Jeg har lige besøgt dem og de var meget…
Jeg har lige besøgt dem og de var meget venlige :)
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg har lige besøgt dem og de var meget venlige :)
Vi har brugt Triotek til poolteknik i byggeriet af et indendørs pool med spa. Det kan ikke anbefales!
Cirkulationsrørene til poolen går direkte ud bag soklen uden isolering. Trioteks kommentar: Vandet cikulerer så hurtigt at det ikke når at blive afkølet!
Spabadet fra Danline fyldes ikke op. Man skal selv fylde de sidste 150 liter i og varmelegmet varmer overhovedet ikke vandet.
Trioteks kommentar: Det fejler ikke noget!
Klimaanlæget fra Danterm larmede så man fik hovedpine. Det var helt normal sagde Triotek men alligevel savede de et stort hul i røret i håb om at støjen forsvandt. Vi fandt selv ud af at Trotek havde vendt luftdyserne forkert. Efter at have monteret dyserne rigtigt, forsvandt støjen, men vi har stadig et stort hul i røret! Triotek monterede friskluftrør til Danterm anlæget. De er grimme og beskidte og der drypper kondensvand fra dem.
Triotek var bestemt ikke samarbejdsvillig hos de andre håndværkere.
Triotek har aldrig svaret mine mails! Når de endelig kommer er det uden forudgående aftale. (Nok fordi de ikke ønsker at vi er hjemme)
Efter at der er gået et halvt år hvor de andre håndværkere er færdige, er Triotek stadig ikke færdige. "Vi ligger vandret", får man at vide, Er det mon på sofaen, tænker jeg, for de har aldrig mødt op før kl. 9 formiddag og er smuttet hjem igen før kl 15!
Jeg har desværre også selv været lidt dum. Jeg har betalt for arbejdet inden de var færdige! (+ lidt ekstra som Triotek kaldte for "transport af udstyr fra Spanien")
Nej, Triotek kan bestemt ikke anbefales!