Jeg melder mig i koret.... Har prøvet at bestille et ungdomskort til min datter og er blevet fanget i ungdomskortets forvirrende or vildledende bestillingsprocedure. Den første periode er nu låst..... Se mere
Syntes bare jeg vil informere om at at Ungdomskortet har skiftet app, så kortet kan ikke læses i den gamle app. Ungdomskort er flyttet fra DOT Billetter appen til Rejsebillet De kunne bare h... Se mere
Hvad kan være værre end DSB, Et vorksomhed der samarbejde med den. Jeg er meget skuffet over mitungdomskort.dk. Jeg har stadig 14 dage, før næste periode starter, men alligevel er min periode allered... Se mere
Grundet at jeg ikke har haft en adresse, kunne jeg ikke bestille 14 før kortet skulle bruges, derfor står jeg over for en ekstraregning på minimum 580 DKK for klippekort, selvom det kun har taget én... Se mere
Jeg vil gerne give ungdomskort 0…
Jeg vil gerne give ungdomskort 0 stjerner, hvis jeg kunne.
Jeg har aldrig oplevet et system, som fungerer så utrolig dårligt.
Jeg skal bruge ungdomskort, da jeg er i praktik i Allerød. Normalt bor jeg i Aarhus, men er flyttet til København for denne periode.
Først flyttede jeg min adresse til København, men da blev ungdomskortet meget dyrt, da jeg skulle have et primær kort til min uddannelse, hvilket jeg overhovedet ikke synes giver mening, da jeg jo er i praktik og ikke har behov for dette kort.
Derefter ændrede jeg min adresse tilbage til Aarhus og kunne dermed købe det primære ungdomskort. Jeg ringer og snakker med DSB omkring dette, som informerer mig om at dette godt kan lade sig gøre.
Derefter bestiller og betaler jeg mit primære kort fra Aarhus til Viby, som jeg ikke skal bruge og venter på at få mit ungdomskort på DSB appen fra København til Allerød. Mit ungdomskort kommer ikke frem og jeg ringer til ungdomskort som fortæller mig at jeg min ansøgning er blevet afvist af styrelsen pga. rejsestrækningen er over 3,5 time.
Nu står jeg så i den situation at have betalt mit ungdomskort i Aarhus, men ikke fået det jeg har behov for på Sjælland.
Jeg bliver konstant sendt videre fra DSB, til ungdomskort, til styrelsen, til min SU-vejleder. Jeg synes det er ekstremt dårlig kundeservice og jeg har brugt så mange timer på at løse dette.
Jeg kan bestemt ikke forestille mig, at dette er første gang at folk er i praktik over 3,5 time fra deres adresse.
Lige nu skal jeg kontakte styrelsen for at de måske kan hjælpe mig. Jeg startede med at ansøge d. 20. december og problemet er stadig ikke løst og jeg tvivler på, at det bliver det.
Noget l@rt!
Noget l@rt! Jeg bestilte mit kort for 14 dage siden, med lovet leveringsdato som lød på 14 dage, hvis ikke før (inden perioden starter) I morgen starter perioden og intet kort står i postkassen... L@RTE SERVICE! Ville give minus stjerner, hvis det var en mulighed. Tak for at jeg skal bruge yderligere penge på bus til og fra gymnasiet, UNDER PERIODEN, som slet ikke skulle være sket i starten!
I burde få 0 stjerner!!
I burde få 0 stjerner!!! Aldrig har jeg oplevet så dårlig service! Aldrig har jeg snakket med folk som har været så dårlige til deres job! I er skyld i, at jeg ikke har kunnet komme i skole ved brug af jeres ufattelige dårlige service og jeres system og app som bare ikke fungerer! I burde overveje, hvem i ansætter og om de overhovedet gør noget godt for jeres 'service' eller mangel på samme!
Deres design er layout er så vanvittigt…
Deres design er layout er så vanvittigt ringe, og hvorfor ....(bip) skal det tage 4 dage at levere et elektronisk kort?
ungdomskort er så seriøst dårligt
Mit navn er Thor Housted, jeg har i alt 4 gange ikke modtaget besked om min periode slutter eller ikke, 4 GANGE I TRÆK.
Jeg har prøvet mange gange at de bare siger, beklager, vi kan ikke hjælpe dig men vi kan skifte videre til en anden og så lægger de bare på. Jeg går på et gym og jeg har først fri omkring de går hjem. Det er som om de er komplet ligeglad og bare vil plukke penge ud af lommen på dig. Mit ungdomskort skal bare væk, ud, borte. Få nogle folk som faktisk kan finde ud om det. Jeg ville ønske staten faktisk gjorde noget for os borger som faktisk skal holde samfundet sammen de næste 60 år, mangel for respekt
Forfærdeligt system
Forfærdeligt system. Det er indviklet at bestille en ny periode og gør man det den dag perioden udløber, må man vente 5 dage på at kunne få en ny periodestart. Det betød min søn ikke kunne tage bussen i 5 dage. Vi får ikke sms som de lover når perioden er ved at udløbe.
Rejsekort er meget nemmere.
Flere gange oplevet at ungdomskortet…
Flere gange oplevet at ungdomskortet ikke kommer til den bestilte dato. Dette gælder også app!
Ungdomskort kommer for sent
Min datter har nu for 2. gang ikke modtaget sit ungdomskort til tiden, på trods af at det har være betalt til tiden og pengene trukket på hendes konto. Det er simpelthen ikke i orden. Studerende har ikke for mange penge i forvejen og har ikke råd til at betale dobbelt for transport. Hun bestilte kortet for 20 dage siden og det er ikke kommet. Mine børn har brugt ungdomskort i mange år og der har altid været problemer og mange forskellige slags, nu må I se at få gjort noget ved det. Hvor svært kan det være.
Jeg har lige kontaktet jer angående…
Jeg har lige kontaktet jer angående prisen på mit ungdomskort til en videregående uddannelse og blev mødt med en meget uprofessionel tone i telefonen. Jeg blev afbrudt flere gange og fik ikke lov til at stille mit spørgsmål færdigt, inden der blev lagt på. Jeg er uforstående overfor hvorfor at der er sådan nogle mennesker der får lov til at arbejde med kundekontakt for en virksomhed som ungdomskort. Jeg vil stærkt anbefale ikke at benytte mig af dem
Jeg betaler nu 4-5 gange så meget om…
Jeg betaler nu 4-5 gange så meget om måneden på transport til og fra studie på grund af at mit kort bliver annulleret ved betaling, hver gang jeg bestiller et kort. Jeg har kontrolleret alt fra min side, snakket med min bank om mit kort, alt er iorden. DSB systemet har en fejl og jeg betaler mange penge ekstra fordi fejlen ikke bliver løst, men jeg får samme automatiske mail om at jeg skal tjekke mit kort mht dækning mm.
Men DSB har ingen problemer med at modtage betalingen når jeg tilføjer penge til mit rejsekort MED PRÆCIS SAMME KORT SOM JEG BESTILLER UNGDOMSKROT MED. Her tager de gerne imod pengene, da der ruller flere penge ind på deres konto pr. tur jeg tager til og fra studie.
Mon det er sådan de henter pengene hjem fra deres strejkedage?
Elendigt håndværk....tag jer sammen
APP MED ET BAGLAND FRA STENALDEREN
PUHA!
Lige i denne situation, mærker man virkelig hvordan et firma med monopol på den offentlig trafik, har en tendens til at bare køre deres eget show opbygget på at skabe ekstra fortjeneste, når deres tjeneste rammer de forhindringer, de selv vælger at indbygge.
For hvordan kan det være muligt at det skal tage længere tid at få lavet et ungdomskort købt til en app, man med det samme kan downloade, end at få lavet et pas! Det er virkelig en ekstrem sammenligning, men ikke mindre end sand.
At få lavet et ungdomskort og få det tilkoblet en app på ens mobil tager virkelig længere tid end at få et pas.. Når man tager ud til kommunen for at få lavet ens pas, så har de den service at oprette og printe et midlertidig pas ud, hvis man skal bruge passet før tryk af passet er lavet.
Hvor er servicen hos DSB, absolut intet sted... De siger med et smil – Det tager 4 dage og går det galt på vejen, så skal du starte forfra... Alt imens så tager vi gerne imod fuld betaling på den rejse du har søgt om kort til. Kan kun se det som deres fordel med denne form for regelsæt og ikke for at imødekomme deres kunder.
Det tager UMULIGT 4 dage at trykke på en kamp, som sender info til en app, med mindre koderne bliver mejslet ind i sten før den bliver fløjet afsted med brevdue til ens mobil... så kan det måske godt tage 4 dage...
Alt andet ved deres service er så fandens automatiseret, med automatiseret styring af telefon"passer" tryk 1, tryk 2, tryk 4 mens man skal forholde sig til en pokkers masse musik, der til tider levere så ekstreme toner, at man mest af alt har lyst til at lægge på. Men det gjorde jeg jo så ikke, da jeg ringede ind for at høre om ikke de kunne trykke på en knap for at opdater, da jeg nu havde rettet min My af en fejl... Jeg ventede 31 minutter på at komme igennem, for at få 30 sek. service, hvis et sådanne svar kan kaldes service "Nej jeg kan desværre ikke hjælpe dig, du skal ind og starte forfra og ansøg på ny... og så skal du være opmærksom på, at det tager 4 dages før kortet er klar til brug".
I hvilket andet firma bruges der 4 dage om at oprette et kort, for så på 3. dagen at afmelde og bede en om at starte forfra? Dette betyder så også at man ryger helt bag i køen skal vente 4 nye dage... Det er virkelig der det kunne klæde dem at bare få lavet en opdater knap!
Havde de haft konkurrence, så havde fløjten, med sikkerhed, haft en anden lyd – Det er som om at de sidder og hakker informationerne ind med sten og skal hente en ny sten ude på marken for at kunne lave ÉN OPDATERING PÅ APP...
Jeg ønsker virkelig at der kunne komme noget konkurrence ind netop her – For det ligner virkelig ikke noget, at noget så fint, som et statsejet firma, skal bruge 4 dage på at opdatere et elektronisk kort, der er en online ting! Alle andre firmaer, kan finde ud af at levere 2 sek efter at have fået deres informationer og penge, hvorfor kan statens eget firma ikke bruge samme hurtige teknik – Hvorfor gøre det så umuligt på en billet-app. DOT app virke 2 sek efter man har trykket køb billet, det burde være noget, der kunne gøres på en app til kort som ungdoms kort, as well?
En ting er at de under "første bestilling" har brug for at gennemgå at billeder og infos er ok, men at der ikke findes en opdater knap, som handler hurtigere end 4 dage, efter at være kommet igennem nøgleøjet – Det begriber jeg ikke!
Deres App burde også tilkobles en form for sikkerhedsnet så hvis uheldet er ude og app ikke virker når kontrollør kigger forbi, så kan han slå kunde op i sit system, istedet for at uddele en bøde og sige – "Det er ikke mit problem".
Det er virkelig ikke ok, hvis de som de eneste kan sælge en vare og efter salg kan frasige sig ethvert ansvar for om varen virker efterfølgende.
Ventetid...
Hej monopol
Så fik I en kunde mere... Jeg er som alle andre godkendt til at købe ungdomskort som kan ske digitalt på App. 4 dages levering?! Hvis der er noget positivt ved det, så skulle det da være løningerne til dem der kan beskæftige sig med en bestilling I 4 dage. Pas på det ikke går for hurtig ;)
Hold da ferie..
Hold da ferie..
eller det skulle man faktisk tro at i allerede gør.
Jeg har brugt ungdoms kort i en længere periode efterhånden. Og jeres bestillings system har virket 3 gange i alt.
Alle kort bliver annulleret efter det er bestilt og dækningen har været ganske udemærket. Alle de annuleringer resulteret i at man alligevel skal bruge en formue med toget på almindelige billetter.
DEN HAR I VIRKELIG REGNET GODT UD. Man skulle næsten tro at det er lagt ind i systemet med vilje. Så kan vi jo alle betale ekstra til den synkende skude der også kaldes Dansk offentlig transport.
Aldrig har jeg oplevet så ringe et system.
Og ikke nok med det - så kan man ikke engang bare betale ved kassen. Nej nej - det skal jo lige igennem, jeg ved ikke hvilke systemer, så man alligevel ender med at skulle købe en masse enkelt billetter, til alle de tog som alligevel altid er forsinket.
Aldrig har jeg oplevet SÅ dårlig…
Aldrig har jeg oplevet SÅ dårlig service og ufleksibelt system, som hos jer! Februar måned ender med at koste mig det dobbelte, fordi I har valgt at annullere mit allerede bestilte ungdomskort og da den periode der kommer er 3 dage for kort, kan i ikke levere produktet!
En overraskende positiv oplevelse
Jeg havde fornøjelsen af at snakke med en skøn ung dame ved navn Anna, der formåede at ændre min irritation over DSB og ungdomskort til en behagelig oplevelse, hvor hun både ydede god kundeservice, men hvor hun også bare generelt var et behageligt og løsningsorienteret menneske. Hun gav mig en god oplevelse, og jeg forlod samtalen med et smil på læben og en følelse af, at hun rigtig gerne vil hjælpe.
Skud ud til Anna, der burde være flere som dig i servicefaget!
Jeg har været fast bruger af jeres…
Jeg har været fast bruger af jeres ungdomskort i godt 3 måneder. Fint system der burde køre fast. Men pludselig vælger i at trække mig for betaling af kortet d.28 og ikke den 1. i måneden (altså 2-3 dage inden lønningsperioden) - Fint, tænker jeg. Det kan rettes op online ved at få betalt det beløb der mangler hos jer inden kortet sendes på adressen til mig d.10/11 2018.
--det viser sig så!-- at når jeg tjekker jeres hjemmeside, vælger i at annullere mit kort! i giver mig ingen(!) muligheder for et køb og få sendt kortet pr post på et tidspunkt der rammer inden mit nuværende kort udløber, på TRODS af at i har trukket pengene før i egentlig er burde! - nu står jeg og skal enten vente 14 dage eller en hel måned på at kunne få et nyt kort, jeg er fuldtidsstuderende og har ingen anden indkomst for tiden og har hermed sørget for at besværliggøre min rejse til mit studie!
magen til dårlig service skal man lede længe efter! FØJ!
Pludselig ruteændring og dårlig hjemmeside
Jeg fik en mail i morges om at I har slettet mine kort grundet ruteændring. Og da der er 17 dages leveringstid, står jeg uden kort i 5 dage. Jeg kan ikke ændre betalingsmåde og eller leveringsmetode på jeres hjemmeside som jeg plejer, for så ville jeg nemlig ændre det til levering i app, så jeg ikke skal gå i 5 dage uden. Jeg synes det er frustrerende, at skulle være nervøs omkring noget jeg er så afhængig af. Og da pengene er små, som studerende har jeg ikke pengene til 5 dage uden.
Er her igang med at købe ungdomskortet
Er her igang med at købe ungdomskortet, og en app ville være fortrindeligt hvis det virkede. Jeg forventer ikke et svar, men håber i forstår at jeres monopolisk styrre, vil forsvinde med fremtiden, på grund af noget så latterligt som dette. Dette er ikke bare endu en "hate comment" jeres troværdighed forminskes med den selv samme befolkning der vil sejle båden inden for de næste 5-10 år. Det at lave en app der indeholder nogenlunde samme mængde information som et ungdomskort med et fuldt 5 mands hold tager omkringliggende 1 år, og i har brugt lidt for lang tid med det, hvilket fortæller mig at dem i hyre, endten misbrugere jeres tid, eller i hyre nogen ubrugelige personer der koster mindre end det ville koste at lave en ordenlig app og vil henvende til diverse videregående uddannelser eller måske også internationalt til nogen af de mere velkendte lande inden for teknologi.
Det jeg som person ikke helt kan se igennem med, er grundlaget til hvorfor i behandler jeres kunder så ringe. Denne behandling er ikke bare på grund at i ved at i har et monopol over markedet, men nærmere fordi at i vil træde på befolkningen og tage deres penge på grund af at "systemet lige pludseligt ikke fungere". Et system som dette burde ikke have så mange fejl, og jeg håber inderligt at i forstår, at ved at blive ved med at gøre grin af jeres kunder, ophøre monopol spillet hurtigt. Svært at forstå, hvis det ikke opleves.
[Edit]
Det virker nu, tak-
så få da forhelvede styr på det
har forsøgt at få bestilt det skide ungdomskort længe.... men ka bar ik få lov til at ændre den skide slutperiode! gider ik betale så meget, for noget jeg ik skal bruge!!!! få styr på det, nogle personer er ligesom afhængige af det