Onlangs heb ik een tweedehands Tunturi-loopband gekocht. Helaas bleek de soft-drop gasveer defect te zijn. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Tunturi. Een paar dagen later kreeg ik keurig antwoo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bij de installatie van ons krachttoestel merkten we een klein scheurtje op in het kussen. Na contact op te nemen met de klantendienst werd dit bijzonder snel en professioneel opgevolgd. Het verv... Se mere
Virksomheden har svaret
Tijdje geleden heeft mijn vriendin een anti burst fitness bal gekocht voor tijdens de zwangerschap. Bal ontplofte binnen drie weken tijdens een moment toen ze erop zat. Gelukkig viel ze relatief zacht... Se mere
Virksomheden har svaret
Der Kundenservice von Tunturi hat mir schon mehrmals sehr kompetent und freundlich und zeitnah geholfen. Eine Bestätigung für die Nachrichten via Kontaktformular wäre wünschenswert. Ich kann Tunturi u... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een gezonde levensstijl. We weten dat dat niet altijd makkelijk is, maar daarom zijn wij er. We ondersteunen je tijdens je reis naar een gezond lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Daar zijn we trots op, want voor ons telt maar één ding: to make you feel better every day.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Handleiding crosstrainer
ik kreeg van een goede vriend zijn tunturi crosstrainer, weliswaar van 2004 maar nog uitstekend functionerend. Helaas was hij de bijbehorende handleiding kwijt geraakt in de loop van de tijd. Ik nam contact op met de klantenservice van Tunturi en dankzij Anas en Chantal kreeg ik de handleiding toegezonden. Waar ik hen nogmaals voor bedank.
Tuturi geeft foutieve productbeschrijving.
Via Bol een hometrainer van Tuturi gekocht.
De geleverde hometrainer kwam echter niet overeen met de productbeschrijving in Bol. Na het reclameren bij Tunturi werd de productbeschrijving door Tunturi aangepast en werd er door Tunturi aanvankelijk ontkent dat dit in de beschrijving had gestaan. Pas na het overleggen van bewijs, dat het er wel opgestaan had, gaven ze toe dat de beschrijving onjuist was.
Door eerst te liegen komt het bedrijf Tunturi bij mij als onbetrouwbaar over en zal ik er geen producten meer kopen.
A truly Customer Friend gave me an…
A truly Customer Friend gave me an outstanding Customer Excellence performance at Service International Tunturi. I felt as I was a member of his family! This behavior is a true benchmark for all branches how to treat a Customer in need. Thank´s once again! Your behavior convinced me to buy more Tunturi products.
behulpzame klantendienst
na een probleem met mijn trainingsroutes, welke niet meer beschikbaar waren, heb ik contact gehad met Anas van de klantenservice, hij was zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Anas heeft voor mij meerdere malen met kinomaps overlegd en het probleem uiteindelijk getackeld na enkele weken onderzoek voeren met de uitbrengers van de app.
Top service van Anas, was elke klantenservice maar zo behulpzaam.

Zeer slechte service!
Verleden jaar (via Bol) een staande bokszak gekocht bij Tunturi. Helaas ging deze kapot. Acht weken geleden beloofde Tunturi mij een nieuwe op te sturen, maar er gebeurde niets. Na veel mailtjes over en weer, waarin mij gevraagd werd om mijn adres (hebben ze al) en een ordernummer (wat er niet is omdat het een garantiezaak is, geen nieuwe bestelling) blijft het nu stil en heb ik nog steeds niets ontvangen. Ondanks een mooie belofte is dit gewoon een hele slechte service!

Product en klantenservice. Top
Ik ben zeer tevreden over de home trainer.
Na assemblage hield ik een onderdeel over.
Ik mailde naar de klantenservice voor nadere info en kreeg binnen enkele minuten een reactie waarin mij duidelijkheid werd verschaft.
Ben heel content, zowel over het apparaat als over de service.

Besvarelse fra Tunturi New Fitness
Fout onderdeel op snelle en coulante…
Fout onderdeel op snelle en coulante wijze kosteloos toegestuurd gekregen

Snel en behulpzaam!
Snel en behulpzaam!
Vriendelijk contact met de helpdesk gehad.

Service is fantastic
Service is fantastic! Especially many thanks to Anas Adnani for openness and help!

Klantenservice is geweldig
Klantenservice is geweldig. Zelfs voor een 8 jaar oude crossfitapparaat worden nog onderdelen geleverd, en de klantenservice helpt je meteen richting het nummer van het juiste schroefje of pedaaltje.

Besvarelse fra Tunturi New Fitness
Uitmuntende service van de klantendienst
Een Tunturi hometrainer besteld bij Bol.com doch bij montage bleek deze niet conform de specificaties in de website (fout bij Bol) en dus ook niet aan mijn wensen te voldoen.
Dit gemeld aan Tunturi (de heer Anas Adnani) die spontaan een oplossing aanbood om het probleem op te lossen. Wisselstukken opgestuurd gekregen (gratis) doch dit kon niet verholpen worden. Ondertussen in samenspraak en na enkele telefoontjes met de heer Adnani toch een oplossing gevonden door het toestel terug te sturen naar Bol.com en een ander te bestellen dat wel aan mijn wensen voldeed, echter niet meer bij Bol gezien de stroeve communicatie met de klantendienst. Er kon zelfs nog een cadeautje af als excuus voor de overlast, hoewel de fout helemaal niet bij hen lag.
Voor de klantendienst van Tunturi, en in het bijzonder de heer Adnani kan ik alleen maar mijn grote appreciatie en bewondering uitdrukken voor de zeer professionele wijze waarop met de klanten wordt omgegaan. Superbedankt Anas !!!

Vriendelijke medewerker Anas.
Per mail ben ik zeer vriendelijk geholpen geweest door Anas Adnani. Hij heeft me gezegd welk onderdeel ik diende te bestellen en me uitgelegd hoe ik dit kon doen. Ik ben uiterst tevreden. Bedankt Anas!

Besvarelse fra Tunturi New Fitness
Excelente soporte en linea cuando…
Excelente soporte en linea cuando tienes algún problema. Realmente se preocupan por tener a sus clientes satisfechos y con un excelente soporte post venta.
Wat een fijne en meedenkende partij
Wat een fijne en meedenkende partij! Door onze fout een onderdeel verloren geraakt, Tunturi gemaild met een vraag en binnen 24 uur al reactie met een op maat gemaakte oplossing. Kortom, niet alleen mooie producten maar ook nog een goede service, dat zie je niet vaak meer dus dat verdiend een volle score!
De hulp van Anas was zeer goed
De hulp van Anas was zeer goed. Duidelijk geholpen om het probleem te zoeken en duidelijk aangegeven hoe hij het gaat oplossen. Hij informeerde ons over elke stap en was oprecht geinterreseerd na afloop of het goed gelukt is en de loopband weer optimaal werkt. Zeer goede service en een zeer aangenaam persoon .

In juni een HG60 krachtstation
In juni een HG60 krachtstation aangeschaft.
Fantastisch apparaat met een grote variatie aan oefeningen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzing en vrij eenvoudig in elkaar te zetten.
Train 3 keer per week naar volle tevredenheid.
Aanrader.

Scam, und schlechter support
Ich habe vor vier Wochen einen Boxsack bestellt. Das Geld ist schnell abgebucht worden. Bis heute habe ich keinen Boxsack erhalten und auch nicht mein Geld zurück.
Der Support auf Amazon und des Käufers Tunturi waren sehr schlecht und nicht hilfreich. Man wird in einem Loop gefangen wo man nicht weiter kommt. Bis auf die Meldung, dass man 14 Tage warten soll und wenn sich nichts geändert hat nochmal den Support kontaktieren passiert nichts.
Leider großes No Go für mich ich warne jeden davor etwas von dort zu bestellen!

platinum ub30 vs signature e80
de nieuwe serie signature staat op diverse websites echter de e80 van deze serie is vooralsnog nog steeds niet leverbaar terwijl dit het ems model is , dus zonder servo,s en andere magneten. Waarom niet?? krijg vage antwoorden van Tunturi bij navraag. Als ik een Hometrainer wil en ik zie op een website een nieuw model staan dan wil ik ook dit nieuwe model en niet het oude of duurdere platinum ub30. vermoedelijk willen ze eerst van hun voorraad af of ze willen eerst de platium verkopen die voor thuis gebruik veel te duur is, en voor commercieel gebruik zou je ook de signature serie ems kunnen overwegen. Kortom Tunturi waneer gaat de signature e80 eindelijk geleverd worden.
Afwijkende specs tov elkaar.
Platium 20-400 watt signature 20 350 watt
Vliegwiel 16kg 14kg
Vermogen 60rpm 400w 350w
L 121.5 W 61 H 148.5 CM L 102 W 59 H 158 CM
gewicht: 58kg 47,7kg
Max belasting 180kg 150kg
multigrip fixed buttons speed multigrip adjustable geen buttons.
Flessenhouder dubbel flessenhouder enkel.
Enige verschillen platium of signature platium oogt sterker echter heeft geen adjustable stuur.
En enig minpuntje dat ik zou kunnen bedenken voor de signature versie zijn de knopjes op het stuur maar of je die nu gaat missen als je via tunturi routes rijd. Je kan altijd aan de knop draaien of op je tablet klikken, bij de signature kun je het stuur verzetten (kantelen) dit verklaard waarschijnlijk het verschil in hoogte dus als je lang bent kan dit net het beetje meer zijn dat je nodig hebt.
Ok als je boven de 150 kg weegt heb je geen keuze maar als je net als ik op het randje zit
+/- 130kg kun je de signature kiezen of je die 50 watt en dat vliegwiel gewicht nu echt gaat merken?
Bovendien koop je zo een hometrainer om af te vallen.
Dus of het die extra 600 euro waard is. De overige mogelijkheden zijn exact hetzelfde.
Wordt dus tijd dat ze die signature gaan leveren zodat je hem kan bestellen garantie voorwaarden zijn ook hetzelfde dus die ub30 is ook niet gegarandeerd voor commercieel gebruik maar semi pro voor thuis.
Net eindelijk bericht dat de signature e80 vanaf 7 juni week 24 beschikbaar is voor uitlevering. Dan dus nog maar ff wachten enige wat mij tegenhoud om de ub30 te bestellen is dat het stuur(grip) en display niet kantelbaar zijn..en de hoge kostprijs.

Inadequate en klantonvriendelijke aanpak
In januari 2022 gekocht, vanaf april 2022 tot heden problemen met het toestel waar geen adequate oplossing voor wordt geboden door de betrokkenen: Coolblue, Tunturi, FSS. Op mijn klachten en oplossing wordt niet ingegaan. Er is al veel tijd en geld gestoken voor de reparatie van dit ondeugdelijke toestel. Ik moet steeds vrij nemen voor de monteur.
De motor en printplaat zijn tevergeefs viermaal vervangen. Ook vandaag kon de monteur onverrichterzake terug. De enige oplossing is: vervanging van het toestel voor een nieuwe. Tunturi en andere betrokkenen nemen jullie je verantwoordelijkheid!!
Tunturi Competence Cross Trainer C20
Tunturi Competence Cross Trainer C20
.. sorry to say that, but after 6 months using it I'm not satisfied, all kind of squeakings, crackling noises coming from the bottom part and behind from the flywheel, all parts are assembled from manual correctly, also pedals are made from most cheap thin plastic and it wont last much more, as I see it ..
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.