Absolut værste fragtfirma, deres app virker ekstremt dårligt, kan ikke kommunikere med dem, kan ikke ændre til levering uden underskrift, pakken er blevet 2 dage forsinket, først 1 dag og bagefter 1... Se mere
2 stjerner fordi min pakke trods alt blev leveret. De manglende stjerner fordi chaufføren nægtede at bære min Apple studio display skærm op til 3. sal. Chaufføren påstod at pakken vejede mere end hvad... Se mere
Møgelendig service eller nærmere mangel på samme. Jeg bliver ikke informeret om at jeg skal betale told, så frygter at de havde sendt min pakke retur, hvis ikke. Jeg prøver så at ændre leveringstidspu... Se mere
Igen og igen. Springer over hjemmelevering. "Hej, vi kunne ikke levere din pakke på din adresse". Ja, hej, hej. Løgn. Har forgæves ventet på pakken. Har hele tiden været hjemme. Lettere for chaufføren... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig service og løgnagtige chaufører.
Har så konstateret at i lever til fulde op til alle de dårlige anmeldelser i får. Ventede på en pakke i går 13/01 og var hjemme hele dagen med udsigt til postkasse og indkørsel, fortov og adgangsvej var ryddet for sne, men alligevel kommer i med en løgn om at det var umuligt at aflevere pakken på min bopæl, og måtte så afhente den på et for jer behageligt opsamlingssted 5 km væk.
Så alt i alt. dårlig service og løgnagtige chaufører .
Venter stadigvæk på SMS besked om at nu var pakken klar til afhentning.
Absolut den værste virksomhed på…
Absolut den værste virksomhed på markedet.
UPS har sendt en SMS at der var umuligt at levere pakken på adressen.......Vi har været hjemme mens vi fik beskeden at de ikke kunne lever.
De har slet ikke været forbi huset
Hold jer langt væk fra UPS
Fup og fiduser
Fup og fiduser
Skriver de har leveret min pakke, ( trods jeg var hjemme) har jeg intet modtaget.. når jeg ringer og vil gøre indsigelse, så er det kun en robot jeg får fat i.. Så svindel og humbuk, jeg er blevet narret godt og grundigt ØV
Det værste leveringsfirma af alle.
Kæmpe forsinkelse i leveringstiden.
Dårlig levering
Forventede en pakke d. 12/1. Den dag kan jeg ikke være hjemme, så ændrer det d. 5/1 til d. 14/1, får en bekræftelse om at det er ændret. 2 dage senere får jeg en besked om pakken kommer d. 9/1. Tænker fint der er jeg hjemme. Får så en besked d. 8/1 at jeg har ændret datoen, så den først kommer d. 14/1 nu. Ringer til kundeservice og efter at have kæmpet med deres AI kundeservice får jeg fat i et rigtig menneske. Han siger det er mig der har ændret det tilbage d. 5/1 og det først er blevet bekræftet d. 8/1 tidligt om morgenen. Jeg fik en bekræftigelse flere dage inden ændringen var gået i gennem. Får lavet det om til pakken kommer d. 9/1. D 9/1 holder jeg øje med tidspunktet 11:15-15:15 vil den komme. Omkring kl 11:00 ser jeg at tidspunktet har ændret sig. Nu står der “vil ankomme sidst på dagen” så tænker det er nærmere k: 15. 12:30 står der og banker nogen på, der går 20 sek og jeg når ikke engang at åbne døren før levenrandøren er væk. Skynder mig ned at trappen for at få pakken. Nu er den så på vej til et UPS access point..
Bruger ALDRIG UPS igen
Levering ikke på det oplyste pr. SMS oplyste lokation. Umulig at komme i kontakt med kundeservice. Har spildt 2 timer på at få fat i min pakke. Vil ALDRIG acceptere UPS som leverandør igen. Vil kraftigt anbefale andre at gøre det samme.
Chaufføren gik ikke ud af bilen: ‘pakken kunne ikke leveres’
Min pakke blev først sat til levering d. 6, jeg kunne ikke være hjemme ændrede det til d. 8, sad pænt og ventede. Kan se dem ankomme på gade og køre igen uden at overhoved træde ud af bilen. Efter at bokse med en ai bot telefonen kommer jeg igennem til kundeservice. De vil forsøge at omdirigere chaufføren tilbage til mig. Kom selvfølgelig ikke. Jeg har brugt en hel fridag på at vente på min pakke, der er altid problemer når det er ups. Yder ikke den service man betaler for og har ingen respekt for din tid. Jeg er aktivt begyndt at vælge mærker og virksomheder fra hvis jeg ved de bruger ups til at sende med. En stjerne er ærligt for meget.
Udueligt selskab.
Udueligt selskab.. bestiller en pakke i december og af nysgerrighed over jeg ikke har modtaget min pakke endnu ringer jeg til UPS hvorefter de siger de har sendt pakken tilbage til afsender? Ingen information har man modtaget og man skal selv opsøge det…
Hvis jeg bare kunne give 0 stjerner..!!! Suk..
Det er vist 4. eller 5. gang på to år at jeg har bestilt en vare fra en udenlandsk hjemmeside, der desværre(!!!) benytter fragtfirmaet UPS. Og denne gang går det da også fuldstændig som det plejer, - at UPS løgnagtigt skriver at varen er forsøgt leveret, trods jeg har været hjemme hele tiden og kan sværge på, at de absolut ikke har været forbi.
Denne gang har jeg så valgt IKKE at kontakte deres kundeservice, - de stakkels medarbejdere kommer nemlig blot med de samme undskyldninger og beklagelser hver evig eneste gang, - men det ville jeg skåne både dem og mig selv for nu.
Det er fuldstændigt tåbeligt at UPS chauffører ikke er i besiddelse af en firma telefon så de har mulighed for at kontakte kunden, f.eks. for at advisere ankomsttidspunkt, eller i tilfælde af at de ikke kan finde vej, - pudsigt nok har ALLE ANDRE fragt-chauffører en mobil til netop dette..?!
Hvis du nogensinde har et valg på de hjemmesider du køber fra, så UNDGÅ UPS FOR ALT I VERDEN..!!
Og i det samme tikkede en mail ind om, at pakken nu kan afhentes i en UPS Access Point...
Utrolig irreternede telefon bot
Utrolig irreternede telefon bot. Det er langsomt og man bliver ikke klogere.
Hvis man kunne give 0 stjerner så…
Hvis man kunne give 0 stjerner så passer det bedre. Ringe kundesupport. Accesspoints kan ikke printe selvom der står de kan.
Beskrivelse af min leveringsproces
Beskrivelse af min leveringsproces - så kan folk jo selv vurdere, om det er sådan, de vil have en levering til at foregå... Jeg kan forstå på andre anmeldelser, at det åbenbart er sådan UPS agerer.
Bestiller en vare hos Unsolved 16.12. Og får en mail fra dem 2 timer senere, at varen er på vej - forventet levering 1-2 dage.
Samme dag, kl. 14:36 besked fra UPS, at de har modtaget pakken, og at de forventer at levere den hjemme på min adresse fredag 19/12/2025 i slutningen af dagen.
Torsdag, 18.12: Ny besked fra UPS: Leveringsdatoen ændret til tirsdag 23/12/2025, i løbet af dagen. (Genialt; der er jeg taget på juleferie, så derfor beder jeg dem levere til et specifikt af deres access-points, så jeg han afhente pakken, når jeg er tilbage fra ferie).
Lørdag, 20.12. UPS sender en bekræftelse på, at pakken leveres til det ønskede access-point.
Mandag, 22.12. (7:51) UPS sender en bekræftelse på, at pakken sendes til access-pointet.
Mandag, 22.12. (15:48) Besked om at pakken nu er leveret til access-pointet og skal afhentes inden 29.12., hvor jeg i øvrigt stadigvæk er på ferie.
Mandag, 22.12. (16:36) Besked om, at pakken leveres til access-pointet i morgen, tirsdag, i løbet af dagen.???
Fredag, 26.12. (11:32) En besked om at hvis jeg ikke afhenter pakken INDEN mandag 29.12., så sendes den retur.
Fredag, 26.12. (11:33) Endnu en besked, der gør mig opmærksom på, at pakken nærmer sig det maksimale antal dage for opbevaring.
Lørdag, 27.12. kører jeg hjem fra ferie for at hente pakken.
Dybt utilfredsstillende "samarbejde" med UPS.
ALDRIG mere vil jeg handle ved et firma, der kun kan tilbyde levering med UPS!
RINGERE end ELENDIG!
RINGERE end ELENDIG!
UPS er mildest talt UBRUGELIGE!
Større amatører indenfor branchen, skal man lede længe efter!
Deres kommunikation og "My Choice" er ubrugeligt og deres leveringstid under al kritik.
Da det langt fra er første gang, jeg har en dårlig oplevelse med UPS, har jeg nu besluttet, at jeg desværre ikke handler med firmaer, som kun kan tilbyde levering med UPS. For dem bruger jeg ALDRIG mere!
Advarsel
Jeg har her til jul haft samme dårlige oplevelse som andre. Jeg betalte ca 3 gange så meget som andre leverandører forlanger fordi pakke skulle sendes ekspres. Den kom dog ikke til tiden og blev ej heller leveret på det angivne forsinkede tidspunkt. Jeg modtog besked om at pakken ikke kunne leveres da der ikke var nogen hjemme. Det var simpelthen løgn. Jeg modtog en pakke i tidsrummet fra anden leverandør og var hjemme hele tidsrummet. Brug ikke dette firma.
Hold jeg langt væk fra dette firma
Hold jeg langt væk fra dette firma. Man betaler ekstra penge for ekspres levering men får det ikke. De lovede levering D.23.12.2025 jeg var glad da det var en julegave, men nu har de rettet det til D29.12.2025. Så det kalder jeg ikke Express levering og jeg kan ikke bruge det der er i pakken til noget da det jo var til julegave.
Det har jeg prøvet før med dem så nu vil jeg aldrig mere bruge dem.
konsekvent elendigt
Det er næsten absurd så konsekvent dårligt ups fungerer i dk. Har svært ved at forstå deres eksistensgrundlag i europa, måske man har vænnet sig til det i US, idk 🤷🏻♀️. Noget med at de skal have ens fødselstidspunkt, accendanter, og tipoldemors mellemnavn for at ville dele trackinginfo, og man skal være heldig hvis man får besked om hvor/hvornår/hvorfor ens pakke bliver leveret. Det er næsten retro-nostalgisk.
Amatøragtig og ubrugelig app og hjemmeside
Det er umuligt for mig at matche min pakke i UPS mychoice fordi min adresse indeholder danske tegn. Det er derfor ikke muligt for mig at ændre leveringen.
Elendige
Elendig kundeservice og ekstremt langsomme.
Uhjælpsom support og generelt skide dårlig service.
Brug alle andre end UPS, de er simpelthen uduelige.
Kørte pakken ud af byen!!
Jeg skulle have leveret en pakke på min hjemadresse, men budet ringede ikke på – og påstod, i den e-mail jeg efterfølgende modtog, at jeg ikke havde været hjemme, hvilket var en lodret løgn.
Dernæst indleverede han pakken til en kiosk uden for den by hvor jeg bor, så jeg måtte låne en bil for at hente den.