Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Travellink is one of the world’s leading online travel agencies; a true disruptor in the online travel booking sector.
The business puts cutting-edge technology solutions to work on behalf of travellers worldwide. It offers the widest choice of flights from over 700 airlines as well as the greatest variety of hotels, and car rentals.
Founder of Travellink Prime, the very first subscription programme ever created in travel, Travellink is revolutionising the way people search for, book and enjoy travel.
Travellink is part of the eDreams ODIGEO Group, one of the world’s largest online travel companies serving 20 million customers globally.
Resolve issues quickly, and receive top-notch support effortlessly!
| Customer Service |
Find out our exclusive savings on flights, hotels and cars. Over 7 million people travel with Prime.
| Travellink Prime |
Search, find, and book cheap flights with ease—your journey starts here!
| Travellink Flights |
Find now better deals looking for flights + hotels.
| Travellink Flight + Hotel |
Find the best hotels for your next vacation:
Best price guaranteed or we refund 2x the difference.
| Travellink Hotels |
The smartest way to unblock more destinations in one go!
| Multi-city Flights |
Do you need a car at your destination? We’ve got you covered!
| Travellink Cars |
Meet the whole company and all our brands.
| Our brands |
We’ll pay you 2x the difference
Calle de Manzanares 4, 28005 , Madrid, Spanien

Mine billetter til hjemrejse blev annulleret uden Travellink informerede mig om det.
På deres indiske callcenter kunne de ikke hjælpe med noget som helst.
Jeg fik selv mine billetter ombooket hos flyselskabet, det annullerede Travellink efterfølgende. Jeg måtte selv købe nye billetter til hjemrejsen.
Abonement der ikke kan opsiges.
For at booke en billet skulle jeg vælge et abonnement. Helt klart min egen fejl! Da jeg ville opsige mit abonnement kunne det ikke gøres online. Men kun ved opkald på et dansk nummer. Max. 120 sekunders ventetid blev der lovet. Der gik 15 minutter inden jeg fik fat i et menneske, der kun snakkede engelsk.
Købte en flybillet KBH-Aalborg via travellink til knap 300 kroner, nemt og effektivt. Tre uger senere bliver der trukket 900 kroner fra min konto, fordi jeg åbenbart har oprettet et travellink prime ann membership. Det har jeg helt sikkert ikke gjort med vilje, og jeg var faktisk slet ikke klar over at jeg havde gjort det. Jeg måtte snakke i telefon med en medarbejder i en halv time, først prøvede hun at få mig til at beholde medlemskabet og insisterede på at det ikke kunne refunders, så tilbød hun at refundere halvdelen af pengene mod at jeg kunne beholde medlemskabet og efter mange indvendinger fra min side gik hun endelig med at refundere det hele.
Efter at jeg havde køb min flybillet og altså - ufrivilligt og uden at vide det - et prime medlemskab kom der en ganske vist en mail fa travellink, hvor der stod velkommen til prime. Men den kom i en lang række af mails fra travellink og da den tydeligvis ikke var relateret til selve rejsen, læste jeg den ikke. Efter at de 900 kroner var trukket læste jeg så mailen igennem og der stod meget langt nede med meget småt at 900 kroner ville blive trukket om et par uger.
Der er noget helt galt med travellinks system når man så nemt og uden at være bevidst om det kan komme til at tilkøbe noget, man ikke ønsker. Hvis der havde stået med stor og fed skrift "ØNSKER DU ET PRIME ANN MEDLEMSKAB TIL 900 KRONER?" så ville man ikke falde i den fælde. Og hvis der efter at man var kommet til at klikke på prime ann medlemskab fik en besked der lød "DU HAR TILKØBT ET PRIME ANN MEDLEMSKAB TIL 900 KRONER" så ville man skynde sig at rette det. Det er frustrerende at man ikke bare kan købe en billet, men skal være ultraopmærksom for at undgå at komme til at tilkøbe ekstra ydelser, man ikke har nogen interesse i. Og det er også frustrerende, at man skal nærlæse alt det med småt i en lang email, der er kommet sammen med række andre email for at blive opmærksom på fejlen. Juridisk har travellink muligvis deres på det tørre, fordi man selv har trykket på et prime ann medlemskab og fordi de trods alt sender en mail, hvor de oplyser om at pengene vil blive trukket. Men det er også tydeligt at de kalkulerer med, at systemet får folk til at tilkøbe et prime ann medlemskab uden at være bevidste. Og det er tydeligt, at de helt bevidst og overlagt kommunikerer, at der ville blive trukket 900 kroner på en sådan måde, at mange sandsynligvis vil overse det. Det var meget tydeligt at den medarbejder, jeg talte med i telefonen, havde haft mange tilsvarende henvendelser tidligere.

Besvarelse fra Travellink
Da jeg købte fly billetter på TravelLink-platformen, viste det tydeligt, at outbound-rejsen inkluderede bagage, så jeg købte kun bagage til hjemrejsen.
Da jeg modtog billetordren, var bagagen ikke inkluderet, som det ellers var angivet under købsprocessen. Jeg har skrevet til dem flere gange for at gøre opmærksom på dette, men de nægter konsekvent at anerkende fejlen.
Dette er uden tvivl den værste platform, jeg nogensinde har oplevet.

Besvarelse fra Travellink
Bestilte rejse med afbestillings mulighed. Har afbestilt inden for tiden men fik aldrig pengene tilbage!
0 STJERNER
HOLD DIG LANGT VÆK FOR DETTE SVINDELFIRMA
I hæver penge på mit kort, som jeg ikke har godkendt. kr. 889,00.
Jeg forlanger at få dem tilbage.
I får min klage her, så alle kan se det, og jeg forlanger at I betaler beløbet tilbage.
TIL TRAVELLINK KUNDESERVICE
Jeg skriver for at gøre indsigelse mod en opkrævning på kr. 889,00 for et såkaldt PRIME-abonnement, som er blevet trukket fra min konto .. uden mit samtykke.
Jeg har ikke haft til hensigt at tilmelde mig et abonnement, og først er blevet opmærksom på dette, da beløbet allerede er hævet.
Tilmeldingen fremstår som et skjult og vildledende tilvalg i forbindelse med et køb, dette anser jeg som urimeligt og total vildledende markedsføring.
Abonnement ophæves.
Beløbet på kr. 889,00 refunderes.
Jeg forventer sagen løses, så hurtig som muligt, sker dette ikke, vil sagen overgå til min Bank.
EN SKRIFTLIG BEKRÆFTELSE PÅ OPHÆVELSE OG REFUNDERING
Ulla

Besvarelse fra Travellink
Jeg har købt to Flybilletter til Paris d. 11. dec. 2025 fra Travellink. Beløbet fratrækkes min konto samme dag, men jeg modtager ingen billetter. Jeg har skrevet til dem, men intet hørt. Konsekvensen blev at jeg måtte købe to nye billeter af et andet selskab. Det er helt udelukket at jeg nogensinde vil købe billetter derfra igen.
Pas på Plus Prime. De oplyser ikke om omkostninger og opkræver betaling uden varsel eller godkendelse.
Afbestilling kan kun ske telefonisk på engelsk og tager mere end 20 minutter. De returnerer kun halvdelen af det betalte beløb.

Besvarelse fra Travellink
FALSKE PRISER!!! Priserne stemmer ikke. Jeg har flere gange søgt en rejse frem på travellink som jeg ønsker at bestille, men når jeg er i gang med at betale den kommer den frem med at prisen er steget til det dobbelte. Når man så går tilbage til forsiden igen står den til den lave pris. Det er direkte falsk markedsføring og de burde straffes for det. Jeg har været ude for at priserne fordobles når man forsøger at betale rejsen.

Besvarelse fra Travellink
Hold fast hvor er det svært at samarbejde med Travellink! Jeg sendt 2 gange en klage nu: den første fik jeg aldrig svar på og den anden bliver afvist da den tråd de har oprettet var lukket nede! Det er som om de slet ikke vil forholde sig til når man har en klage eller utilfredshed. Min klage handler om at jeg vil ændre et fly og selvom jeg har betalt et gebyr for at kunne ændre flybilletten, så bad de mig om at betale et gebyr der var dobbelt så meget som selvsamme flybillet som jeg skulle ændre til, kostede på deres hjemmeside. Så det var billigere (mere en halv pris)at købe en ny flybillet på hjemmeside end at ændre flybilletten, til trods for jeg har betalt et gebyr for at kunne ændre billetten! Sidder med en oplevelsen af at være blevet snydt!
Jeg havde booket billetter til X pris, fik bekræftelse, og bookede derfor hotel.. næsten morgen var bookingen så afvist, og da jeg ville rebooke havde de (selvfølgelig) hævet prisen med 12,5 %.. det synes jeg virker mistænkeligt.
Valgte i stedet at betale 100 kr mere (end den nye pris) direkte hos KLM, ingen problemer.
2 stjerner, da det kan være mig der har gjort noget forkert.. men god service ville være at række ud til en kunde FØR man afviser en booking, så det kan fikse og prisen ikke stiger!

Besvarelse fra Travellink
Jeg har betalt for en retur flybillet.
Men jeg har kun fået billet til hjem rejsen hos SAS
Udrejse med Ryanair har jeg ikke fået
Men betalt

Besvarelse fra Travellink
Utroværdigt firma og elendig service
I oktober havde vi lejet bil via Travellink.
Vi havde booket en 7-personers bil, men vi kunne kun få en 5-personers bil, så vi blev vi tvunget til at betale dobbelt pris på stedet.
Efterfølgende har vi sendt flere klager og ringet gentagne gange, men Travel Link ignorerer alle henvendelser. Ingen svar, intet ansvar!
Dette er uacceptabel forretningspraksis. Man kan ikke stole på deres reservationer, og kundeservice eksisterer åbenlyst ikke. Kan på ingen måde anbefales.

Besvarelse fra Travellink
Kan ikke anbefale at bruge den portal for booking af rejser.
Hele beløbet er trukket, men flyrejsen er annulleret
Og der er ingen hjælp at hente, deres svar er du får pengene retur for flybilletter inden for 10 dage, men book nye billetter igen : Tak for kaffe, jeg er pensionist
så penge er ikke det men har mest af
Så nu står jeg med en hotelbooking men ingen flybilletter.
Men bestiller nye billetter på en anden platform. Aldrig mere Travellink !
Kan desværre kun give 1 stjerne, hvis jeg kunne blev det 0 stjerner !!

Besvarelse fra Travellink
Hyklere…I snyder så det driver. I hæver penge på mit kort som jeg ikke har godkendt. 889kr. Jeg FORLANGER at få dem tilbage og I er sjovt nok ikke til at komme i kontakt med. Hvad er det for et fup firma?!!
I får min klage her, så alle kan se det og så har I bare at betale mine penge tilbage.
Hvis der intet sker i min sag går jeg til medierne og ankenævnet!
Til Travellink Kundeservice,
Jeg skriver for at gøre indsigelse mod en opkrævning på 889 kr. for et såkaldt Prime-abonnement, som er blevet trukket fra min konto uden mit reelle samtykke.
Jeg har ikke haft til hensigt at tilmelde mig et abonnement, og jeg er først blevet opmærksom på dette, da beløbet allerede var hævet. Tilmeldingen fremstår som et skjult og vildledende tilvalg i forbindelse med et køb, hvilket jeg anser som urimelig og vildledende markedsføring.
Jeg ønsker hverken nu eller fremadrettet at være en del af jeres Prime-abonnement.
Jeg kræver derfor følgende:
1. At Prime-abonnementet ophæves med øjeblikkelig virkning
2. At det fulde beløb på 889 kr. refunderes uden unødig forsinkelse
Såfremt sagen ikke løses hurtigt og tilfredsstillende, vil jeg overveje at tage sagen videre via min bank, Forbrugerklagenævnet samt relevante anmeldelsesplatforme.
Jeg forventer en skriftlig bekræftelse på ophævelse og refundering snarest muligt.

OPDATERING:
Opdatering: Jeg har modtaget fuld kompensation for min flybillet. Jeg takker selskabet for deres samarbejde, men processen tog lidt længere tid end forventet. Det vigtigste nu er, at jeg har fået refunderet beløbet for min billet.
...........................................................
Min tidligere kommentar
Meget dårlig oplevelse – kan ikke anbefales.
Jeg bestilte en returflybillet fra København til Erbil (Irak) via Travellink. Efterfølgende blev min hjemrejse annulleret. Jeg fik oplyst, at jeg enten kunne vælge en alternativ flyvning eller anmode om refundering. Da den alternative løsning ikke passede til min ferie, valgte jeg refundering.
Herefter oplevede jeg betydelige problemer med kundeservice og sagsbehandling.
Jeg modtog ingen respons i over en måned. Ved telefonisk kontakt var kommunikationen vanskelig, blandt andet på grund af sproglige udfordringer. Skriftlig kommunikation blev udelukkende henvist til Travellinks online portal.
Jeg indsendte 5 henvendelser over en periode på 3 måneder. I alle tilfælde modtog jeg identiske standardsvar med oplysning om, at Travellink afventede svar fra flyselskabet. Der blev ikke givet nogen konkret tidsramme eller løsning.
Senere er online portalen blevet lukket, hvilket betyder, at det ikke længere er muligt at kontakte Travellink skriftligt. På nuværende tidspunkt har jeg ventet i 4 måneder på refundering, uden at have modtaget nogen betaling.
Jeg har derfor indgivet en formel klage til de danske forbrugerbeskyttelsesmyndigheder og er nu nødsaget til at håndtere sagen gennem dem. Sagen har efterladt mig med betydelig usikkerhed omkring, hvilke muligheder man som forbruger reelt har i sådanne situationer.
På baggrund af denne oplevelse kan jeg ikke anbefale at købe flybilletter gennem Travellink
Enormt bøvlet at komme i kontakt med dem. Først kom jeg igennem til en robot, bagefter blev jeg viderestillet til et callcenter i Indien. Jeg blev stillet om flere gange. Da jeg endelig kom igennem forsikrede de mig at alt var i orden og at jeg ville få mine penge tilbage. Jeg fik kun halvdelen. Snyd og bedrag. Bestil ikke din rejse på travellink.

Besvarelse fra Travellink
Bestil aldrig nogen sinde noget igennem travellink.
Vi bestilte en reje til London. Fik og vide i appen at det kun var noget af rejsen der var booket. Og de vil kun trække det der var booket. Men det trak hele beløbet. Vi skulle så booke nye fly billetter. Det prøvet vi så. Men appen sagde vi var dobbelt booket. Så det kunne man ikke. Tlf nr i appen er til en ncc medarbejder i Sverige. Og de hade intet med travellink og gøre. Har så sendt mail. Men har intet hørt. Og vi skal afsted i uge 7. vi er bange for det vil koste 4000kr ekstra det er for nye flybilletter. Og som jeg kan læse ud fra anmeldelser så får vi nok aldrig vores penge igen for de første fly billetter vi hade bestilt. Så for guds skyld bestil rejse et andet sted. Vi skriver en mail til tv2 programmet kontant. Det vil jeg opfordre alle der er blevet snydt til og gøre.