Absolut værste fragtfirma, deres app virker ekstremt dårligt, kan ikke kommunikere med dem, kan ikke ændre til levering uden underskrift, pakken er blevet 2 dage forsinket, først 1 dag og bagefter 1... Se mere
2 stjerner fordi min pakke trods alt blev leveret. De manglende stjerner fordi chaufføren nægtede at bære min Apple studio display skærm op til 3. sal. Chaufføren påstod at pakken vejede mere end hvad... Se mere
Møgelendig service eller nærmere mangel på samme. Jeg bliver ikke informeret om at jeg skal betale told, så frygter at de havde sendt min pakke retur, hvis ikke. Jeg prøver så at ændre leveringstidspu... Se mere
Igen og igen. Springer over hjemmelevering. "Hej, vi kunne ikke levere din pakke på din adresse". Ja, hej, hej. Løgn. Har forgæves ventet på pakken. Har hele tiden været hjemme. Lettere for chaufføren... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Nul stjerner…..
Hvis vi kunne give nul stjerner havde vi givet det. Vi har oplevet flere gange levering ikke sker til tiden på trods at bestilt ekspres levering. Ofte påstår ups de har været forbi med pakken men ikke kunne levere og derfor taget pakken med tilbage, så den skal hentes på lageret. Vi har aldrig problemer med GLS - de er pålidelige!
Det ligner nærmest scam
Man kan ikke skifte leveringstid uden at tilmelde sig, man kan ikke tilmelde sig uden at eje virksomhed, hvis man opfinder en virksomhed, skal man give kortoplysninger.
Jeg er ikke hjemme, når de kommer, så nu håber jeg, jeg stadig får pakken.
Dårlig hjemmeside, forvirrende at skulle ændre på sin levering og dovne bud
Bestilte en pakke med ups og får at vide at pakken er forsøgt leveret. Jeg var hjemme hele dagen og der var i hvert fald ikke været nogle bud. Jeg gik ind på hjemmesiden for at forsøge at underskrive online men intet fungerede.
Derfor meldte jeg mig ind på Ups MyChoice for at se om jeg kunne få lov til at ændre på leveringen men uanset hvor mange gange jeg tastede min email ind blev siden ved med at sige error. Da jeg endelig fik oprettet en profil krævede den en InfoNotice kode som jeg ikke havde modtaget før at jeg kunne ændre på leveringen. Elendigt pakke firma bruger det aldrig mere.
Total forvirrende app og ingen mulighed…
Total forvirrende app og ingen mulighed for ligesom GLS at anføre pakker kan stilles uden underskrift
Virker meget amerikansk og firkantet
Det er ganske enkelt løgn at UPS har forsøgt at aflevere en pakke.
Det er ganske enkelt løgn at UPS har forsøgt at aflevere en pakke!
Jeg fik at vide, at UPS ville aflevere en pakke i dag, 22. okt. 2025 ml 12.30 og 16.30. Jeg har gået hjemme og ventet på pakken hele dagen. Jeg har også jævnligt efterset UPS webside for opdateringer. Kl. 15.57 stod der så at UPS forgæves har forsøgt at aflevere en pakke. UPS har så vidt jeg kan se ingen telefonnumre, hvor man kan ringe og klage. Gad vidst om UPS bilen overhovedet har været på adressen, da de skrev meddelelsen om at de ikke kunne træffe mig hjemme. Klokken er nu 16.09, og jeg har skrevet denne anmeldelse umiddelbart efter at jeg så UPS besked. UPS skriver, at de vil forsøge at aflevere pakken i morgen, men det er at gøre grin med folk.
Tvinge mig til at være hjemme onsdag og så slet ikke komme med pakken.
Afleverer hverken til tiden eller det…
Afleverer hverken til tiden eller det aftalte sted.
Jeg ville ikke betro dem så meget som en knappenål.
Dårligste pakkeservice nogen sinde!!!
Bestille vare ved Tesla Holland d. 5/10. Kontakter UPS d. 13/10 idet leverancen er gået i stå d. 10/10. UPS siger at jeg skal være tålmodig da pakken sikkert kommer inden for 24 timer. Kontakter UPS d 20/10, der medgiver at leverancen er gået i stå d. 10/10 og at jeg derfor skal bed afsende om at oprette en claim. Jeg kunne blot meddele UPS at dette forløb er helt og aldeles uacceptabelt
Førsøgt leveret sludder og vrøvl
Er meget spændt på hvordan det kommer til at gå med at få min pakke leveret. Har fået en besked om at de har forgæves forsøgt levering og jeg ikke har været hjemme hvilket ikke passer har netop været hjemme fordi jeg ved at jeg skulle have leveret fra ups. De vil prøve igen mandag og håber det lykkes den gang. Min pakke kan ikke afleveres uden underskrift så er godt låst og kan intet gøre hvis de ikke leverer min pakke som lovet. Synes det er skræmmende med alle de dårlige anmeldelser og er virkelig ked af at jeg ikke havde læst trustpilot inden jeg bestilte. Det er ikke kun i dk de har dårlig anmeldelser
Dårlig service!
Dårlig service!, 3 dages forsinkelse på levering efter ankomst til depot i Aarhus Kan ikke anbefale at bruge dem!
Fuldstændig ubrugelig hjemmeside.
Fuldstændig ubrugelig hjemmeside.
Forsøger at opsætte, så pakken kan hentes et andet sted, hvis jeg ikke er hjemme. Bliver kastet rundt på forskellige sider, som ikke responderer eller ikke eksisterer. Måtte opgive. Ses i Glostrup til endnu en absurd afhentningsoplevelse...
Forfærdelig leveringstid.
afventer en pakke sendt med express fra Frankrig til Danmark. Først var der problemer på centralen i Tyskland, så skulle den til Sverige af en eller anden årsag, nu er der for anden dag i streg problemer med at få den videre fra centralen i Vejle. Som er 15 km fra hvor den skal leveres.. tag jer sammen!
Fin service
Fin service - tidligere haft mindre god erfaring med UPS men på det sidste har det været fint og upåklageligt 😊
Kommer Aldrig
Første pakke, kom ikke som planlagt, keh rykket for pakken, budet kommer med pakken og smider den over hegnet frem for at åbne lågen... Men måske han møder en golden retriever som jo er så farlig.. forkerte job du har, jeg blev tosset og spurgte ham om det var normalt at smide med folks pakker.. nå men endnu en pakke er på vej og den kommer heller ikke som planlagt fra ups Vejle... Forstår ikke de gider køre pakket ud i dk for det er som om de er ligeglade med private kunder, vi er bare et nummer i bunken...
Fuldstændig håbløst…..på alle måder.
Fuldstændig håbløst…..på alle måder.
Pakken blev forsøgt afleveret
Pakken blev forsøgt afleveret, men modtager var der ikke. Det er hvad det er.
Dernæst får vi ingen information omkring dette, og nu er pakken på vej retur til leverandøreren. Elendig system
UPS – Uden Pakke Service
“Forsøg på levering” uden at forsøge. Buddet har ikke været her, men pakken ryger bare til pakkeshop.
Jeg har ikke selv valgt UPS – og jeg forstår godt hvorfor: Hvis kunderne fik lov at vælge frit, så havde UPS nok ikke ret meget at lave.
Det eneste gode ved UPS er navnet.
Hvis man kunne give dem mindre en 1 stjetne så gav jeg dem -6 stjerne.
For det er godt nok imponerende dårligt service.
Afleveret forkert
Jeg fik at vide at I ville levere hjemme, da jeg ikke var hjemme fik jeg givet besked om at den skulle afleveres i en butik. Den blev stillet udenfor min dør om aftenen uden at give besked. Så min nye pc stod udenfor døren natten over. Ikke godt.
Det bliver forhåbentlig ikke være en…
Det bliver forhåbentlig ikke være en UPS, jeg prøvede engang at få levering af vare fra dem, og vil aldrig nogensinde bruge dem igen.
ALTID forsinkelser!!!
Absolut det ringeste fragtfirma man kan…
Absolut det ringeste fragtfirma man kan bruge. Altid problemer