Deres eazzy madrasser er virkelig noget billig skidt. Det holder bestemt ikke , at man følger man ligger køling. Vi var ved at død af varme. Købt for nogle år tilbage og er idag smidt på LOSSEPLADSEN... Se mere
noget af det dummeste jeg har oplevet sikkert total uden samvittighed , sender regninger - længe efter returnering til returadressen i D.K simpel container i Sydhavnen ubemandet. har tilsendt a... Se mere
Købte en eller anden damp moppe efter at have set deres reklame - som i øvrigt virker elendigt! Modtager pludselig en regning med inkasso varsel - indbetaler langt mere end det påkrævede måned... Se mere
Svindel og humbug 🚫🚫🚫🚫 Pasp på, pas på, pas på !!!! ❌❌❌❌ Læs andres anmeldelser inden i foretager køb !!!! Deres produkter kan ikke leve op til hvad de lover og samtidig kommer man... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.
Tvins butik Fisketorvet dårlig service " pas på at købe hos Tvins
Jeg købte en Nicer Dicer til min kone som var en gave, min kone åbnede æsken for at se gaven, men det var ikke noget for hende så jeg kørte tilbage til fisketorvet for at få mine penge retur, det kunne jeg ikke da emballagen var brudt, det stod på kvitteringen, men det oplyste de ikke ved købet, de påstod de ikke kunne sælge det igen fordi æsken havde været åben, og man jo bare kunne se på deres vare i butikken, dette gælder også hvis man køber over nettet, så min anbefaling vil være køb aldrig noget hos dem
Bo Christiansen
Meget meget dårligt
Jeg bestilte varer D. 3/8 og har den 22/8 stadig ikke modtaget noget - dog var pengene trukket på min konto..
Jeg sender en mail om at de gerne må annullere min ordre, samt krediterer beløbet. Får svar om at pakken har været forsøgt afleveret, et tidsrum hvor både min mand og jeg var hjemme, og ingen seddel i postkassen! Ringer ind og får en sur svensker i røret, som fortæller mig at der går 20 dage, og at problemet er mit eget, da jeg ikke har været hjemme eller hentet pakken!
Nu afventer jeg hele beløbet inkl. Fragt retur!
MEGET useriøst firma!!!!!!
STOP STOP - gør det ikke
i deres tv reklamer henvises til Tvins butikken inde på Fisketorvet - hvor deres produkter kan ses og afprøves. det holder bare ikke..... vi kunne ikke få afprøvet deres Xhose haveslange - for at se kvaliteten og om den virkelig er så god som i reklamen. det var ikke muligt at gøre i butikken da deres vandhane ikke havde de mål til at sætte haveslangen på, og når man ringer ind til Tvins.dk i kundeservice - er de totalt ligeglad med at deres reklame ikke lever op til god markedsføring - og gider ikke engang at give den besked videre for at det kan blive rettet. skriv en mail siger de ! man kan ikke blive viderestillet til nogen - de er et lille firma, bliver der sagt. Med den besked vil jeg overhovedet ikke handle med dem - hverken i butikken eller via nettet.... de er jo totalt ligeglade med os forbrugere....
Intet problem!
Bestiller en vare ved tvins om fredagen. Får ikke umiddelbart oplyst en leveringsdato, men tager derfor kontakt til kundeservice pr. mail, som svarer efter 50 minutter og siger at de har en forventning om 5 til 10 hverdage, men jeg har den nok allerede næste uge. Om tirsdagen kom der en bil med min pakke og ringede på døren!
Det var sgu da fedt! :-)
dårlig kvalitet
Var på fisketorvet for se produkter.
Det var en rigtig skuffende oplevelse.
Det er bras det meste. Kan få bedre produkter i tiger.
FlavorStone Deluxe Grande sættet...
Jeg havde længe gået og overvejet om jeg skulle købe dette pandesæt, havde set adskillige reklamer for det, tjekket på internettet omkring dem, set videoer på YouTube og besluttede mig endelig for at købe det...
Bestilte sættet den 27/10, bestilte en Grillpande og en lille kasserolle ekstra, fik købet over Klarna og ventede nu på at sættet skulle ankomme, tirsdag eller onsdag under aftensmaden, ringede det på døren, jeg havde fuldstændig glemt alt om sættet og min kæreste gik ud og åbnede og modtog sættet uden problemer...
Det eneste lille minus man kan sige, er at kasserollerne kan jeg desværre ikke bruge da de er for små til mit komfur, men de har fået et godt hjem nu, så alt er trods alt godt :o)
Alt i alt en positiv oplevelse med Tvins og vil gerne handle med dem igen, hvis de får noget jeg kan bruge, kan absolut anbefale FlavorStone sættet, det er virkelig godt :oD
fup fup fup
Jeg havde bestilt nicer dizer til 599 kr. hvorefter jeg kiggede på min bankkonto og så at der var blevet hævet 999 kr. Så ringer jeg derind så siger de at jeg har bestilt to holdere. Det har jeg slet ikke gjort. Jeg vidste ikke engang at man kunne gøre det !!!! total fup lort. Vanvittigt at bare trække 400 kr. ekstra uden man ved det!!! burde meldes til politiet. YDERST FRÆKT !!!
Fup-produkt
Jeg og en anden var fælles om at købe Fix It Pro-pakken som skulle kunne fjerne ridser fra billakken. Det virker overhovedet ikke, så de 399 kr. er fuldstændig spildt. Ikke særlig fedt, når man tænker på, at de i reklamen lover, at de testpersoner, de viser, prøver produktet for første gang, og hvor det for dem virker helt uovertruffent. Det er altså falsk markedsføring, og er sådan noget ikke ulovligt i Danmark?
Helt igennem dårlig oplevelse!
Rigtig godt tilfreds...
Har købt en Swirvel Sweeper hos dem og den kom efter to uger som lovet.
Har nu købt en H2O MOP X5.
Den kom efter kun 3 dage.
Den er nem at bruge og virker som lovet i reklamen.
Eneste minus er at nylonbørsten åbenbart ikke rigtig kan tåle dampen,den bliver blød som en opvaskebørste efter 'en gang i brug.
Og så skal man passe på skaftet,det bøjer nemt,men hvis man bruger den blå klud sker det ikke.
Den er super god til vægge, toilet, vask mm.
Er som sagt rigtig godt tilfreds.
Fin oplevelse
Jeg bestilte et sæt Aire Bra Deluxe d. 13/3. I går, d. 16/3 lå pakkesedlen i min postkasse, og jeg har netop hentet min vare.
Der var fin mailservice med både ordrebekræftelse og afsendingsmeddelelse, med et tracking-nummer hvor jeg kunne følge min pakke.
Eneste minus ved oplevelsen var den høje forsendelsespris på 100 kr.
Derudover havde jeg en god oplevelse med at handle ved tvins.dk.
Min kæreste bestilte en pakke i begyndelsen af Oktober. I midten af november var den stadig ikke dukket op. Jeg ringer for hende og får en sur mokke i telefonen som siger at den er leveret d. 7/11, hvorefter røret bliver lagt på. Jeg ringer op igen og får en anden i telefonen der er noget mere samarbejdsvillig og lover at undersøge sagen. 3 uger senere har vi satdig intet hørt. Pakken er blevet faktureret på min kærestes konto. Jeg ringer igen, og får at vide at de har fået underskrift fra en på adressen d. 7/11 kl 1815 for modtagelse af pakken. Det er bare ikke nogen hos os. For at gøre en lang historie lidt kortere så sendte vi kopi af vores undersktifter til dem for at dokumentere at vi ikke havde kvitteret for pakken og efter 3 uger ingen svar. Jeg rykker igen og får at vide at det er falsk undereskrift og at jeg skal anmelde det??? Jeg skriver tilbage at det må da være deres problem ikke mit og sådan kører det frem og tilbage hvor de skriver den ene frækhed efter den anden. Til sidst lykkes det mig at få et trace nummer til deres fragt firma BRING hvori der gud hjælpe mig står at pakken er leveret i Kolding, 200 km fra hvor vi bor. Ikke bare er TVINS en flok slyngler der bare holder dig hen med snak. De har osse et fragt firma som ikke aner hvor i landet de afleverer pakkerne.
Da jeg gør dem opmærksom på at det er dem der har et problem og ikke mig, får jeg den flabede besked at og jeg citerer "Jeg gör det meget simpelt, hvis vi ikke får ind en politianmeldelse så kommer du til at står for denne pakke Med venlig hilsen Frank Dubré" citat slut.
Jeg skriver tilbage at det eneste jeg kan anmelde er trusler og forsøg på bedrageri fra TVINS og svaret er citat "Det er helt iorden, husk nu og få det hele med når du anmelder os. Med venlig hilsen Frank Dubré" citat slut. De er fuldstændig ligeglade med dårlig omtale eller politianmeldelser eller ombudsmanden for den sags skyld. Totalt skruppelløse.
Så derfor, Hold jer langt væk fra dette svindel firma
ANER ikke hvem de er og får til trods for dette sms!!
De sender sms via reklame -uden jeg har samtykke ift. dette!!
Har en gang før afmeldt sms fra dem, - ved at ringe til dem og igen i dag har de sendt mig sms!!
Det er sQu ikke okay!!
useriøs firma
Tvins er et meget useriøst firma, hold dig langt væk, selv om du har betalt for nogle varer som ikke er noget værd, bliver de ved med at opkræve penge og truer med RKI m.m.
Tvins???
Tvins levere god underholdning, varene dog hvor bliver de af?. Får du dem ikke, underholder de sig med at opkræve et fragtgebyr på 199 kr?
Jeg betaler ikke for noget jeg ikke modtog efter 14 dages venten. 199 kr er nu blevet, i deres øjne til 900 kr. Det betyder ingen ting 200-900 kr er det samme. Jeg betaler ikke for en så ringe service.
FOR DÅRLIGT!!
Jeg bestilte en vare hos jer d 2/10, der stod på jeres hjemmeside at den ville blive leveret inden for 5-7 dage. 1 uge efter har jeg intet modtaget. Jeg ringer til jeres kundeservice, og får fat i en ubehøvlet sur mokke, som kan fortælle mig at varen er i restordre og vil komme på lager igen i uge 43, "og iøvrigt kan jeg jo bare afbestille ordren, hvis ikke jeg er tilfreds med ventetiden" siger hun "så venligt"...
Jeg venter til uge 43, og ingen tegn på varen. Jeg mailer kundeservice, og får svar 1 uge!!! efter, at den er i restordre og vil blive leveret inden for 10-15 dage, altså IKKE uge 43, som jeg først var blevet lovet.
Nu har jeg ventet 1 måned på varen, og forventer den i min postkasse allersenest i løbet af næste uge 45, ellers giver jeg sgu op!
Aldrig har jeg oplevet ringere service, og jeg vil absolut ALDRIG handle eller anbefale nogle at handle igennem jer igen!
Helt okay service indtil videre
Ringede og fik dem til at sende H2Omop x5 og den kom 3 dage senere med et bud (måske skulle de bare bruge PostDanmark ) så kan man spare den dyre 200 kr transport
Selve moppen er ok det eneste minus er selve stangen er bange for at den knækker...lav den i jern eller noget stærkere materiale
Den renser som man ser på tv og man spare tid og kræfter ved at bruge den. Og man gør rent på steder man normalt ikke tænker på. Gik og overvejede at købe black and decker som man kan købe men. Valgte denne da den havde flere valgmuligheder og mere tilbehør.
Så indtil videre er neg tilfreds
Ventetid, ventetid ... ...
Leveringstiden var 11 hverdage selvom der bliver oplyst 5 hverdage på deres hjemmeside. Jeg kontaktede kundeservice, som svarede indenfor 24 timer, at leveringstiden er 5-10 hverdage, hvilket ikke stemmer overens med deres betingelser.. De trak betalingen på Dankortet allerede dagen efter bestilling, og det tager ikke 10 dage at få en pakke fra Sverige til Danmark.. Hvis den da er sendt fra Sverige - der er en KBH C adresse på pakken for Tvins.dk.
Produktet virker ok, men er noget skuffet over byggekvaliteten (H2O Mop X5).
Fragtprisen er nok også lige i overkanten. 200 kr. for en pakke der vejer 4,2kg og som først kan være fremme efter 10 hverdage... Post DK tager 80 kr. for samme pakke, og har den fremme i løbet af 1-2 hverdage. Bring er endda billigere end Post Danmark, så fragtprisen er helt skør.
Nogen lunde tilfreds..
Vi har købt noget hos tvins og det er vi meget tilfreds med har ingen problemmer haft der. Men har skrevet en mail til dem, for snart 2 mdr siden hvilket de ikke har svaret på, så vil sige de er svære at komme i kontakt med, det er et stort minus, men ellers har vi været tilfreds med vores vare..
Min mor fik en regning på 199,-
Min mor fik en regning fra dem. Et returkrav for en ikke afhentet pakke. Og det eneste hun havde gjort var at kigge inde på deres hjemmeside.
Hun er førtidspensionist og er næsten altid hjemme. Postdanmark har ikke efterladt nogen pakkeseddel.
Jeg skriver til dem på en ikke særlig pæn måde at hun ikke har tænkt sig at betale dem, de skrev ikke hendes navn eller adresse rigtige(utroligt at vi modtog brevet overhovedet). Og at de kan ringe til hende hvis de vil snakke med hende om det (da de sikkert også har nummeret, IKKE!). Men at de skal skrive til mig, hvis der ellers er noget. Jeg får en besked at der vil gå senest 3 dage før jeg får svar fra kundeservice. Senere på dagen får jeg svar: Hej.
Inger kan selv ringe til os! (min mors navn er Inge)
For det förste er det meget märkelig at hun ikke har bestilt noget hos idet vi har heneds CPR NUMMER?
om du ikke har beatilt noget. må hun politi anmelde bestillingen!
Venlig Hilsen TVINS!
Det vælger vi at gøre. Politiet siger at de ikke vil gøre noget, da de i forevejen får ret mange anmeldelser omkring tvins. Og siger at vi heller ikke skal gøre noget ved det.
en 2 uger senere.. Uden at vi har skrevet til dem..
Skriver de:
Hej,
Vi beklager, men vi har telefon nummer, adr og alt!
Hvis ikke hun har bestilt må hun politi anmelde dette.
Regningen skal betales.
Venlig Hilsen Tvins Kundeservice
Det er nu over et år siden og vi har ikke hørt fra dem siden.
Mit råd er: stå fast og lad være med at betale nogen regning fra dem, hvis der ligepludselig dumper en regning ind af brevsprækken..
Ingen tager tlf . . .
Hver gang jeg ringede til kundeservice, blev røret smidt på, men jeg gav ikke op.
Foregav at ville købe en vare, og fik endelig en medarbejder i røret på den anden side af øresund. Han ville stille mig igennem til kundeservice, men som han påpegede, jeg skulle bare have tålmådighed. Jeg ventede og røret blev endnu engang smidt på. Havde nu brugt 20 min på at komme igennem. Ringede igen til salgs.nr og fik en kvinde i røret, hun var derimod behjælpelig vedr. mit simple faktura spørgsmål.
Husk på,' at ved faktura spørgsmål skal der ringes til kundeservice og ikke til salg. Var på intet tidspunkt i telefon-kø.