🚩🚩🚩 Køb ikke noget derfra!! 🚩🚩🚩 Virkelig virkelig dårlig kvalitet! Navy shorts brugt og vasket to gange er blevet helt lilla og meget meget nusset. Jeg reklamerer over det i butikken 1,5 måne... Se mere
Jeg har handlet på UNIQLO, både i butik og online mere end 10 gange. Jeg har aldrig haft problemer og forstår slet ikke deres dårlige ry på Trustpilot. Det er både god kvalitet, pris og service. Jeg v... Se mere
Jeg fik et gavekort på DKK 1000,- i “julegave” - det blev bestilt i december, ankom i februar. Da jeg vil anvende det i Uniqlos butik på Fisketorvet, får jeg at vide at saldo er DKK 0,- Jeg få... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
UNIQLO, a new-style Japanese firm making good casual clothes available for all to wear.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg bestilte to jakker som jeg sendte…
Jeg bestilte to jakker som jeg sendte retur i november. Efter de 14 dage fik jeg ikke mine penge tilbage. Jeg skrev til uniqlo i januar måned. Efter nogle dage fik jeg mine penge tilbage.
Penge bliver ikke tilbagebetalt ved returnering
Købte en bluse d. 9.12.23, leveret d. 14.12 og sendte den retur d. 15.12, da jeg ikke brød mig om farven.
Jeg har stadig ikke fået pengene retur her d. 10.1.24! Har skrevet til firmaet 2 gange, men får hver gang denne besked:
"We will give you an update within the next 72 hour".
Ha ha, det er langt ude:-(..
Køb aldrig fra deres online shop
Køb aldrig fra deres online shop. Har returneret ordrer men det er over 6 uger siden og har ikke fået pengene retur. Desuden har det ikke været muligt at få kontakt til dem. Hold jer langt langt væk herfra
Mega dårlig levering
Pakken ankommer ikke til den leveringsdato som de skriver og det var meningen pakken skulle komme til hjemmelevering men bliver i stedet afleveret i en pakkeshop.
Man får ikke penge retur!
Købte en jakke slut november, den var for stor og returnerede med det samme, nu er det den 7. Januar og har ikke fået pengene retur. Hold jer langt væk, medmindre I er 100% sikker på jeres køb.
Dårlig service med vinterjakke
Jeg bestilte en vinterjakke fra hjemmesiden.
Det blev sendt tilbage omkring start november og det er nu slut december og har endnu ikke modtaget penge.
Fik aldrig penge tilbage selv efter retur
Jeg returnerede en vare d.16 november og har stadig ikke fået pengene tilbage og dem skylder jeg nu til Klarna. 500kr ud af luftet for noget, som jeg har returneret og været i kontakt med Uniqlo op til tre gange, hvor de siger at de vil sørge for det. Nu får jeg gebyr på.
Elendig levering og dårlig service
Har bestilt mine julegaver d. 6/12, men mine varer er ikke kommet endnu. Der har stået "Awaiting carrier pickup" i to uger nu. Jeg har kontaktet jeres kundeservice, og de siger at det er PostNords fejl, men det tror jeg sgu ikke en meter på. Kan ikke anbefales.
Det købte er endnu ikke afsendt
Købte forskellige varer den 3/12. De er endnu blot registreret ved Post Nord. Pakken er endnu ikke kommet i Post Nords hænder. Mega dårlig kundeservice - handler aldrig mere ved UNIQLO. Kan ikke anbefale nogen at handle der.
Jeg var meget bekymret for at bestille…
Jeg var meget bekymret for at bestille fra denne hjemmeside grundet de dårlige anmeldelser. Men i og med alle de unge i dag går i Uniqlo jakker tænkte jeg at der må være mange som ikke sender anmeldelse ind. Så jeg vovede pelsen, og jeg har intet at klage over- jakken kom endda før beregnet - og min datter elsker den.
Manglende penge for returvare
Jeg returnerede en jakke midt i oktober, og har stadig ikke fået mine penge retur, selvom jeg har bevis for, at jakken er returneret, og at Uniqlo har modtaget varen 17.oktober. I dag den 20.november har jeg stadig ikke modtaget pengene. Har været i kontakt med deres live support - de siger de vil undersøge sagen og vende tilbage, men det gør de IKKE. Ekstrem dårlig kundeservice og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få mine penge tilbage!!!!
Jeg returnerede min vare tilbage og har ik modtaget mine penge!
Jeg returnerede min vare tilbage. Men i min mail står der de har modtaget min pakke den 2 November og jeg har stadig ikke fået mine penge retur. De svarer heller ikke på mails eller deres chat på deres hjemmeside. Kan slet ikke anbefales da man også kan se de har modtaget min pakke igen men der er intet sket siden??
Købte flere items i deres butik på…
Købte flere items i deres butik på Strøget i kbh.
Da jeg kommer hjem, finder jeg desværre ud af at det er et hul på skulderen på en af de strik jeg har købt. Jeg forsøger at finde ud af hvordan jeg laver en reklamation - hvilket er ekstremt svært! Jeg forsøger forgæves gentagne gange at ringe til butikken på Strøget (bor i Midtjylland, så kommer ikke lige forbi). Jeg skriver til deres custom service flere gange, bruger deres chat funktion på deres netshop, uden held. Jeg har stadig ikke fået respons på min henvendelse!
Meget dårlig service
Meget dårlig service, når varer købt online skal sendes retur. Dels skal man selv betale returfragt dels går der ca. 3 uger inden pengene kommer retur. Tillige sender der heller ikke en besked om at de returnerede varer er modtaget hos Uniqlo, før efter ca. 3 uger efter at Uniqlo modtog de returnerede varer.
Man kan jo se i postnord app, hvornår Uniqlo modtog returvarerne.
Jeg sendte varer retur, da jeg blev bekymret for Uniqlos brug af Nano-teknologi i forbindelse med deres tekstiler.
Sendte en jakke retur i midten af…
Sendte en jakke retur i midten af september og har endnu ikke modtaget mine penge. Har skrevet til dem flere gange uden svar..
Gode produkter
Gode produkter, men bed til at du aldrig skal returnere noget hos UNIQLO.
Første gang jeg skulle returnere et par shorts, var pap-etiketten i kanten faldet af, men jeg havde den med i butikken, samt kvittering - Ekspedienten fortæller mig, at de normalt ikke tager imod varer hvor etiketten er røget af, men at han gerne vil gøre en undtagelse denne gang - ih, tak.
Anden gang, er jeg nede med et par boxershorts, som var uåbnet - her får jeg at vide, at de ikke tager imod undertøj - okay, fair nok.
Tredje gang er jeg nede med et par shorts, som jeg havde købt online - her fortæller ekspedienten, at man ikke kan returnere produkter der er købt online, men at man kan ombytte dem til en anden var med tilsvarende pris...
Fjerde gang er jeg nede med en t-shirt, som desværre var for stor - her fortæller ekspedienten mig at de ikke tager imod t-shirts hvor pakken har været åbnet....
Jøsses..
Jeg har aldrig oplevet noget lignende i andre tøjbutikker.
Sidste gang jeg bestiller noget hos dem
Jeg har ventet 2 uger på en pakke nu. Har ikke modtaget nogen info om, at den er forsinket og hvornår den burde komme. Det havde været rart at få. Jeg har selv skulle skrive til kundeservice og chatbot for at forehøre mig omkring min ordre. De har ikke vidst noget, og kan ikke sige, hvad der er gået galt, eller hvornår den kommer.
Jeg venter stadig på pakken og har ingen ide om den kommer næste uge eller næste år.
Så ringe at jeg ingen updates eller beskeder har fået omkring pakken.
God kundeservice oplevelse
Hurtig levering af de bestilte varer. Der var en produktionsfejl på et af produkterne. Jeg kontaktede deres kundeservice via hjemmesiden d 26.09 (skrev mailen på engelsk) og fik hurtigt svar fra deres kundeservice. Jeg modtog penge retur for det beskadigede produkt d. 02.10. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.
Den dårligste oplevelse på webshop
Jeg købte et par bukser på deres hjemmeside, men de var desværre alt for store selv om jeg købte efter deres størrelsesguide. Jeg returnerede bukserne d. 6/7, og d. 7/8 modtog jeg mail om at de har gennemført returnings procedure og at jeg ville få pengene tilbage indenfor 3 til 5 arbejdsdage. Da der var gået over 10 dage uden at ske noget, kontaktede jeg dem på chat-support og skrev sammen med to forskellige medarbejdere. Der fik jeg at vide at det tager normalt ca. 14 dage for refundering. Jeg har nu ventet 3 uger, og har endnu ikke fået pengene tilbage.
Ingen problemer
Købte den populære skuldertaske og der var ingen problemer. Pakken blev sendt dagen efter jeg havde bestilt det og blev leveret 2 dage senere. Der er mange dårlige anmeldelser men det virker meget som om det handler om kundeservice og returning og det havde jeg ikke brug for så kan kun anbefale. Tasken er også som på hjemmesiden.