TransIP Anmeldelser

2.012
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima prijzen voor domeinnamen en mail/webhosting. Maar het is vooral de support die er voor mij echt uit springt. Reageren supersnel, vriendelijk en helpen je echt verder. Mijn site was gecrasht voll... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had een zakelijk domein geregistreerd inclusief uiteraard een e-mailadres. Nu heb ik mijn zakelijke account na zo'n 10 jaar opgezegd ivm opheffing bedrijf. Dit heb ik online gedaan. Helaas verdween... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik krijg pas een dag na de contractverlenging een notificatie dat het contract voor een domeinregistratie weer met een jaar is verlengd. Dit is geen klantviendelijke praktijk. kost me weer 2 tie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Transip is iets duurder dan veel andere, maar de kwaliteit van hun producten, servers en vooral support is erg goed. Voor mij zeker de iets hogere kostte waard. Meerdere vps'en (gehad) bij transip... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Webhostingvirksomhed
  2. Cloud-lagringstjeneste
  3. DNS-udbyder

Skrevet af virksomheden

Hostingprovider TransIP telt meer dan 100 medewerkers en is er sinds haar oprichting in 2003 van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techie aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools. Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 1,2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.012)

214 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vrijwel altijd professionele support en…

Vrijwel altijd professionele support en betrouwbare dienstverlening.

Voor het werk hebben we 500+ domeinen in beheer en nemen we VPS diensten af bij TransIP. In al die tijd voor het werk nooit echt problemen gehad met domeinen of een VPS wat niet snel kon worden opgelost.

De updates van het VPS platform in 2025 zijn ook zeer geslaagd. De Openstack en Kubernetes producten werken minder fijn zover ik heb kunnen evalueren, de kracht is echt het VPS product.

20. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Moeilijk om vanaf te komen en duur

10 jaar geleden op geabonneerd voor een paar euro maar dat liep automatisch op terwijl ik er nooit iets mee heb gedaan.
Ik heb ze dus 10 jaar gesponsord zonder dat er enige service is verleend.
Dus had ik opgezegd met de hulp van een medewerker, en nu mag ik weer €25 ,- betalen voor dat ik nog een keer kan opzeggen.
Ik vind het gewoon niet netjes dat je de mensen die niets met je product doen geld uit de zakken blijft kloppen.

Mijn advies is zoek een ander bedrijf.
Ze zijn duur en willen je erg graag als klant houden, of je dat nu wilt of nodig hebt of niet.

20. januar 2026

Hoi Erik,

Ik snap dat het vanuit jouw standpunt zo ervaren wordt, dat het zonde is om 10 jaar voor iets te betalen wat je niet meer gebruikt.

Voor ons is het echter niet te zien of je een product gebruikt. Want wat is "gebruiken"? Voor de een is dat elke dag inloggen en actief het product beheren. Voor de ander is het er heel soms op inloggen en er zeker van zijn dat er van bepaalde belangrijke bestanden een back-up is gemaakt. Beide zijn volkomen legitieme en veel geziene manieren van gebruik. Hierin maken wij geen onderscheid.

Juist vanwege deze vele verschillende manieren van gebruik en omdat wij niet actief jouw diensten monitoren, ligt de verantwoordelijkheid voor het opzeggen van onze diensten bij jou als gebruiker.

Je geeft verder aan dat je tweemaal moest opzeggen, dat is uiteraard niet de bedoeling! Ik vermoed dat de opzegging wel was doorgekomen, maar er mogelijk een achterstallige factuur nog openstond. Zou je mij hiervoor een bericht kunnen sturen vanuit je controlepaneel? Als je deze richt aan Beau dan kijk ik dit graag voor je na.

Snelle professionele helpdesk

Wanneer ik een vraag heb, wordt ik altijd snel en adequaat geholpen. De backoffice is duidelijk en toegankelijk. Maar wanneer ik er niet uit kom, staat de helpdesk direct klaar.

19. januar 2026

Hele goede service.

Op de één of andere manier was er telefonisch een blokkade oid. Vanuit TransIp is alles in het werk gesteld om mij toch aan de lijn te krijgen. Wat ook is gelukt. Alle vragen die ik had zijn naar mijn volle tevredenheid behandeld. Ik weet nu in ieder geval wat mijn mogelijkheden zijn maar ook toekomstige mogelijkheden om te zorgen dat mijn klanten nooit zonder applicatie komen te zitten. Ik ben zeer tevreden hierover. Ik raad ondernemers aan om TransIp een mooie kans te geven, ze zijn het wat mij betreft waard. Alleen al de service is het waard!

14. januar 2026

Ik ben woedend op TransIP en ERIK MOL

Ik ben woedend op TransIP.

Wij hebben via onze ICT contactpersoon een server van onze planning app portaal op onze website via TransIP. ICT heeft voor ons een minimale wijziging gedaan vanwege een foutmelding en we konden de backup niet meer herstellen. 'Control Panel' van TransIP werkt ook voor geen meter, je kan geen backup's eigenhandig verwerken, ik vraag me dan werkelijk waar af of ze uberhaupt wel backups maken. Goed. 17:00 contact gehad, medewerker Erik Mol heeft mijn ICT aan het lijntje gehouden en telkens 1 min voor de beloofde 60 min responsetijd gereageerd. Soms zelfs na 90min. Ook express dubbel vragen stellen die al zijn beantwoord. Als kers op de taart geeft hij rond 23:30/00:00 aan dat dit morgen wordt opgepakt ''MET SPOED'' door de technische afdeling. Volgende dag hebben ze niks uit hun zelf gedaan, er is gebeld om 11:50 en ze gaven aan binnen 1 of 3 uur, is dat spoed? Vanwege de kosten van personeel heb ik de backup maar laten gaan en alles zelf eigenhandig met extra kosten terug laten zetten door medewerkers (dubbel werk). Ik heb nu 2 man gisteren en vandaag tot 13:00 betaald voor niks + mijn ICT dienstverlener.

Het is te gek voor woorden dat uw diensten aanbiedt die u niet waarmaakt en hoogstwaarschijnlijk niet achterstaat. Wij gaan de hele meuk verhuizen naar Cloudways en ook afscheid nemen van onze ICT dienstverlener, welke op het punt was om een groot opdracht binnen te halen (app maken + ai tools). Kleine ondernemer loopt circa 50k mis door het lakse optreden van de hulpdesk en het niet operationeel maken/behouden van ons firma. Ik hoop dat Erik Mol gisteren goed heeft kunnen slapen. Zal wel, boeit hem toch niet. Snap niet hoe een creatieve top ondernemer als Ali Niknam zulk personeel heeft. Ik hoop dat mijn klacht hem zelfs bereikt en hij even goed kan filteren bij bepaalde processen binnen zijn bedrijf waar hij wellicht niks van af weet.

13. januar 2026

Hallo,

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik je boosheid kan begrijpen in de situatie waarin jij zat/zit. Jouw server ligt er uit en hierdoor ook (een groot deel van) je organisatie. Dan wil je gewoon snel en adequate hulp.

Uiteraard is het nooit de bedoeling geweest van mijn collega om je aan het lijntje te houden om zo het probleem maar lekker door te kunnen schuiven. Dat is niet hoe we werken.

Helaas kan ik niet precies zien wat er mis is gegaan en de communicatie teruglezen omdat je jouw account hier niet met persoonlijke gegevens hebt aangemaakt. Ik duik hier graag dieper in om het uit te zoeken. Zou je hiervoor een bericht kunnen sturen vanuit je controlepaneel? Als je deze richt aan Beau komt hij bij mij terecht.

Ik wil nog even op twee dingen ingaan. De eerste zijn de back-ups. Als wij back-ups beloven en aangeven dat die bij je pakket zitten, dan zitten die er ook echt. Je geeft aan dat je back-ups niet kan verwerken. Ik ben heel benieuwd wat je met "verwerken" bedoeld. Je bent namelijk altijd in staat om zelf een back-up terug te zetten.

Daarnaast wil ik ook wel even zeggen dat ik de boosheid begrijp, maar ik het niet netjes vindt om mijn collega Erik zo met naam en toenaam neer te zetten hier. Dat is iemand die zijn werk doet, in jouw ogen niet goed, maar nog steeds gewoon zijn werk doet. En te suggereren dat hij maar ontslagen moet worden.

Dat gezegd hebbende zoek ik het graag voor je uit en hoop ik een reactie te zien vanuit je controlepaneel!

Snelle hulp!

Snelle hulp!

Ik ben vrij onbekend met deze materie en had via de dashboard hulp gevraagd. Ik ben zo snel en goed geholpen. Het ging super makkelijk!

12. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Consistent kwaliteit en goede support!

Al jaren afnemer bij TransIP - en eigenlijk altijd consistente kwaliteit. En voor de zeldzame keren dat iets niet lekker loopt, gewoon support die je begrijpt en het oplost - ook op de gekste tijden!

11. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

houden zich niet aan PRIVACY WETGEVING!

Door een nieuw systeemupdate bij hun hebben ze een extra verificatie toegevoegd waardoor ik niet meer in mijn account kan. Ik MOEST een kvk uittreksel aanschaffen om mijn facturen te kunnen ontvangen ondanks dat ik een foto van mijn paspoort en laatste afschrift had opgestuurd. Ook mailde ik met het desbetreffende account. Zij zien dus aan alles dat dit mijn eigen account is en toch dwingen zij mij deze kosten te maken.

Ondertussen gaan alle mails naar een email adres wat in bezit is van iemand anders. Zij houden zich dus niet aan de privacy wetgeving. PAS OP!

9. januar 2026

Hoi Sanne,

Een lastige situatie kan ik me voorstellen. Het klopt dat alle TransIP-accounts nu MFA hebben ingeschakeld. Of via 2FA of via de nieuwe e-mailverificatie.

Je geeft aan dat we ons niet aan de privacywetgeving houden. Daar wil ik eerst even op ingaan. Hoewel het misschien overkomt als dat je door hoepeltjes moet springen doen we dit juist om WEL aan de privacywetgeving te voldoen.

De gegevens zoals die in het account zijn ingesteld kunnen alleen worden beheert en dus eventueel veranderd, door de houden van het account. Jij geeft aan die houder te zijn, maar dat kunnen en mogen we niet zomaar geloven. Daarvoor moeten we de identiteit van een gemachtigde namens het account kunnen verifiëren. In het geval van een zakelijk account moet iemand zich legitimeren die gemachtigd is namens de onderneming te handelen, vandaar ook een uittreksel van de KvK.

Dat het e-mailadres in het account op naam van iemand anders staat is lastig, maar dat is de verantwoordelijkheid van de houder van het account. Wij kunnen niet verifiëren dat het echt zo is. Hoewel we jou natuurlijk geloven zou ook een hacker of een anderzijds kwaadwillende hetzelfde verhaal op kunnen hangen om zo het e-mailadres aan te passen zonder verificatie om zo toegang tot al je gegevens en diensten te krijgen.

Hoewel het dus misschien overkomt als veel gedoe, wat we echt snappen, is dit puur uit bescherming van je gegevens.

STACK cloud opslag

STACK van TransIP is een betrouwbare cloud opslag met uitstekende support, ideaal voor wie in Nederland en België een back-up in de cloud van zijn bestanden wil maken. In de basis versie hebt je veel ruimte (1,28 TB) voor een, naar mijn gevoel, correcte prijs.

9. januar 2026

Heel tevreden over TransIP

Na het aanmaken van een ticket werd ik verrassend snel telefonisch benaderd door de helpdesk. Persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en echte hulp, en geen afraffelwerk. Daarnaast biedt TransIP veel keuzeopties en denken ze flexibel mee in oplossingen. Prettige partij om mee te werken.

5. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na het wegverhuizen van een domein…

Na het wegverhuizen van een domein blijven ze kosten in rekening brengen voor add-on producten die niet te vinden zijn in het dashboard. Pas op - oplichters.

Edit - het gaat om een doorstuur service van een domein dat niet meer bij jullie geregistreerd staat. Het antwoord dat er data aanwezig zou zijn is dus pure onzin. Ik heb een screenshot gestuurd waarin er staat ‘geen producten in deze account’, terwijl dit dus nog actief bleek. Ik vind dit misleidend en oplichterij. Vervolgens weigeren om het product niet te verlengen is belachelijk. Doe met de feedback wat je wilt.

5. januar 2026

Hoi Tim,

Je geeft aan dat we kosten in rekening hebben gebracht voor een add-on product van een domein wat is verhuist. Die factuur is als een verrassing voor je gekomen maak ik uit je bericht op.

Het klopt dat producten die gelieerd zijn aan een domein niet automatisch worden opgezegd als een domein is verhuist. Deze dien je zelf op te zeggen. Dit doen we met een hele goede reden. Het kan bijvoorbeeld gaan om een pakket waar een website op draait of om een mailpakket. Je wilt niet dat je data verliest zonder dat je hier zelf voor hebt gekozen.

Je geeft verder aan dat je het product niet kan vinden. Dat vind ik enigszins vreemd. Je hebt contact gehad met mijn collega's van Support en zij hebben je op het product wat nog actief is gewezen en vlak daarna is deze ook opgezegd. Alles is nu dus helemaal gelukt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Transip NIET BIJ AANSLUITEN TE DUUR!!!!

Ik zat vanaf begin dat transip bestond erbij waar je nog je plek moest reserveren om er gratis bij te horen voor een cloud. 10+ jaren later begon transip met betalingen voor een cloud opslag ben altijd tevreden geweest toen werden we massaal gehackt en gingen de prijzen massaal omhoog want dan konden ze ons beter beveiligen prima ik zat er nog steeds bij. Vorig jaar werd ik weer gehackt kreeg ik een rekening die ik niet kon inzien omdat mijn account gehackt was kreeg ik een mail en had uiteindelijk mail verkeer met transip. Vervolgens werd afgelopen jaar gehackt maar in mijn mail systeem en kon nergens bij dus kreeg ook de mailtjes van transip niet binnen maar betaallinkjes kreeg ik dus ook niet maar kosten bleven oplopen. Vervolgens kreeg ik mijn mail account terug en kon alles betalen want ik kon ook niet meer in mijn stack account. Vervolgens kreeg ik een incasso SMS maar geen betaallinkjes van wat betaald moest worden alles betaald mar mijn cliud was dus aldie tijd al leeggehaald en dus waar ik jaaaaaren al bij zat is in 1 klap zonder pardon weg leeg!! Dan heb je mail verkeer dan word er nonchalant gehandeld zonder uitleg en word de ticket gesloten door een held achter een desk bij transip. Een hele dure les waar ik toen tevreden mee was he en ze weten af te breken naar niks. Je betaald voor service en veilig opslaan maan word gehackt en dan is de service die je krijgt ook van niks. Dus heb een account die dat alleen nog is zonder diensten sinds gister. En ben nu overgestapt op vimexx goedkoper en service beter wel mensen die er voor je klaarstaan je te willen helpen met je problemen ik had al wel diensten daar lopen maar ben nu volledig overgestapt. Zonde van Transip begon TOP maar is zwaar gedaald naar een zielig hoopje rommel!!

2. januar 2026