Hurtig sagsbehandling er godt Bryder mig bestemt ikke om den digitale forbindelse. For os er den personlige kontakt meget vigtig
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer et og fire. I Sverige er Tryg den femte største spiller på markedet. Hver dag sikrer Trygs 4.400 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Med et bredt spektrum af forsikringer til både privat, erhverv og industri, behandler Tryg årligt mere end 1 million skader på tværs af Norden. Tryg har leveret økonomisk og personlig sikkerhed for sine kunder i snart 300 år. Vores historie som forsikringsselskab er en af Nordens ældste, og kan spores tilbage til Københavns store brand i 1728.

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Tryg er meget lydhør ift pludseligt opstået sygdom og heraf aflysning af rejse. Flot og regulær håndtering.
Har efterfølgende klare “regler” for at opnå medicinsk forhåndsgodkendelse og følger dem. Som kunde føler man sig tryg.

Besvarelse fra Tryg
Kom i kontakt med en medarbejder der var godt inde i sagerne og kunne svare på alle mine spørgsmål

Besvarelse fra Tryg
Så skuffende og mangel på almen respekt for sine medmennesker. Det må gå virkelig godt hos Tryg/Codan for de mangler åbenbart ikke kunder.
Jeg skrev en udførlig henvendelse vedrørende interesse i en erhvervsforsikring, der var alle detaljer der skulle bruges til en udfærdigelse af forsikringen.
Næste dag bliver jeg ringet op af en møde booker (so far so good). Der bliver ringet op 5-6 gange inden for halvanden time fra ligeså mange forskellige numre. Jeg havde ikke tid til at tale på det pågældende tidspunkt, men ringede tilbage senere - Det kan man så åbenbart ikke....
Da det endelig lykkes, fik vi aftalt et møde til en fredag klokken 13.00. Fredag kommer omkring, og jeg sidder og venter foran min computer på et opkald. Efter en halv time giver jeg op og skriver en mail med ønske om at booke et nyt møde.
Jeg hører intet indtil 1 uge senere, fredag klokken 11. Jeg bliver ringet op uden en aftale af en assurandør, som begynder at spørge til de nøjagtigt samme ting, som er beskrevet i min første mail. Jeg er nødt til at afbryde ham, og fortæller jeg er lige ved at checke ud af et hotel, om han kan ringe om et øjeblik. Han lyder lidt træt af det, tilsyneladende fordi det er frokostpause om et øjeblik... Men han lover at ringe efter frokostpausen, hvilket er fint for mig. Det er så 14 dage siden nu, og jeg har stadig ikke hørt tilbage.
Så handlen er nu gået til IF, da de gør sig den ulejlighed at kommunikerer med deres kunder.

Besvarelse fra Tryg
de var til at snakke med og havde tid til at forklare det så man forstod hvad man skulle gøre

⭐ 1 stjerne – Meget skuffende oplevelse med Tryg
Vi fik besøg i vores cykelforretning af en sælger fra Tryg, karsten, i forbindelse med den aftale Tryg har indgået med Danske Cykelhandlere. Vi blev præsenteret for, at aftalen skulle give os som cykelforretning nogle attraktive og konkurrencedygtige forsikringsvilkår.
Desværre har oplevelsen efterfølgende været en helt anden.
Det produkt og de vilkår, vi oplevede blev præsenteret og aftalt i butikken, stemmer efter vores opfattelse ikke overens med det, vi efterfølgende har fået på skrift. Da vi derfor ønskede at komme ud af aftalen, inden det hele reelt var trådt i kraft, fik vi besked om, at det ikke kunne lade sig gøre, fordi vi havde skrevet under og var bundet i hele 5 år.
Det finder jeg stærkt kritisabelt. Når man som erhvervsdrivende indgår en aftale på baggrund af et fysisk salgsmøde, bør man kunne have tillid til, at det, der bliver præsenteret og aftalt mundtligt, også er det, der efterfølgende fremgår af aftalen.
Håndteringen af vores indsigelser efterfølgende har desværre heller ikke gjort oplevelsen bedre. Vi har oplevet kommunikationen som både dårlig og respektløs, og fokus har efter vores oplevelse primært været: Der er skrevet under, så aftalen gælder.
Jeg havde forventet langt mere af Tryg – især når samarbejdet bliver præsenteret gennem vores egen brancheforening.
Mvh. Benjamin Larsen

Besvarelse fra Tryg
God betjening gode tilbud tror ikke det kan blive bedre kan kun varmt anbefale Tryg

Vejhjælp :
Fantastisk dygtig mekaniker, min bil blev lavet i løbet af få minutter 😃👍
Dårligt at man ikke kan komme direkte igennem til en medarbejder, især når situationen virkelig er problematisk Tænk hvis man holdt i et trafikeret kryds. Ser scenariet for mig 😳.Min bil blokerede for flere biler på parkeringspladsen,til alt held skulle ingen op og på arbejde kl.6.45 lørdag.Det havde været slemt hvis flere blev forsinket på hver deres forskellige arbejdspladser.Da en medarbejder ringede til mig og jeg forklarede omstændighederne, samt at jeg skulle møde på arbejde på hospital, fik jeg blot at vide at der var flere andre som også skulle have vejhjælp og min argumentation ingen betydning havde!
Gps som skal finde lokation var også problematisk - trods flere forsøg på at indtaste min adresse manuelt ( oppe i min lejlighed hvor det må formodes at være let at lokalisere) foreslog den konstant forkert husnummer.Det sker ALDRIG med taxa selskaber.Men som sagt, en fantastisk dygtig mekaniker, som kom hurtig.Jeg forklarede at jeg havde givet 1 stjerne grundet de omtalte problemer, men at jeg selvfølgelig ville ændre på det grundet hans indsats.
Er iøvrigt rigtig glad for Tryg trods denne ( uventet) oplevelse.
Benedikte Hoff Kjeldsen

Besvarelse fra Tryg
Der er altid hjælp at hente, når man er i tvivl om hvordan man skal agerer 👍

Besvarelse fra Tryg
Fantastisk håndtering af vores skade
Kort efter at vi havde besluttet at skifte forsikringsselskab pr. 1. september på grund af varslede prisstigninger, stoppede køkkenvasken. Vi fik slamsuget, og der kom både sten og grus op, så der var mistanke om en skade på kloakrøret.
Vi anmeldte skaden til Tryg, og herfra blev der virkelig taget hånd om sagen. En TV-inspektion viste et stort hul i kloakrøret – og samtidig blev der konstateret rotter.
Sven Bech A/S stod for udbedringen af skaden, og KloakTek sørgede for montering af en rottespærre. Hele forløbet blev håndteret professionelt, hurtigt og uden besvær for os.
Det er faktisk lidt tankevækkende, at man ofte først finder ud af, hvad ens forsikring er værd, når man får brug for den. Og her må vi sige, at Tryg virkelig viste deres værd.
Vi har fortsat valgt at skifte forsikringsselskab, men det ændrer ikke på vores oplevelse af Trygs håndtering af denne skade. Vi bliver heller ikke helt væk fra Tryg-familien, da vi fortsætter hos Alka.
Tak for en rigtig god og professionel håndtering af vores skade. Det har været en meget positiv oplevelse – og en påmindelse om, hvor vigtigt det er at have et forsikringsselskab, der leverer, når det virkelig gælder. ❤️

Besvarelse fra Tryg
Har fået en god samtale når jeg ringede til dem

Besvarelse fra Tryg
Ualmindelig hurtig reaktion på skadesanmeldelse og igangsætning og udbedring af skaden.
En ekstra skade blev ordnet dagen efter meddelelsen.
Fik en venlig og positiv behandling af sagsbehandleren.

Besvarelse fra Tryg
jeg var ude af mig selv på grund af vandskade men min datter elsker hende overtog sagen. lige siden er det gået godt med perfekt servise. mvh. Karin
jeg kan ikke huske damens navn men min datter kom fint ud af det med damen. god dag.

Besvarelse fra Tryg
Ualmindelig modstræbende behandling af sag om skade på håndvask.

Besvarelse fra Tryg
Forstående medarbejder og fik løst mine opgaver hurtigst muligt

Besvarelse fra Tryg
Det er blive nemmere selvom vi er fra Grønlnad før kunne vi ikke, det det er godt 🥰

Besvarelse fra Tryg
Jeg har generelt haft en rigtig dårlig oplevelse med dette forsikringsselskab.
Når man betaler for en forsikring, regner man også med, at der bliver taget ordentligt hånd om ens sag, når der sker noget. Det har jeg desværre slet ikke oplevet. Skader bliver efter min mening håndteret dårligt, og det har flere gange været unødvendigt besværligt at få hjælp.
Kundeservicen har heller ikke været meget bedre. Jeg har oplevet en flabet og uprofessionel tone, og man får næsten følelsen af, at man er til besvær, bare fordi man spørger ind til sin egen sag.
Derudover har jeg oplevet, at der bliver lavet aftaler med binding, uden at det bliver gjort ordentligt klart, hvad man egentlig siger ja til. Det synes jeg virkelig ikke er okay.
For mig handler forsikring meget om tillid, og den tillid er efterhånden helt væk. Når både skadebehandling, kundeservice og kommunikationen omkring aftaler sejler, så er det svært at være tilfreds.
Alt i alt en virkelig dårlig og frustrerende oplevelse. Jeg ville personligt ikke anbefale dem.