Virkelig en god oplevelse. Efter jeg havde lagt min ordre, blev jeg ret hurtigt kontaktet om hvilken dag det vil passe med levering. Da varerne kom, manglede der nogle småting. Jeg sendte en mail og... Se mere
købte 3 kasser vinreoler i samlesæt. Der manglede lim og oinde i 2 af kasserne og det var umuligt at samle reolerne i vatter, fordi hullerne ikke havde samme diameter og pindene ikke var lige lange.... Se mere
Bestilte en kasse herfra. Fik dog bestilt den forkerte. Kontaktede igennem formularen på hjemmesiden og fik svar inden ½ time. Min ordre blev annuleret, pengene refunderet og jeg fik god vejledning så... Se mere
Jeg bestilte en kælk til min søn og jeg, i dag 7/2 og skrev samtidig en besked om at jeg skulle bruge kælken inden weekenden. De kvitterede med at levere varen til min hoveddør samme dag Ca 4 ti... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du simpelthen alle de træmøbler og trævarer, du kan drømme om. Vi har alt til børneværelset, spisestuen og køkkenet, stuen, hjemmekontoret, soveværelset, badeværelset, entreen eller hvilket som helst andet rum i huset, institutionen, konsultationen eller kontoret. Møbler til at sidde på, til at ligge på, til at spise ved, til at lege ved og alverdens møbler til at opbevare ting i. Møbler der kan holde til at blive brugt - år efter år.
Danmark
- www.traevarer.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Fantastisk kundeservice
Jeg købte en skammel i Odense butikken og da den var samlet hjemme kunne jeg konstatere at den var for høj. De byttede med største venlighed og smil trods det at den var samlet med lim og hammer.
Jeg er glad for min kasseseng
Jeg er glad for min kasseseng. Levering var fin og venlig og bortset fra, jeg åbenbart havde svært ved at læse brugsanvisning, så har jeg modtaget al den hjælp, jeg kunne bruge for at få den samlet korrekt.

En fin handel!
Bestilte 2 fine (billige) bogkasser kl. 12.20 og kl. 16.00 samme dag blev de leveret af en sød mand.
Det var en fornøjelse at lave denne handel!

Amagerbrogade super service
Ringede onsdag for at spørge til nogle hjørne hylder, som blev lagt til side til mig.
Tog så forbi butikke for at se dem i dag. Fik fortalt om min problematik mht størrelsen da de 35 cm var i underkanten til min kaffemaskine, men at den på 45 cm ville blive for stor, og gå ud over kanterne. Det var da intet problem, vupti så havde Thor ( mindes jeg han hedder) streget hylden op på de skæve mål som passede og gik lynhurtigt igang med at skære og slibe den til. De 2 mindre hylder rundede han også til i hjørnet. De passer alle perfekt, og er så glad. Det var virkelig en service ud over det sædvanlig. Ud over formidabel service var han også virkelig behagelig som person. Tak for mine flotte hylder.
Reolsystemet Kubik dunster
Jeg har købt tre lakerede reolkasser af systemet Kubik og fået dem leveret for godt tre uger siden. Servicen var helt i top, og leveringen hurtig. Reolkasserne lever fuldt ud op til mine forventninger til funktionalitet. Men problemet er, at de dunstede slemt ved modtagelsen og ikke er dunstet af endnu. Jeg fik irritation i øjne og svælg og måtte flytte dem ind i et separat rum, hvor de står endnu. Dunsten er aftaget noget, men det er slet ikke gået over. Jeg skal bruge reolerne til opbevaring af CD'er og har ikke fundet et brugbart alternativ. Jeg må derfor tålmodigt vente, til de er dunstet af og acceptere, at jeg ikke kan tage dem i anvendelse og bruge det rum, hvor de er anbragt midlertidigt. De tre stjerner er for funktionalitet, hurtig levering og service. De manglende stjerner er for påvirkning af indeklimaet.

Lynhurtig levering
Jeg bestilte hos jer tirsdag morgen, og onsdag morgen stod fragtmanden ved min dør - meget hurtigt :-)
Hurtig ekspedition, og også yderst tilfreds med mit nye møbel.
God, saglig vejledning og fantastisk kundeservice!
Vi har købt en række forskellige reoler hos Trævarer i Roskilde. Vi fik rigtig god vejledning om produkterne og levering inkl. alle komponenter skete i løbet af 3 hverdage!!!
Under opsætning havde jeg behov for for hjælp og 5 min. efter lå der en vejledning i min mailboks, der gjorde at jeg kunne gøre arbejdet færdigt.
5 stjerner!
Super fakta og venlighed per e-mail
Jeg har lige haft en super e-mail service. Jeg var i tvivl om forskellige ting vedr deres reolsystem Kubik. Manglede hylde på 30 cm dybde - de er kun på 32
Super hurtig svar med fakta og venlighed - tak
Virkelig stabilt firma!
Voldsom god oplevelse og virkelig god kvalitet! Super nemt at samle og virkelig god behandling af reolen
Der blev lavet noget godt træ
tak til jer for en super god service -
tak til jer for en super god service -
da i leverede de af jer samlede reoler med skuffer var der en mørk streg på dene ene - og straks hentede i en ny reol uden beregning.
tusind tak
Lige købt noget blank lak til gulvet…
Lige købt noget blank lak til gulvet her på Amager og kan da hilse at sige aldrig modtaget bedre og flinkere kundeservice end her. Intet at sætte hverken produkt eller service. Klart anbefalingsværdi.
100% god oplevelse og produkter :)
Jeg har kun positive oplevelser at dele. Har handlet, af flere omgange, i butikken i Lyngby hos Marcel, og sikke en service! Jeg har fået så god hjælp, og begge gange har Marcel samlet møblerne for mig, og de chauffører der kommer med varerne er så søde og hjælpsomme! Jeg synes reolerne er i virkelig god kvalitet (kubik eg), og det er selvfølgelig langt fra sidste gang jeg har handlet hos jer.
Tak for enorm god, hurtig, sød og hjælpsom service. Og tak for nogle super lækre produkter! :)
Flotte produkter, ikke så god kvalitet
Jeg har købt nogle Kubik Color reoler. Produkterne er flotte, men kvaliteten er ikke prangende. Låger og hylder bliver ridset lynhurtigt, indtil videre er der allerede småridser flere steder, på trods af, at jeg har været virkelig forsigtig under montering - jeg tør ikke tænke på, hvordan de kommer til at se ud, når først man begynder at sætte ting i dem og rent faktisk bruge dem.
Derudover er de ret klodsede at skulle samle. Skal kasserne op at hænge, er løsningen at skrue en skrue igennem bagbeklædningen, så ens ellers flotte reol, skal skæmmes af et par sølvskruer i baggrund, det giver ingen mening. Push lågeåbner har jeg stadig ikke fundet ud af, hvordan man monterer, hvis man har to låger, ved siden af hinanden - skruen man skal skrue dem fast med, er så lang, at den næsten går igennem skillevæggen, så der kan ikke sidde to pushfunktioner overfor hinanden, for skruerne vil gå i mod.

Dårlig kvalitet…
Har for nogle år siden købt bogkasser malet/lakeret i farver. Kvaliteten af maling/lakering er imidlertid af så dårlig kvalitet, at maling skaller ved, at de står på gulvet i blot to min. Ligeledes skaller malingen af, såfremt man vasker med en hårdt opvredet klud og “skrubber” for hårdt. Forventede bedre kvalitet til den pris

Fine produkter - dyr porto
Helt ok købsoplevelse. Bestilling var nem, forsendelsestiden var ok og produkterne var som beskrevet. Det eneste minus var den absurd dyre porto.
Next level service!
Jeg har aldrig oplevet dårlig service hos Trævarefabrikernes Udsalg, det er en ting, men den service som jeg har modtaget hos Amager-afdelingen over de sidste par dage gør, at jeg ikke kan lade vær' med at sende en koloenorm anbefaling og de varmeste tanker i deres retning.

Besvarelse fra Trævarefabrikernes Udsalg
Køb IKKE opvaskestativ hos…
Køb IKKE opvaskestativ hos Trævarefabrikkerne
Det første stativ købte vi for ca. ti år siden. Det holdt i ca. otte, og mere kan man næppe forlange til den pris. Det næste holdt mindre end to år. Så begyndte de trælammeler, der holder tallerknerne at gå løs, og rådne - og det til trods for, at vi havde givet det køkkenbordslak.
Det sidste stativ købte jeg i forsommeren, og det holdt ikke en gang to måneder. Så gik trælamellerne løs, faldt af, og selve stellet faldt fra hinanden.
Nu skal vi så købe et nyt stativ, men det bliver ikke hos Trævarefabrikkerne for det er noget billigt møg, de sælger. Kvaliteten er virkelig lousy.
Absolut ingen stjerner

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice!
Jeg henvendte mig i butikken i Lyngby, da jeg var interesseret i et møbel, som jeg havde set på deres Instagram. På deres Instagram havde de uploadet et billede af møblet med en pris på 1399,-
Da jeg så efterfølgende går ind på deres hjemmeside står samme møbel til en pris på 1775,-
Jeg spørger en medarbejder i butikken om der ikke er tale om samme møbel, hvilken han giver mig ret i, men fortæller at møblet koster 1775,-
Jeg kigger lidt på møblet og vil egentlig gerne købe det og jeg henvender mig derfor til medarbejderen, som nu var i selskab af en anden medarbejder. Jeg fortæller igen, at jeg undrer mig over prisforskellen, da billedet stadig er på deres Instagram. Den ene medarbejder bliver tydeligt irriteret på mig og siger at der er fejl på Google, hvorefter jeg viser billedet fra deres profil. Billedet er godt og vel fra 2008 og han fortæller at man ikke bare kan komme ind og forvente en pris fra 2008.
En ting er, at de fastholder prisen på de 1775,-, men at en medarbejder bliver irriteret på mig, som kunde, bare fordi de har lavet en fejl.. så finder jeg et andet sted at handle!

Meget behagelig oplevelse
Sikke en god service, i butikken på Østerbro! Sjældent har jeg oplevet noget lignende. Her vil jeg helt sikkert handle fremover.