Turkish Airlines Anmeldelser

6.195

1,4

Købte en flybillet fra Billund til istanbul 3 dage efter aflyser de fordi de ikke flyver fra Billund. Det burde ikke være muligt at det kunne lade sig gøre. Svindel flyselskab

Nul stjerner. Dårligste flyselskab. Aflyser og ændrer billetter, som det passer dem. Personalet i flyvene, trænger til et ordentligt kursus i at kommunikere og hvad det vil sige at være servicemin... Se mere

Sikke en elendig service! Stewarder og stewardesser var nærmest usynlige under vores 7 timer lange tur fra Entebbe til Istanbul. Og når de en sjælden gang gik igennem flyet, gjorde de alt for at ignor... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

You can buy ticket, check in, make reservation, examine flight timetable, read arrivals-departures information, make the transactions of the Miles&Smiles from the web site of THY (Turkish Airlines) the biggest airline company of Turkey.

Dårlig

6 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(6.195)

1.359 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Selskabet aflyser afgang..

Selskabet valgte at aflyse vores flyvninger til Filippinerne uden videre og uden nogen andre muligheder for at komme frem til vores destination.

Vi HAR booket hoteller OG indenrigsfly til vores øhop. Disse kan ikke betales tilbage.

Turkish Airlines har ikke en nem måde at få kontakt til dem.
Ringede til et nummer og hun lagde bare på og stillede mig videre til et andet nummer som aldrig tog den. Uden at sige “jeg sender dig lige videre”…

Nu venter vi på vores refund.. og det kan tage op til 8 uger.. så nu venter vi da bare på pengene så vi kan bestille en ny rejse..

4. april 2023

Ingen stjerner hvis muligt- elendig service

Ingen stjerner hvis muligt. Rejste med en gruppe, hvor vi tjekkede ind individuelt men i samlet flok . Rejseleder havde bedte om at gruppen sad samlet.
Selvom min rejsefælle og jeg tjekkede ind sammen og bad om at sidde ved siden af hinanden blev vi konsekvent sat langt fra hinanden på alle flyene.
Det er dårlig service. Så svært kan det ikke være når vi hver gang tjekkede ind som nogle af de første.
På det ene fly kunne min ryg ikke sænkes og hæves - stewarden hjalp kun modvilligt med at presse rygdelen frem og tilbage fordi jeg nægtede st sidde opret under soveperioden.
Fremover vil jeg gøre meget / betale mere for st undgå dette flyselskab .

24. april 2023

Ringe service

Ringe service. De sender sms om, at vores fly fra Aalborg er forsinket, og vi vil høre fra dem. vi skal til Doha med fly videre fra København - ingen hjælp at få, ingen ombookning. Vi ringer rigtig mange gange, ingen kan hjælpe. Der er kun tlf på Call center. Vi må selv booke nye billetter. De vil have, vi skal møde op i Københavns lufthavn og tale med deres kontor der for at få penge retur. Det er ikke nemt, når vi bor i Nordjylland. Der er intet nummer eller mail til kontoret i København.

18. februar 2023

Fløj fra CPH til Dubai 14

Fløj fra CPH til Dubai 14. og retur d. 22. marts – begge med ml. landing i Istanbul – meget begejstret :-)
Vi havde givet DKK 2.754 hver for retur billet og det var med hele 30kg indtjekket bagage, som vi endda måtte splitte i flere kuffert (uden beregning), bare vi ikke overskred 30kg.
Udover havde vi 8kg. håndbagage hver
Der var varm mad på alle 4 flyvninger hvor vi kunne vælge ml. 2 retter + gratis alkohol, vand og kaffe
Selv det var på ”monkey-class”, var der alligevel 2 cm ekstra benplads i forhold til andre selskaber (jeg er 196cm høj)
Selvom jeg ikke havde betalt/betalte for ekstra benplads, så måtte jeg rykke op hvor der var plads (nødudgang) uden ekstra beregning)
Entertainment med gratis film (så bl.a. black Adam, mf.) + mange funktioner i skærm der kunne drejes
Nakke støtte til hovedet kunne justeret i højde + hovedstøtte
Høflig betjening på alle 4 flyvninger
Selvom vi var mange der skulle med fra Dubai til Istanbul (d. 22.) og der var mere end +100 i kø foran os, tog det kun 20min. – det var hurtigt!

22. marts 2023

Absolut skuffende

Absolut skuffende. Fløjet med dem mange gange før coronaen - fedt selskab. Alt er skredet for dette selskab - elendig service, ligeglad nærmest hovent personale, dårlig mad, en drink nix muligt, forsinkelser på to af afgangene,ingen hjælp ved forsinket connection i Istanbul airport, der er blevet alt for stor. En totalt dårlig oplevelse - hvad er der dog sket.

1. marts 2023

Ubeskrivelig ringe service!

Ubegribelig ringe service når tingene ikke går som de skal. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde med at beskrive alle de steder hvor vi føler os bondefanget 100% af Turkish Airlines, så jeg vil i stedet komme med dette råd: HOLD DIG LANGT VÆK! Jeg har sjældent oplevet et selskab som gør så lidt for at hjælpe en, når de selv aflyser deres flyafgang.

17. februar 2023

Det er et scam pas på!

Det er et scam pas på!

Da prisen for billetterne oversteg hvad min kreditkort kunne betale, skulle jeg have fat i et nyt kreditkort, hvor jeg kunne lave større betalinger.

Jeg beslutter derfor at betale 1248 kroner for at "hold the price" i 2 uger, så priserne ikke ændrer sig i den tid jeg skal vente på at mit nye kreditkort kommer. Ifølge Turkish Airlines, vil jeg få pengene retur, når jeg køber billitterne.

Problemet opstår så i, at deres betalingssystem går ned. Jeg kan derfor IKKE betale for mine billetter i perioden. Samtidig aflyser de 2 fly, og prisen på billetterne stiger begge gange pga. flyaflysningerne.

Jeg laver 7 opkald i perioden til deres kundeservice, og de bliver ved med at sige "we will call you back tonight", men det gør de ikke én eneste gang.

Jeg vil derfor have mine penge tilbage, men sjovt nok bliver jeg mødt med "we will call you back tonight".

Det er et scam, de holder dig hen, så du mister din "hold the price" betaling. De aflyser flyene (læs andre anmeldelser) så priserne stiger. Det var jo sjovt nok den billige afgang der blev aflyst. I alt a priserne på billetterne steget fra 38.150 til nu at være 45.273.

Jeg har altså fået lov til at betale 1248 kroner for at mine flybilletter skulle stige 7.123 kroner.

22. februar 2023

Jeg havde billet med dem fra Bll via…

Jeg havde billet med dem fra Bll via Istanbul til Muscat — herunder også til min cykel. De kan købes på hjemmesiden sammen med de almindelige billetter.

I Oman fik jeg besked om at sidste del af rejsen hjem fra Istanbul til Bll var aflyst, og jeg bare selv kunne ombooke via indsat link. Der var dog ikke længere afgange til BLL overovedet, så jeg var meget ubelejligt nødt til at ombooke til Cph i stedet. Der kom staks en besked om, at der var sendt en mail med en bekræftelse.

Der kom intet som helst, men efter et telefonopkald dukkede den op — dog uden oplysninger om cykelbilletten, selvom det var aftalt telefonisk, da jeg fik at vide, at denne billet også var som den skulle være.

I lufthavnen ville de selvfølgelig ikke tage kassen med min cykel selvom de kunne se, at jeg var ombooket, og jeg havde også de oprindelige billetter. Værsågod at betale en gang til. Heldigvis havde jeg beholdt Omansk valuta til formålet.

Hjemme igen kontaktede jeg Turkish via hjemmesiden og fik straks at vide, der var tale om en fejl og jeg skulle udfylde en refund form og sende tilbage. Jeg tror nok, der var fem dages frist til dette, hvilket jeg først så da de var gået. Det var nemlig jul, og jeg var bortrejst hele tiden og havde i øvrigt brug for bankens hjælp til at udfylde deres Refund Form.

Derefter har der været total tavshed på mine mange henvendelser og jeg har ikke- og ser sikkert aldig en øre.

19. januar 2023

Bliv væk!!!

Vil aldrig anbefale nogle at rejse med dem.
Verdens dårligste kundehåndtering og vil på ingen måde hjælpe med noget de selv har forskyldt.
Aldrig flyv med dem hvis du/I kan undgå det.

14. februar 2023

Vil ikke sende dokumentation for ændring af flytid

Flyselskabet vælger at flyve før planmæssig afgang. Det fortæller de dog ikke på SMS el i en mail. Det hævde de, de har gjort. Men de vil ikke sende dokumentation for dette. Jeg nåede ikke flyet pga denne ændring. Nu vil de ikke betale for den billet til 7000kr, som jeg var nødt til at købe for at komme hjem til min familie. Ticket.dk har refunderet halvdelen af den oprindelige returbillet, da de ikke havde fået besked fra Turkish Airlines om tidsændringen. Måske Turkish Airlines skulle følge trop med Ticket.dk og erkende den manglende information til mig om ændring af flyafgang?

8. december 2022

NUL stjerne!

NUL stjerne!
Jeg havde min 7 årige søn med, på en lange flyvetur. De havde ikke hovedtelefoner der passede ham!
Jeg havde ændret på hjemmesiden til at han skulle have børne menu for flere måneder før - men han fik ikke noget børne menu! Der var andre på flyvet med mig som var vegetar - men fik ikke vegetarisk mad - fordi det ikke var sat 24 timer før - selvom de ikke kunne komme ind på hjemmesiden for at angive det!!

Plus - en 9 timers flytur, hvor man ikke automatisk få en hovepude???!!!
Og "40kg baggage" - indefor dimensioner som kun passer til EN stor taske. Og hvor HVER taske ikke må være mere end 23kg!!

30. december 2022

Nul stjerner

Personalet i flyvene, trænger til et ordentligt kursus i at kommunikere og hvad det vil sige at være serviceminded. De bider af en, såfremt man spørger om det mindste fx hvis du har brug for hjælp eller vand.
Håber virkelig alle anmeldelser bliver taget seriøse, de fortjener en ordentlig omgang nederlag og konkurs.
Ønsker dem ikke succes!! Og må personalet få sparket!

31. december 2022

Verdens dårligste flyselskab og kundeservice

Verdens dårligste flyselskab og kundeservice

Jeg har aldrig anmeldt noget før, men denne oplevelse med Turkish Airlines skal ikke gå ubemærket hen. Jeg er i chok over hvor forfærdelig, man kan behandle kunder, som har givet mange penge for flybilletter.

En kort opsummering er svær, at gi’, da det har været nogle lange diskussioner, som der desværre ikke rigtig har båret frugt.

Tre uger før at vi skulle flyve fra Billund til Denpasar (Bali) med mellemlanding på omkring 3 timer i Istanbul, flyttede de vores fly fra fra Billund til Istanbul med 30 timer (dermed 33 timers mellemlanding i stedet for). Her tilbød de os, at annullere vores flyet fra Billund til Istanbul, hvis vi ikke acceptere den lange mellemlanding. Vi forklarede, at vi jo stadig havde flyet fra Istanbul til Denpasar, som vi skulle med, og de dermed ikke bare kunne annullere et af flyene, da det er købt som en samlede rejse (med retur fly). Det mente de godt, at de kunne. Efter en del diskussion kom de med løsningen, at de vil aflyse/tilbagebetale for hele rejsen (dermed ingen rejse til os) eller at vi måtte finde en anden afgang enten 7 dage inden eller 30 dage efter den planlagte rejse. Vi gik igang med, at lede og snakke med arbejdsplads. Efter en del søgen fandt vi en tilsvarende flyafgang 8 dage inden (med samme tider). Dette afviste de, da deres politik er det er 7 dage og ikke 8. Situationen var bare sådan, at der ikke var nogle rejse indenfor de 7 dage, og deres forflytning af flyet gjorde sådan, at det faktisk var indenfor de 7 dage, da vi jo skulle afsted 30 timer før. Men de fastholdte, at det var fra de oprindelige flytider, og afviste.
Vi kom selv på idéen om, at undersøge muligheden for et andet connecting fly fra Istanbul til Denpasar, og fandet et da vores mellemlanding “kun” blev 9 1/2 time i stedet for de 33 timer. 9 1/2 time er stadig lang tid med en 8 måneders gammel baby, men langt bedre end 33 trods alt. Efter tre timer diskussion med kundeservice gik de med til det.

Så troede vi ligesom, at det ikke kunne blive værre med Turkish Airlains men hjemturen, som er på lørdag er stadig et mareridt!

2 uger inde i rejsen fik vi beskeden om, at vores flyet fra Istanbul til Billund er aflyst! Håbløst!
Vi havde igen selv ansvaret for, at booke nye fly. Billund var ikke en mulighed mere, da der kun var afgange en uge før eller efter. Derfor blev valget Kastrup/KBH samme dag som den oprindelige (heldigvis havde vi ingen bil holdene i Billund). Dermed en forlængelse af rejsedagen med 4-5 timer - overhovedet ikke optimalt med en baby, hvor rejsen er lang nok i forvejen.

Men det værste af det hele er, at de nu har solgt vores sæder. Vores sæder med forlængede benplads og babycrib (som vi har betalt for).

Vi skal nu sidde med vores datter i armene på den 12 timers flyvetur fra Denpasar til Istanbul, som pt. virker helt så uoverskueligt.

Vi har brugt enormt meget tid i telefonen med kundeservice, ringet over 4 dage og forsøgt flere gange via hjemmeside og deres app. Hver gang vi fik fat i deres customer services, sagde de bare, at de havde problemer, eller de ikke havde tid til at snakke mere og vi kunne ringe senere. Nogle gange lade de endda bare på!

Og nu sidder vi så med resultatet af, at alle sæder er optaget. Og en telefonregning på 10.000 kr., og en masse bekymringer. Det synes vi er sindssygt dårlig service!

(Vi havde jo oprindelig købt pladserne og den flyafgang blev der ikke ændret på med deres annullering af vores fly til Billund).

29. november 2022

Umulig international telefonservice hos Turkish Airlines

Generelt ekstrem dårlig service hos deres telefonlinje. Fik et problem med er misset fly, ja det var mit ansvar, men jeg må indrømme, at jeg kunne INTET hjælp få hos deres internationale servicelinje, som man automatisk stilles om til, når man ringer til deres danske nummer. Fik først hjælp i lufthavnen af en sevicemedarbejder fra viator, der ikke var ansat i Turkish Airlines. Fik så rigtig fin betjening, da det endelig lykkes at komme med en flyver.

12. november 2022

Er dette din virksomhed?