Jeg har brugt Ubivox i et par år og har…
Jeg har brugt Ubivox i et par år og har været rigtig glad for både support og brugerflade. Jeg er glad for at alt er på dansk og har anbefalet Ubivox flere gange.
Your Newsletter Company
Søtorvet 5, 1371, København K, Danmark
Jeg må om nogen være kvalificeret til at vurdere Ubivox' evne til at sende mails. Jeg har nemlig selv forsøgt mig med at lave mit eget email afsendelsessystem til en webshop. Lad mig slå fast med det samme: Det er ikke nemt!
Nu har jeg brugt Ubivox til at afsende mails i et stykke tid. Vores tidligere udbyder havde problemer med at levere mails til en af verdens største webmail udbydere. Vi kontaktede Ubivox med vores problemstilling og fik ekstrem hurtig og kyndig vejledning samt løst vores problem.
Kan varmt anbefale dem til at sørge for at dine mails lander i indbakken.
Jeg arbejder professionelt med nyhedsbreve, og har her igennem arbejdet med Ubivox i 7 år. Det er hands down det nemmeste nyhedsbrevssystem at bruge. Og et godt nyhedsbrev er det der kommer ud af døren ;-) Der er desuden alle de features der skal være for at lave effektiv emailmarkedsføring, og det er nemt at arbejde i.
Varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Ubivox
Jeg kan varmt anbefale Ubivox.
Jeg har brugt det til at sende nyhedsbreve på mit tidligere arbejde og deres system er ekstremt brugervenligt, uanset hvad dine forudsætninger er.
Du bliver båret igennem systemet og hvis du har det mindste problem så er deres support virkelig gode til at hjælpe og forklare dig hvad du skal gøre. De lytter, har tålmodighed og er gode til at forklare tingene på en simpel måde.
Man sparer tid og penge samtidig med at man får det bedste produkt.
Tak for det Ubivox!

Besvarelse fra Ubivox
Observere på min konto at de har trukket min faktura i euro i stedet for danske kroner så de har hævet 2400 kr i stedet for 318 kr som abonnementet koster og den fremsendte faktura siger dvs de har trukket omkring 10000kr fra min konto som de ikke er berettiget til over de 5 mrd jeg har været kunde hos dem.
Jeg har gentagende gange forsøgt at få fat i deres regnskab både via mail og telefon, men intet sker der jeg bliver bare mødt af vi kan få dem til at ringe til dig, men der sker intet.
Nu har jeg været nødt til at få mit kort spæret og gøre indsigelse mod visa.
Deres system er som sådan ok at bruge, alt andet er rent til grin
Kan bestemt ikke anbefales.

Besvarelse fra Ubivox
Det er totalt urimeligt at man ikke kan få telefonisk hjælp til at komme i gang med bruge systemet. - Man forventer at potentielle kunder selv er i stand til at læse en masse tekniske ting og se videoklip, som går så hurtigt, at det ikke er muligt at få noget særligt ud af dem.
Dybt skuffet!
Havde hørt så meget positivt om Ubivox, men det må være erfaringer fra før de droppede deres telefonservice.

Besvarelse fra Ubivox
Jeg har i en periode brugt Ubivox i min virksomhed, og jeg syntes egentlig at selve brugerfladen i servicesen er inturitiv og nem at gå til. Det er forholdsvis nemt at sætte pæne nyhedsbreve op og holde styr på modtagerne.
Men - når problemer opstår - så er man på den - Desværre er supporten hos Ubivox utrolig ringe / ikke eksisterende, hvorfor jeg ikke kan give mere end 3 stjerner for et ellers godt produkt.
God service og fremragende produkt.
Alle pengene værd, det eneste minus er at de mangler virkelig et telefon nr at ringe til, da jeg ikke er den store fan af ZenDesk.
Men så er det godt der er twitter.
Ubivox er et værktøj til at designe, skrive og udsende nyhedsbreve for virksomheder, organisationer og foreninger.
Ubivox indsamler statistik på dine forsendelser, sørger for at du undgår spamfiltre og bounces, administrerer dine fra/tilmeldinger af abonnenter, simpelthen alt hvad man har behov for, for at levere kvalitetsnyhedsbreve til sine modtagere.
Det er et online software værktøj, dvs. du behøver ikke installere software på din computer og Ubivox kan administreres fra alle computere med Internet-adgang og en tidsvarende webbrowser.
Har prøvet det (gratis) i 10 dage og jeg må sige jeg er dybt imponeret.
Programmet/onlinesystemet er utrolig nemt at bruge, massere af gode muligheder og funktioner.
Statistikmodulet er virkelig gennemført, man kan se præcis hvad der giver gode resultater og hvor man skal sætte ind henne for at optimere sit nyhedsbrev. Prisen er god og supporten ligeså! De er samarbejdsvillige og yder det optimale over for deres kunder, specielt prisen taget i betragtning.
Bottomline: kan klart anbefales!
Skiftede fra en større global udbyder af mailsystemer til Ubivox. Har ikke fortrudt, deres service niveau, priser og løsning er uden tvivl den bedste på markedet. Det er ikke en forkromet løsning, men den dur, og den er nem at sætte op, den har stærke statistik værktøjer. Jeg er super tilfreds.