Prima prijzen voor domeinnamen en mail/webhosting. Maar het is vooral de support die er voor mij echt uit springt. Reageren supersnel, vriendelijk en helpen je echt verder. Mijn site was gecrasht voll... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik had een zakelijk domein geregistreerd inclusief uiteraard een e-mailadres. Nu heb ik mijn zakelijke account na zo'n 10 jaar opgezegd ivm opheffing bedrijf. Dit heb ik online gedaan. Helaas verdween... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik krijg pas een dag na de contractverlenging een notificatie dat het contract voor een domeinregistratie weer met een jaar is verlengd. Dit is geen klantviendelijke praktijk. kost me weer 2 tie... Se mere
Transip is iets duurder dan veel andere, maar de kwaliteit van hun producten, servers en vooral support is erg goed. Voor mij zeker de iets hogere kostte waard. Meerdere vps'en (gehad) bij transip... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hostingprovider TransIP telt meer dan 100 medewerkers en is er sinds haar oprichting in 2003 van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techie aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools. Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 1,2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.
Kontaktoplysninger
Vondellaan 47, 2332AA, Leiden, Holland
- support@transip.nl
- www.transip.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Topbedrijf
Al meer dan 15 jaar klant en altijd tevreden. In die tijd VPS'en en domeinen afgenomen en beheerd en nooit problemen gehad. Zelden downtime gehad en altijd goed geïnformeerd. De diensten worden tegen nette prijzen geleverd.
Voor mij is TransIP de standaard voor VPS'en en domeinregistratie in Nederland en ik raad ze altijd aan zonder er over na te denken!
Communicatie met cliënt uitstekend
Communicatie met cliënt uitstekend. Vragen worden binnen 1 uur afgehandeld en er worden ook suggesties gedaan.
gr. HdeB
Als techneut zeer tevreden
Als techneut zeer tevreden over de diensten en dienstverlening van TransIP. Helpdesk is kundig en reageert vlot, daarnaast een fijn idee dat de diensten gewoon in Nederland zijn.
Verschikkelijk
Verschikkelijk. sturen aanmaningen van 15 en 40 euro. Het gaat maar om facturen van 2 a 3 euro en ze sturen geen duidelijke herinneringen en zijn slecht bereikbaar.
Jullie mailen mij alleen aanmaningen en als ik daar op reageer sturen jullie terug dat je niet via mail bereikbaar bent, terwijl je zelf hetzelfde doet.

Besvarelse fra TransIP
Snelle support van kundige…
Snelle support van kundige professionals!
Te hoge prijzen
Wij zijn ALLES aan het verhuizen. Weg bij TransIP. NL 20 euro en een COM 30 euro? Het kan elders 3x goedkoper. TransIP is niet meer wat het was. 20 jaar klant en tot ziens. Van 77 domeinen naar 0. Ga vooral zo door!
Wat ging er mis hoe kan dit bedrijven…
Wat ging er mis hoe kan dit bedrijven beteren? Dat kan dit bedrijf dat website hosting en service aanbiedt reageert op een mail als een website is gehackt! Dat is waar het verschil gemaakt wordt uiteindelijk kregen we hulp van een andere provider om het probleem te fixen. Hoe treurig is dat. We betalen om ontzorgd te worden en krijgen niets behalve nu de mogelijkheid een review te geven nou bij deze wij overwegen om een ander te kiezen.

Besvarelse fra TransIP
Het aankopen van webhosting en…
Het aankopen van webhosting en installeren van domein en mailadressen wordt goed ondersteund met handige tips/informatie.
Na alle instellingen gedaan te hebben werkte de mailfunctie niet goed. Helpsdesk binnen een minuut aan de lijn en directe geholpen, deskundig en zeer klantvriendelijk.
Al meermalen zeer adequaat
Al meermalen heeft TransIP snel, aardig en adequaat gereageerd op mijn vragen om wijzigingen. Zelfs buiten kantooruren!
Mijn probleem werd adequaat en op een…
Mijn probleem werd adequaat en op een zeer correcte wijze aangepakt en opgelost.
Zekerheid van snelheid en kwaliteit.
Zoals altijd wordt op een vraag of iets anders snel en vakkundig gereageerd. De correspondentie verloopt ook in een heel prettige sfeer. Je merkt dat alles uit de kast wordt gehaald om je als klant zo goed mogelijk te helpen.
Stilzwijgend verlengen tegen exorbitante prijzen
Zonder aankondiging wordt een domeinnaam verlengt tegen exorbitante tarieven.
Adverteren met een actie tarief van 0,49 euro maar BIJ SITLzwijgende verlenging betaal je 16,50 euro exclusief BTW.
Een mailtje zou gewaardeerd worden. Helpdesk zeer onpersoonlijk en alleen maar wapperen met AV.
Inmiddels een EX klant

Besvarelse fra TransIP
Ik heb 20 jaar meerdere domeinen bij…
Ik heb al 20 jaar (2006) meerdere domeinen bij TransIP. De laatste 4 jaar zijn de prijzen van NL domeinen zo hard gestegen dat het niet meer leuk is. 20 euro voor een NL domein slaat nergens op. Dit staat gewoon niet meer in verhouding en zeker niet met wat de concurrentie vraagt. Het is gewoon schandalig.
Tijd om te migreren naar een andere domein hoster.
Probeer je een migratie te doen van een domein blijkt dat de verhuiscode niet klopt die je krijgt in het controlpanel. Moet je dus contact opnemen met support. Het zelfde heeft een kennis ook al gemaakt en staat dus niet op zichzelf. Dit bevestigt alleen maar dat mijn keuze om we te gaan juist is.

Besvarelse fra TransIP
Waarschuwing: doe hier geen zaken mee
Waarschuwing: doe hier geen zaken mee.
Ik heb meerdere domeinen ruim vóór de verlengdatum opgezegd nadat het bijbehorende bedrijf was beëindigd. De domeinen zijn überhaupt nooit gebruikt.
Desondanks ontving ik direct een dag na afloop van het eerste jaar een verlengfactuur met een forse prijsstijging, zonder voorafgaande waarschuwing of herinnering. De intentie is duidelijk: klanten bewust laten verlengen zonder dat ze dit weten of willen.
Ondanks direct en herhaald contact weigert de klantenservice structureel iedere vorm van meedenken of coulance en blijven betalingsherinneringen volgen.
Dit voelt niet als een incident, maar als een bewuste werkwijze: vasthouden aan automatische verlengingen om kosten te innen, ongeacht context of redelijkheid. Wees hier extreem alert op.

Besvarelse fra TransIP
Goede service in heldere goed geaarde…
Goede service in heldere goed geaarde communicatie.
Vriendelijke en deskundige helpdesk
Vriendelijke en deskundige helpdesk. Zeer betrouwbaar platform. Ik loop als sinds 2003 mee in de IT/Internet wereld en ik moet zeggen dat TransIP het beste bedrijf is waar ik mee heb gewerkt.
De support medewerkers weten waarover…
De support medewerkers weten waarover ze het hebben. Ik kan met hen goed sparren over een issue dat aandacht vereist. Daarbij hebben ze een klantvriendelijke houding. Ik waardeer dit zeer.
Support die je ook echt helpt!
De back-office support van TransIP reageert bijzonder snel. Geen bots die nog meer vragen stellen en vaak niks kunnen oplossen maar persoonlijke, duidelijke begeleiding. In de loop der jaren ondervonden dat het niet uitmaakt of het nou een administratieve vraag is of een technische. Over het algemeen -als alles loopt- zal je ze niet nodig hebben, maar het is wel erg fijn om te weten dat ze naast je staan als er wel vragen zijn of problemen zijn die opgelost moeten worden. Highly recommended.
very bad company alwyas sucks money…
very bad company alwyas sucks money trough late payments! also if you have a suitable backup of 300€ per months with inkasso

Besvarelse fra TransIP
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.