Prima prijzen voor domeinnamen en mail/webhosting. Maar het is vooral de support die er voor mij echt uit springt. Reageren supersnel, vriendelijk en helpen je echt verder. Mijn site was gecrasht voll... Se mere
Ik had een zakelijk domein geregistreerd inclusief uiteraard een e-mailadres. Nu heb ik mijn zakelijke account na zo'n 10 jaar opgezegd ivm opheffing bedrijf. Dit heb ik online gedaan. Helaas verdween... Se mere
Ik krijg pas een dag na de contractverlenging een notificatie dat het contract voor een domeinregistratie weer met een jaar is verlengd. Dit is geen klantviendelijke praktijk. kost me weer 2 tie... Se mere
Transip is iets duurder dan veel andere, maar de kwaliteit van hun producten, servers en vooral support is erg goed. Voor mij zeker de iets hogere kostte waard. Meerdere vps'en (gehad) bij transip... Se mere
Hostingprovider TransIP telt meer dan 100 medewerkers en is er sinds haar oprichting in 2003 van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techie aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools. Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 1,2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.
Vondellaan 47, 2332AA, Leiden, Holland
- support@transip.nl
- www.transip.nl
Svarer typisk inden for 1 uge
Makkelijk een eigen domein
Helder en makkelijk om alles te regelen met duidelijke uitleg en goede support.
Uitstekend
Snel antwoord, behulpzaam, meedenken in oplossingen, dus wat wil je nog meer!
De uitleg van het probleem en de…
De uitleg van het probleem en de oplossing die simpel en eenvoudig was uit te voeren. Daarbij was het een prettige samenwerking met de support.
Geen geld terug bij niet werkende VPS
Nieuwe VPS werkt niet. De 14 kalenderdagen waarin je diensten kosteloos mag annuleren en je geld terug krijgt is niet van toepassing als je een zakelijk account hebt. Geld is dus weg. De TransIP helpdesk had liever deze 1-ster review, dan m'n geld terugbetalen.
UPDATE:
TransIP heeft contact opgenomen over deze review.
Ze mogen mijn geld houden, maar deze review blijft staan!
Uiterst professionele website en een uitstekende service
Ik ben zeer te spreken over de opzet van de website en de uitstekende service van de helpdesk. De site is heel overzichtelijk opgezet, waardoor je alles snel kunt vinden. Wat mij betreft is de ondersteuning het grootste pluspunt: het team reageert niet alleen snel, maar is ook altijd even vriendelijk en positief gestemd. Je merkt aan alles dat de klant hier echt centraal staat. Vijf sterren dik verdiend!
I used my right to cancel.
I used my right to cancel.. but they canceled me on the phone.
I thought nice company let me try.. from the moment I saw it was not what I was searching for I send a email for stopping the bill. They send me a confirmation. Still get a bill from a month. When you call customers service.. they will hang up in your ear and tell you to make a ticket. First off all.. if you use third party's for your services and asking the providing company money for it.. you should work for it. Second off all.. in The Netherlands you have always the right to cancel a subscription in 14 day with knowing to the other party.
Nothing what I sayed before happend. I would not use it.
2fa kwijt bij stack
Ik heb een STACK bij TransIp en die bevalt mij prima, na een crash ben ik al mijn credntials kwijt, ondertussen lost het bedrijf mijn probleem op, maar zij communiceren en dat is belangrijk, sommige Nederlandse bedrijven kunnen hier wat van leren.
Al vele maren tevreden met EU servers van Stack
Ik ben al vele jaren een tevreden Stack gebruiker. Een aanbieder met NL/EU servers waar geen US instantie toegang toe heeft en niets mee te maken heeft. Dat geeft in de huidige situatie een veilig gevoel. Overstappen pp EU/NL servers zouden meer gebruikers moeten doen
Producten goed - service prima
De producten zijn goed. En wat belangrijker is: de support is snel, deskundig, behulpzzam en vriendelijk. Voor mij is het belangrijker hoe de service is als je hulp nodig hebt. En die is prima!
Makkelijk, ook voor als je niet super technisch bent
Bij transip is het heel makkelijk om je domein te registeren en hosting te nemen. De handleidingen zijn super helder en als je er zelf niet uitkomt is de helpdesk goed bereikbaar, vriendelijk en ze helpen je goed en snel verder.
TransIP: Top sweepers!
TransIP heeft mijn gehackte website heel professioneel, snel en vakkundig weer schoon ge’sweept’.
Altijd goede support
Op elke support vraag,
komt altijd een doordacht en correct antwoord.
Dat er goed.naar je probleem word gekeken en gehandeld
Dat er geluisterd werd naar het probleem ondanks er in het eerste instantie niks gevonden werd
Hebben ze toch het probleem aan gepakt en verholpen
Ik had een probleem om op te lossen
Ik had een probleem om op te lossen, en na het inzenden van mijn vraag had ik razendsnel een reactie en bovendien de reactie die ik graag wilde hebben.
Bij problemen helpen ze net zo lang tot…
Bij problemen helpen ze net zo lang tot het opgelost is en zijn ook alert als je zelf iets vergeet te controleren
Altijd goeie en snelle service
Altijd goeie en snelle service! Zelfs buiten kantoortijden!!
Oplossing/service
Ik heb geen enkel kennis noch ervaring met website maken, domein aanschaffen etc...
TransIp heeft mij hierbij excellent geholpen met het koppelen van mijn domein aan Ms-office business.
Behulpzaam en snelle hulp
Behulpzaam, snel en oplossingsgericht. Zeer aan te raden!