen zorgen dat we het vertrouwen in Urban Arrow kunnen herstellen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne fiets

Fijne fiets, waanzinnige aktie betreft de regenhuif, extra bankje en mat. Helaas bij upgrade problemen gehad met batterij aansluiting die naar beneden wordt geduwd vanwege het gewicht van de batterij. Schijnt een standaard defect te zijn. De fiets dealer heeft het netjes verholpen. Helaas had ook mijn Abus slot een beetje problemen met sluiten. Is nog niet helemaal verholpen. Ik zal hiervoor nog terug moeten gaan. Helaas is alles met elkaar verbonden in kader batterij houder. Ik ben benieuwd hoe dit wordt opgelost. Ik heb de fiets nu begin augustus 2025. Reeds op fietsvakantie mee geweest. Trapt wel iets zwaarder met veel bagage en 1 kind van 7 jaar. Tot nu toe geen spijt! Keuze op deze fiets is vanwege de beenruimte voor kind en afmeting. De niet ruime draai cirkel in vergelijking met een ander merk fiets op de koop te genomen. Reden tot aanschaf bakfiets omdat op een normale elektrische fiets je minder mee kan nemen ook qua gewicht van kind bij bepaalde leeftijd.

9. september 2025

Besvarelse fra Urban Arrow

Bedankt voor de positieve review en fijn om te horen dat jullie lokale Urban Arrow dealer de juiste service heeft kunnen verlenen. We hopen dat jullie nu volop genieten van jullie ritjes!

Beste Willard,

Het spijt ons dat je een vervelend gevoel over hebt gehouden aan ons contact. In dit specifieke geval kan de lease maatschappij je verder helpen.

Als je nog vragen voor ons hebt, dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen en helpen we je graag verder!

-Team Urban Arrow

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.