Tvins Anmeldelser 180

1,1

Deres eazzy madrasser er virkelig noget billig skidt. Det holder bestemt ikke , at man følger man ligger køling. Vi var ved at død af varme. Købt for nogle år tilbage og er idag smidt på LOSSEPLADSEN... Se mere

noget af det dummeste jeg har oplevet sikkert total uden samvittighed , sender regninger - længe efter returnering til returadressen i D.K simpel container i Sydhavnen ubemandet. har tilsendt a... Se mere

Købte en eller anden damp moppe efter at have set deres reklame - som i øvrigt virker elendigt! Modtager pludselig en regning med inkasso varsel - indbetaler langt mere end det påkrævede måned... Se mere

Svindel og humbug 🚫🚫🚫🚫 Pasp på, pas på, pas på !!!! ❌❌❌❌ Læs andres anmeldelser inden i foretager køb !!!! Deres produkter kan ikke leve op til hvad de lover og samtidig kommer man... Se mere

1. Apotek
  2. Hvidevareforretning
  3. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.

1,1

Dårlig

Intet fungerer!

Jeg skulle bestille noget for min mor, men det skulle jeg aldrig have gjort.. For det første vil en bestilling ikke gå igennem hvis ikke de får ens fulde CPR-nummer.. Hvad pokker skal de dog have det for!?
For det andet kunne jeg kun vælge faktura eller delbetaling, og ikke at betale med kort, som de ellers skriver at man kan. For det tredje kunne jeg ikke skrive en anden leverings adresse, så før jeg fik set mig om er der lagt en ordre som bliver leveret til en adresse hvor ingen er hjemme, da jeg jo skal på arbejde.
Min mor ringede til dem for at få lavet leverings adressen om, men endte med at blive uvenner med deres ukompitente medarbejder, da dette "ikke kunne lade sig gøre".. What!? Hvilken planet er I fra.. Ikke et sted hvor der findes sund fornuft i hvert fald.
Til sidst gik han med til det, men han gjorde åbenlyst alting endnu mere kompliceret, da jeg senere modtager en mail hvor der er påført levering til et helt andet og fremmet postnummer..

Pakken er i dag blevet leveret til en OK tank som vi ikke aner hvor er henne.. De har ikke engang prøvet at levere den til adressen.. Vi handler ALDRIG hos tvins igen!

7. marts 2018

Bondefangeri!!!

Bondefangeri samt manglende overholdelse af Købelovens bestemmelser.

Den værste kundeservice (hvis man da kan tale om service), som jeg nogensinde har fået som kunde.

Produktet lever ikke op til det lovede, og vi kan derfor ikke bruge det. Kundeservice henviser mig til butikken, som nægter at hjælpe mig, og siger, at de intet har med tvins.com at gøre, selvom de sælger deres produkter, og hjemmesiden henviser til den fysiske butik.

Jeg bliver mistænkeliggjort som kunde, og får skudt i skoen, at der intet er i vejen med produktet, da det kun er mit personlige behov for at produktet skal virke som lovet, som ikke bliver opfyldt.

Butikken tager hverken imod reklamation eller skriftlig klage, og bliver ved med at gøre kunden skyldig i sagen.

Jeg er rystet over, at et firma som dette kan overleve i dagens Danmark.

Produkterne er ikke engang billige.

Spar dine penge, og brug dem et sted, som forstår sig på kundeservice, som f.eks. Magasin, Ikea, Jysk eller nærmest ethvert andet sted, som jeg kender til.

22. oktober 2017

Fup og fidus

så skuffende fub og fidus

Vi køber en gulvdamp renser i jeres butik Fisketorvet og får afvise den er så fantastisk

Vi prøver den en gang der hjemme og den virker slet ikke som ønskede den kan ikke engang fjerne en lille kaffeplet

Vi ringer ned til butikken da vi gerne vil returnere den da vi jo ikke kan brugde den til noget, men vi får bare koldt afvide vi ikke kan få pengende retur da vi har åbnet den og de er ligeglad med den overhovedet ikke kan bruges.

Jeg ringer så til kundeservice som i henviser til og de siger kontakt butikken men de vil jo ikke hjælpe.

Syntes det er bondefangeri at man ikke kan få pengende retur i oplyser på alle sider at man kan få pengende retur i nævner dog ikke at det ikke gælder jeres butikker og butikken nævner det bestemt heller ikke

14. august 2017

Et stift og besværligt system for returnering og utrolig lang tilbagebetalings-tid

Vedr. kundeservice: Jeg har talt med venlige og imødekommende medarbejdere, som har forsøgt at hjælpe mig med at få rettet forskellige fejl, én fejl var min, mens to fejl var TVINS.
(den ene af TVINS fejl var dog sket hos deres pakketransportør, BRING, som havde givet min pakke til en mand på Fyn, mens jeg så fik hans pakke her i Jylland, og de to pakker var ikke ens...)

Desværre er systemet for håndtering af returvarer og tilbagebetaling af penge UTROLIGT besværligt og langsom, og penge man har betalt via VISA/Dankort - og som blev trukket allerede dagen efter bestillingen - kommer til at tage 7-14 dage om at komme retur til kontoen som standard, efter TVINS har mødtaget returpakken, og dét synes jeg i hvert fald er utilfredsstillende!

I mit tilfælde har TVINS dog klokket i det med min returpakke, så nu kommer det i stedet til at tage 21-28 dage, før jeg har fået pengene retur på min konto, og det er da bare så utroligt irriterende! Og de er ellers hurtige nok til at trække pengene fra ens konto, når man køber produktet...

Vedr. produkterne så er jeg tilfreds med de produkter, jeg har fået; en Twist'n'Shape, en bodyscanner vægt samt en H2O moppe HD med alt tilbehør.

Det eneste jeg har at klage lidt over, er vedr. moppen, hvor kludene ikke blive holdt ret godt på plads, når jeg vasker et gulv, som er lidt ujævnt (klinkegulv), men på glat trægulv fungerer det fint. Dog er jeg lidt obs på, om trægulvet egentligt kan tåle dampbehandling; jeg har en fornemmelse af, at det begynder at løsne sig lidt i fabriks-limningerne (det er sådan et click-on trægulv), men det er jo ikke moppens skyld, hvis gulvet ikke kan tåle det....

Jeg er overordnet set meget glad for mine nye produkter, - trods besværlighederne, men jeg er dog ikke sikker på, jeg vil handle hos TVINS igen...

7. august 2017

Fup og svindel og kan ikke godgøre for deres opkvævninger.

HOLD JER VÆK FRA DEM. DE HOLDER IKKE DET DE LOVER: !!!!!!
Vi var så dumme at bestille en damprenser, men forstød og sendte den retur, som vi selvfølgelig skal betale for at sende retur (opkrævning 107 kr.), men så derfra starter problemerne, vi glemmer at sende en flaske afkalker med retur igen, som koster 100 iflg, en medarbejder hos Tvins, og mens vi finder ud af hvad der sker, lover de at der ikke løber yderlige omkostninger på, men ak nu siger de vi skylder dem 429 kr. på trods af vi har talt med dem 15-20 gange i telefon.
Og de har sendt os 2 opkrævninger de ikke kan redegøre for, hvordan de er kommet frem til 70 kr. og 229 kr, som jo ikke ligner 429 kr. og de kan ikke fortælle hvordan det beløb er opstået, vi skylder bare nu 429 kr.
DE har ikke styr på en s... og deres medarbejdere tør eller kan ikke hjælpe eller tage beslutninger om noget som helst

16. juni 2017

Umiddelbart kan jeg ikke forestille …

Umiddelbart kan jeg ikke forestille mig, at jeg har lyst til at handle hos Tvins.com.
Alt der kan gå galt, er gået galt.

Ståpladen blev leveret uden leding, så ny ståplade har jeg modtaget. Men herefter har jeg konstateret, at der er en BULE i den medfølgende dvd.
Så i stedet for at følge med via mit dejlige store fjernsyn, må jeg nøjes med at se det på min bærbare / youtube.com

Det er ikke i orden og for at det ikke skal være løgn, er det en fødselsdagsgave fra mine børn.

13. juni 2017

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, bestilte en H2O MOP HD, som de trak pengene for med det samme, Efter 5 dage uden at have modtaget noget, undskylder deres kundeservice sig med, at de var kommet til at sende pakken til sig selv, hvorfor de så vil sende pengene retur, hvilket dog ikke kan blive før om en til 2 uger. DE kan godt finde ud af at trække penge med det samme, men tilbageførsel er åbenbart meget sværere. Dette er rent bondefangeri og jeg er meget spændt på om jeg ser mine penge igen.

23. maj 2017

Jeg var desværre en af de fjolser som …

Jeg var desværre en af de fjolser som faldt for reklamen for tummy tuck og glædede mig helt vildt til, at mindske min mave.
Efter at have afprøvet det i 14 dage uden, at have mindsket så meget som en millimeter følte jeg mig godt nok snydt og bedraget.
Jeg skrev og forelagde min oplevelse, fik bare den besked, at havde varen været brugt var der ingen retur på varen.
Jeg syntes det er så dårligt, at sælge en vare som ikke virker for så bare at vaske hænderne, det er bondefangeri.
Hilsen
Jenniefer

5. maj 2017

noget af det dummeste jeg har oplevet

noget af det dummeste jeg har oplevet
sikkert total uden samvittighed , sender regninger - længe efter returnering
til returadressen i D.K simpel container i Sydhavnen ubemandet.
har tilsendt alle data efter deres egne forskrifter . ingen svar

købt for over halvt år siden .sendt retur produktet var ringe kvalitet

20. april 2017

Damprenser: Tip!

Hvem er det der køber den slags bras :))

Du kan købe en Kärcher til samme pris, hvilket produkt stoler du mest på?

19. februar 2017

Svindel svindel og atter svindel

Modtager pludselig en regning med inkasso varsel - indbetaler langt mere end det påkrævede måneds gebyr i det jeg får brevet - som i øvrigt kom frem efter betalings fristen (tak for ingenting post danmark)

Tvins registrere min betaling men sender mig alligevel til inkasso - værsgo 900 kr i ekstra gebyr!

Sikke da et fusker firma - min klare anbefaling - HOLD JER LANGT FRA DENNE FORRETNING!

17. februar 2017

MEGET DÅRLIG BEHANDLING

Som overskriften siger, nå men kort sagt. Jeg har afsendt 3-4 mail, at jeg vil gerne ringes op af en adf.chef eller salgschef.. men der sker bare ingenting. Som jeg har erfaret her på siden, at når man ringer, tager de ikke telefonen, og det er helt rigtig. Jeg kan simpelthen slet ikke forstå, hvad de vil med kunder, som de gør med hvad de vil, og når det passer dem og lader kunderne slet ikke få den service de har krav på. DENNE VIRKSOMHED SAMT TV REKLAME KAN OVERHOVED IKKE ANBEFALES

15. februar 2017

dårlig produkter

dårlig produkter købte pander som ikke levede op til hvad de viste med både at de blev ridset og ikke kunne blive buet i bunden og købte også en 5 minute shaper og der bliver ikke på noget tidspunkt sagt at der er et max vægt på 95 kg på den hvilket er meget vildledende og ikke iorden

9. december 2016

God produkt og OK leveringstid!

Jeg købte en H2O Mop HD over Tvins' webshop og fik leveret produktet til tiden! Synes måske ikke at produktet helt lever op til funktionerne i forhold til det der bliver lovet i reklamerne, især ekstraudstyret, men overordnet set er det et godt produkt og jeg bruger det flittigt!

28. november 2016

DÅRLIG SERVICE

Rigtig dårlig service når noget går i stykker eller ikke virker som det skal. har købt en vandslange som var utæt. De vil ikke bytte eller give pengene tilbage..

10. november 2016

Utroværdig - Løber fra sine løfter - falsk anprisning - svigagtigt

Jeg har købt en Nicer Dicer fra Tvins på Fisketorvet for et par år siden, og været glad for værktøjet.
I anprisningen af produktet skriver firmaet, at Nicer Dicer IKKE kan gå i stykker. Ikke desto mindre gik min i stykker, da jeg skulle hakke jordskokker.
Trods løftet om, at Nicer Diceren ikke kan gå i stykker, bliver jeg i forretningen på Fisketorvet uforskammet afvist og sendt hjem med besked om, at man er absolut ligeglad med egne løfter - her galdt ikke mere end købelovens 2 års reklamation.
Jeg kunne ikke få en erstatning af låg og det ene sæt knive, da jeg ikke har gemt bonen på et køkkenredskab til kr. 599, og dermed ikke kunne bevise om den er købt i forretningen. Der blev stillet tvivl om hvorvidt min Nicer Dicer er en kopi eller ej (tænk at man ikke kender sine produkter bedre). Hvor føler man sig dum, når man står overfor en argumentresistent og rigid ekspedient, som gør alt for ikke at skulle erstatte låget og kniven på min Nicer Dicer (koster sandsynligvis under kr. 100 i indkøb) , og som så er lige til skraldespanden.

28. oktober 2016

Overholder ikke KØBS-AFTALEN!

Jeg vil starte med og sige at det er nok en af de mest elendige firmaer jeg har købt ting fra.
Jeg har købt den der H20 HD MOP til 100 Kr for 30 dage så man kan prøve om det er noget man kan lide.
så ringe jeg til dem og sagde efter 10 dage ca. at jeg ikke var interesseret i varen da den på ingen måde levede op til det jeg forventet.
så sagde de at de nok skulle bringe det i orden men hvad sker der?
de sender en regning på 2373,60 og siger at der et problem med at sende mig den der seddel til retur.. men sjovt nok kan de sende en regning med samme adresse?? hmmm.. ..
Hold jer fra de svindlere. det er en risiko for at i bliver SNYDT.
har stadig ikke fået tilsendt min returlabel - men de kan stadig sende mig en ny regning...
ELENDIG SERVICE SVINDEL OG HUMBUK!!!!
sender sagen til et klagecenter nu.

16. september 2016

Søde medarbejder og gode vare

Jeg har været ude på Fisketorvet i deres butik der og blev budt velkommen med store smil! Jeg var meget i tvivl om de forskællige ting jeg kigget på, så jeg spurgte om hjælp. Hun forklarede mig hendes egen mening om dem og forklarede selvfølgelig deres forskellige funktioner og hvad jeg skulle være opmærksom.
Jeg endte med at købe den kendte H2O X5+ sort, Diamond Secret, Pedi Pro, Flavor Full og et par jeans. Jeg har været så glad for alle varene, er stadig igang med at finde helt ud af hvordan Flavor Full fungere men ellers er der ingen dårlig overraskelser.
De fungere som butikassistenten lovede.
Kommer gerne igen!
God oplevelse og et lille tip, spørg endeligt!
N.B: Der er ikke 30 dages prøve ret hvis man køber i butik.

27. juli 2016

Er dette din virksomhed?