Hurtig sagsbehandling er godt Bryder mig bestemt ikke om den digitale forbindelse. For os er den personlige kontakt meget vigtig
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer et og fire. I Sverige er Tryg den femte største spiller på markedet. Hver dag sikrer Trygs 4.400 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Med et bredt spektrum af forsikringer til både privat, erhverv og industri, behandler Tryg årligt mere end 1 million skader på tværs af Norden. Tryg har leveret økonomisk og personlig sikkerhed for sine kunder i snart 300 år. Vores historie som forsikringsselskab er en af Nordens ældste, og kan spores tilbage til Københavns store brand i 1728.

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget hurtig sagsbehandling. Allerede dagen efter min anmeldelse blev pengene indsat på min konto.

Besvarelse fra Tryg
Hurtige svar fra en fast "personlig" kunderådgiver, som følger en i oprettelse af en forsikringer.

Besvarelse fra Tryg
Hvis sagsbehandlingen havde været kortere ville jeg give den sidste stjerne

Besvarelse fra Tryg
En meget venlig samtale med svar på alle spørgsmål. Tak for hjælp.

Besvarelse fra Tryg
Har en arbejdsforsikring der. Men det bliver bare dyrere og dyrere og jeg føler ikke at jeg får noget som helst for pengene. Der er absolut ingen kundeservice. Dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Tryg
Det var at hun var ærlig og sagde jeg ku spare flere penge hvis jeg fik en rejseforsikring selv om jeg aldrig Rejser så jeg stoler på hun er ærlig og så sagde hun jeg var forsikret rigtig godt når jeg skal ha lavet mine tænder herved næste 2 - 3 uger så jeg stoler på det er rigtig det i siger

Besvarelse fra Tryg
Efter 3 dage frem og tilbage vil tryg ikke efterbetale mig det jeg har betalt ekstra, det er blevet til gebyr😂 jeg er igangsat med at skifte, håber ikke andre bliver snydt som jeg er. Tryg behøver ikke kontakte mig efter dette skrift. Jeg har ikke mere at skulle have sagt 😡

Besvarelse fra Tryg
hende jeg talte med var ualmindelig tålmodig ,og fik mig geidet til at gøre det der skulle gøres, mange tak for fin betjening.

Besvarelse fra Tryg
Har haft Tryg i lidt over 2 år nu og er rigtig tilfreds.

Besvarelse fra Tryg
Vores hund har mange sygdomme og tryg har dækket hver gang. Der har aldrig været noget. Kan anbefale.

Besvarelse fra Tryg
I havde fået en stjerne mere hvis i fjernede den tåbelige robot stemme som intet forstår

Besvarelse fra Tryg
Jeg anmeldte en skade på min hundeforsikring, 5 minutter efter fik jeg en besked om at erstatningsbeløbet var sat ind på min konto. Det var godt nok hurtig afregning! 👍
Mit generelle indtryk er, at Tryg Forsikring er flinke til at udbetale skadeserstatning, jeg har i al fald ikke haft problemer indtil nu 😊

Besvarelse fra Tryg
Dårlig oplevelse med forsikringsrådgiver hos Tryg
Jeg havde kontakt til Daniel, agentur indehaver hos Tryg, som ringede mig op i sidste uge om et tilbud på at samle mine forsikringer hos dem. Jeg har før været kunde i Tryg og ville naturligvis gerne høre, hvad han kunne tilbyde. I vores første samtale sagde han, at hans tilbud ville give bedre dækning samt en bedre pris end min nuværende hos IF. Jeg ville spare omkring 1.200-1.300 DKK om året ved hans umiddelbare gennemgang. Det var næsten udenlukkende på bilforsikringen, jeg kunne spare penge. Min indboforsikring og min datters børneforsikring var dyrere i hans tilbud, mens ulykkesforsikringen for min hustru og jeg selv var minimalt billigere.
Jeg nævnte over for Daniel, at jeg gerne ville have tid til at læse tilbuddet samt min nuværende forsikring igennem. Da jeg gennemgik det faktiske tilbud, viste det sig, at glasdækningen til min bil slet ikke var med, at strakserstatning kun var inkluderet på min egen forsikring og ikke på min hustrus og mit barns, og at dødsfaldsdækningen faktisk var sat ned til en tiendedel af, hvad vi har i dag (50.000 kr mod 500.000 kr).
Jeg bad om et opdateret tilbud til vores aftalte opfølgningssamtale i dag kl. 09:30, men det var ikke opdateret, da vi talte. Om det var en systemfejl eller lignende skal jeg ikke kunne sige. Under samtalen i dag nævnte jeg de ting som stadigvæk ikke var inkluderet i tilbuddet. Daniel ændrer pludselig kurs og siger, at han først kunne give mig den bedste pris, hvis jeg også tegnede en rejseforsikring, selvom jeg allerede ved vores første møde i sidste uge, havde forklaret, at jeg ikke havde brug for det, da jeg er dækket via mit Mastercard. Da jeg nævnte, at han kunne lave et tilbud med eller uden rejseforsikring, blev han hård i tonen og sagde: "Det gør jeg ikke, jeg tror ikke, vi finder frem til noget," og lagde på uden jeg kunne nå at sige noget.
Jeg oplevede, at tonen blev markant mere afvisende, så snart jeg begyndte at gennemgå tilbuddet kritisk og pege på, at dækningen faktisk var ringere på flere punkter, end det var blevet fremstillet. Det er ærgerligt, det var et udgående opkald fra jer, så samtalen ikke blev optaget, da jeg egentlig tror, Daniel er dygtig nok til sit arbejde, men at han valgte at lægge på var en rigtig ærgerlig oplevelse. Jeg tror ikke, det er den generelle måde, Tryg behandler sine kunder/potentielle kunder på, men min oplevelse med Daniel var bestemt uheldig.

Besvarelse fra Tryg
Vi ledte efter en billigere forsikring og blev ringet op af Daniel som tog fint imod os - jeg sagde at jeg lige skulle indhente tilbud fra andre forsikringer men Daniel var meget fast besluttet på at jeg havde sagt ja til dem hvis han kunne give en “billigere løsning”, selvom jeg forklarede ham at jeg skulle undersøge nærmere. Hele samtalen blev hurtig ubehagelige og han blev utrolig påtrængende. “Du lovede at sige ja, hvis jeg gav dig et billigere tilbud og bl.a. bl.a.” Jeg ville ringe tilbage eller de kunne prøve at ringe tilbage så skulle jeg nok undersøge mulighederne. Men jeg tog aldrig telefonen og Daniel endte med at ringe til vedkommende som vi prøvede at tegne en forsikring til, og sagde at jeg ikke tog telefonen og om det var det rigtige nummer, meget snedigt selvom han havde mit nummer. Men jeg var på ferie så var ikke til at få fat på de næste to uger. Det ignorerede Daniel og ringede alligevel hver dag til mig?! Jeg kan ikke sige noget om tryg men jeg vil i hvert fald ikke have forsikringen fra sådan en ubehagelig medarbejder. Bonus eller ej det er ikke sådan man skaffer kunder.

Besvarelse fra Tryg
ER Trygs indbo og husforsikring noet værd ? Har været kunde i Tryg i over 30 år UDEN jeg har anvendt disse 2 forsikringer , da jeg føler at med ærlighed kommer man længst.. Min skade : Elforsyning leverer ved fejl 400 volt i hele mit hus.. Masser af indbo skader : tv oliefyr lamper bærbar pc modem tv boks osv. Gjensidige forsikring skal betale via regres til Tryg, da jeg jeg er 100 % uden skyld i dette . Desværre er afkrivningsregler at hvis dit indbo er 8-10 år gammelt så får du INTET udbetalt i erstatning . Eksempel en stor fladskærm til 10000,00 kr i indkøb og med en alder på 8-10 år så får du INTET i erstatning. Min skade kommer til at koste mig ca 10000 kr og vel at mærke ved at købe brugt. Mit store problem er at jeg har været ALT for ærlig mht mine skader. Jeg ka da sagtens at se at forsikringsselskaber ligefrem lægger op til at folk skal svindle .Mvh en mega sur kunde og måske på vej ud af TRYG ( D 2588670 )