Efterhånden må jeg jo acceptere at ADSL ikke længere er min mulighed for net-forbindelse. Spurgte supporten hos UnoTel om alternativer og blev rådet til i første omgang at købe 200 GB forbindelse via... Se mere
Jeg er noget forundret over følgende: UnoTel har, uden varsel, fjernet min Web SMS funktion fra min mobilkonto/min side. Mig bekendt skal teleselskaberne give een måneds varsel hvis de vil ændre et a... Se mere
Jeg syntes UnoTel levere glimrende produkter. Og er iøvrigt den sidste teleleverandør som tilbyder Minut/Sekund afregning uden et minimum forbrug. Dette er godt, for os som IKKE bruger vores mobiler s... Se mere
Efter at have prøvet forskellige abonementer Oyster- Telia - Bibob - 3 er jeg nu endt med Unotel som har bedste dækning i mit område Strøby som er udkants område mht. Mobildækning 3 har andre for... Se mere
UnoTel blev stiftet i 2004 med det formål, at tilbyde enkelt og billigt mobiltelefoni - af højeste kvalitet. Vi har løbende udvidet vores produkter og kan i dag tilbyde både mobilabonnementer og Mobilt bredbånd. Vores store succes bygger på 3 elementer: Enkelte og gennemskuelige produkter Høj kvalitet og lave priser. Suveræn kundeservice Til at give dig ovenstående, har vi en lang række erfarne personer ansat med stor og bred erfaring fra mobilbranchen. UnoTel er i dag en del af TDC koncernen, men drives som et 100% selvstændigt brand. UnoTel yder effektiv service til alle vores kunder. Du kommer nemt i kontakt med vores kundeservice, enten på telefonen eller mail. Du kan også enkelt og nemt finde svar på de fleste spørgsmål her på siden under ”Spørgsmål/Svar”. Vores kundeservice er en af landets bedste, med de hurtigste svartider på kundehenvendelser. Det er en af grundene til, at UnoTel er det teleselskab, der har de meste tilfredse kunder. Se hvordan du kan kontakte kundeservice.
Sletvej 30, 8310, Tranbjerg, Danmark
- support@unotel.dk
- www.unotel.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God service og virkelig god behandling…
God service og virkelig god behandling fra kundeservice side af

Besvarelse fra UnoTel A/S
Er ikke kunde, men de mener, at jeg skylder dem penge..
Som sådan fin nok service. De er hurtige til at svare, og er høflige.. Jeg er dog ikke kunde hos Unotel.
Da jeg ikke bor i Danmark, og dermed ikke bruger mit nummer, har jeg ikke været klar over, at HappiiMobil er blevet overtaget af Unotel, og jeg vidste dermed ikke, at jeg derfra var blevet påligt et månedligt gebyr på 29 kroner. Jeg er blevet oplyst, at der er blevet trukket 194,07 kr, som jeg har haft på kontoen. Derudover mener de, at jeg stadig skylder dem 83,93 kr.
Jeg er ikke enig, og få mails efter, bliver der lidt truet med, at sagen vil køre videre til inkasso.
Jeg mener ikke, at jeg skal betale de 83,93 kr., og hvis der er nogen der skylder nogen penge, så er det i min optik Unotel, der skylder mig 194,07 kr. som de selv fremhæver, at jeg har haft stående hos dem.
Skrevet d. 02-08-2021:
Hej Ida,
Der er ikke en svar funktion, så tilføjer korrespondance nummer heri: #SWH-188-99989.

Mega dårlig kundeservice
Mega dårlig kundeservice. Får en regning på et nummer der er lukket for 10 år siden. I et helt andet selskab. Beskeden er at det er bare ærgerligt, vi skal betale for endnu en opsigelse, ellers bliver man sendt til inkasso.... for 86 kr.?
Elendig kundeservice kan absolut ikke anbefales..

Besvarelse fra UnoTel A/S
Unotel, værste mobilselskab jeg endnu har oplevet
Elendig kundeservice og nogle tyveknægte uden lige.
Jeg ringer og opsiger mine numrebog spørger hvor meget jeg skylder og betaler straks det fulde beløb. Der er 1 måneds opsigelse så der blev sendt et par sms fra alrmenheden kortet sidder i og da jeg så skylder 41 øre sender de mig en besked om at kontoen er i minus og så skylder jeg straks plus 50 kroner i spærringsgebyr. Ingen rykker ingen advarsel, bare bang 50 kroner at betale ellers ryger det til inkasso. Ingen forståelse og ingen kundeservice, så hold jer væk fra de ågerkale.

Besvarelse fra UnoTel A/S
God service og fint signal.
God dækning og god kundeservice og gode…
God dækning og god kundeservice og gode abonnementer hos unotel
Log-in
For ******** gang. Bliver nægtet adgang til log-in med mine korrekte adgangskoder. For ******** gang: få det nu lavet! JLL

Besvarelse fra UnoTel A/S
Frarådes på det kraftigste.
Pas godt på med hvilke services du slår til. Mit barns telefon kunne ikke sende MMS, og jeg får læst mig frem til at operatøren kan kræve GPRS (selvom man er på wifi). Så det slår jeg til. Indtil videre har det kostet mig:
Antal ialt: (367,14 MB)
Beløb ialt: 1835,45 kr.
Jeg er med på at man skal betale pr MB, men pris pr MB her er jo ren bondefangeri. Jeg kan kun tro at det er bevidst sat op til at fraråde godtroende folk en god slat penge.

Besvarelse fra UnoTel A/S
Forfærdelig oplevelse med opkøb af…
Forfærdelig oplevelse med opkøb af happimobil.
Jeg har ikke været interesseret i at blive flyttet på et abonnement med mdr. Betaling. Dette er sket automatisk uden mit samtykke.
Jeg har nu fået en regning de nægter at slette, selvom mit nr. Aldrig har været brugt de sidste 5 år og selvom jeg ikke ejer et simkort til det nr.
De kan IKKE anbefales !

Jeg er ekstremt utilfreds
Jeg er ekstremt utilfreds. Jeg kan ikke komme ind på min profil, da jeg glemt mit brugernavn. Jeg kan derfor ikke ringe op. Har skrevet til jer flere gange, gennem 3 dage, men får intet svar. Utroligt

Besvarelse fra UnoTel A/S
Har ikke styr på deres mails
Har lige pludselig fået mail om at jeg ikke har opnået minimumsforbruget og at min saldo snart går i nul. Jeg er blevet flyttet fra happiimobil til unotel, men har ikke fået nogen besked herom.
Jeg kan ikke logge ind på unotels hjemmeside, og får ikke tilsendt nyt password, når jeg siger glemt password. Mine login oplysninger til happimobil virker heller ikke. Første tanke er fake firma, som man skal holde sig fra. Der mangler bare et betalingslink i mailen...
Efter at have været i kontakt med unotel mener de at have sendt mail afsted. Den er imidlertid ikke kommet til min mail, tilgengæld så beholder de resten af pengene der står på min konto, da det er under deres min. beløb efter at have trukket gebyrer for inaktivitet. Pas på med dette firma... Ændrer derfor min rating til 1 stjerne.

Er meget godt tilfreds
Er meget godt tilfreds. Har været kunde i ca.25 år. Fået en udsøgt service og hjælp.
Carsten Hansen, Silkeborg,

Besvarelse fra UnoTel A/S
Unotel har spontant lukket vores konto
Vi har haft et simkort fra Unotell til at styre en varmepumpe i et sommerhus. Det holdt så pludseligt op med at fungere.
Jeg har nu checket abonnementet og kan ikke logge ind. Ringer til “kundeservice” og får at vide at vi selv har lukket abonnementet..... Selvfølgelig noget sludder da jeg i maj har fået det op og køre igen, kortet var løbet tør for penge. Ved den lejlighed ændrede jeg kontaktinfo til min mor, som ejer sommerhuset. Ved samme lejlighed undersøgte jeg markedet og fandt ud af at Unotel kort var det billigste på markedet til en sådan styring og der var ingen grund til at ændre noget. Det er derfor naturligvis en grotesk påstand at vi selv har lukket abonnementet. Supporten fastholdt at de lukkede naturligvis ikke uden at have en fuldmagt til det, da jeg bad om at se den fuldmagt så havde de så ikke noget at vise og ingen dokumentation på henvendelsen. Man efterlades med en fornemmelse af et selskab der har lukket et simkort der havde for billige vilkår, abonnementet kan naturligvis ikke fås til samme billige pris mere. Læg selv to og to sammen... Vi finder et andet abonnement men det at stå med en supporter, der papegøjesnakkende ikke har andet argument end at “det har i selv gjort” er temmelig grotesk.
Kommentar til Unotels svar: Det er naturligvis ikke korrekt at vi har "opsagt det per telefon" hvorfor skulle vi dog det, det var et nummer som var i brug i en styring til en varmepumpe. Det er simpelthen noget sludder. OG hvis i havde noget der mindede om et service begreb, så ville jeres "support" afdeling jo bare tilbyde os at genoprette det på samme vilkår. Det er ikke sket, og vi blev ærlig talt mødt af en ret fjendtlig "supporter" på telefonen. Det virker i høj grad som om i har luget ud i abonnementer som er for billige, og vi er røget på den konto.

Besvarelse fra UnoTel A/S
Dårlig service og dårlige priser.
Har været kunde hos Happiimobil i mange år og meget tifreds, men Happimobil er så blevet opkøbt af Unotel. Jeg ringer så ind for at undersøge hvad udlandstelefoni koster, og det er ca. 4 gange så dyrt, som i mit gamle selskab. Når jeg påpeger dette, og at andre selskaber ofte er billigere end Unotel når det kommer til udlandstelefoni, så siger pigen i kundeservice at "det kan ikke være rigtig, då priserne for udlandstelefoni er fastsat og er det samme hos alle"! lolol!
Jeg bliver, mildest talt, forbavset og siger at det er noget vrøvl. Da bliver hun fornærmet og siger at "det gider hun ikke diskutere".
Nu skifter jeg selskab, så er den ikke længere. :)

Besvarelse fra UnoTel A/S
Har kun været kunde i en uge
Har kun været kunde i en uge, men ringede til kundeservice en dag. Hurtig og flink betjening. tilfreds indtil videre.

Besvarelse fra UnoTel A/S
Det er ok som nu kunde hos jer.
Det er ok som ny kunde hos jer. Ingen probler med overflytning til jer mange tak. Michela

Besvarelse fra UnoTel A/S
Forringelse af abb, ift Happii mobil…
5 telefonnumre hos "Happii mobil" blev overtaget af Unotel, og det eneste jeg har modtog inden (og overså), var en email om at man ville overgå til Unotel.. Jeg opdagede det tilfældigt i går, altså dagen efter at fristen for at opsige udløber, og nu hænger jeg så på omkostningerne for et langt ringere abonnement! Jeg ringede gav jer chancen for at lade mig lukke 3 af disse numre dags dato, men hverken almindelig sund fornuft, eller kundeservice er åbenbart I excellere i.. Så, værsågod Unitel.. her er den ene stjerne, sammen med den dårlige anmeldelse jeg lovede! Så mangler vi bare de 4 andre brugere... eller, I kunne løse mig fra uønsket opsigelsesperiode / binding straks, så kigger vi på sagen igen!

Indtil videre ingen beklagelser
Indtil videre ingen beklagelser - venlig og behjælpelig kundeservice - billig telefoni. Sidste stjerne ville jeg gi, hvis jeg kunne streame musik;)

Mobil abonnement
Alt er gået fint, det kan man ikke sige om min internet forbindelse. Der venter jeg stadig, selvom det også skulle være pr 1.9.