Turkish Airlines Anmeldelser

6.195

1,4

Købte en flybillet fra Billund til istanbul 3 dage efter aflyser de fordi de ikke flyver fra Billund. Det burde ikke være muligt at det kunne lade sig gøre. Svindel flyselskab

Nul stjerner. Dårligste flyselskab. Aflyser og ændrer billetter, som det passer dem. Personalet i flyvene, trænger til et ordentligt kursus i at kommunikere og hvad det vil sige at være servicemin... Se mere

Sikke en elendig service! Stewarder og stewardesser var nærmest usynlige under vores 7 timer lange tur fra Entebbe til Istanbul. Og når de en sjælden gang gik igennem flyet, gjorde de alt for at ignor... Se mere

Absolut skuffende. Fløjet med dem mange gange før coronaen - fedt selskab. Alt er skredet for dette selskab - elendig service, ligeglad nærmest hovent personale, dårlig mad, en drink nix muligt, forsi... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

You can buy ticket, check in, make reservation, examine flight timetable, read arrivals-departures information, make the transactions of the Miles&Smiles from the web site of THY (Turkish Airlines) the biggest airline company of Turkey.

Dårlig

6 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(6.195)

1.357 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det dårligste flyselskabet

Det dårligste flyselskabet. Vi rejste Billund Istanbul Istanbul Puket .
Virkelig så lidt plads i deres fly og værst var det på den lange tur. Og maden var så dårlig og selv om vi ikke drikker meget måtte man bede om vand eller selv hente det. Dem kommer vi ikke til at rejse med igen.

2. januar 2026

Turkish Airlines fortjener ikke engang…

Turkish Airlines fortjener ikke engang 1 stjerne. Aldrig har jeg oplevet ringere service. Vores afgang fra Havana blev først rykket og derefter aflyst hvilket resulterede i ventetid på ikke mindre end 36 timer (!!!!!). Dette uden: information fra turkish airline, mad, drikke. Vi blev fragtet til hotel i Havana hvor vi skulle dele værelse med andre passagerer, vi ventede fra 8:35-19:30 uden mad og drikke. Flypersonalet prioriterer tyrkiske passagerer, resten behandles som skidt.
Flyver ALDRIG med Turkish Airlines igen - guess what? Vi får ingen refund da Turkish Airlines er fordækt og ikke medlem af aftaler.

15. januar 2026

Har ikke fået vores penge retur.

Jeg skriver fordi jeg har booket en flybillet til min datter gennem booking.com, hvor hun skulle flyve med Turkish Airlines. Rejsen blev aflyst den 7. november og vi har stadig ikke fået vores penge tilbage fra Bookin.com. De fortæller at det er fordi de ikke har fået deres penge tilbage fra Turkish Airlines. Der er nu gået 1 måned og 10 dage. De lovede os 10-15 dage. Jeg har haft talt med Turkish Airline telefonisk og udfyldt et dokument som de bad mig om, men til ingen verden nytte. Det er under al kritik.

2. december 2025

Aldrig har vi oplevet dårligere service…

Aldrig har vi oplevet dårligere service og personale . De er racistiske ubehøvlet og sure . Både i flyet og ved tjek ind , havde vi rigtig dårlige oplevelser med personalet . Maden på flyet var kold og uspiselig, brødet var måske flere dage gammelt. ALDRIG MERE TURKISH AIRLINES.

6. december 2025

*Jeg har desværre haft gentagne dårlige…

*Jeg har desværre haft gentagne dårlige oplevelser med dette selskab.*
Flyene er konsekvent forsinkede, og det skaber stor usikkerhed for rejsende med mellemlandinger.
Ved min seneste rejse var flyet over to timer forsinket, og da vi endelig landede, blev dørene ikke åbnet med det samme – hvilket efterlod mig med kun 20 minutter til at nå mit næste fly.
Dette er ikke et enkeltstående tilfælde, men et mønster, jeg har oplevet flere gange.
*Serviceniveauet lever ikke op til forventningerne, og jeg kan desværre ikke anbefale at rejse med dette selskab.*

7. december 2025

Ikke børnevenligt flyselskab

Ikke et anbefalelsesværdig flyselskab, hvis du flyver med børn. Har fløjet med flere forskellige flyselskaber, hvor det har været gratis at have barnevogn med og hvor du kan enten få gratis sæder eller rabat, hvis du bestiller en bassinet, dette er ikke tilfældet hos Turkish Airlines.
Vi skulle flyve fra Santiago i Chile til Billund, hvor vi havde pakket vores barnevogn og autostol i Airshell fra Stokke. Da vi kommer til lufthavnen og skal tjekke ind, for vi at vide, at vores airshell vejer for meget. Vi tager derfor autostolen ud, men de mener stadig barnevognen vejer for meget. Vi aftaler med dem, at vi betaler for en ekstra taske og så kan vi få både barnevogn og autostol med. Da vi så sidder og venter på at boarde ved gaten, kommer der en medarbejder fra Turkish Airlines hen og fortæller os, at hvis vi ikke også betaler for overvægt, vil de ikke sende vores barnevogn med flyet. Vi ender med i alt at skulle betale ca. 2100 kr for at få vores barnevogn med. Det var en én gangs oplevelse at flyve med dem.
Før vi fløj ringede vi til Turkish Airlines kundeservice, fordi vi ikke kunne finde restriktioner på deres hjemmeside om der var vægtbegrænsning og om det var gratis med barnevogn, der fik vi at vide at det var gratis og der ikke var vægtbegrænsning.

30. oktober 2025

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig behandling.
Jeg bestiller en samlet flybillet fra København til Nairobi! Det første fly er forsinket og det resultere i at vi ikke når forbindelses flyet.
Det er så hvad det er !!
Men den behandling der følger med efterfølgende er så forfærdelig.
De er hurtige til at printe en ny billet til samme afgang og samme tidspunkt dagen efter! Det vil sige 24 timer senere.
Men her bliver vi henvist til en stol og får stukket en madvoucher i hånden. Og thats it!!!
Jeg er så utilfreds med det her selskab, jeg har ALDRIG oplevet noget lignende.

31. oktober 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse - Tur fra Hamborg til Istanbul og retur.
Meget god pris på billet, nem bestilling, god app til at håndtere rejsen med. Tjek-in online. Gode fly med entertainment system i hvert sæde, og der var også inkluderet et måltid og efterfølgende kaffe/the.
Venligt personale.
Vil helt sikkert vælge dem igen. Meget bedre en mange andre lavprisselskaber, som både har højere priser, samt dårligere forhold på flyet.

28. september 2025

Kuffert ødelagt krav 600 kr

Kuffert ødelagt krav 600 kr. men en masse dårlige undskyldninger fra Turkish Airlines og som ikke gider at svare og når så så endelig svarer de os om vi skal undersøge hvad det koster og evt. få en erklæring at kufferten ikke kan laves, derefter tavshed fra selskabet de var sidste flyvetur med dem så helle betale og flyve med et ordentlig selskab
kunne jeg give - 100 røde stjerner så hold jer langt fra dem

22. august 2025

Vælger dem aldrig igen!!

Vælger dem aldrig igen!!

Anmeldelserne på siden taler for sig selv. Jeg har betalt for pladser, som de så efterfølgende har ændret på og nu sidder jeg ikke længere sammen med den person jeg rejser med. Jeg har kontaktet dem 7-8 gange telefonisk, 2 gange igennem feedback formularen og 1 gang på mail. Til INGEN verdens nytte. Totalt inkompetente mennesker HVER gang. Utroligt at de ikke kan løse et simpelt problem, som de selv er skyld i.

23. september 2025

Miles and smiles dårligt!!

Miles and smiles, utrolig dårligt! Virklig dårlig service i forhold til deres bonus program. Jeg har fløjet med Thai Airways som også er med i star alliance, der står på Turkish Airlines hjemmeside at man får 100% point for en billedet i klasse Y, hvilken min billet tydeligt siger. Jeg kan nu ikke få points fordi min klasse ikke er eligible, fordi de siger at den er klasse "V" jeg har sendt screenshot at deres egen hjemmeside og billede af min flybillet som siger "Y" men de bliver ved med at sige at den ikke accepteres. Jeg gider ikke spilde flere point hos dem!

21. august 2025

Det startede ellers fint

Det startede ellers fint, men da vi så kommer til Istanbul, så går det galt, da har de flyttet os rundt så vi ville sidde 3 forskellige steder rundt i flyet. Da jeg så gerne vil have at vide hvorfor vi bliver flyttet rundt, så siger hun at når vi er for FATTIGE til at købe sæder ja så kan de gøre som de vil med os, nøj jeg blev sur, men vi skulle jo på ferie. Desværre gentager situationen sig da vi flyver hjem igen, og da må jeg sige jeg sprang i luften, og så blev de sat på plads, og vi kom til at sidde sammen. Må dog sige at det nok er det værste personale vi nogen sinde har prøvet, og nu har vi rejst den samme strækning i mere end 25 år, og aldrig prøvet noget lignende. Har så forsøgt at få kontakt med dem, men det kan ikke lade sig gøre, måske fordi der er for mange utilfredse kunder, så løb langt uden om Tyrkisk airline hvis du vil have en god oplevelse

30. juli 2025

Forsinket afgang, beskadiget bagage og dårlig mad – feedback

Afgangen fra København blev forsinket med ca. halvanden time, hvilket skabte lidt bekymring for mellemlandingen i Istanbul – heldigvis nåede vi videre. På flyet til Vietnam blev jeg desværre ramt på foden af en serveringsvogn, mens jeg sov. Stewardessen undskyldte dog med det samme og var venlig. Morgenmaden var generelt fin, men bollen, jeg fik serveret, var helt sort og uspiselig – jeg kunne hverken tygge i den eller knække den over. Jeg tog endda et billede af den, da det virkede som noget, der slet ikke burde være serveret. Derudover blev en del af indholdet i min bagage beskadiget. Mine makeupprodukter var helt smadret, og der var foundation spildt ud i hele min toilettaske. Flere andre ting, som hårklemmer og høretelefoner, var også gået i stykker under rejsen.

19. maj 2025

Det vil bare tage penge

Det vil bare tage penge
Det aflyser selv fly til Mellemøsten pga krig men vil ikke give vores hele penge tilbage
Skifter fly flere gang for vores sidste rejse i december 2024
Aflyst vores fly frem og tilbage med vente tid over 14 timer men vil ikke give hôtel ophold
Jeg vil ikke anbefale dem

22. december 2024

Kan varmt anbefales

Selv om jeg havde lavet en fejl i min datters navn og vores billetter ikke kunne ændres, fik vi fejlen ændret uden beregning. Det var svært at finde den rette kanal, men da jeg fandt den var det nemt.
Havde i alt 4 flyvning (cph-Hanoi og Bangkok - cph), alle flyvninger gik til tiden, pæne og rene fly og venligt personale.

18. september 2024

Er dette din virksomhed?