Hurtig sagsbehandling er godt Bryder mig bestemt ikke om den digitale forbindelse. For os er den personlige kontakt meget vigtig
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer et og fire. I Sverige er Tryg den femte største spiller på markedet. Hver dag sikrer Trygs 4.400 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Med et bredt spektrum af forsikringer til både privat, erhverv og industri, behandler Tryg årligt mere end 1 million skader på tværs af Norden. Tryg har leveret økonomisk og personlig sikkerhed for sine kunder i snart 300 år. Vores historie som forsikringsselskab er en af Nordens ældste, og kan spores tilbage til Københavns store brand i 1728.

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg er meget tilfreds med min forsikring. Jeg har fået en god og professionel service, og medarbejderne har været venlige og hjælpsomme. Jeg kan varmt anbefale forsikringen og giver 5 stjerner. ⭐⭐⭐⭐⭐

Besvarelse fra Tryg
Det er utroligt frustrerende at blive automatisk afvist efter mange års loyalitet og store indbetalinger, men forsikringsselskaberne kigger desværre blindt på registrerede skader frem for ens samlede, historiske overskud.
Når du søger om optagelse via et forhandlertilbud, bliver din profil kørt igennem en automatisk algoritme. Hvis du har haft en stor skade, udløser systemet ofte et "rødt flag".
For at komme udenom dette kræver det, at en medarbejder foretager en manuel vurdering og kigger på det samlede billede – og ikke KUN på de skader, man har haft.

Besvarelse fra Tryg
Sagen kunne hele tiden følges, opstart henvendelse håndværkerne altså hele sagsforløbet.

Dårlige oplevelser efterhånden.
Medarbejderne fortæller usandheder, og lytter ikke til kunden. Jeg fik udtrykkelig forsikring om, at min forsikring er tilmeldt betalingsservice. Selvom jeg har rykket i 2 måneder uden den endnu er blevet tilmeldt betalingsservice. Nu modtager jeg 21/8, to breve med rykkergebyrer, med betalingsdato d. 18/8. Jeg har ikke nægtet at betale, men for juli måned måtte jeg kæmpe 10 dage for bare at få lov at betale mine regninger. Der havde de også forsikret mig om, at forsikringerne var tilmeldt betalingsservice. Heller ikke dengang blev der troet på mig.
Jeg har tilmed selv flere gange anmodet om netop selv at tilmelde forsikringerne til betalingsservice. Første gang fik jeg forkerte tilmeldings oplysninger af Ali eller Ahmad. Anden gang skulle en “klog” dreng belære mig. Jeg afgav samtykke og fuldmagt til at han kunne oprette det. Det evnede han desværre ikke.
Jeg forventer et udførligt svar. Samt en redegørelse for jeres håndtering af simple tilmeldinger til betalingsservice.
Hvis man vil have tilfredse kunder, så går det altså ikke at man lyver for sine kunder.

Besvarelse fra Tryg
Hold jer langt væk fra Tryg.
Jeg gjorde præcis det, man som kunde burde gøre: Jeg ringede til Tryg, da jeg havde købt en ny elcykel til 19.500 kr., og spurgte direkte, om den var fuldt dækket. Jeg fik et klart ja.
Da cyklen blev stjålet, viste det sig, at "fuldt dækket" hos Tryg åbenbart betyder 6.000 kr. for en cykel til 19.500 kr.
Da jeg klagede over den rådgivning, jeg havde fået, valgte de at svare på noget helt andet. De henviser til en police fra februar 2025, selvom min klage handler om en samtale i juni 2025. At februar kommer før juni burde ærlig talt ikke kræve en kalender.
Og så kommer standardundskyldningen: "Du skulle selv have læst policen."
Fint. Men hvad er så formålet med at have forsikringsrådgivere, hvis deres svar ikke kan bruges til noget? Hvorfor skal man ringe og spørge direkte, hvis man alligevel bagefter får at vide, at man skulle have ignoreret deres svar og læst det med småt?
Det mest latterlige er, at den korrekte dækning kostede 98 kr. ekstra om måneden. Havde rådgiveren gjort sit arbejde ordentligt, havde jeg sagt ja på stedet. I stedet står jeg med en stjålet cykel til 19.500 kr. og en erstatning på 6.000 kr.
Det her handler ikke bare om penge. Det handler om et forsikringsselskab, der ikke vil tage ansvar for sin egen rådgivning, men hellere sender ansvaret tilbage til kunden. Jeg har mistet al tillid til Tryg

Besvarelse fra Tryg
Absolut den person jeg talte med , kan desværrer ikke huske navnet , følte mig ,gamle mand, så TRYG

Besvarelse fra Tryg
Tandbehandlings forsikringen fungerer bare - hurtig og nem.

Besvarelse fra Tryg
Efter tyveri fik jeg en rigtigt god og hurtig behandling af min sag.

Besvarelse fra Tryg
Vi havde en fugtigheds skade i vores underetage mod vest, som vi bad et murerfirma undersøge. De anbefalede, at vi fik lavet en afløbsrist på den vestlige del af huset. Da de skulle koble dette afløb til en kloak på den nordvestlige side af huset opdagede de, at kloakken var skjult under terrasse fliserne. da de gravede den fri opdagede de, at afløbet fra drænrøret omkring huset var var gravet i stykker og således ikke virkede. Vi ved ikke hvem der har ødelagt disse og hvornår dette er sket. og vi ved ikke hvem der har gjort dette og hvornår, Og som nævnt var kloakken skjult under fliser.
Vi forstår simpelt hen ikke, at vi ikke kunne få noget erstatning til udbedring af denne skade. Vi har været kunde i Tryg i mange år og har aldrig forsøgt, at misbruge vores forsikringer.
Så denne oplevelse har fået os til at overvej, om vi har det rigtige forsikringsselskab?

Besvarelse fra Tryg
Sidst jeg brugte tryg,var da jeg havde brug for ,at få min gamle bil på værksted.Cherføren kom til tiden.
Jeg har kun godt at sige vebhjælp.
Hilsen Morte..