1. Online-marketingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Resultatorienteret Internet

2,3

Under middel

0 ud af 5 stjerner

0 ud af 5 stjerner. Tidligere ratings beskriver næsten alle at Peytz & Co er "Søde, venlig og imødekommende" der er ikke så meget om kompetencer og afsluttede projekter til aftalt tid + budget. Er derfor virkelig overrasket over i ComputerWorld den 13/4-2022 at læse at Peytz & Co er dem der laver 3w.Boligsiden.dk. Boligsiden, som jo har højtid i og omkring Påske har på ingen måde virket optimalt på snart 3. uge. Tror ikke en eneste regel i "IT-projekter for Dummies" er fulgt i dette eksempel. Det kan selvfølgelig bero på en fuldstændig inkompetent ledelse hos Boligsiden samt en eklatant dårlig kravspecifikation - men uanset hvad så kan Peytz & Co ikke sige sig fri for ansvar, manglende rådgivning og overambisiøse forventninger. Ville som minimum have forventet test samt mulighed for at rulle fejlslået projekt tilbage.

19. april 2022

Hjælpsomme og dygtige

Medarbejderne hos Peytz & Co er meget hjælpsomme og dygtige. De er altid klar til at give gode råd og god vejledning. Vi er glade for vores nye hjemmeside.

2. januar 2018

Godt og tæt samarbejde

Vi har et tæt og godt samarbejde med flere afdelinger i Peytz & Co og vores projekter har både fuld fokus, sense of detail og fremdrift fra udvalgte kompetente medspillere fra vores Peytz team. De holder vores aftaler og vi er vældigt godt tilfredse.

B&O PLAY

20. december 2017

Ny hjemmeside samt it sparring.

Vi har haft et fantastisk samarbejde med teamet hos Peytz & Co igennem hele forløbet med vores nye hjemmeside. Fra oplæg, over budget til projektstyring under processen, alt er forløbet perfekt og med et meget tilfredstillende resultat ! En hjemmeside vi er glade for og stolte af.

Peter Andersen
CEO
Renz A/S

20. december 2017

Full service bureau med højt fagligt niveau

Jeg kan varmt anbefale Peytz & Co. Vi har været kunde hos dem på forskellige online projekter siden 2012, og har haft en godt og konstruktivt samarbejde. Peytz er et udviklingshus med mange kompetencer og høj faglig niveau, som dækker det meste, som man forventer af et full service bureau. Bedste bureau jeg har arbejdet med i min karriere.