🚩🚩🚩 Køb ikke noget derfra!! 🚩🚩🚩 Virkelig virkelig dårlig kvalitet! Navy shorts brugt og vasket to gange er blevet helt lilla og meget meget nusset. Jeg reklamerer over det i butikken 1,5 måne... Se mere
Jeg har handlet på UNIQLO, både i butik og online mere end 10 gange. Jeg har aldrig haft problemer og forstår slet ikke deres dårlige ry på Trustpilot. Det er både god kvalitet, pris og service. Jeg v... Se mere
Meget dårlig service, når varer købt online skal sendes retur. Dels skal man selv betale returfragt dels går der ca. 3 uger inden pengene kommer retur. Tillige sender der heller ikke en besked om... Se mere
Jeg fik et gavekort på DKK 1000,- i “julegave” - det blev bestilt i december, ankom i februar. Da jeg vil anvende det i Uniqlos butik på Fisketorvet, får jeg at vide at saldo er DKK 0,- Jeg få... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
UNIQLO, a new-style Japanese firm making good casual clothes available for all to wear.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Helt utrolig dårlig respons fra kundeservice
Helt utrolig grotesk oplevelse med kundeservice, der ikke kan eller vil svare på et spørgsmål om materiale efter jeg har oplevet en slem allergisk reaktion. Jeg kommer ikke til at handle i uniqlo igen medmindre man kan stole på deres varedeklarationer - og de behandler deres kunder ordentligt.
Elendig betjening, meget uhøfligt personale
Meget uhøfligt personale, ikke spor venlige, elendig service, og de tre personer vi talte med talte slet ikke dansk, og knapt nok engelsk
Vi kommer ikke igen!
Dårligste service noglesinde
Dårligste service noglesinde. De sendte de forkerte jeans til mig og svarer ikke på min mail jeg har sendt for 2 uger siden. Så nu mp jeg igen betale for at sende dem retur.
Glem dem!
App’en er elendig, især søgefunktionen. Man får ikke alle match/resultater - til gengæld får man ting, der ikke matcher ens søgekriterier.
Jeg har oprettet en profil og indikerer mine interesser (herretøj), men får alligevel masser af reklamer for dametøj. Har derfor slettet mine interesse, logget ud og ind igen, og angivet mine interesser igen, men de fatter de stadig ikke.
Noget tøj er Ok, men deres vinterjakker er håbløse. Pga manglende mulighed for ventilering (dårligt design, omend pænt), bliver man lynhurtigt våd på ryggen. Og det er ikke fordi jakken er varm.
Alle bukser kommer i str 34 længde, så de vil skulle lægges op for 90% af alle danske mænd (og 99,999% af de japanske). Selv med en skrædderservice er det usmart.
I butikken taler ingen dansk, hvilket er et irritationsmoment. Kunne man mon arbejde i en japansk butik uden at tale japansk. I think not.
Elendig online oplevelse.
Skod webpage.
Tung at loade. Elendig søgefunktion, som ikke viser alle relevante resultater.
Man kan ikke få leveret til DK via deres EU side. Men det bliver man først opmærksom på ved checkout efter man har brugt evigheder på at navigere rundt.
Og nåh ja. Man bliver spammet med popups med 10EUR i rabat.. Når man så prøver at indløse den virker koden ikke.
De skriver på siden chat kan kontaktes på hverdage. Men de glemmer bare at skrive hvordan man kommer i kontakt med dem.
Der oplyses heller ikke email info eller anden kontaktinfo på deres side.
Følelsen at blive ghostet og snydt for sine penge.
Jeg venter på 2. måned for mine penge.. Wow. At blive ghostet af en tøjvirksomhed. Wow, det har jeg aldrig prøvet før...
Jeg er ved at opgive håbet om at få mine 500 kr. tilbage. Uniqlos kundeservice og onlineservice er ikke-eksisterende, og det er en frustrerende oplevelse at handle hos Uniqlo.
Ingen penge for returvare
Jeg har returneret en jakke fra Uniqlo den 9/12-2021, som Uniqlo modtager den 13/12-2021 og den 23/2-2022 har jeg fortsat ikke modtaget mine 1448 kr. for jakken, trods adskillige skriftlige henvendelser til Uniqlo. Hjemmesiden for returnering af varer og kontakt til Uniqlo er helt håbløs, og jeg vil anbefale andre at holde sig langt væk fra deres online shop.
Forstår ikke de 1-2 stjerner
Forstår ikke de 1-2 stjerner
Har handlet Online hos Uniqlo mange gange for mange penge og tror næsten jeg foretrækker det over deres fysiske butik. Mange fantastiske produkter til en god pris. Det eneste der trækker ned er deres service. Det er bøvlet at komme i kontakt med dem og tager tid. Returneringsprocessen tager også tid 3-4 uger som regel før får pengene retur (men de kommer)
Jeg ikke fundet sådan design i kvalitet til samme pris, andre steder - derfor får de 5 trods den manglende service
Ingen penge modtaget for returnerede…
Ingen penge modtaget for returnerede varer. Varer returneret for mere en en måned siden.
Hold dig langt fra deres nethandel
Hold dig langt fra deres nethandel, med mindre du ved 100% at du ikke skal returnere. Kundeservice ifm. returnering er helt uacceptabel for en web shop.
Manglende penge for returnerede varer
Kære Uniqlo
For 1,5 måneder siden returnerede jeg en jakke til jer, og jeg kan se på Postnord at pakken er modtaget på jeres adresse, men jeg har aldrig høre fra jer.
Jeg har flere gange forsøgt at skrive til jeres kundeservice/service over facebook uden svar. (Det er meget svært at komme i kontakt med jer)
Jakken har en værdi af 1300kr, som jeg ønsker refunderet.
Mvh. Maria (ordrenummer er A042308035
- I kan finde alle mine oplysninger på ordren, og I må meget gerne kontakte mig, så vi kan få løst sagen)
Dårlig service på online returnering!!!!!
Jeg har returneret 2 dunfrakker den 30.11.21 og jeg kan se at de er leveret tilbage til online adressen på tilbageleveringer til UNIQLO den 1.12.21. Jeg har ikke hørt fra UNIQLO eller fået mine penge 3.598 DKK tilbage! Jeg har sendt et hav a mails de sidste 2 uger og har intet svar fået! Der er intet telefonnummer at ringe til! Hvad foregår der! Har ellers handlet meget både online og i UNIQLO butikker, men det kan meget let være sidste gang det er sket!!! Nu må I simpelthen give lyd fra jer UNIQLO!!!!
ANG RETURNERING OG PENGE RETUR
ANG: RUTERNERING OG PENGE RETUR:
JEG HAR ALDRIG OPLEVERET NOGET LIGNENDE!!!!!!!!
Jeg har sendt en pakke retur som de har modtaget 27/11-21. Har siden hen rykket 2 gange via en online formular - og INTET hørt!!!!!!! så har jeg skrevet på deres uduelig chatservice - hvilket viser sig at være robot service!!! Efter flere times venten til at kunne chatte med en medarbejder - sker der ENDELIG lidt. De har den værste kundeservice jeg til dato har oplevet. Det er UMULIGT at komme i kontakt med Uniqlo!!!!! mine penge er først kommet retur 45 dage efter de har modtaget pakken + jeg har prøvet at komme i kontakt med dem 3 gange!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HANDLER ALDRIG DER IGEN!!!!!!!!
Fik endelig penge retur for retunering af jakke.
30 dage om retunering af penge for dunjakke med fejl.
Besværlig reklamations procedure, billeder af jakke, en del skulle tages, har ingen printer, måtte til printstation og betale 18 kr oveni for label på hovedbanen. Lang parlementering med medarbejder over mail.
Jakke sendt, efter skete der ikke noget - rykkede 2 gange for mine penge, de skrev det kunne tage op til 30 dage.
Da der var gået ca. 24 dage, skriver jeg på mail konservationen til deres medarbejder.
At hvis mine penge ikke var retur på min konto, og til rådighed om 6 dg. ville jeg : ( på engelsk )
Anmelde dem for bedrageri i min bank
Anmelde dem for bedrageri hos dansk politi
Anmelde dem til den danske forbrugerstyrelse
Anmelde dem til EU forbrugerstyrelse
Vupti de var på min konto 5 dage efter.
Giv ikke op at få dine penge.
Skulle have byttet en vare
Skulle have byttet en vare. Prisskiltet var stadig på, skulle byttes til en nr større, kunne ikke få den byttet uden bon. Undrer mig over dette, dårlig service.
Ingen penge for returnerede varer
Jeg har returneret en pakke, som de har modtaget d. 27. November 2021 - her den 3. Januar 2022 har jeg ikke fået refunderet mine penge (698 kr.) trods utallige henvendelser på engelsk.
10. Januar 2023.
Jeg har langt om længe fået mine penge retur 😁
Returnering
Har desværre også oplevet ikke at få købspris retur. Returneredes en jakke ultimo november 2021 og har intet modtaget. Har skrevet til dem herom, men intet svar.
Ærgerligt da produkterne er gode!
PS - har i går, den 10. januar 2021 modtaget pengene retur, så bortset fra det tog laaaang tid, hæver det stjernerne til 4!
Jeg kan kun tilslutte mig andre
Jeg kan kun tilslutte mig andre. Købte to frakker, sendte den ene retur dagen efter jeg modtog den. De modtog returpakken d 8/12, og skriver på hjemmesiden at man får pengene retur indenfor 14 dage.
Jeg har ikke set skyggen af refundering, heller ikke selvom jeg skulle betale for at returnere. E-mails besvarer de ikke. Køb ikke hos dem!
Aldrig mere køber jeg online hos…
Aldrig mere køber jeg online hos Uniqlo...deres returneringstid/tilbagebetaling er under al kritik og kan ikke accepteres...har ventet i over 1 måned på at få pengene tilbage. Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem.