Tvins Anmeldelser 180

1,1

Deres eazzy madrasser er virkelig noget billig skidt. Det holder bestemt ikke , at man følger man ligger køling. Vi var ved at død af varme. Købt for nogle år tilbage og er idag smidt på LOSSEPLADSEN... Se mere

noget af det dummeste jeg har oplevet sikkert total uden samvittighed , sender regninger - længe efter returnering til returadressen i D.K simpel container i Sydhavnen ubemandet. har tilsendt a... Se mere

Købte en eller anden damp moppe efter at have set deres reklame - som i øvrigt virker elendigt! Modtager pludselig en regning med inkasso varsel - indbetaler langt mere end det påkrævede måned... Se mere

Svindel og humbug 🚫🚫🚫🚫 Pasp på, pas på, pas på !!!! ❌❌❌❌ Læs andres anmeldelser inden i foretager køb !!!! Deres produkter kan ikke leve op til hvad de lover og samtidig kommer man... Se mere

1. Apotek
  2. Hvidevareforretning
  3. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.

1,1

Dårlig

Køb aldrig her!!!

Jeg var nødt til at give tvins een stjerne for at kunne give en anmeldelse.... Den fortjener de ikke. Magen til dårlig behandling skal man lede længe efter. De holder slet ikke, hvad de lover. Feks 2-3 dages levering, jeg ventede 30 dage, uden nogen form for besked om forsinkelse. Derudover skriver de 99,-kr i levering eller 249,-kr for levering til døren. På fremsendte faktura betalte jeg således 348,-kr... Frækt synes jeg nok. Jeg fik besked på "kundeservice" at jeg måtte bestille igen i december. Øhhh, det sker ikke. Køb aldrig på tvins.com er min anbefaling. Caronja Lotus Wahl

10. november 2020

Det kan ikke blive dårligere sevice, køb aldrig her

For 2 år siden havde jeg nedenstående oplevelse og de fastholder stadig kravet om at jeg skal betale fragt.
-Den 02-01-2018 bestilte min kone en Ab Doer 360
kl.19:36, men fandt ud af at den skulle betales på
efterbetaling (Tvins Faktura), hvilket var en fejl.
-Den 02-01-2018 bestiller hun så en mere men med
dankort kl.22:20, for så på den måde at få afviklet
betalingen med det samme.
-Den 03-01-2018 kl. 06:45 skriver jeg følgende til jer
om denne ordre "Nedenstående ordre skal slettes,
da jeg har bestilt en med dankort" (ordre:
636505170144166591)
-Den 04-01-2018 kl.08:33 får jeg en meddelelse om
at i er ved at klargøre ordrene
-Den 05-01-2018 kl.20:46 får jeg en meddelelse om
at ordren er afsendt.
Hvordan kan i så tro at jeg vil betale fragten af den ene, når der er gået næsten 3 arbejdsdage fra afbestillingen til den bliver sendt??
Handl aldrig med dette firma, selv direktøren eller hvad klaphatten kalder sig er en handlingslammet ånds amøbe.

14. september 2020

ødelagt gulv alm parket dampen har…

ødelagt gulv alm parket dampen har opløst lakken,kludende sidder ikke fast,den er ikke til at skille ad,når man vil bruge børsterne til køkkenvask etc.nu er der kommet 1 mindre udgave men vil ikke anbefale den til vask af parket gulv.grøn med langt skaft.
Ny model er lige kommet mindre men det er den samme varme damp der ødelægger trægulve ,og alle de tillæg ,jeg råder hold fingrene væk.
1 dyrt køb.

22. august 2019

Total dårlige produkter og som de har…

Total dårlige produkter og som de har manipuleret med i deres tv reklamer da det overhovedet ikke virker bare en lille bitte smule som de viste frem på tv. De har åbenbart sendt fakturaen med posten som ikke er kommet første gang og nu har de så sendt en faktura med rykkergebyr på . Jeg har skrevet til kundeservice at de ikke kan opkræve gebyr da det kræver at jeg havde fået den første faktura og hvilket jeg egentlig syntes er mærkeligt det ikke trækkes fra ens konto som det plejer at blive gjort ved nethandel, jeg har intet svar fået fra deres kundeservice og har betalt det oprindelige beløb uden rykkergebyret og forventer ikke at høre mere fra dem , ellers kommer det til at gå den tunge gang da jeg absolut ikke har tænkt mig at betale rykkergebyr for deres fejl samt deres produkt er lige til at smide i skraldespanden

23. juli 2019

Handl ALDRIG her

Handl ALDRIG her
Jeg har netop afsluttet en tvist på knap et år med Tvins for min mor, som firmaet havde sendt til inkasso for en vare, de aldrig havde leveret, hverken til døren eller til et udleveringssted. De havde derimod opkrævet et gebyr på 199 kr. for "uafhentet pakke".
Det gebyr havde de så sendt rykker efter rykker på og sågar oprettet en afbetalingsordning - alt sammen uden min mors samtykke eller underskrift. Jeg har gjort dem opmærksom på, at forbrugerombudsmanden tidligere i år har udtalt sig om denne praksis med at opkræve gebyr for "uafhentede varer" - søg efter "Forbudt at opkræve gebyr ved manglende afhentning af forudbestilte varer" på Forbrugerombudsmandens hjemmeside.
Efter helt ufattelig lang tid, hvor de sågar forsøgte at "afpresse" min mor (på 82) over telefonen ("du kan jo også bare betale de 1400 kroner, og så er sagen ude af verden", sagde medarbejderen fra Alektum Inkasso i Aarhus), har de nu frafaldet deres "krav".

23. juli 2019

Dårlig kvalitet

Tjae, vi har haft en H2OHD moppe i 1,5 år og nu virker den ikke mere.
Tvins tørrer ansvaret af på butikken, vi købte den i Tvins / Fisketorvet, hvor man senere gav mig en uforskammet behandling.

Dårligt produkt, som har givet mange vanskeligheder i den tid vi har haft den.
Tilbage til almindelig guldvvask og ALDRIG mere køb hos Tvins, hverken på net eller i butik.

3. juli 2019

Ikke godt nok

Bestiller Flawless til min kone i gave ca 10 dage før jeg skal bruge den (gave). Indtaster leveringsadresse og betaler kr 99 i fragt.

Får mail med oplysning om at de sædvanligvis sender inden for 24 timer. 2 dage før jeg skal give den som gave, har jeg intet hørt og kontakter dem. Får så af vide at den er i restordre. Jeg laver så mit "eget" gavekort så jeg kan efterlevere gaven senere.

I dag får jeg så en sms om at jeg selv skal hente varen da den er leveret via Bring dvs bruge ekstra halv time på at hente en vare som jeg har betalt 99 kr i fragt for,

Det er simpelthen ikke godt nok.

Trods alt 2 stjerner i stedet for 1 fordi jeg har fået et produkt, som jeg forventer virker som det skal.

28. maj 2019

Uforskammet fræk butik uanset om man bestiller via net eller i fysik butik

Jeg har tidligere købt produkt via tv, men da oplevelsen er det hurtigt går i stykker, og det mega besværligt og dyrt med fragt valgte jeg at købe i fysik butik i Ringstedet. Jeg troede ombygning ville blive nemmere, hvis det gik galt. Jeg købte en H20x5 moppe den virkede 2 gange. Da jeg kommer ned for at bytte den i Ringstedet til en anden moppe, kan damen i butikken ikke hjælpe da chefen ikke er der. Hun siger desuden de ikke har flere på lager, på trods af jeg kan se de har 8 stående. Der går en uge og jeg prøver at henvende i butikken og denne gang lykkedes det. Igen virker moppen kun 2 gange, jeg henvender igen, men denne gang får jeg af vide at jeg selv må have ødelagt den, så jeg kan ikke bruge reklamations retten. Jeg siger det har jeg ikke og hun vil så sende den til service. Dagen efter bliver jeg ringet op og får at vide at jeg selv har ødelagt den (den har ikke været fysik til service) jeg bliver desuden beskyldt for at have tabt den og brugt rengørings middel i moppen, desuden var den ikke afleveret i samme stand, da jeg havde åbnet og brugt den. Jeg kan ikke få den byttet eller mine penge tilbage, da det i følge hende ikke er en reklamation.
Det er meget ringe produkter og en endnu værre, samt uforskammet dårlig service!
Gå langt uden om Tvins!!

4. maj 2019

Ja så blev det desværre også min tur…

Ja så blev det desværre også min tur til at skrive om det "USSELT FIRMA" tvins jeg købte 2 handy heater torsdag D 13 december ca . Ved 19:00 tiden og var faktisk i tvivl, skulle bare holde mig til min tvivl, men købte inde på deres hjemme side 2 handy Heater til 799.- kunne jeg ligeså godt for 1 koster 699.-

og lige præcis den torsdag var der en "rabat kode på frifragt" dvs spar 99-. for forsendelsen. Og ringet derind kort efter for at sikre mig der var fri fragt men

Modtag en faktura D 17 Jan den lød så på 1026.- og så tænker jeg WHAT det var jo gratis at får de vare tilsendt, kan desværre ikke uploade regning eller det screenshot jeg tog den torsdag hvor der var fri fragt , og har ringet til dem lige siden ca sådan hver anden dag og til i dag har de sagt de vil ringe tilbage der er intet sket hvilken også er uacceptabel når jeg har snakket med flere forskellige med arbejder , går stærkt ud fra at de regner med at jeg ikke betaler min regning til tiden så de kan pålægger mig yderligere en bekostning .

Så alt i alt skal jeg betalt 198.- for det de kalder "fri fragt" på deres hjemme, desuden så sendte mig 1 pakke med de 2 handy heater det i sig selv burde koste 99.- men nej det kan det usselt firma åbenbart ikke nøjes med . Det her sætter jeg selvfølgelig ind på min Facebook status for at advare alle mine venner derind hvis jeg bare kan forhindrer 1-10 i at handle hos dem så er jeg glad for tro mig har masser af venner og håber de deler den. Og med det blev de 1 kunde mindre

25. januar 2019

For dyrt i forsendelse

Har lige bestilt en flawnes som er på størrelse med en læbestift. De tilbyder at man kan tilføje en anden adr. hvis det er nemmere for en, men først når man har betalt finder man ud af de 99 kr. man har betalt i levering er til en pakkeshop som de vælger........ sidste gang jeg bestiller derigennem

1. november 2018

Vanvittig leverings/returnerings politik og gebyr

Bestilte en Airhawk, på bestillingssiden og på bestillingsbekræftelse står leveringsadresse som min adresse alligevel bliver pakken afleveret i pakkeboks. Da jeg er dårligt gående og ikke har bil meddeler jeg Tvins at det ikke er muligt for mig at afhente pakken så den vil blive returneret og hvis jeg ikke kan få leveret til dør vil jeg fortryde købet. De svarer at hvis jeg ikke henter pakken vil de sende mig en regning på 200kr!!!! Sikke noget griseri meget dårlig service og ikke et sted jeg handler oftere da man efterhånden kan finde deres varer billigere andre steder på nettet og ofte til fri fragt med valgmulighed for levering.

26. maj 2018

Er dette din virksomhed?