Urban Arrow Anmeldelser 567

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb sinds januari een Urban Arrow Family (performance plus), inmiddels zo’n 1000km gebruikt, superfijne fiets! - automatisch schakelen is echt een verademing - motor biedt fijne ondersteuning... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onlangs de nieuwste Urban Arrow Family Next aangeschaft en zijn er uitermate blij mee. Ondanks de grote bak, fietst de Urban Arrow heel licht, gemakkelijk en comfortabel. We hebben ook hand... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tijdens de garantieperiode kregen wij een mankement aan onze UA. Helaas hadden wij te maken met een dealer die ons liet zitten. Na bijna 2 jaar gedoe hebben we als laatste poging contact opgenomen met... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben sinds een aantal weken een Urban Arrow in bezit. Elke keer als we erop zitten, vragen we ons af waarom we dit niet eerder hebben gedaan. Onze zoon vindt elke rit een uitstapje om naar ui... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelværksted
  2. Cykelgrossist

Skrevet af virksomheden

At Urban Arrow, we build top-of-the-line electric cargo bikes. We were the first to do it, actually. Needless to say, we’re crazy about them. But there’s one thing that is even more important to us: the person riding that bike. Owners and riders like you. With every bike we build, we have you and your specific transport needs in mind. Whatever it is you care about, we got you covered 🫶

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 87 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is gewoon de beste bakfiets die je…

Dit is gewoon de beste bakfiets die je kan kopen. We fietsen nu al jaren op onze Urban Arrow en nooit problemen gehad. Zorg er wel dat je de fiets af en toe laat onderhouden dan heb je er nog langer lol van.

11. december 2025

Meer dan waard

Lang getwijfeld over de aanschaf van een bakfiets. Met nu een tweede kindje geeft het ons veel vrijheid. Alles kan erin, baby, vriendjes, boodschappen. Erg blij met de Urban Arrow.

11. december 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De fiets zelf is top. Gps is waardeloos.

De fiets zelf is top. Alleen het gps systeem a €395 is echt waardeloos. Verplicht gesteld door meerdere verzekeraars, maar effect bizar slecht. Fiets helaas al twee keer gestolen. Gps wordt elke 8 minuten ververst maar dit is gewoon te weinig. Gezien de prijs en de diefstal gevoeligheid van de fietsen moet dit beter.

13. november 2025

Beste Rosalie,

Wat vervelend dat de GPS module niet naar wens functioneert.

Zou je ons een mailtje willen sturen met het framenummer van de fiets? We willen graag kijken of alles wel goed gaat en of er een oplossing is.

We zien je mailtje graag tegemoet!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

3jr hebben we de Urban Arrow al en wat vinden we er nu van..

Ik heb mijn urban arrow inmiddels bijna 3 jaar. Ik gebruik hem dagelijks, onze kinderen zijn inmiddels vaker zelf aan het fietsen, maar geen denken aan dat de fiets dan weg kan. Deze is nl ook ideaal om boodschappen mee te doen!

Wat kan beter;
*de losse hoes van de bak mag wel een cm of 2 langer. In de zomer past deze wel op de bak, maar in de winter krijg ik die met moeite dicht. *Er zijn geen originele spatborden te koop (ik heb inmiddels wel spatborden erop, maar niet van U.A. zelf.)

Wat is handig om zelf te doen;
-Achterop hebben we een klapbaar zitje met kussen. De pootjes die ik erbij heb gekocht heb ik kunnen monteren op de fiets zelf. Dus extra veilig als de jongste 6jr nog achterop wil.
-Evenals een spiegel monteren om links naar achter te kunnen kijken.
-Ik heb aan de 2 poten ringen gemaakt met een einddop, zodat de eindhoesjes voor de standaard niet steeds kapot scheuren. (Via marktplaats besteld)

De batterij gaat lang mee, veel ruimte en lekker wendbaar. Goede kwaliteit banden. Kortom een superfijne fiets die met een paar aanpassingen aan de extra's helemaal fantastisch is.

28. november 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We zijn enorm tevreden fietst goed mijn…

We zijn enorm tevreden fietst goed mijn vrouw is er veel mobieler door geworden ivb met lichamenlijke klachten we hebben de zwaardere motor en accu gekozen dat is maar goed ook minpunten zijn accu is wel vrij snel leeg en vering vinden we voor het geld dat we moesten betalen wel iets tegen vallen fiets is vrij stug

27. november 2025

Vrijheid!!!

Ik ben sinds 3 maanden in het bezit van een UA Next. Samen met mijn 2 kinderen van 2.5 en 0.5 jaar, geniet ik van elke rit! Eerder dacht ik: prachtig die bakfiets, echt een droom maar ik doe het wel zonder want ik had een prachtige Gazelle moederfiets. Die vervoert helaas geen baby's , peuters en boodschappen tegelijk. Dus ingeruild en nog wat geld er tegenaan gegooid , maar het is echt elke cent waard! De kleur groen is fantastisch, de LED verlichting zo mooi afgewerkt, de fiets ligt goed op de weg en de maxi cosi is zo soepel mee te nemen. Kwaliteit wint de strijd! Deze fiets is voor mij: VRIJHEID!

23. september 2025

Keuze tussen 2e auto of bakfiets

Keuze gemaakt tussen een 2e auto of een bakfiets, gekozen voor de bakfiets. Nu is een bakfiets best prijzig voor een 'fiets' maar is het het zeker waard. In het centrum is een bakfiets fijner dan met de auto en bespaard het een hoop onzinnige parkeerkosten. Nu bijna een jaar in het bezit van de bakfiets en zijn we nog steeds erg tevreden. Wel is het fietslampje aan de voorzijde wat fragiel en was deze afgebroken en vervangen voor een andere lamp, bij nat weer maken de remmen best veel geluid, vooral aan de voorzijde. Kortom zijn we nog steeds erg tevreden met de bakfiets.

9. januar 2025

Zeer tevreden

Ik heb de Urban Arrow (Family) nu al iets langer dan 2 jaar. Nog steeds meer dan tevreden over de prestaties. Ik heb bewust voor Urban Arrow gekozen, ik woon in de binnenstad waar parkeren uiterst moeizaam gaat en de grachtenwegen in de meeste gevallen slecht zijn en volgens de consumentenbond ze tegen een stootje kunnen. Het enige minpuntje is wel dat de hobbels bij een slecht wegdek door dreunen naar mijn rug. Misschien wordt het tijd voor een verend zadel. Onderdelen zijn vrij pittig in prijs maar ik vertrouw op duurzaam materiaal van Urban Arrow bakfietsen. Een advies aan nieuwe eigenaren: breng het op tijd langs voor een service beurt

26. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Best bike for small dogs

Great bike, already have 10.000 km on the bike and it is not even 2 years since we bought the bike. We have 2 small dogs and the love their carriage!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

We zijn blij met de urban arrow

We zijn blij met de urban arrow. Het geeft ons veel vrijheid en gemak. Echter hebben we twee kleintjes en straks 3 onder de 3 jaar. Dit geeft wat uitdagingen. De maxi Cosi is moeilijk in en uit de bak te halen. Voornamelijk met de regenhuif. De kleinste buggy past niet onder de maxi Cosi en dat beperkt je enorm als je te voet verder gaat. Er zijn wat schroeven die nu al roesten (we hebben de bakfiets nu 2 maanden) en hij staat thuis altijd binnen, dus alleen met boodschappen etc buiten in de regen gestaan. De standaard klapt niet fijn in en moet je een duw na geven dit is ook wel erg jammer. Het is voor de rest een hele stabiele en veilige fiets, waarbij je verzekerd kan zijn van veilige ritjes. Echter moeten alle accessoires los worden gekocht. Dit loopt heel erg op in de kosten. In de toekomst zal ik nog wel graag een bagagedrager willen voor een buggy drager. Dan hebben we dat op een andere manier opgelost

24. november 2025

Goedemiddag Deborah,

Dankjewel voor de feedback. Je geeft een aantal punten aan waar we graag iets meer onderzoek naar willen doen.

Zou je misschien een mailtje willen sturen naar service@urbanarrow.com met daar in ook het framenummer van de fiets?

We kijken graag samen met jou wat mogelijk is om de ervaring naar een hoger niveau te tillen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne bakfiets, service kan beter

Fiets is fijn, heel veel plezier van. De accessoires vind ik erg duur. Klantenservice reageert niet, dat is minder. Onze eigen fietsenmaker krijgt gelukkig wel contact met de binnendienst.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Some negative things, but solved by Urban Arrow

We hadden hoge verwachtingen toen we de Urban Arrow kochten. Het computertje/display maakt geen goed contact. De fietsenmaker moest dit uiteindelijk vastschroeven.
Daarna begon de app-koppeling problemen te geven. Onze fiets bleek in de app gelinkt te zijn aan een heel andere Urban Arrow op een compleet andere locatie. Hierdoor leek het alsof onze fiets gestolen was. Los van het ongemak gaf dit een enorm gevoel van onveiligheid en twijfel over het systeem.

Tot slot is de accu inmiddels gestolen. Opnieuw rijst de vraag: waarom is hier niet beter over nagedacht? Een merk dat al meer dan tien jaar in deze markt actief is, zou juist ervaring moeten hebben met dit soort risico’s en passende beveiliging moeten bieden.

Na een goed gesprek met de service afdeling van Urban Arrow hebben ze alles recht gezet en opgelost. Kudos voor deze afdeling!

Beste M. Aarts,

Vervelend om te lezen dat je ervaring met de Urban Arrow niet aan de verwachtingen voldoet.

We nemen op korte termijn contact met je op om te kijken wat we kunnen doen om dit te verbeteren en te zorgen dat je alsnog van je Urban Arrow kunt genieten!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De bakfiets zelf is geweldig

De bakfiets zelf is geweldig, maar de verkoper is dramatisch. Voordat we hadden betaald konden we gebruik maken van een actie; we kregen een regenhuif bij de fiets gratis. Maar nadat we hadden betaald in augustus werd ons medegedeeld dat de regenhuif nog niet geleverd was, die kwam eind september. Prima, maar nu is het alweer 2 maanden later en wij hebben nog steeds geen regenhuif en de verkoper geeft ook niet thuis. Als we dit hadden geweten hadden we hem denk ik niet of ergens anders gekocht !!

Update; donderdag contact gehad met de klantenservice van Urban Arrow en de maandag erna een nieuwe regenhuif ontvangen! Echt super fijn contact, heel blij mee.

23. august 2025

Beste Sarah,

Dankjewel voor het achterlaten van de review. Dit waarderen we enorm!

Vervelend te lezen dat de regenhuif nog niet binnen is. Hier lijkt iets niet helemaal goed te gaan.

Zou je een mailtje willen sturen naar service@urbanarrow.com? Dan gaan we kijken hoe we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.

Great experience with the Bike

Great experience with the Bike , it’s made life a lot easier taking the kids and groceries around .

It’s been a great help and things are much faster than driving a car in The Netherlands.

Just wish there was a way to cover just the handle bars and seat between rides so it’s not soaking wet when I’m not home(at home there is a cover ).

super quick

super quick, friendly and constructive support from UrbanArrow regarding a lost lock-key! Really amazing experience!

20. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.