Hurtig sagsbehandling er godt Bryder mig bestemt ikke om den digitale forbindelse. For os er den personlige kontakt meget vigtig
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer et og fire. I Sverige er Tryg den femte største spiller på markedet. Hver dag sikrer Trygs 4.400 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Med et bredt spektrum af forsikringer til både privat, erhverv og industri, behandler Tryg årligt mere end 1 million skader på tværs af Norden. Tryg har leveret økonomisk og personlig sikkerhed for sine kunder i snart 300 år. Vores historie som forsikringsselskab er en af Nordens ældste, og kan spores tilbage til Københavns store brand i 1728.

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Tryg
Go og tryg oplevelse hos Tryg
Vandskade . Efter en lille uge
Ringede vvc. Og de kom ugen efter
Så var problemet løst .

Hurtig sagsbehandling Tilfredsstillende forløb

Besvarelse fra Tryg
Kompetente og flinke medarbejdere.
Hurtig behandling af anmeldelse af skade.
Hurtig svar på mails.

Besvarelse fra Tryg
Det går simpelthen så nemt og hurtigt mht. Skadesanmeldelse, når bare man har styr på sine papirer der skal bruges.
Her er man Tryg.

Besvarelse fra Tryg
Alt forløb godt. Det eneste jeg manglede var en personlig kontakt, da skulle anmode om assistance.

Besvarelse fra Tryg
Super nemt med hurtig afgørelse uden lange skriverier frem og tilbage. Og hurtig udbetaling. Jeg er virkelig tilfreds
Tak

Besvarelse fra Tryg
Første gang jeg har brug for Tryg og det virkede upåklageligt.
Venlig betjening og forståelse af situationen

Besvarelse fra Tryg
I 2023 oprettede vi en hus forsikring i en lille ejerforening. Den kostede rundt regnet 15.000 kr om året. Vi har aldrig gjort brug af forsikringen og i år, 2026 er vi opkrævet over 30.000 kr for samme forsikring. Det altså en stigning på over 102% på 3 år. En beregning i den grad af index stigning Tryg tillader sig at tage vil vise, at vores forsikring over de 5 år den løber, vil ende med at lande omkring 55.000 kr for en husforsikring, i en forening på 2 hus blokke, i alt 3 boliger. Det helt uhørt, det er procent stigninger pr. År på over 20 %. Dette vel og mærket uden nogle former for information herom, eller hvordan i al verden deres beregning er landet således, eller info om, hvilket index de regulere ud fra. Tyveri af største klasse. Hold jer LANGT VÆK FRA U-TRYG. Hver bolig betaler 2500 kr om året for hus forsikring, ved siden af kommer boligernes egne forsikringer 🫡

Besvarelse fra Tryg
Meget hjælpsom rådgiver som hurtigt løste mit problem.
Modtog 2 dage senere aftalte beløb for min skade.

Besvarelse fra Tryg
Har kun negativ at sige!!!! Anmeldte en skade for 4 uger siden, ringet flere gange hver uge og kommer til at snakke med forskellige medarbejdere hver gang som lover til højre og venstre og der sker INGENTING!!!

Besvarelse fra Tryg
Jeg har normalt altid været tilfreds med TRYG, som har været ordentlige hvad enten jeg har fået en skadesag afvist eller godkendt . Men efter en ulykke, har jeg i lang tid fået at vide hvordan tingene hang sammen (troede jeg) - og der har været løbende kontakt. Men nu nærmer en vurdering af min ulykke sig, og her ændres både tilgang og opførsel, hvilket medfører forvirring og frustration hos mig. Den jeg talte med i dag, var hverken særlig venlig eller imødekommende. Jeg oplever normalt ordentlige medarbejdere - men burde medarbejderne ikke have den samme viden og tilgang? Eller er det uvilje når en sag nærmer sig vurdering? Jeg forstår det simpelthen ikke, og er oprigtigt ked af at få forskellige forklaringer.
Det er ikke et spørgsmål om økonomisk erstatning eller mengrad, men at man kunne have været ens i sin tilgang hos TRYG allerede fra min ulykke blev anmeldt - det kunne have sparet både TRYG og jeg, og jeg havde stadig haft tilliden. Nu sidder jeg med en følelse af, at være blevet mistænkeliggjort.
Pt. er jeg ved at se på skift af de fleste forsikringer hos TRYG - jeg magter ikke, at få en’ forklaring - og i 11. time en anden, hvor denne ændres. Jeg har handlet i god tro hele vejen, og der har ingen bedring været af mit helbred.

Tryg Transportskade forsikring
Anmeldte en seng som blev skadet under flytning til flyttefirmaet som er i Tryg forsikring. Tryg har nægtet ar levere en ny seng, og har heller ikke tilbudt at reparere den ødelagte seng uden brug af kemikalier (Ødelagt af sod/oliepletter) samt erstatningsseng. Anmeldt 17.6.2026 og ikke afklaret endnu. Har selv andre forsikringer i FDM/Tryg som jeg overvejer nu. Det ser ud som om Tryg har ændret sig, både den måde de svarer på og personalemæssigt. Sikken en negativ oplevelse.
Kære hej. Jeg har ingen ordentlig forklaring fået af Tryg, kun at I ikke vil erstatte skaden. Jeres svar ændre intet.

Besvarelse fra Tryg
Meget venlig samtale hvor han havde tid til at hjælpe mig.