Tvins Anmeldelser 180

1,1

Deres eazzy madrasser er virkelig noget billig skidt. Det holder bestemt ikke , at man følger man ligger køling. Vi var ved at død af varme. Købt for nogle år tilbage og er idag smidt på LOSSEPLADSEN... Se mere

noget af det dummeste jeg har oplevet sikkert total uden samvittighed , sender regninger - længe efter returnering til returadressen i D.K simpel container i Sydhavnen ubemandet. har tilsendt a... Se mere

Købte en eller anden damp moppe efter at have set deres reklame - som i øvrigt virker elendigt! Modtager pludselig en regning med inkasso varsel - indbetaler langt mere end det påkrævede måned... Se mere

Svindel og humbug 🚫🚫🚫🚫 Pasp på, pas på, pas på !!!! ❌❌❌❌ Læs andres anmeldelser inden i foretager køb !!!! Deres produkter kan ikke leve op til hvad de lover og samtidig kommer man... Se mere

1. Apotek
  2. Hvidevareforretning
  3. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.

1,1

Dårlig

Møg firma

Hvis man vil opleve dårlig service skal man prøve Tvins, det er dog det værste jeg har været ude for nogensinde.
De skriver hele tiden de kontakter mig, men hører ikke noget.

Har nu opgivet, - med det løfte til mig selv, ALDRIG mere Tvins

13. juli 2016

De snyder med alle deres reklamer

Ingen burde købe fra tvins, uanset hvad de overvejer at købe fra dem så find det et andet sted!!.. Det er ikke rigtige folk i nogle af deres reklamer, hvilket er ret tydeligt at se, både med deres værter som skal sælge produktet og de folk som påstår at produkterne har "ændret deres liv"..... Ikke nok med det så bruger de falske navne som de kalder for deres "experter", hvis man søger efter nogle af de folk som de kalder deres experter, så kommer der intet frem om dem, ellers kun helt andre mennesker end personen fra reklamen? Så kort sagt lyver tvins om alting både deres produkter og deres sælgere, de yder ingen service når man først klager også selvom man har sin købsret og kan returnere vil de ikke tage imod, fordi der jo ikke er noget galt med deres produkter... Tvins er det sted man altid har været nervøs for at handle hos(fordi det mindede om at handle hos en hjemmeside fra usikkert land), fordi man ikke vidste om det nu gik galt, og det gør det så hos dem selvom de har fine tv reklamer og prøver at lyve jer alle lige op i ansigtet!! Min mening så burde tvins blive lukket, man kan ikke lyve om en hel virksomhed og alle dens produkter samt alle "sælgere" er skuespillere betalt for at stå og lyve, det kan sgu ikke passe sådan en gang svindel har plads på 3 danske tv kanaler hver dag, for at tage röven på os uden der sker noget ved det!!!.....

30. juni 2016

Købte Cerafit® Fusion sæt 3 panner

købte Cerafit® Fusion sæt 3 panner 20", 24" og 28"
ja har gjort som der står man skal inden man starter at bruge dem og gør dem ren lige efter og tørre dem af.
og 20" og 28" de er stadig fine og flotte.

men 24" den har miste det hvide flere steder og misfarvet i bunden.

og jeg har skrevet til Tvins, som kun bli´r ved hvad har du vasket dem op i og hvordan opbevarer du dem og har du gjort dette og ja du har nok gjort noget forkert.
selv når man siger hvordan kan 1 panne være sådan ud af 3 panner når alle er brugt lige meget.
men man kan ikke får noget ud af snakke med TVINS de er ligeglade med kunder de skal bare sælge og derefter skider de på kunderne.

Kan sige jeg har købt nogen Cerafit® panner til kun 300-400 kr og de holder bedre og er faktisk bedre end TVINS

så hvis man vil have Cerafit® så køb andre steder og køb gerne billigere de er bedre.
FØJ TVINS STINKER

21. juni 2016

Ingen problemer her

Jeg var meget betænkelig ved at købe hos Tvins på baggrund af de mange dårlige anmeldelser. Men vi skulle bruge en 5 minute shaper til gave, og andre webshops, hvor vi kunne finde en lignende "maskine" så det ud til at være efterligninger. Så vi tog chancen.

Vi er ikke stødt ind i ét eneste problem. Bestilling og betaling var ret nemt. Pakken kom ganske få dage efter til den rigtige adresse (langt ude på bøhlandet), og maskinen er i brug og virker solid og god.

Så vi har altså ingen klager over Tvins.

19. juni 2016

ADVARSEL.. ADVARSEL..!..

Har købt FLAVORSTONE PANDER..
Jeg bruger mine nye pander, som ifølge reklamerne, kan tåle VIRKELIG meget.. Bunsenbrænder mm.. HMM...

ALLERFØRSTE gang jeg bruger den lille af panderne, bliver den ultra-ulækker OG MISFARVET.. Jeg har stegt fire små pølser, og jeg har vasket panden af omgående efter brug..

Jeg skriver til Tvins for at reklamere over, at de ikke informerer om, at panderne ligner "andenrangsMØG" ( andre tegn kan ikke bruges, sorry) og tager farve efter første brug..!.. Iøvrigt bliver panderne MEGET ridsede, selv om jeg kun har brugt træredskaber på dem...
Svaret fra Tvins:
end nødvendigt. Det er imidlertid normalt, at der vil ske en misfarvning med tiden. Hvor meget farven vil ændre sig eller hvornår afhænger af, hvor
ofte panden bliver brugt, og vad den bliver brugt til. Det vil ikke påvirke pandens stegefunktion

Overflødiske ridser kan forekomme på stegepanderne, men det er ikke noget der går ud over varmefordelningen eller stegeningen.

Sermin Sirim"

Så bliver jeg spurgt, hvordan jeg har gjort panden ren, hvor ofte og med hvad...!!!!!!!!!.. Øeh vand og opvaskemiddel.. Tror han det er stålbørste og syre?..

Nå, da der ikke er noget at komme efter der, får jeg en ikke mindre end slatten besked tilbage:

Tvins: "Reklamations avdelingen anser at det er normalt slitage på panden og kan derfor ikke imødese eller håndtere dette som en reklamation.

Sermin Sirim"

Mig:.. "HVAD mener du med "almindelig slitage"?????
Det er ..FØRSTE ..GANG ..PANDEN ..ER ..I ..BRUG..!!!!

Tvins: "Bemærk, at den hvide farve holder sig bedre, hvis rengøring af panden sker straks efter brug, og man ikke lader maden ligge på panden længere

Dette er alm. slidtage om man så har brygt den 1 gange eller flere gange.

Sermin Sirim"

Endnu en gang får jeg et dårligt standardsvar..
Jeg giver op.. !..
Det er nyttesløst, at prøve at tale nogen til fornuft.

TVINS VIL IKKE STÅ TIL REGNSKAB FOR DERES ELENDIGE PRODUKTER..

Jeg kan kun sige, at hvis I ikke vil have ulækre udseende pander, så HOLD JER FRA FLAVORSTONE...

Jeg handler AAAALLLDDRRIIGGG mere hos Tvins.. De er et kæmpe fupnummer, og vil ikke tage ansvaret for deres elendige varer..

6. marts 2016

Søde ansatte og fornuftige regler

hej...
Så lige alle de meget urealistisk og negative kommentar igennem, så ville også komme med min oplevelse i Tvins.
Jeg tog ind på Fisketorvet for at kikke på en 5 min shaper og en H2Ox 5+ moppe. Blev taget imod af to glade og smilende piger hvor den ene straks kom ned og spurgte hvad jeg kikkede efter. Hun var meget sød og forklarede mig længe om moppen og viste mig hvordan den virkede og fik lov til at prøve den.... I forhold til TV reklamen talte hun den ned på jorden og forklarede helt konkret hvad man kunne med den. Blandt andet at man skulle kalke den af og starte maskinen på det laveste.. Hun forklarede videre at man ikke måtte prøve den. Dette viste jeg da allerede godt eftersom der ikke er samme regler for fjern handel som der er i butikken... (har selv stået i Elgiganten og der gælder de samme regler).....
Ende med at købe en moppe og ekstra klude og har ikke et sekund fortrudt det! supper godt produkt til prisen som kan præcis det ekspedient sagde den kunne!!

Så mit råd er: Tag ind på fisketorvet og tag en snak med dem og få vist produkterne! Og sæt jer ind i reglerne om reklamations ret og fjern handel..... Så er i godt på vej :)

19. februar 2016

dårlig/ubehøvlet service

Mig og min kæreste kørte ind og købte en wonder core 2 inde på fiske torvet (vi kommer fra falster) vi samler den, og finder ud af at der mangler en fjeder, jeg ringer derfor derind samme dag og får afvide at chefen er der i morgen, jeg ringer dagen efter, men først efter 3 gang får jeg fat på hende! ! Det første hun siger til mig er: jeg har ikke tid til at snakke med dig da vi har fået vare!! Jeg ringer når jeg har tid! Jeg sagde til hende, at det var godt nok den dårligste service jeg nogensinde har fået og jeg blev meget sur på hende!! Det hjalp i sidste ende, endelig ringer hun, og siger at de nok snart skal få sendt en fjeder afsted!!! Jeg sætter aldrig mine fødder i den butik igen!!

11. februar 2016

Elendigt - de reagerer ikke på reklamationer.

Har købt de så omtalte cerafit fusion stegepander. Og det er noget af det værste man kan købe for penge. De virker fine de første par gange. Men så får de pludselig små ridser i det hvide, selvom der ikke engang er brugt metal på dem. Og nu er den ene pande helt ødelagt, ALT brænder fast på den, og kan IKKE vaskes af igen.

Henvender os til tvins via deres udfyldningsskemaer på hjemme siden. Men efter ikke at have hørt fra dem i et par mdr. Laver vi en ny henvendelse. Og det er også et par mdr siden nu. Og har endnu ikke fået nogen respons fra dem!
Altså- må de jo være ligeglade med os utilfredse kunder. Og jeg ved vi ikke er de eneste der har oplevet ovenstående.

16. januar 2016

Rigtig dårlig forretning med dårlige produkter og ubegavede medarbejdere!

De sløveste medarbejder som ikke har forstand på andet end at sidde på deres telefoner. Man skal hive dem frem for at kunne stille spørgsmål. Man er ikke velkommen i forretningen, og ikke nok information om man ikke har prøvedage på H2O moppen. Værre end alt er at når man så står ved kassen, bliver alt gjort så uprofessionelt i revne poser, og udover dette skal man igen vente på de lige får tjekket de sociale medier inden de scanner ens varer. En omgang hø. ALDRIG handel med dem. FUP FIRMA

7. januar 2016

Dårlig service

Jeg fik sidste år til jul cerafit gold sættet i julegave, jeg var i starten meget glad for produktet,men så begyndte de at blive dårligere. Jeg har overholdt alt hvad der står om behandling. Jeg kontakter derefter kundeservice, da der er to års garanti. Panderne er meget skræve og jeg kan ikke stege på dem. Kundeservice var slet ikke til at snakke med. De blev ved med at sige, at panderne godt måtte blive lidt skræve, men min pander kan jeg ikke bruge mere. De har overhovedet ikke ville se panderne. Jeg handler aldrig mere hos Tvins.

29. december 2015

Service kan ikke beskrives med ord...og ikke på den gode måde!!

En ting kan siges om dette firma, de skulle meldes til Forbrugerrådet - jeg har aldrig mødt så dårlig og nedvurderende service, jeg ville nødigt være ansat I dette firma og skulle lyve overfor kunder dag ind og dag ud.
Vi købte deres H2O MOP X5 + ekstra mundstykker til en værdi af 1500 DKK - denne maskine er det værste stykke elektronik, selv kineserne ville grine af dette produkt , kan ikke 10% af hvad reklamen annoncerer.
Da jeg var oppe i forretningen på fisketorvet for at købe den fik jeg at vide af den ansatte (som jeg selv skulle kalde hen da hun og hendes kollega havde travlt på deres mobiletelefoner) at jeg kunne returnere den hvis jeg ikke syntes om dem (lige som I reklamen), da jeg så tog tilbage til forretningen 2 dage senere fik jeg at vide at den ikke kan returneres da Tvins online og forretningerne er 2 individuele firmaer og de samme regler gælder ikke, som jeg fik at vide fra butikchefen (jeg vil ikke nævne nogen navne) kunne jeg bare åbne mine øjne og læse skiltningen eller kvitteringen, det har hun så ret I hvis hendes ansatte ikke fortalte en anden historie ved købet.
Jeg bad om at snakke med en ansvarlig fra hovedkontoret det var I Sverige og de telefonnumre jeg fik var ikke gældende, nogen prøver måske at skjule sig!
Kort og godt ville jeg sige at dette skulle være en sag for Morten Spiegelhauer og TV2, jeg arbejder selv i servicebranchen, den måde de yder service hos Tvins får mig til at blive fysisk dårlig!
Et godt råd til læserne, KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA!!!

21. december 2015

Dårlig og langsommelig bytteservice og useriøst firma.

Har købt et produkt som jeg ikke var tilfreds med. Jeg får tilsendt en returlabel, og sender varen retur. Jeg kan se på trackingnummeret at Tvins har modtaget min pakke. Da jeg ikke har hørt noget 3 dage efter de har modtaget returpakken, kontakter jeg Tvins og får af vide at jeg vil blive kontaktet om 2 dage. 1 uge efter at de har modtaget pakken ringer jeg igen og får så AF VIDE AT EN RUTURHÅNDTERING VIL TAGE 3 UGER . Hold da kæft hvor må de være langsomme. I forløbet har jeg sendt flere mails. Men det er ikke mange mails man får svar på
Det er ikke et firma jeg vil handle med mere. ET RIGTIGT SKODFIRMA. Det er utroligt at et firma der bruger så mange reklamekroner på TV-reklamer ikke har en bedre kunde- samt handels politik. Jeg siger FØJ FOR POKKER.

16. november 2015

Lad være at købe i Tvins butikker!

Jeg troede at jeg var særlig klog og købte en H2O Mop X5 plus diverse ekstra tilbehør i butikken på Fisketorvet. Så kunne jeg jo komme i gang med rengøringen med det samme!
Samme dag afprøvede jeg produktets forskellige funktioner og måtte konstatere, at moppen godt nok fordeler masser af damp i huset, men er helt håbløs til at gøre rent. Derudover fik jeg ondt i ryggen nærmest med det samme, og det undrede mig, idet jeg ikke har rygproblemer. Det skyldes muligvis, at produktet kun er tiltænkt personer, som er under 1.65 - jeg er 1.73 cm og her går det hurtigt galt! Sidst, men ikke mindst, kunne kluden til rengøring af spejle/vinduer slet ikke fastgøres det rigtige tilbehør.
Med andre ord: varen skulle returneres. Og her fandt jeg så ud af, at deres 30 dages returret IKKE gælder for varer købt i butikken.
Så jeg har lige smidt DKK 1347.00 ud af vinduet!

Mit råd til jer er: Hvis I absolut vil købe Tvins produkter, så gør det via websitet - her har I trods alt mulighed for at returnere nytteløse produkter!
PS: Ekspeditricen i selve butikken var meget venlig og hjælpsom. Hun kan bare ikke gøre noget, idet hun skal følge ordre. Og det er helt i orden.

1. november 2015

Svindel og humbug

Bestiller vare hos Tvins, og får mail om leveringstidspunkt, men hører så ikke mere i lang tid. Rykker for at få at vide, hvornår den bliver leveret, men stadig intet svar. Skriver en mail og annullerer ordren, iflg købeloven, og dagen efter bliver der hævet penge på min konto.... og får en mail om, at ordren er klar til at blive pakket.... Ringer til kundeservice, og de vil sende en returlabel..... Det har nu taget 4 dage og stadig ikke modtaget nogen label.
Jeg har før handlet med netbutikker, og det er første gang, at jeg har oplevet, at der er hævet penge, inden varen er afsendt.
Jeg vil kraftigt fraråde andre, at handle med Tvins, for det er da vist noget af et PLAT-FIRMA
De fortjener ikke engang den ene stjerne... der burde være minus foran

12. september 2015

Reklamation? Hvad er det..

Jeg har for 1 år siden købt cerafit gold sættet, var egentlig super glad for produktet,men ligeså stille blev de dårligere og dårligere. Jeg har overholdt alt hvad der står om behandling, der står den skal behandles 4 gange om måneden med madolie, jeg har de fleste mdr. Behandlet dem 3 gange, og nogle mdr 4 gange.. Så kontakter jeg kundeservice, da der er to års garanti, men fordi jeg indimellem har misset en omgang olie, er det ikke noget de kan gøre noget ved.. What tre?? Skrev så til dem at de burde skrive at det er MEGET vigtigt de 4 gange overholdes.. Og at jeg gerne ville vide hvor man kan klage,har ikke fået svar på det endnu.. Synes det er under alt kritik!!

11. juni 2015

Svindel og humbug

Jeg kan absolut ikke anbefale Shot for slim fra Tvins.
Jeg bestilte produktet en lørdag, men fortrød med det samme og sendte en mail, hvor jeg gjorde min fortrydelsesret gældende, og meddelte at de IKKE skulle sende noget til mig.

Jeg fik ikke svar på den mail, men mandag fik jeg en mail om, at produktet var sendt afsted til mig.

Jeg skrev straks en ny mail, hvor jeg gjorde opmærksom på min e-mail hvor jeg fortryder købet. Stadig ingen svar.

Der kom dog svar lidt senere, hvor jeg fik at vide, at der havde været sygdom blandt personalet, så de havde ikke set min mails. Men der var tilsyneladende ikke mere sygdom end de kunne sende produktet, der i øvrigt blev levere til en GLS-shop ret langt fra hvor jeg bor.

Da det ville koste mig 199 kr. ikke at afhente produktet valgte jeg at afhente det, og give det et forsøg.

Det virker ikke. Det er den dyreste juice jeg nogen sinde har købt.

Lad være med at bruge penge på det. Det var for godt til at være sandt, og det vidste jeg vel egentlig godt, men jeg synes det er under al kritik, at de kan få lov at reklamere som de gør på TV.

Jeg handler aldrig mere hos Tvins.

30. april 2015

God vare, meeen....

Jeg har bestilt deres produkt 5 minute shaper.
Jeg er rigtig glad for produktet, og kan mærke på min krop den virker som de siger i reklamen.

Meen...
Jeg skrev til dem hvor min vare blev af, da der gik længere tid end forventet. Jeg fik ikke noget ordenligt svar, og som en anden har skrevet her inde, så er det en automatisk mail. Blev lidt skuffet, men min vare kom få dage efter i god stand.

8. april 2015

Er dette din virksomhed?