Tryg Anmeldelser

29.557

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.830 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange glade kunder beretter, at sagsbehandlingen og håndteringen af skader generelt foregår hurtigt, kompetent og fuldstændig uden problemer. Forbrugerne sætter stor pris på at tale med venlige, lyttende og yderst behagelige medarbejdere, som straks kan hjælpe med forespørgsler. Nogle personer var utilfredse med de markante prisstigninger på forsikringerne samt en til tider langsommelig og besværlig proces. Anderledes bemærkede flere anmeldere også store udfordringer med manglende kommunikation og uenighed om dækningen. Flere forbrugere oplevede desuden en uprofessionel tone og følte sig ikke ordentligt taget alvorligt af personalet.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service, idet nogle fremhæver en fantastisk, hurtig og kompetent... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med personale, idet nogle fremhæver yderst professionelle og... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med customer service. Mens nogle forbrugere oplever venlig og... Se mere

Price

Kunder deler negative meninger om pris og oplever markante prisstigninger, som ofte kommer uden varsel eller... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydig oplevelser med contact og udtrykte blandede følelser om kommunikationen. Forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hurtig sagsbehandling er godt Bryder mig bestemt ikke om den digitale forbindelse. For os er den personlige kontakt meget vigtig

Skiftede gennem FDM til TRYG da de samlet gav en fin pris på min lidt dyre fuld-kasko. Året efter steg den dog til det samme jeg gav FØR jeg skiftede til TRYG??? Lidt billigt "trick" i mine øjne. Kun... Se mere

Dårlig kundeservice og arrogance. Meget firkantet holdning, og vil ikke erkende man har lavet en fejl. Derudover er priserne steget helt vildt... Jeg vil ikke anbefale Tryg. Der findes andre bed... Se mere

TRYG Gravidforsikring - bare lad vær! Jeg er så træt af selskaber der lover “gratis” for så automatisk at gå over i betalende abonnement. Hvorfor ikke give jeres kunder mulighed for at tage stilling t... Se mere

1. nr. 37 af de 38 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed

Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer et og fire. I Sverige er Tryg den femte største spiller på markedet. Hver dag sikrer Trygs 4.400 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Med et bredt spektrum af forsikringer til både privat, erhverv og industri, behandler Tryg årligt mere end 1 million skader på tværs af Norden. Tryg har leveret økonomisk og personlig sikkerhed for sine kunder i snart 300 år. Vores historie som forsikringsselskab er en af Nordens ældste, og kan spores tilbage til Københavns store brand i 1728.

Tryg A/S

Middel

30 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(29.557)

1.821 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Professionel og god behandling

God og høflig betjening dog lidt for meget baggrundsstøj

Hej Lena

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre om den gode betjening. Vi beklager den forstyrrende baggrundsstøj.

Venlig hilsen Rikke, Tryg

Tryg flyttede mine forsikringer uden mit samtykke

Trustpilot-anmeldelse

Jeg blev ringet op af Tryg efter aftale, da jeg havde købt en ny bil. Sælgeren spurgte, om de måtte ringe med et uforpligtende tilbud, hvilket jeg sagde ja til. Da de ringer fra tryg, sagde jeg ja til at modtage tilbuddet på skrift via mail – men på intet tidspunkt sagde jeg, at de måtte flytte mine forsikringer fra mit daværende selskab. Jeg var faktisk tilfreds, hvor jeg var, og med billigere forsikringer allerede.

Alligevel endte Tryg med at flytte mine forsikringer, uden at jeg havde skrevet under på noget. Da jeg kontaktede dem, fik jeg at vide, at et samtykke godt kunne gives telefonisk, hvilket jeg på intet tidspunkt har givet.

Jeg bad herefter 2-3 gange om måneden om at få adgang til den telefonsamtale, da den jo var blevet optaget. Jeg fik hver gang at vide, at sagen ville blive sendt videre, og at jeg ville blive kontaktet af en overordnet. Jeg forstod godt, at de ikke bare kunne udlevere en optagelse, men jeg hørte aldrig fra nogen, og derfor blev jeg ved med at ringe ind.

Efter 6 måneder fik jeg endelig fat i en overordnet, som fortalte mig, at Tryg kun gemmer telefonsamtaler i 6 måneder. På det tidspunkt var der derfor ikke længere mulighed for at undersøge eller få adgang til den samtale, jeg havde efterspurgt i et halvt år.

Jeg valgte trods alle frustrationerne at blive hos Tryg i noget tid endnu. Men herefter oplevede jeg flere gange, at mine forsikringspriser ændrede sig. På ét år blev mine forsikringer sat op tre gange, uden information. Hver gang opdagede jeg det først, fordi jeg selv ringede ind og spurgte hvorfor mine forsikringer var dyrere, hvilket var grundet stigning.

Kundeservicen er desværre også meget svingende. Jeg har mødt virkelig søde medarbejdere, men desværre kun omkring 3 ud af 10 gange. Det gør, at man efterhånden næsten ikke har lyst til at ringe ind, selv når man har brug for hjælp.

Til sidst blev det nok, og jeg skiftede selskab. I forbindelse med det tilmeldte jeg mig en side, hvor jeg kunne vælge, hvilke forsikringsselskaber der måtte kontakte mig med tilbud. Jeg fravalgte Tryg.

Alligevel bliver jeg stadig ringet op af Tryg cirka hver 2-3 måned med et tilbud, selvom det er over et år siden, jeg skiftede selskab. Hver gang siger jeg nej og beder dem samtidig om at fjerne mig fra deres opkaldsliste. Alligevel bliver jeg ringet op igen nogle måneder senere.

Samlet set har min oplevelse med Tryg desværre været præget af manglende tillid, meget frustration og en følelse af, at jeg som kunde selv skal bruge unødigt meget tid på at følge op på ting, der burde kunne løses langt nemmere.

16. september 2025

Hej Martine

Vi takker for din detaljerede feedback og beklager dybt den frustrerende oplevelse, du har haft med vores service. Vi er kede af at høre, at du har oplevet manglende tillid, uønskede forsikringsflytninger og gentagne opkald trods din afmelding.

Vi sørger for, at du ikke kontaktes igen.

Nul Stjerner!

Tryg afviser anmodning om overflytning af forsikringer til Topdanmark, grundet en “tastefejl” i oplysninger på køretøj Tryg allerede har.

Tryg venter med afvisning til næste måned så opsigelsen rykkes en måned!
Tryg vil ikke tage ansvar for deres sagsbehandling.

Topdanmark har væsentlige billige forsikringer med samme dækninger…Nul Stjerner!

26. august 2026

Hej Dianna

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med overflytningen af dine forsikringer.

Hvis du mangler svar eller afklaring på noget i sagen, er du velkommen til at sende en mail til hej@tryg.dk.

Retshjælpsforsikringen er komplet…

Retshjælpsforsikringen er komplet værdiløs hos TRYG. Hele forløbet ift. retshjælpsforsikringen har været en farce hos TRYG. Man har ventet uendelig lang tid på svar, svarene har været modsigende og en enkelt medarbejder var endda direkte ubehagelig og grov at tale med.

26. august 2026

Hej Jens

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse med retshjælpsforsikringen har været så negativ. Det lyder som om, at der har været udfordringer med svartider, modstridende information og en ubehagelig medarbejder, hvilket bestemt ikke er den service, vi ønsker at levere. Jeg beklager dybt, at du har haft denne oplevelse.

Hvis du mangler svar eller afklaring i forløbet, er du meget velkommen til at sende en mail til hej@tryg.dk og så sørger vi for, at du bliver kontaktet.

Venlig hilsen Rikke, Tryg

Flink medarbejder, informations niveau på toppen.

Hej Akhtar

Vi er glade for at høre, at vores medarbejder var flink, og at informationsniveauet var i top. Tak for din positive feedback!

Venlig hilsen Rikke, Tryg

Efter over 8 måneder kører sagen stadigvæk uden afslutning.

Efter over 8 måneder og sagen kører stadig – er min tålmodighed med Tryg ved at være opbrugt.

Jeg har nu ventet i over otte måneder på, at min sag bliver behandlet og afsluttet. På trods af den lange sagsbehandlingstid oplever jeg ikke, at sagen bliver taget med den alvor og det engagement, man med rimelighed kan forvente af sit forsikringsselskab.

Det, der gør situationen endnu mere frustrerende, er, at jeg har fået oplyst, at sagen nu ligger i Trygs kvalitetsafdeling, som angiveligt har meget travlt på grund af et stort antal sager fra utilfredse kunder.

Hver mail du besvarer i forløbet til ''kvalitets afd.'' kan man forvente 6 måneders svartid på. Som kunde kan man næsten få den tanke, at strategien er at trække tiden så længe, at man til sidst bliver så frustreret og udmattet, at man opgiver.

Jeg har tegnet forsikring hos Tryg med en forventning om, at jeg kan regne med selskabet, når uheldet er ude. Lige nu er min oplevelse desværre det modsatte.

8 måneder er simpelthen ikke godt nok.

Så kære Tryg jeg forventer en reel forklaring, fremdrift og en afslutning på sagen. Ikke flere undskyldninger om travlhed.
Skadenummer: D1989837

13. januar 2026

Hej Martin

Tak fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse.
Jeg er oprigtigt ked af at høre, at din sag har trukket ud i så lang tid, og at du oplever manglende engagement. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Jeg forstår fuldt ud din frustration over den lange ventetid og den manglende fremdrift.

Jeg har set nærmere på din sag og jeg rækker ud til kvalitetsafdelingen.

nemt

Hurtigt og nemt

Hej Frank

Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service.

Rigtig god dag

U-TRYG forsikring

Nok Danmarks mest langsommelige forsikringsselskab

Vi har desværre haft en ekstremt frustrerende oplevelse med Tryg i forbindelse med vores retshjælpsforsikring.

Sagen vedrører en nabotvist om et byggeri, som vi mener er ulovligt, og hvor der er indgivet stævning. Siden vores første henvendelse til Tryg er der nu gået 10 måneder.

Tryg har desuden haft selve stævningen forelagt i 3½ måned, men vi venter stadig på en afklaring af, om retshjælpsforsikringen vil dække depositummet til syn og skøn.

Imens står sagen naturligvis ikke stille. Naboen kan fortsætte byggeriet og i værste fald nå at færdiggøre det, mens vi venter på Trygs afgørelse. Det kan få direkte betydning for den sag, der allerede er anlagt, fordi forholdene ændrer sig undervejs.

Man tegner netop en retshjælpsforsikring for at have hjælp, når en juridisk konflikt opstår. Men hvad er den reelt værd, hvis forsikringsselskabet bruger måneder på overhovedet at tage stilling til dækningen, mens den konkrete sag udvikler sig?

TRYG udbeder sig den komplette sag, for at tage stilling til et enkelt spørgsmål omkring ca. 70.000 ud af en sag der - potentielt - løber op i det 3-dobbelte - som TRYG naturligvis ikke dækker, da man ikke kan få dækning for andet end de få timer i retssalen.

Hvad i alverden er det egentlig, man betaler for hos Tryg?

Hej Claus

Jeg er ærgerlig over, at læse omkring din oplevelse med retshjælp.

Jeg kan ikke finde din sag frem udfra dine oplysninger og du er derfor velkommen til, at sende en mail til hej@tryg.dk, så sørger jeg for at kontakte rette afdeling.

Skift selskab

Min anbefaling til alle kunder ved tryg. SKIFT SELSKAB. Min gamle far på 80 har tegnet alle forsikringer her i årtier. Nu hvor der er brug for dem er det værdiløst. Det er ikke muligt at komme i kontakt med andet en en telefon Robot der anbefaler at ringe efter en ambulance hvie det er alvorligt. Til en vandskade tænker jeg ikke det hjælper.

23. august 2026

Hej Peter

Tak for din feedback.

Jeg er ærgerlig over, at læse omkring jeres oplevelse med vores telefon-robot.
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker I skal sidde tilbage med. Jeg sørger for, at tage jeres feedback med videre, til rette afdeling da vi hele tiden vil forbedre den.

Hvis I fortsat mangler svar fra vores skadesafdeling, er I velkommen til at vende en mail til hej@tryg.dk, så sørger vi for at sende den til rette afdeling.

Hej Flemming

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service og har kunne hjælpe med din henvendelse.

Rigtig god dag

Venlig hilsen Simone, Tryg

Trods flere henvendelser bliver tryg…

Trods flere henvendelser bliver tryg stadigvæk ved med at sende opkrævninger selv om næsten alle vores forsikringer er opsagt,på grund af dårlig kundeservice og lange ventetider på telefonen,selvom tryg selv skulle ringe tilbage blev der aldrig noget ud af det,nu nærmer det sig snart til en anmeldelse til forbruger rådet.

5. august 2026

Hej Torben

Jeg er ærgerlig over, at læse omkring din oplevelse.

Udfra din oplysninger, kan jeg ikke finde dig frem i vores system og du er derfor meget velkommen til at sende en mail til hej@tryg.dk, så vil jeg meget gerne kigge nærmere på sagen.

Venlig hilsen Simone, Tryg

Tryg har uberettiget opsagt min…

Tryg har uberettiget opsagt min indboforsikring. Jeg har ikke haft indboforsikring i et helt år. Heldig at min lejlighed og indbo ikke er blevet ødelagt i en brand. Jeg har til gengæld for lov at betale og beholde en alt for dyr rejseforsikring til 406 kr. pr. måned. Tryg har så meget rod i deres systemer og aftaler.

25. august 2025

Hej

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med opsigelsen af din forsikring og den forvirring, det har skabt.
Jeg forstår din frustration over situationen, men har ud fra denne anmeldelse ikke mulighed for at se nærmere på sagen.
Hvis du ønsker jeg skal kigge nærmere på sagen, bedes du sende en mail til hej@tryg.dk.

Venlig hilsen Sidse, Tryg

Har haft samlet ALLE mine forsikringer…

Har haft samlet ALLE mine forsikringer hos TRYG i mere end 30 år - fra før deres systemer kan gå tilbage !
Efter et voldsomt cykelstyrt - med brækket arm og lår, slog hovedet i asfalten - men havde heldigvis cykelhjælm på.
Kæmper med senfølger i hovedet -efter slag/hjernerystelse/træk i nakken. Det kan jeg ikke få erstatning for. Jeg Skal bevise det - da forvagten på skadestuen beskrev at jeg ikke havde slået hovedet !!!! Neurolog er ikke i tvivl.
Jeg Har ALDRIG misbrugt min forsikring.

17. august 2026

Hej Jytte

Vi er kede af at høre om dit uheld og de udfordringer, du oplever med senfølgerne.
Vi forstår din frustration over situationen med erstatning, men jeg håber du har fået en ordentlig forklaring, ellers er du velkommen til at sende os en mail på hej@tryg.dk og så vil jeg sørge for du kontaktes af rette afdeling.

Værste forsikring nogen siden

Værste forsikring nogen siden.
Jeg er kommet ud for en arbejdsskade hvor jeg i 2017 har brækket halenben og korsbenet, tryg nægter at anderkende mine arbejdesskader, jeg kan ikke side på min numse efter arbejdsskade og smerter i ryggen, er blivet lam i et stykke af benet på grund af skader, der er også sket skade på min ryg ved faldet, tak for l o r t

Hej Stine

Vi beklager dybt at høre om de udfordringer, du oplever med din arbejdsskadesag og de vedvarende smerter.
Vi forstår, hvor frustrerende det må være, når en skade har så store konsekvenser for din hverdag.
Jeg håber du har fået en forklaring på denne sag, ellers er du meget velkommen til at sende en mail til hej@tryg.dk og så vil jeg sørge for du vil blive kontaktet af rette afdeling.

Fuldstændigt håbløst virksomhed

Fuldstændigt håbløst virksomhed. Hver gang jeg har kontaktet dem med en skade, så har jeg ikke været dækket og så skal jeg have det ene og andet for at være dækket. Hvilket har kostet flere og flere penge.
Gennem tre år har de hævet penge på min konto for forsikringer, der ikke var mine. Det tog de ikke ansvar for. Det var bare øv bøv.
I februar siger jeg to forsikringer op til forfaldsdato. Så sender de en bekræftelse på opsigelsen, med to valgmuligheder - enten kostede det er beløb hvis det skulle være nu, hvis det skulle være senere så kostede det ingenting.
Det skulle jeg åbenbart svare på, så hvis man ikke bekræfter bekræftelsen, så annullerer de den bare og sender en ny opkrævning for et nyt år. På trods af, at de kan se der er oprettet to gange to ens forsikringer, jeg har ikke ord for mere rigid og en så elendig kundeservice. De gider ikke engang at gøre noget for at rette deres fejl eller når de kan se, der er noget der er helt skævt.

Hej Sarahchristinne

Det er ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Jeg håber, at forsikringerne nu er afsluttet som ønsket. Hvis du fortsat har brug for hjælp, er du velkommen til at sende dit policenummer til hej@tryg.dk, så hjælper jeg gerne.

Tænk

Tænk, at det er kommet dertil, hvor jeg savner inderne i telefonen! Hold kæft, mand, for en idi*tisk telefonrobot I har!
Den fatter ikke engang 'ja' og 'nej'! Jeg står og råber ind i telefonen i et åbent kontor, og det er mig, der ligner idioten! Det er så aggraverende. Tak for det, Utryg!

Hej Peter

Det kan jeg godt forstå, du er træt af. Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og jeg beklager den frustration, vores telefonrobot har givet dig.

Jeg håber at du trods udfordringerne med vores robot, er kommet igennem til rette afdeling, og fået løst din henvendelse.

Hvis der fortsat er noget du mangler svar på, eller har brug for hjælp til, er du velkommen til at bestille et opkald via nedenstående link, så ringer vi til dig.

Venlig hilsen Pernille, Tryg

I har løbende informeret mig om hvad…

I har løbende informeret mig om hvad der skulle ske . Altid venlige og hjælpsomme når jeg ringede 😀

9. august 2026

Hej Winnie

Det er vi rigtig glade for at du syntes.

Du skal have mange tak, fordi du ville anmelde os på Trustpilot. Det sætter vi stor pris på.

Venlig hilsen Pernille, Tryg

Sød ung mand der ringede

Sød ung mand der ringede, da jeg kørte i bil på dette tidspunkt, var jeg nok lidt kort for hovedet

21. august 2026

Hej Henning

Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse med os, trods vi fangede dig på et lidt skidt tidspunkt.

Du skal have mange tak, fordi du ville anmelde os på Trustpilot.