Hurtig sagsbehandling er godt Bryder mig bestemt ikke om den digitale forbindelse. For os er den personlige kontakt meget vigtig
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer et og fire. I Sverige er Tryg den femte største spiller på markedet. Hver dag sikrer Trygs 4.400 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Med et bredt spektrum af forsikringer til både privat, erhverv og industri, behandler Tryg årligt mere end 1 million skader på tværs af Norden. Tryg har leveret økonomisk og personlig sikkerhed for sine kunder i snart 300 år. Vores historie som forsikringsselskab er en af Nordens ældste, og kan spores tilbage til Københavns store brand i 1728.

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hurtigt og effektivt ekspedition. Venlige mennesker. Kunne ikke være nemmere 👍

Besvarelse fra Tryg
Vi er meget tilfredse, men priserne er lidt til den høje side.
Men altid hurtige når vi har brug for jeres hjælp

Besvarelse fra Tryg
Første gang da vi anmeldte "skaden", var det en meget tung oplevelse, da personen jeg snakkede med var svær at forklare situationen.( Det syntes politiet også).
Anden gang da i ringede til mig, var en meget god oplevelse, da damen i telefonen gav sig tid til at forklare, og forstå.

Besvarelse fra Tryg
Super god hjælp når det gælder, men prisen er i den høje ende.

Besvarelse fra Tryg
Har været kunde hos Tryg í over 10 år og er rigtig glad for deres service og forsikringer. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Tryg
Hurtig og nem indberetning og udbetaling til behandling af hvepsebo

Besvarelse fra Tryg
hurtigt effektivt og fer behandling

Havde fået en P-skade.
Ingen problemer med Tryg - alt kørte bare da jeg havde lavet en skades anmeldelse.
Ja selv lejebil klarede Tryg.
Super service.

Besvarelse fra Tryg
det er helt sikkert den forsikringsmand jeg har fået han er bare mega dygtig til sit arbejde

Besvarelse fra Tryg
God service, søde og forstående personale. Aldrig haft problemer hos jer, når jeg har haft brug for hjælp.

Besvarelse fra Tryg
Fik bilforsikring gennem tryg, og manden i telefonen satte det op og det hele, jeg overså så et besked fra tryg (min fejl) med at der igen skulle være en accept til at det måtte være månedsbetaling. Fik forklaret at jeg sagtens kunne betale min bilforsikring som månedsbetaling hvis jeg så betalte for det som så ikke var blevet betalt alligevel, men nu svarer de med at det kan man ikke ikke gøre alligevel, selvom en jeg snakkede med i telefonen sagde jeg bare skulle betale det beløb jeg skyldte, og så ville det kunne være månedsbetaling. Har i selv styr på jeres ansatte derinde eller er alle bare nye?

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Casper Krarup hos Tryg,
Fra første kontakt blev jeg mødt med venlighed, empati og stor faglighed. Casper tog sig tid til at lytte, besvare mine spørgsmål og forklare processen på en måde, der gav mig tryghed og overblik. Jeg følte mig set, hørt og taget alvorligt hele vejen igennem.
Det er ikke ofte, man oplever en kundeservice, der kombinerer professionalisme med oprigtig omsorg, men det gjorde Casper. Derfor fortjener vedkommende en særlig anerkendelse.
Tusind tak for en rigtig god oplevelse – og fem stjerner herfra.

Besvarelse fra Tryg
Mega dårlig behandling. Jeg har ringet 3 gange til kundeservice uden at det er blevet taget hånd om sagen. Tryg har opsagt vores forsikringer ved alm. brand for sent og så blev vi opkrævet 450kr srafgebyr fra Alm. Brand.
Hvis ja har været chef vil jeg have opsagt de ansvarlige på stedet.